Papitar Ophelia


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat ihmisten puolella.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1979

Liittynyt: La Joulu 01, 2007 11:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Joulu 03, 2007 6:02

Papitar Ophelia

Kuva

2013
Alkuperäinen

Nimi: Ophelia
Ikä: Tuntematon, fyysiseltä olemukseltaan 16. Syntymäpäiviä juhlitaan silti aina vuoden vaihteessa.
Silmät: Tummansiniset
Hiukset: Ruskeat
Rotu: Ihminen
Puoli: Ihmiset
Asema: Papitar, prinsessa Lilyn neuvonantaja
+Omaa pienen, valkean auran.
Ulkonäkö:
Ruumiinrakenteeltaan Ophelia on tavallinen, kehittyvä nuori nainen. Iän myötä on alkanut nuorella papittarella näkymään myös naisellisia muotoja. Pituutta naisenalulta löytyy noin 160-senttimetriä ja painoa juuri sopivasti, ei liian paljon, ei liian vähän. Kroppansa onkin kaikin piirtein sopusuhtainen, siro. Ihonsa on terveen vaalea, punertavaan taittuva, yleensä poskia koristaa helposti nouseva puna.
Kasvonsa ovat pyöreähköt ja suloiset, sopusuhtaisen pitkät. Nenänsä on siron pieni ja suloinen. Sopusuhtaisen paksuja, punertavia huulia koristaa lähes aina ystävällisen lempeä hymy. Sirojen kulmien alta löytyy suurehkot, elämäniloa täynnä olevat silmät. Väriltään nämä ystävällisen kauniit silmät ovat tummansiniset ja niitä kehystävät paksut, nätit ripset.
Hiukset ovat suorat, väriltään kastanjanruskeat. Silkkiset hiukset ylettyvät nykyään vain hieman ylitse takaraivon, latvojen taittuessa paikoittain epämääräiseen kiharaan.

Yllään papittarella on virkaa toimittaessa punavalkoinen asukokonaisuus. Mekko osa on suurimmalta osin punainen, lukuun ottamatta yläkropan tienoilla olevia kullankeltaisia koristereunuksia. Kaulus on korkea ja hihat todella lyhyet. Päällimmäisen mekkokerroksen alta löytyy valkoinen alushame. Käsiä verhoaa levenevät irtohihat ja jalkoja koristaa keltaiset kengät.
Päätä tässä asukokonaisuudessa koristaa musta panta, joka kiertää otsan kautta takaraivolle. Pannasta kiertää korvien kohdalle kultapunaiset koristepallot. Asukokonaisuuden kruunaa päälaella koreileva valkoinen, baskeri mallinen hattu, jota papitar käyttää lähinnä virallisemmissa tilanteissa tai jos lähtee ihmistenilmoille edustustehtävissä. Kaulassa on totta kai aina hopeinen risti. Muu asuste, jonka papitar saattaa mukaansa ottaa, on vastikään saamansa hopeinen sauva, jota koristaa risti ja sen takana kulkeva pyöreä kehikko, kahdella punaisella kivellä. Kehikosta lähtee vapaasti liikkuvat hopeiset metallihapsit, kaksi ristin molemminpuolin, jotka kellon tavoin pitävät pientä heleää ääntä itsestään aina kun Ophelia lyö sauvan askeleen viereltä maahan.

Vapaa-ajallaan Ophelia pukeutuu hieman hillitymmin. Hallitsevat värit vaatteissa ovat kuitenkin hovin tapaan punaisia ja koreita, talonpoikaismassasta erottuen, ellei tarkoituksena ole varta vasten sulautua massaan. Silloin vaatteet hakevat sävyä vaatimattomista ruskean ja harmaan sekoituksista.
Juhlissa hovin edustajan Ophelia pukeutuu koreasti, mutta hillitysti. Tällöinkin hallitseva väri vaatetuksessa on punainen, riippuen toki juhlien teemasta ja tarkoituksesta. Mikäli papitar yhdessä prinsessa Lilyn kanssa juhlissa on, sopivat siniverisen ja tuon neuvonantajan/luottoystävän vaatteet yleensä toisiinsa.

Luonne:
Luonteeltaan Ophelia on elämäniloinen ja ystävällinen, mutta silti hieman varautunut vieraiden kohdalla. Lapsellinen naiivius on jäänyt nuorella naisenalulla jo ajat sitten taakse ja tuo käyttäytyy ikäisekseen harvinaisen aikuismaisesti. Kasvojaan koristaa kuitenkin harvinaisen usein ystävällinen hymy, oli kyseessä sitten ystävä tai tuntematon.. rodusta riippuen, tietenkin. Ajan myötä on Ophelia oppinut pelkäämään haltioita syystäkin, mutta samalla tuo on oppinut arvioimaan jokaista olentoa henkilönä, ei massan perusteella.
Yksi perusluonteen piirteistään on vaatimattomuus, joka näkyykin harvinaisen usein papittaresta ulospäin. Usein tyttö on hiljainen edustustilaisuuksissa, mutta osaa tuo myös puhua mikäli tarve tulee. Edustaessaan tyttö myös harjoittaa niin sanottua kivikasvoisuutta, jolloin tuon kasvoilta on hankala lukea mitään tunteita tai mietteitä. Ammattinsa puolesta lämmin ja avoin keskustelu onkin tarpeellinen papittarelle. Anteeksiantavainen luonne on oppinut auttamaan jumalalta neuvoa hakevia henkilöitä aina viisain sanoin. Sanoin, jotka yleensä pistävät vanhemmat ihmiset hämmästelemään nuoren neidon viisautta.

Ophelia on paikkansa tietävä nuori nainen, joka harvemmin paljastaa temperamenttista puoltaan. Papitar osaa käyttäytyä asiallisesti ja teititellä tarpeen tullen, joskus jopa niitä jotka teitittelyä eivät asemansa puolesta ansaitsisi. Suuttuessaan papitar osaa kuitenkin sanoa sanottavansa, toisinaan jopa lapsellisen tuittupäisesti. Mutta voiko nuorta naista moisesta syyttää? Ophelia kuitenkin välttelee konflikti tilanteita parhaansa mukaan ja onkin yleensä aina se, joka yrittää estää ja sovitella riitoja jo ennen kuin ne alkavat.
Työnsä takia papitar on myös todella uskovainen. Koskaan ei tyttö jätä iltarukousta väliin ja muistaa myös edesmenneitä vanhempiaan jotka siirtyivät jo taivaaseen tytön ollessa nuori.

Ophelian on hankala peittää tunteitaan, vaan tuosta näkee yleensä todella helposti kaikki mahdolliset tunteet aina puhtaasta ilosta suureen suruun ja pelkoon. Tästä johtuen tyttö on harvinaisen huono valehtelemaan, eikä tuo edes pidä moisesta kieroilusta.
Haltioiden lisäksi Ophelia pelkää suuresti yli kaiken ukkosta. Kammo ukkoseen on muodostunut nuorelle naisenalulle tuon ollessa pieni, eikä tuo vieläkään ole päässyt siitä eroon. Ukkonen ja salamat tyttö liittää aina jumalan vihaan ja pyrkiikin ukonilmalla pysymään aina sisätiloissa. Haltioiden ja ukkosen lisäksi Ophelia pelkää myös yksinjäämistä. Yksin ollessaan tyttö tuntee olonsa turvattomaksi ja moinen kammo juontaa juurensa lapsuudesta, jolloin papitar joutui pakosta syrjityksi ja yksinäiseksi.
Ystävistään Ophelia välittää suuresti. Tyttö kiintyy läheisiinsä niinkin paljon, että on yleensä valmis uhraamaan itsensä toisten puolesta. Papitar ei kestäisi, jos joku hänen läheisistään kuolisi, vaikka hän olisi voinut tehdä jotain sen eteen. Ystäviensä lisäksi Ophelia rakastaa yli kaiken teetä. Lähes aina onkin papittaren kappelissa teepannu kuumana ja teetä tarjolla vierailijoille, olivat nuo sitten tulleet sovitusti tai yllätyksellä kylään. Rakkaus teehen voisi olla jopa luokiteltavissa pakkomielteeksi.


Voimat/kyvyt:
-Parantaminen:
Ophelia omaa voimia parantaa ihmisten niin tunnetut kuin tuntemattomatkin sairaudet, haavat ja muut mahdolliset vammat. Tyttö huomasi omaavansa voimia vasta mustan surman aikaan.
Päällisin puolin Ophelian voimien käyttö näyttää vain siltä että tämä siirtäisi kämmenensä rintakehänsä eteen, saaden ne keskittyessään hohtamaan helmiäisenhohtoista valkoista valoa, jotka Ophelia lopulta asettaa potilaansa haavan tai päänpäälle, riippuen täysin siitä mitä joutuu parantamaan. Todellisuudessa tämä kuluttaa hänen omaa energiaansa ja ei siksi aina onnistukaan parantamaan ihmistä sataprosenttisesti ollessaan itse uupunut. Sairauksien parantamisessa Ophelia voi käyttää apunansa siunattua vettä, mikäli se vain on tarpeen.

- Jos Ophelialle itselleen tulee ruumiillisia vammoja, tämän keho reagoi niihin heti, parantaen kaiken jälkiäkään jättämättä, mikäli hänen kehonsa vain omaa tarpeeksi energiaa. Ophelia on myös suureksi siunauksekseen immuuni kaikille sairauksille.

- Kaikesta tästä huolimatta Ophelia ei pysty vaikuttamaan ulkopuoliselle myrkytykselle taikka synnynnäisiin sairauksiin.

- Suojakuplat: Toinen osa Ophelian voimista on luoda samaa helmiäisen hohtoista valkoista valoa hohtavia suojia hänen ja muiden ympärille. Se ei päästä mitään sisälleen ilman Ophelian omaa tahtoa ja suojakuplan ylläpitäminenkin on yllättävän rankkaa. Sitä ei vielä ole mikään läpäissyt ja useimmiten hyökkääjät erehtyvät törmäämään tähän, löytäen itsensä pian useimpienkin metrien päästä tästä, mahdollisesti myös menettäen tajuntansa.

**Huom: Ophelian voimia ei lasketa taikuuteen saatikka noituuteen kuten hovin velhon Blackin taikavoimia. Kaikki perustuu Ophelian lujaan uskoon jumalaa kohtaa ja pitää kykyjänsä lahjana tältä.
Ophelia on myös huomannut, ettei ole ainoa joka omaa vastaavanlaisia kykyjä, esimerkiksi nyt hänen parhaan ystävänsä prinsessa Lilyn adoptoitu lapsi Anemone, omaa enkelten luomuksensa herättää ja virvoittaa kuolleet ja nuutuneet kukat eloon että myös luoda näitä tyhjästä, missä myös esiintyy tämä valkoinen, helmiäis hohtoinen valo.

Menneisyys:
: Ophelia ei ole varma iästään, mutta arvioisi syntyneensä noin 14 vuotta sitten. Papitar syntyi pieneen kylään aroilla, jossa tuo vietti lapsuutensa. Nuori tyttövauva oli tiettävästi ainoa lapsi perheessä, johon kuului äiti Martha ja isä Timothy, vanhempiensa ja siten omaansa sukunimeä Ophelia ei ole koskaan kuullut, tai ei ainakaan muista. Jo nuorena Ophelian elämää kohtasi suuri tragedia tuon vanhempien kadotessa tyystin kotikylästä. Kyläläiset supisivat vanhempien joutuneen haltioiden kynsiin, mutta mitään varmaa tietoa ei koskaan saatu. Tieto ei kuitenkaan olisi lohduttanut nuorta tyttöä, joka joutui tutustumaan orvon elämään.
Orvon elämä ei ollut helppoa, nuori tyttö pysyi juuri ja juuri elossa. Aivan kuin orvoksi joutuminen ei olisi riittänyt, iski Ophelian kotikylään myös musta surma. Kyläläisiä kuoli pikkuhiljaa tämän tappavan taudin levitessä ja Ophelia pystyi katsomaan vain sivusta. Luulisi, että orpo, aliravittu tyttö olisi ollut ensimmäisten joukossa kuolemassa, mutta toisin kuitenkin kävi. Jostain syystä tauti ei ottanut tarttuakseen papittareen, ei vaikka tautiset räkisivät päin tyttöä. Moinen ominaisuus johti siihen, että Opheliaa pidettiin kummajaisena ja tyttö joutui entistä pahemman syrjinnän kohteeksi.

Ophelia oli yksin, nälissään ja entistä enemmän syrjitty kotikylässään. Tyttö oli jo heittämässä toivonsa hukkaan, kunnes eräänä iltana kävi ristimään kätensä. Ophelia ei ollut varma mitä teki, mutta nuori tyttö kävi ristimään kätensä ja rukoilemaan. Rukoilemaan jotain ylempää voimaa auttamaan häntä, auttamaan tätä kylää joka kärsi.
Sitten tapahtui ihme, jota tyttö ei olisi osannut odottaa. Nuori tyttö löysi kykynsä parantaa sairaat ja auttaa muita taudin kanssa. Sitä pidettiin ihmeenä, jumalan lahjana kylälle. Tyttö, jota oltiin syrjitty koko tuon pienen iän, löysi tiensä suosioon ja toisten kyläläisten keskuuteen. Kyläläiset pitivät huolen, että Ophelia sai ruokaa ja yösijan tästä lähtien.

Tieto ihmeestä kiiri myös kirkon korviin mutkittelevan tien kautta, jonka seurauksena Ophelia tultiin loppu viimein hakemaan kirkon oppiin ja kasvatettavaksi. Kotikylä jäi taakse, nuoren papitaroppilaan suunnatessa nyt tiensä palvelemaan herraansa ihmisten kaupungissa. Lienikö karma vai kohtalon iva, Ophelian jätettyä kotikylänsä taakseen, paloi kyseinen kylä muutaman vuoden jälkeen maan tasalle suuressa tulipalossa. Todennäköisesti lohikäärmeen toimesta.
Kirkonopissa Ophelia oppi lukemaan ja kirjoittamaan. Tuolle opetettiin myös uskonnon historiaa ja raamatusta tulikin tytön lempikirja, kunnes tuo eksyi lukemaan myös lastensatuja. Lahjansa löytänyt papitar omistautui kuitenkin herransa palvelemiseen, sillä ei halunnut ainutlaatuisen lahjansa menevän hukkaan.
Kului muutama vuosi kirkonopissa, kunnes Ophelia tutustui paremmin siniverisen suvun edustajaan, Prinsessa Lilyyn ja sitä kautta myös silloiseen kuninkaaseen, Haraldiin. Siniveriset pitivät tästä nuoresta parantajattaresta ja päättivätkin ylentää tuon pian hovin omaksi papittareksi. Niin Ophelia löysi tiensä hoviin, jossa tuo sai ikioman kappelinsa ja uuden, paremman elämän. Hovissa työskennellessään papitar vietti paljon aikaa Prinsessa Lilyn kanssa, lopulta saaden kunnian toimia tuon enemmän tai vähemmän virallisena neuvonantajana. Vaikka Papitar olikin nuorempi, tuntui tuolla olevan enemmän maalaisjärkeä mitä prinsessalla..
Hovissa Papitar oppi myös etikettitavat ja käyttäytymään, kuin hieno neiti. Ophelia oli myös yksi ratkaiseva tekijä aikanaan, jonka johdosta Prinsessa Lily ja kuninkaan velho Black päätyivät yhteen.
Tiettyjen sattumien takia Ophelia oppi myös pelkäämään haltioita, sillä yhteen törmäykset kyseisen lajin edustajien kanssa eivät koskaan tuntuneet olevan mieluisia. Papitar Ophelia onkin yksi niistä harvoista, jotka tietävät haltiakuninkaan pakkomielteestä ihmisten prinsessaan. Vaikka haltioita pelkääkin, on Ophelia löytänyt yhden suippokorvaisen edustajan, jota pitää jopa erittäin mukavana poikana

Tannersodan alkaessa Ophelia jäi pitämään hovia yllä Prinsessa Lilyn ja prinsessan sedän, prinssi Donaldin kanssa. Surullisesti sota päättyi ihmisten häviöön, jonka johdosta myös rakastettu kuningas Harald kuoli. Ophelia oli murtunut siinä missä muutkin, mutta hovi ja kansa tarvitsi lohduttajaa nyt enemmän kuin koskaan. Paljon kuolemaa kohdannut nuori nainen pysyikin vahvana, vaikka silti suri rakkaan kuninkaan poismenoa.

-Ophelia uskoo ettei tätä ei olisi tapahtunut jollei hän olisi rukoillut silloin kerran ja siksi hänen uskonsa on järkkymätön.

Nippeliä:

- Tulee hyvin toimeen uusien ihmisten kanssa.
- Ophelia on kohtelias, siveellinen, mutta jos hänen kanssaan alkaa väittelemään, hän myöskin väittelee ja osaa myös vetää pulttia.
-Ophelia on suurimmaksi osaksi sivusta katselija, mutta yrittää aina parhaansa vaikuttamaan asioihin mikäli vain mahdollista.
-Ophelia pelkää ukkosta ja haltioita.
-Ophelia pitää tarinoista ja saduista. Hänellä onkin pieni satukirja kokoelma kappelinsa kätköissä.
+Ophelia on oppinut yksilöillistämään haltioita ja muita olentoja toisistaan. Eli hän ei enää usko, että kaikki haltiat ovat musta valkoiseti ajateltuna pahoja saatikka kovinkaan erilaisia heistä ihmisistä.
+Ophelia kantaa kaulallaan hopeista ristiä ja taskussaan pientä lasipulloa joka sisältää pyhää vettä.
+Lievästi obsessioitunut teehen.

Suhteet:

Lily Scarlington - Paras ystävä, vaikka tuo onkin päässyt vähän vinksahtamaan...(Aksu)
H.Black - Läheinen hyvin tärkeä ystävä, vaikka harvakseltaan näkevätkin.(Aksu)
Anemone - Mukava tyttönen, joskin hieman hulivili.(Aksu)
Arathet - Mukava... Näin haltiaksi...(Aksu)
Kuningas Henry - Lapsuuden ihastus, nyt kuningas jonka puolesta Ophelia rukoilee olemaan tunaroimatta.(Aksu)
Ada Wolfe - Vampyyri jonka otsa olisi tarvinnut ristiä, vaikka onkin osoittautunut harmittomaksi.(Aksu)
Lounatuuli - Lohikäärme josta Ophelia ei juuri niin pidä, olio josta pitäisi pysyä kaukana muiden lailla.(Aksu)
Alf Eregion - Hyvänpäivän tuttu kappelilla.(Aksu)
Marduk - Hyvin hämäävä hahmo jota Ophelia ei tiedä tulisiko sääliä vai inhota.(Aksu)
Shiloh Jadon - Hyväsydämminen mies ja epäilemättä sitämukaan oikea enkeli. Saa papittaren hymyilemään tietäessä että tämänkaltaisia miehiä on vielä olemassa.(Aksu)
Nimue Black - Velhon sisko jota tulee varoa nyt haltioiden lisäksi...(Aksu)
Perian - inhottavan törkeä olento siinä missä suurin osa muistakin.(Aksu)
Donald Scarlington - Hyvin kiihkeä vanhahkoksi mieheksi, hyvänpäivän tuttava.(Ros)
Kalma - Pimeähkö kaveri joka näyttää viihtyvän velhon seurassa. Hieman kyseenalastettava, mutta ilmeisesti luotettava kaveri (Suskari)
Kerensa Rosen - Hyvin sivistynyt sievä nainen, josta tulee varmasti oiva vaimo nykyiselle monarkille.(Ros)
Tomoderuwix - Ihana vanha mies joka on auttanut heitä suuresti moneen otteeseen.(Aksu)
Roswell - Demoni hovissa, jota Ophelia ennen ajatteli ystävänään ja yhäkin haluaisi, mutta ei saa rauhaa sen kanssa, miten olento saa ravintonsa ja sen vuoksi on aikaisempaa kylmempi tätä kohtaan. (Sands)
Edna - Aikonaan hieman pelottava täti, mutta nyt selvästi vain tuli sieluinen ja oikein mukava, selvä teen ystävä.(Aksu)
Pumpikin - Avulias nuori nainen jonka alkuperä jäi vähän peittoon, olisi mukava tavata taas ja ottaa paremmin selvää tästä (Aksu)
Aran - Hirviöistä kamalin! Ainoa hauta jota hän EI siunaisi! (Aksu)
Constantine - Ystävällinen vanha eliitti kenraali, antoi lohtua kun sitä tarvittiin.
Aaron - ääliö ääliä ÄÄLIÖ! Mutta silti jokin tässä nuoressa pojankoltiaisessa vetää hänet aina takaisin.(Ivy)


----------------

KAPPELI:

Kuva

Takahuone:
-Täällä Ophelia nukkuu lattiatasoisessa patjassa, mikä on ikäänkuin osoitus vaatimattomuudesta. Vaikka Ophelian palkkio onkin hänen tarpeidensa nähden hyvin korkea, Ophelia pitää rahan itsellään, säästössä näin tulevaisuuden varalta... (Ostaa yleensä vain teetä, saippuaa, ruokaa ja joskus jopa uusia vaatteita.)

Komero/Varasto:
-Rätit sun muut siivous tarvikkeet. Täältä löytää tarvikkeet myös rituaalien hoitoon.
+muuta mahdollista, joita on vuosien kuluessa kerääntynyt.

Kuisti:
-Pieni, korkeahko kuisti ajateltuna siihen että sisältä päin kappeli on hyvinkin matala kattoinen.

Kappeli:
- Kuuluisampi matalaisuudestaan kuin korkeudestaan.
-Alttari missä Ophelia rukoilee, polttaa suitsukkeita ja tarjoaa teen pieneen matalaan pöytään tyynyjen välille.
-Alttarissa on muummuassa ikoneja, suitsukkeita ja alttarin yläpuolella on pienehkö kello jota saa soittaa mikäli haluaa esittää erityisenkin toiveen jumalalle, aseta vain kolikko ränniin ja kilistä.

Takapiha:
-Lähes mitättömän kokoinen läntti maata omaa vesipumpun.
Viimeksi muokannut Ivy päivämäärä Ke Tammi 02, 2013 9:20, muokattu yhteensä 47 kertaa

Paluu Ihmisten puolella

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö