Sunnuntaina || Aksuuuuu


Kaikki loppuu johonkin ja alkavat jostain. Niin myös Quinn metsä. Metsän reuna on valoisaa ja harvaa kasvustoltaan. Reunamilla ei pahemmin sammalta ole vielä, vaan maata peittää saniaiset ja ruoho. Puut ovat suurimmaksi osaksi lehtipuita. Mitä syvemmälle metsään menee, sitä synkemmältä se alkaa näyttämään.. joten, uskallatko astua lumottuun metsään, vai pysytteletkö suosiolla poissa?

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14403

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Marras 07, 2013 8:55

Re: Sunnuntaina || Aksuuuuu

Sethos antoi Azuren tutkia kasvojaan kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa. Sanaakaan demoni ei sanonut, tuijotti vain hiljaisena sokean kasvoja. Tietenkin silmänsä kävivät väkisinkin sulkeutumaan pienesti, aina kun Azuren sormet kävivät turhan lähellä näköelimiä. Ei hän sentään halunnut tulla tökätyksi silmään. Azure oli kyllä selvästikin varovainen kosketuksensa kanssa. Kosketuksen, joka sai demonin sydämen pamppailemaan voimakkaasti, kiihtyvään tahtiin. Sethos tunsi, kuinka niskassaan kylmät väreet lähtivät kulkemaan pitkin ihoa, nostattaen nahan kananlihalle. Se oli outo tunne... joskin... mielenkiintoinen. Jollain kierolla tavalla jopa mukava.

Demonin katse lopulta herpaantui sokean kasvoista, kun Azure kävi laskemaan kätensä pois rujohkoilta kasvoilta. Tai no, olivathan nämä kasvot harvinaisen komeat verrattuna siihen, miltä demoni oikeasti näytti. Sitä tuskin kukaan halusi nähdä... Eikä heitä turhaan kutsuttu painajaisiksi. Erittäin osuva nimi.
"... Ole hyvä... ?" Sethos kävi toteamaan jokseenkin hämillään Azurelle. Oliko tässä tilanteessa soveliasta sanoa noin? Kai? Ehkä. Ei Sethos tiennyt. Demoni kuitenkin rentoutui pienesti ja istahti Azuren viereen paremmin, jääden tuijottamaan kaukaisuuteen.
"... Syksy on tulossa..." Sethos tokaisi katsellessaan tyhjyyteen "Loppuneeko tapaamisemme siihen... Tuskin sinä kurjilla keleillä jaksat tänne tulla..."


// AKASDKJAS ANTEEKSI KESTI >: //
Avatar

JÄÄSSÄ
JÄÄSSÄ

Viestit: 753

Liittynyt: La Heinä 14, 2012 5:28

Paikkakunta: Silver Millenium

Viesti To Marras 07, 2013 11:08

Re: Sunnuntaina || Aksuuuuu

Nuori neito haroi hieman pitkiä hiuksiaan, yrittäen keksiä jälleen jotain, jolla jatkaisi keskustelua. Ei siinä sinänsä mitään, välillä oli ihan suotavaakin istua hiljaisuudessa, hän ei voinut väittää vastaan. Mutta jostakin syystä tänään (kuten useimpina muinakin päivinä) hänellä oli jonkinmoinen tarve vain puhua, vaikkei sanomissaan asioissa olisikaan ollut minkäänlaista järkeä. Hän ei vain keksinyt mitään tähän hätään.

Hänen onnekseen demoni ei ollut yhtä neuvoton kuin hän, vaikkakin tämän esille tuoma aihe oli jotain muuta, mitä hän oli odottanut. Mutta silti jotenkin niin Sethosta; aina olettamassa kaikkein pahinta vaihtoehtoa. Azure naurahti pienesti unisiepparin sanoille, pudistaen päätään. "Sinun pitää oppia olemaan positiivisempi", hän vastasi, jatkamatta vielä hetkeen sen pidemmälle. Hän voisi antaa demonin miettiä tuota hetken.

"Kukaan ei ole väittänyt, ettenkö jaksaisi tulla, eivät minua sateet ynnä muut haittaa juuri laisinkaan. Hieman vain enemmän vaatetta ja kaikki on kunnossa. Eli jos sinua vain vielä kiinnostaa, niin voisin jatkaa tätä ihan normaalisti", Azure totesi, katsellen tyhjillä silmillään jonnekin kaupungin suuntaan.

Hänellä ei ollut mikään kiire mihinkään, varsinkaan sunnuntaisin, eikä luultavasti tulisikaan olemaan vielä pitkään aikaan.

//Oon kovis, vastasin heti.//
... Kaikkia kinosti.

Seuraa tarjolla
(melkein) 24/7

Azure ◇◆◇ Haulokki ◇◆◇ Aella ◇◆◇ Marielle ◇◆◇ Cecil
Avatar

Monarkki

Viestit: 14403

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Marras 09, 2013 4:35

Re: Sunnuntaina || Aksuuuuu

Pieni, kuivahko naurahdus karkasi mörrimöykyn suusta, Azuren sanoessa, että demonin pitäisi oppia olemaan positiivisempi. Voi kun se olisikin niin helppoa pessimistisiin kaavoihin kangistuneelle painajaispaimenelle. Olihan se toisaalta ihan suloista, että tyttö halusi hänen olevan positiivisempi, mutta ei Sethosista tähän hätään ollut tekemään niin radikaaleja elämänmuutoksia. Ehkä joskus hän oppisi katsomaan jotakin positiivisesti, mutta juuri nyt, demoni suhtautui kaikkeen aina pessimististesti, olettaen aina pahinta. Eipähän tullut yllättymään, kuin positiivisella tavalla, jos pahin ei toteutunutkaan...
Demonista oli kuitenkin jokseenkin sydäntälämmittävää kuulla, ettei Azure aikonut jättää tapaamisia sääolojen päätettäväksi. Sokea aikoi tulla yhä tapaamaan pessimististä ystäväänsä, varautuen aina sään mukaan. Se oli jokseenkin... Söpöä. Sethos ei edes muistanut, milloin joku viimeksi olisi tehnyt noinkin pienen tai suuren uhrautumisen hänen vuokseen. Sokeahan saattoi huonolla säällä vilustua. Ihmisethän vilustuivat helposti, eikö? Ei Sethosilla ollut kovasti kokemusta moisista. Kovin usein nuo kuitenkin näyttivät olevan taudin tai toisen riepottelemana... vuosisatojen saatossa.

".... Jos niin sanot" Sethos kävi lopulta tokaisemaan, hiljentyen sitten kuuntelemaan tuulenvirettä, joka puiden lehtiä heilutteli....


// Oon semikovis ja vastaan nopeemin, mitä viimeks >:D Jätetään ne nyt vaan chillaileen tuonne? //
Avatar

JÄÄSSÄ
JÄÄSSÄ

Viestit: 753

Liittynyt: La Heinä 14, 2012 5:28

Paikkakunta: Silver Millenium

Viesti La Marras 09, 2013 5:19

Re: Sunnuntaina || Aksuuuuu

//And so they chilled to the end. Both.//
... Kaikkia kinosti.

Seuraa tarjolla
(melkein) 24/7

Azure ◇◆◇ Haulokki ◇◆◇ Aella ◇◆◇ Marielle ◇◆◇ Cecil
Edellinen

Paluu Metsänreunat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö