recognition


Makuuhuoneita ja vierashuoneita sijaitsee linnan toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Kuninkaallisten huoneet ovat prameampia mitä muut, mutta mikäli olet onnekas ja pääset viettämään yön linnan vierashuoneissa, tulet varmasti näkemään ja kokemaan luksusta.
Makuuhuoneisiin lukeutuu myös ensimmäisen kerroksen, sekä sivurakennusten palvelijoiden huoneet ja tilat, sekä muut mahdolliset oleskelutilat mitä linnasta löytyy.

Valvoja: Crimson

Avatar

The Saviour
The Saviour

Viestit: 3777

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Kahvikuppi

Viesti Ma Tammi 29, 2018 2:15

Re: recognition

Hetkeksi Noel ehätti omiin ajatuksiinsa vaipua kertomansa myötä, käsivarsien laskeutuen ottamaan tukea polvista, kun runnottua kehoa käytiin taivuttamaan aavistuksen kumaraan, epäryhdikkääseen asentoon jälleen. Se erikoisempi silmäpari kuitenkin nousi nuorukaiseen joka jälleen udellen häntä lähestyi. Sinällään Henryn utelias tapa lähestyä seikkaa ei haitannut, mutta kirottu tiesi, ettei hänelläkään ollut vastauksia kaikkeen mahdolliseen, joka häntä ja sitä erikoisempaa tosimuotoa koski. Kaikki valkeni hänellekin vain testaamalla, kokeilemalla ja tekemällä itselle rumia asioita – ei olisi ollut ensimmäinen kerta, kun Noel itseään olisi viiltänyt tai leikellyt, ja tutkinut kuinka haavansa paranivat tässä muodossa jälkiä jättämättä, tai kuinka myrkyt häneen vaikuttivat… Eihän sitä ollut hauskaa ajatella, mutta ei hänelle kukaan ollut täällä vastauksiakaan kertomassa, ellei hän itse.
”Kuolisin. Nälkiintyisin ja heikkenisin. Samalla tavalla kuten nälkiintyvä ihminen tai mikä tahansa elollinen olento”, temppeliherra hymähti Henryn kantamia tavaroita silmäillen, ”Olen kyllä kokeillut sitä, montaa muutakin kurjaa asiaa kohdallani… älä tosin kuvittele, että yksikään niistä olisi ollut millään tapaa mieluisa kokemus”.

Miksi pojalta täältä sidetarpeita löytyi, sitä saikin sitten varmaan arvuutella mielessään ellei kysyä kehdannut – ja eihän Noel viitsinyt sitä edes harkita, nyt kun puhe oli lähinnä hänestä. Henry oli vastauksensa ansainnut, jos langennut niihin vastauksen osasi antaa. Ei temppeliherra viitsinyt keskustelua yllättäen enää kääntää toisaalle, sillä se olisi varmasti saanut häntä vain sapettamaan uudelleen.

Kahta kertaa sitä haltiaviinapulloa ei tarvinnut erikseen kenraalille tarjota, kun tummatukka kävi sen käteensä noukkimaan. Ei se ollut ensimmäinen kerta, kun eliitti vastaavanlaisen pullon sisältöineen näki, sitä kun oli tullut litkittyä ympäri mannerta vuosien saatossa yhtä ja toista väkijuomaksi tarkoitettua myrkkyä, merimiesten äkäisistä rommeista sitten puhumattakaan. Artania yltyi kuitenkin jälleen puolittaisella hymyllä ja huvittuneella, hymähtävällä naurahduksella Henryn vaivautuneeseen tokaisuun mokomasta litkusta, kenraalin kuitenkin availlen pullonkorkkia tottuneena ja kylmiltään siitä pitkän kulauksen otti suutaan verenmausta puhdistamaan. Siinä samalla toinen käsistä ojentui poimimaan jalkapuolen tarjoaman kangasrievun itselleen, tietäen kyllä että se kyljelle isketty lävistys ja suuremmat haavat olisi fiksua siistiä, jotteivat ne pitkään iholla häiritsisi seuraavan päivien aikana.
Pullon huuliltaan alas laskien, sai Noel selvittää kurkkuaan nopealla rykäisyllä, temppeliherran sen lyhyen hetken vain istuen paikoillaan tokenemassa ja keräilemässä ajatuksiaan kasaan.
”Pienet vammat eivät hirveän pitkään ihollani viivy. Isommat kyllä vaativat huomiota sen sijaan… tuskin niihin yhtä herkästi kaatuisin mitä tavallinen kuolevainen…”, arpinaamainen mietti hymähtäen, kipeällä selällään taas ryhdin takaisin hakien itselleen ja lähtien sitä riepua viinaan kostuttamaan, ”Mutta toisaalta en kyllä tahdo lähteä kokeilemaan paremmin mitä sattuisi, jos annan haavojeni ja vammojen vain olla ja kehittyä…”.

Syliinsä aluksi vain katsahtaen, lähti temppeliherra varovaisesti siistimään aluksi sitä sotkuista kylkeään ja haavan seutua, joka näytti harvinaisen häijyltä. Se jälki tuntui yhä polttelevan nahan alla, kenraalin kuitenkin sivuuttaen pelkällä irvistyksellä ja kulmien kurtistuksella viinan tuoman kivun, kun raaka neste kävi lihaa pyyhkimään.
”Se kerta kun pyysin mahdollista audienssia kanssasi. Kun Briarin kyläpäällikkökin oli täällä vieraana ja Fritz päätti hankalaksi heittäytyä…”, Artania aloitti, huuliensa välistä sähähtäen ja sanansa liueten takaisin kurkkuunsa äkkiseltään, kun kirottu uuden avohaavan ylle ehätti, ”Tämä oli se mistä halusin kanssasi keskustella. Constantinen painostus tosin ei ole auttanut asiaa lainkaan, mutta kaiketi se pässinpää on pysytellyt hiljaa kaikesta huolimatta tähän saakka, vaikka kovasti on uhonnutkin kertovansa asiasta sinulle itse”.
”Jänistin, rehellisesti sanottuna”, partaleukainen kohautti kulmiaan ja naurahti surkuhupaisana, katseensa kohottaen jalkapuolen kasvoille, ”Kuten sattuneista syistä tein aikanaan myös isäsi kohdalla. Harald tosin oli kaikkea muuta paitsi utelias asian suhteen silloin – Fritz puolestaan tuikkasi minut tuleen jo kertaalleen kun tosimuotoni näki. Vahingossahan hän sen teki, mutta tulipahan selväksi etteivät liekit minua tapa”.
”Vanha pässinpää on kyllä omaa lajiaan virkaveljenä – hyvä mies ja isä, mutta ei hän liene sinuakaan päästävän helpolla? Kuka minä tosin olen sanomaan… enhän… edes tunne sinua muuten kuin Kuninkaana”, Artania yritti pitää hiljaisuuden loitolla, toisaalta ehkä myös estää Henryä kyselemästä häneltä asioista olemalla itse äänessä, vaikka kenraali olikin harvinaisen huono keskustelemaan mistään varsinaisesti. Mutta se mitä hän viimeiseksi sanoi, sai eliitin näyttämään jopa aavistuksen hölmistyneeltä ja mietteliäämmältä. Eihän hän Henryä tuntenut, kuin herranaan. Lily oli kiukutteluihinsa saakka Artanialle tuttuakin tutumpi. Ystävä, salarakas taho… – mutta Henryn Noel tunsi vain hiljaisena pojankoltiaisena, jonka kasvua ja valtaistuimelle nousemista Artania oli saanut seurata vain vierestä.


//CRIMIN KEITTIÖPALVELUT NYT VUOKRATTAVISSA. Perus Crim, pörisee ja on mukamas hauska. Määhän puren Timin puolesta jos joku kehtaa pihaan tulla mun vahtivuorolla. Otan siihen vielä Pipan ottaan mallia//
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR MIR VALDOREN - DELATHOS N'DRAYER - JACKALOPE - ARETH CÚTHALION - ATREVAUX ARGENTEUS - SHYVANA - NOEL ARTANIA - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA ANERITTE - QIRA A'DARUIL - OMANIRON
---

Elä pelkää ottaa yhteyttä yksärillä, jos peli kiinnostaa missään muodossa o7
Avatar

Monarkki

Viestit: 13769

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Tammi 29, 2018 4:13

Re: recognition

Henry hymähti, temppeliherran kertoessa näivettyvänsä jos miekkaansa ei käyttänyt aika ajoin. Kaikkea muutakin eliitti oli kuulemma aikanaan kokeillut, Henryn kommentoimatta asiaa yhtään sen enempää. Se kuulosti muutenkin aiheelta, mistä Noel ei halunnut puhua – ja aiheelta, josta Henry ei välttämättä halunnut kuulla. Tietenkin, jos eliitti nyt haluaisi paremmin alkaa avautumaan siitä, kyllä siniverinen kuuntelisi, mutta kuningas itse päätti olla kyselemättä sen enempää aiheesta.

Viinapulloa hänen ei tarvinnut sen enempää markkinoida eliitille, tuon tarttuen tarjoukseen heti ja ei aikaakaan kun haavoittunut oli jo pullon avannut. Henry ei voinut kuin pienesti virnistää, siinä samalla muistellen miten itse oli aikanaan ensimmäisen hörpyn jälkeen yskinyt ties kuinka kauan – Noelille väkevä viina ei kuitenkaan moisia reaktioita näyttänyt aiheuttavan, eikä Henry ollut siitä yhtään yllättynyt. Lienikö tuolla edes makuaistia? Ja oliko alkoholilla edes mitään vaikutusta "aaveisiin"? Tosin, tuskin Artania vain huvikseen viinaa joi, jotain iloa tuon piti siitä saada.
Ne pohdinnat jäivät taka-alalle, temppeliherran käydessä paremmin kertomaan haavoistaan ja siitä, ettei varmaan kaatunut niihin yhtä helposti mitä tavalliset kuolevaiset. Silti, vaikka näin uumoili, ei eliitti ollut valmis testaamaan sitä teoriaa, ei ainakaan nyt.
"Lienee hyvä ajatus", Henry naurahti, "En haluaisi menettää yhtä eliiteistäni".

Monarkki seuraili vierestä, kun temppeliherra haavojaan lähti katsomaan kuntoon, ollen kyllä valmiina auttamaan jo tarve tuli. Ei hän ehättänyt sitä kyllä ääneen sanoa, kun Noel lähti kertomaan, kuinka oli jo aikaisemmin aikeissa kertoa tästä salaisuudestaan hänelle. Nyt kun mietti, se kävi järkeensä. Tämän salaisuuden paljastuminen selitti myös yhtä jos toistakin muiden käytöksestä, tai ainakin Fritzin ja Lilyn suhteen. Kenties myös velhonkin, Hans kun oli silloin tällöin kovin salamyhkäisesti vihjaillut, että kuninkaan tulisi katsoa tarkemmin mitä ylensi ja mihin virkoihin. Silloin Henry oli luullut, että kyse oli Roswellista – vaikka demoni oli jo pidempään toiminut neuvonantajana – mutta moiset vihjailut velholta olivat alkaneet sopivasti vasta, kun Artaniasta eliitti oli tullut...

Nuori siniverinen naurahti heleästi, vilpittömästi, eliitin kertoessa jänistäneensä asian kertomisesta kuninkaalle. Miksi? Tuntui niin hassulta, että joku ei olisi uskaltanut hänelle kertoa salaisuuksiaan, varsinkaan tämänkaltaisia. Henryhän oli tunnetusti suvaitsevainen ja ymmärtäväinen, ehkä vähän liiankin, tai niin hänelle jaksettiin kertoa.
Hymy säilyi kasvoilla, Henryn ollen jopa osin huvittunut – niin hirveältä kuin se kuulostikin! – kun Artania kertoi Fritzin tuikanneen hänet tuleen kun temppeliherran tosimuodon oli nähnyt. Se kuulosti jotenkin niin kolossin toiminnalta, vaikka kyseessä oli ilmeisesti ollut vahinko.

"Fritz on kyllä oma persoonansa. Mutta tekee työnsä ja ajattelee vain meidän parastamme – omalla ärsyttävällä tavallaan", Siniverinen vastasi temppeliherralle, "Ja tuo mielipiteensä kyllä esille, olivat ne sitten haluttuja tai ei... En voi sanoa olevani samalla kannalla hänen kanssaan taruolentojen suhteen, mutta olkoot hän oikeutettu mielipiteeseensä. Ei hän silti minun mielipidettäni muuta".
"Mutta ei hänkään minua tunne, varsinaisesti. Harva tuntee, jos siitä lähdetään", Henry jatkoi, hymähtäen surkuhupaisasti, "Kovin moni on keskittynyt ennemmin siihen, mitä minä en ole, verrattuna isääni...".
"Mitä taas tulee jänistämiseesi kertomisen suhteen, niin ihan turhaan se oli. Vaikeaahan tuollaisesta varmasti on kertoa", Siniverinen lisäsi, astuen samalla aivan eliitin viereen, napaten tuon kädestä sen viinaisen rätin ja kävi varovasti vielä tuon selän suunnalta haavaa puhdistamaan, ennen kuin omatoimisesti lähti haavaa sitomaan, käsillään kehottaen eliittiä toista kättään kohottamaan ja suoristamaan ryhtiään, "Mutta olisin toki arvostanut enemmän, jos olisit tästä kertonut itse, vapaa-ehtoisesti, etkä näin... pakon edessä".
"Olisinko sitten ylentänyt sinut eliitiksi, jos olisin tiennyt tästä?", Kuului retorinen kysymys haavan sitomisen yhteydessä, "Enköhän. Eipä tämä salaisuus taida mitään asemassasi muuttaa nyt muutenkaan".
"Ja pysykööt salaisuutesi myös meidän välisenä... Uskoakseni Fritz ja siskoni eivät ole siitä eteen päin kertomassa, joten en minäkään".// YAYAYAY. Vuokraan sut kokkaan ja Ivyn sit tiskaan, kerta Ivy ja Nipustin jo sitä Ivy tiskausfirmaa oli pistämäs pystyyn. Ja miten niin mukamas, mie ainaki nauran niin et meinaa pissa tulla punttiin. Ja apua älä opeta pipaa yhtään aggressiivisemmaks, siitähän tulee hirvee tappaja doggo jos se oppii puremaan //
Avatar

The Saviour
The Saviour

Viestit: 3777

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Kahvikuppi

Viesti Ti Tammi 30, 2018 3:16

Re: recognition

Temppeliherra tuhahti kuunnellessaan jalkapuolta, nuorukaisen puhuessa hänelle Constantinesta. Kyllähän Noel oli sen juntin tuntenut pitkään, voiden jopa väittää heidän olevan ystäviä, vaikka omanlaisensa erimielisyytensä siinäkin suhteessa täytyi omata. Mutta ilmeisesti Fritzikään ei Henryn sanojen mukaan nuorukaista juuri tuntenut. Heiltä vanhemmilta oli jäänyt täysin välistä Haraldin jälkeläisiin syvemmin tutustuminen, joten oliko se ihmekään jos vanhoillisemmat ja Haraldia seuranneet katsoivat ohitse nuoren Scarlingtonin tapaa johtaa kansaa, tuollaisen… omanlaisensa soveliaisuuden ollessa niin uudenlainen piirre heille. Varsinkin Constantinelle, joka nimenomaan omasi jyrkän luonteen ja omat periaatteensa ja mielipiteensä, joista vanhaa luupäätä tuskin sai minnekään käännettyä. Toista oli Noelin kohdalla, joka tähän saakka oli pyrkinyt ja onnistunut sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin ja muutoksiin toisinaan voidakseen näkymättömämmin sopeutua toisille aikakausille ja jälkipolvien seuraan. Kaiketi tämä oli alku jälleen seuraavalle. Ehkä hänellä olisi viimein tilaisuus tutustua Haraldin poikaan paremmin ja uskoutua Henryn palvelukseen siten, kuten nuorukainen hänen toivoi suvun rinnalla pysyvän.

”Tiedänhän minä sen…”, harmaahapsi naurahti kuninkaan mainitessa sen salailun olleen turhaa, arpinaaman antaen Henryn napata kostean rätin kädestään ja siistiä sillä selkäpuoltaan nähdessään sinne paremmin. Mitä pidempään se panttaaminen oli jatkunut, sitä vähemmän arvoa Noel oli nähnyt totuuden kertomisella. Tottakai hän arvosti totuutta. Mutta Artania ei koskaan ollut välittänyt muutoksista. Vaikka kuinka Henry vakuuttikin, ettei tämän salaisuuden ilmi tuleminen asemaansa tai muutakaan muuttaisi, uskoi Noel sen tuovan kuitenkin jälleen omanlaisen säväyksen kaikkeen kuten aina ennenkin oli käynyt, pitipä salaisuus tiettyjen tahojen välillä kuinka hyvin tahansa.

Syvään sisälle hengittäen kenraali sen ryhtinsä toi suoraksi ja kättään nosti, kuten siniverinen ohjasi, luottaen siihen että Henry saisi siteet paikoilleen jos tuolle työrauhan soi.
”En minä asemani muutosta kuitenkaan pelkää”, Artania kävi toteamaan nuoremmalleen pian, ”Vaan isällenne antamani lupauksen pettämistä”.
”Valat… ovat minulle tärkeitä”, eliitti kurtisti kulmiaan hymähtäen, ”Usko ei niinkään, ei enää, vaikka sen rippeitä tulen aina mukanani kantamaan - mutta pidän tärkeänä jatkaa sitä minkä itse aikanani opin niille, jotka haluavat sitä pyhää voimaa ja valoa kantaa. Minä lupasin Haraldille uskovani sen taidon eteenpäin Lilylle. Vannoin suojelevani teitä ja kruunua edelleen, kun hänestä aika jättäisi…”.
”Ilman asemaa johon minut nimesit… olisin yhä vain näkymätön muiden joukossa. Salaisuuteni käytyä ilmi, ei minulla ole kuitenkaan syytä piilotella jälleen enää täysin”, harmaahapsi katsahti olkansa ylitse monarkkia sanojensa perään puolittain hymyillen, ”Vaan valaista vierelläsi sillä polulla, jota sinä päätät kuninkaana kulkea”.

”Tekopyhäähän se on tällaisen rähjäisen, väsyneen ja alkoholinhuuruisen vanhan kurpan sanoa”, Noel naurahti rennommin ruskeasilmäiselle kuitenkin, katseensa takkatulen loimuun kääntäen, ”Mutta olen täällä nyt, jos vastauksia haluat. Ja uskollisena kruunulle, mitä ikinä tulevaisuus tuo tullessaan”.//Ollaan sit hirvee teho-team. Ihan niikö me siinä kokkipelissä, joka kahestaan pelattiin läpi tuskanhiki otalla. VARO VAARAA//
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR MIR VALDOREN - DELATHOS N'DRAYER - JACKALOPE - ARETH CÚTHALION - ATREVAUX ARGENTEUS - SHYVANA - NOEL ARTANIA - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA ANERITTE - QIRA A'DARUIL - OMANIRON
---

Elä pelkää ottaa yhteyttä yksärillä, jos peli kiinnostaa missään muodossa o7
Avatar

Monarkki

Viestit: 13769

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Tammi 30, 2018 4:20

Re: recognition

Sentään Artania ymmärsi jänistämisensä ja pelon olleen turhaa, mutta toisaalta Henry kyllä ymmärsi toisen päätöksen olla kertomatta. Hän olisi varmaan tehnyt samoin temppeliherran tilanteessa! Kyllä hän tiesi kuinka vaikeaa se saattoi olla, kertoa nyt salaisuuksia, jos sitä panttasi ja panttasi. Lopulta tuntui todellakin täysin turhalta edes kertoa, kerta elämä tuntui rullaavan ilman sitäkin.
Kuulemma se aseman menettäminenkään ei ollut pelko, jonka takia salailu oli jatkunut. Sen sijaan temppeliherra pelkäsi pettävänsä lupaukset, jotka oli antanut edesmenneelle kuninkaalle. Henry ei sanonut asiaan mitään, kuunteli vain, kun Artania kertoi valojen olevan tärkeitä itselleen. Sinällään oli hassua kuulla, ettei temppeliherra ollut niinkään uskossa enää, mutta kaiketi sekin oli ymmärrettävää, kun otti huomioon eliitin tilanteen...

Huomio kohosi haavojen sitomisesta eliitin kasvoihin, tuon vilkaisten olkansa yli siniveristä, Henryn virnistäen pienesti Noelin huomautellessa, että olisi varmaan pysynyt näkymättömänä muille, ellei olisi eliitiksi kohonnut. Saattoi olla hyvinkin totta, mutta nyt sitä oli kaiketi turha murehtia enää.
"Niin kauan, kun et ole vaaraksi kenellekään, en näe syytä tuoda salaisuuttasi julki tai sitä levittää. Mutta en voi estää, jos muiden kautta tieto leviää – tai päätät itse salaisuutesi esimerkiksi oppilaillesi paljastaa. Uskon että päätös on sinun ja sinä teet mitä haluat sen suhteen", Henry koki tarpeelliseksi sanoa, vielä viimeistellessään harsojen sidontaa. Lopulta kun suurimmat haavat oli sidottu, lähti siniverinen konkkaamaan takaisin nojatuolin puoleen.
"Mutta olen kiitollinen siitä, että olet täällä", Siniverinen jatkoi, "Kiitollinen uskollisuudestasi kruunulle. Ja kiitollinen siitä, kuinka olet sisartani auttanut – hän tuskin on helppo oppilas, mutta ilman sinua, uskoisin hänen olevan hukassa. Lily kun otti isän kuoleman todella raskaasti...".

"Onko Noel Artania oikea nimesi?", Henry kävi kysymään eliitiltään, samalla kun alas istui ja katseensa tuohon palautti, "Kuinka vanha oikeasti olet?", olihan Artania maininnut joutuneensa "aikapäiviä" sitten tappamaan miehensä henkimiekalla, mutta se ei ollut oikeastaan tarpeeksi tarkka aika-arvio. Ainakin eliitti näytti olevan samaa ikäluokkaa, mitä virkaveljensä Fritz, mutta se ei tainnut olla lähelläkään oikeaa ikää...
Henry halusi tietää niin paljon Noelista ja tuon tilanteesta, mutta hän ei kehdannut lähteä kyselemään heti kaikkea, varsinkaan niitä vaikealta tuntuvia tai kuulostavia aiheita. Varmasti heille tulisi useampikin tilaisuus jutella ja tutustua toisiin paremmin, sikäli mikäli temppeliherra sitä halusi – ties vaikka tuota ei kiinnostanut itse kuningasta tietää sen paremmin. Jos näin oli, ei Henry tietenkään aikonut eliittikenraalia siihen pakottaa.// TEHOTYTYT. Ai perse se kokkipeli. Tahon pelaa taas, TAHDON OLLA KOKKIPOJO //
Edellinen

Paluu Makuuhuoneet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia