Dragon hunt continued


Laajat hiekkarannat reunustavat merta. Rantaviivaa tuntuu jatkuvan loputtomiin ja ranta onkin mainio paikka viettää kesäisen lämpimät päivät rentoutuen auringossa.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 13816

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Kesä 02, 2018 8:35

Re: Dragon hunt continued

Theodluin pärskähti pienesti, Aaronin nimitellessä häntä Elwoodin prinssiksi. Olisi siinäkin ollut titteli. Titteli, jota Theo ei todellakaan olisi halunnut kontolleen. Haukankatse nousi vesileiliin, jota Aaron kävi tarjoamaan, ennen kuin ilmoitti menevänsä tarpeilleen harvinaisen suorasukaisesti. Enkelinpentu otti leilin vastaan ja seurasi katseellaan hetken Aaronin perään, ennen kuin vilkaisi Xardin puoleen.
"Eikö tuo sitte ollukaan isännän lemmitty?", Xard kysyi, muka kuiskaavalla äänellä, saaden Theon kallistamaan päätään ja kurtistamaan kulmiaan tympääntyneenä.
"Aaron on vain ystävä", Enkelinpentu huomautti, Xardin käyden virnuilemaan sen toteamuksen perään.
"Nii no, isäntä on kai tykästyny vähän vanhempii ja vihasempii", Pikkupiru huomautti henkensä alta mukamas ohimennen, loikkien sitten kauemmas kun puoliverinen demonia koitti vesileilillä mätkäistä. Theo ei todellakaan ollut valmis tällaiseen keskusteluun heti aamusta — eikä kyllä koskaan muutenkaan.

Enkelinpentu katseli kuinka kätensä haavat umpeutuivat, siinä samalla juoden pari huikkaa vettä, odotellen että Aaron palaisi toimitukseltaan. Totta kai siinä mietti, oliko ihan fiksua mennä lirittelemään itse vanhimman luolaan, mutta kaiketi lohikäärme oli sen kanssa sujut? Ei tuo ainakaan vielä ollut ilmaantunut paikalle ja litistänyt Aaronia alleen.
Kisälli palasi lopulta, Theon nostaen katseensa laiskasti matkakumppanin puoleen, joka syystä tai toisesta näytti korvistaan ainakin punoittavan. Heti sitten heti ensitöikseen Aaron ilmoitti Theon kuolanneen paidalleen.
"En varmana!", Pikkuhaukka napautti heti takaisin, katseen kuitenkin kääntyen Xardin puoleen, kun kisälli pöydän ääreen tuli ja demoniin huomionsa kiinnitti.

"Se uhkailee heti Xardia!", Pikkupiru rääkäisi, Aaronin ilmoittaessa voivansa murskata otuksen kämmenellään, "Xard ei töllännyt, Xard odotti! Isännän petikaveri vaan sattu oleen siinä näkökentässä!", myrkynvihreä imppi jatkoi, puolustellen itseään aivan kuin se olisi tarpeellista ollut. Theo ei ehättänyt mitään väliin sanoa, koittaen lähinnä päästä tilanteen tasalle ja heräillä kunnolla.
"No herra äkäpussist Xard ei tiedä mutta isäntä ainakin o hin—", siihen päättyi pikkupirun pälätykset, kun Theodluin olikin salamana napannut kiinni impistä niin, että tuon suun samalla peitti, demonin rääkyen vihaisesti jotain sormien takaa ja käsillään huitoen kuin vihainen emäntä.
"Se on demoni, ei Xardin puheista kannata provosoitua tai ottaa itseensä, se kuuluu vain sen luonteeseen", Theo selitti nopeasti, vältellen katsekontaktia Aaronin kanssa, tuntien kuinka omat korvanpäät nyt lämpöä hakivat ja kiukkuisuus pikkupirua kohtaan alkoi nousta. Joskus Xard ei vain osannut pitää suutaan kiinni...

"Palaa takaisin lasiin, en tarvitse sinua nyt", Enkelinpentu jatkoi, puhutellen pikkupirua, jonka nosti lähemmäs itse näkylasia.
"Mut Xard haluis viel—"
"Ei, menet takaisin nyt! Tai kerron Qiralle, ettet osaa käyttäytyä"
, Theo keskeytti demonin puheet napakasti, saaden pirun parkaisemaan teatraalisen kauhistuneena.
"Ei emännälle! Mitä tahansa muuta, mut ei sitä! Xard menee, Xard on hyvä demoni, ei tarvii kenellekää kertoo, ei!", Nopeasti piru parka papatti, itsensä rimpuillen irti puoliverisen otteesta ja sujahti sitten samoin tein takaisin näkylasiin, sen pahemmin hyvästejä jättämättä.


// Taskarista ja Xardista pitää tulla kaverit ja sit ne on hirvee riesa duo //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1866

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Kesä 03, 2018 8:01

Re: Dragon hunt continued

Ruma demoni itki ja rääkyi kun sitä kävi uhkailemaan, nimitellen häntä herra äkäpussiksi kunnes tuon suu tukittiin tämän puolesta. Yllättävän nopeaankin, Theodluinin käydessä kiinni niin että näytti melkein tukahduttavan pienen imppinsä, näyttäen siltä että olisi napsauttamassa tuolta niskat nurin juuri siinä ja nyt kerta puristuksissaan piti. Aaron katsahti panikoivasta lepakko rotasta hitaasti Theodluiniin, joka kävi pää punaisena nopeasti vakuuttelemaan, ettei Xardin puheista tulisi provosoitua, sen kuuluessa demonin luonteeseen. Puoliverinen itse tosin näytti varsin provosoituneelta, näyttäen lähes yhtä vihaiselta miksikä Aaron oli itse itsensä aikaisemmin tuntenut.
"...Kuulin myös, että ne valehtelevat." Kisälli heitti sivukommentin, sinisten silmien siirtyen takaisin protestoivaan imppiin, jota oltiin käsketty palaamaan takaisin näkylasiin. Tätä täytyi käydä uhkaamaan kumminkin Qiralla, jota Xard näytti pelkäävän ylitse muiden. Tietenkin kisälliä alkoi mietityttämään kylänpäällikkö henkilönä yhä enemmän, mutta ei tässä tilanteessa tietenkään mitään ääneen lähtenyt pohtimaan, pienen, ruman impin kauhistellen uhkausta teatraalisesti kunnes vapaaksi rimpuilun jälkeen sujautti itsensä takaisin koruun. Jättäen kaksi, enemmän tai vähemmän punertavakorvaista haltianuorukaista yksin.

"No... Hän oli varsin hauska heppu" Aaron sanoi lopulta sarkastisesti, katseen jäädessä kiinni näkylasiin.
"Olisit kertonut, että sinullakin on joku taikahely. Puhumattakaan demoni joka asuu siinä." Kisälli sanoi vielä, melkein kastellen sängyn siinä kun oli tuon kasvot ensimmäisenä herättyään nähnyt. Mutta sitä ei tarvinnut Theolle jakaa.
"Saitko sen Qiralta?" Kisälli kävi kysymään, lähinnä pitääkseen mölyä yllä samalla kun käveli nätti pojan ohitse kohden reppuaan, jonka kahvasta kävi vähin äänin nappaamaan. Xardin lähtö, oli jättänyt jälkeensä vaivaantuneen tunnelman. Siltä se ainakin puusepänpojasta tuntui, puoliverisestä hän ei tiennyt. Hänen tuntemansa tunnelma oli tosin monen tekijän summa, mutta imppiä nyt oli helppo syyttää kaikesta, oli se sitten reilua tai ei. Aaron ei välittänyt.
Hän ei varsinaisesti sinällään syyttäisi muutenkaan Theodluinia tämän halauksesta yöllä, ei enää. Ellei Xard ja Taskari olisi siinä välissä ollut aiheuttamassa hämmennystä, olisi hän ehkä ennemmin tuota mätkäissytkin... Tai yrittänyt irtautua niin, ettei toinen huomaisi ja olisi pitänyt asian itsellään. Joka tapauksessa, unissa tiedostamatta se kai oli kumminkin tapahtunut? Mutta... Hän ei ollut kuuro sille mitä imppi oli yrittänyt sanoa.

Oliko Theodluin nyt sitten hinaaja? Puppeli? Takamusten ritari? Ehkä se selittäisi mekon pitämisenkin... Mutta ...Oliko sillä väliä? ...Ehkä? Ehkä se oli valetta? Demonithan valehtelivat ja kiusasivat, niin Aaron oli erässä lukemassaan kirjassa lukenut.
Tietenkin, tästä huolimatta hän ajatteli samantien, mitä jokainen tässä kohtaa luonnollisesti ajatteli... Oliko nätti poika katsonut kenties häntä sivusilmällä? Samassa Aaron lähti kääntämään hitaasti katsettaan olkansa ylitse, nähdäkseen katsoiko Theodluin kenties hänen peräänsä hänen huomaamatta.
Samassa kisälli tunsi itsensä äärimmäisen tyhmäksi. Oli liian aikaista tälle, ihan kaikelle, paitsi aamupalalle. Hän vain lahtaisi demonin jos sen uudelleen näkisi. Puusepänpoika ärähti kuuluvasti, ja kävi raahaamaan raskaan reppunsa vasten syvennyksen lattiaa ruokapöydän ääreen. Theo sai noutaa jotain luukusta mikäli halusi, mutta hänelle itselleen kävi makkara, vesi ja sipuli, juuston tuntuessa vielä ennemminkin vatsanväänteeltä. Kiitos Taskarin mieltymyksien.

Siinä paha mistä ajateltiin, pienen sinisuomuisen lohikäärmeen hypähtäessä pöydänpäälle siinä samassa kun tämän isäntä vaan puoliveristä vastapäätä istahti, havitellen tuon repäisemään makkaraan yhä lyhentyvästä makkara köydestä. Mutta katsekontaktia hän ei Theoon kehdannut luoda tarkistavaa vilkausta enempää.
"Kätesi näyttää olevan kunnossa." Kisälli sanoi.
"...Kenraali nylkee minut jos tässä menee vielä kauaa suunniteltua pidempään."

//Kyllä! Löytää yheteisen kielen vielä//
Edellinen

Paluu Ranta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia