Pikku prinssit ja minä


Suuria ja pieniä, koreita ja hieman vaatimattomampia. Saleja löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen, kaiken kokoisia ja näköisiä.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 13937

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Tammi 02, 2019 10:13

Re: Pikku prinssit ja minä

Pikkuhaukan ei täytynyt pitkään odotella vastausta uteliaisiin kysymyksiinsä, kun Aaron kävi kertomaan paremmin mystisestä piilopaikasta. Kuulemma se ei ollut maan alla, mutta jonkinlaisen maagisen suojan ympäröimänä. Haukankatse tarkentui jälleen kisälliin, puoliverisen kuunnellen harvinaisen tarkasti taas tuon kertomaa, vaikka loppupeleissä Theodluin ei saanut kaikenkattavaa vastausta kysymyksiinsä. Ei hän sellaista kyllä odottanutkaan Aaronilta, kisällin lähinnä kertoen omien kokemustensa pohjalta siitä kylästä — vai oliko piilopaikka luokiteltavissa myös kaupungiksi?
Tummat kulmat kohosivat pienesti, Aaronin luetellessa perheenjäseniään ja mainiten "Vanhan ukon". Tarkoittiko haltia isoisäänsä vai omaa isäänsä? Jatkokysymykset tähän havaintoon lähtivät laukkaamaan mielessä, Theon kuitenkaan kehtaamatta saatikka ehtimättä kysellä sen enempää nimikkeen perään, kun Aaron palautti keskustelun Windereiden sukukartanoon ja siellä vierailemiseen.
"Tietenkin se on hienoa. Upeaa, jopa, olen aina halunnut tietää enemmän isästäni ja hänen menneisyydestään, joten jos pääsen vierailemaan hänen lapsuudenkodissaan...", Theo selitti hymähtäen, "En vain tiedä, mitä odottaa. En ole koskaan varsinaisesti mitään kartanoita nähnyt, saatikka sitten aatelispuolesta tiedä mitään... Eikä se varsinaisesti minua kiinnosta. En halua isäni veriperimän tuomia titteleitä tai asemaa, tahdon vain... tietää hänestä enemmän".

"No, ehkä siellä viinikellarissa nukkuu joku palvelijoista, joka huutaa unissaan?", Lähinnä vitsiksi tarkoitettu heitto suotiin Aaronille, enkelinpennun sen pahemmin murehtimatta sukukartanon kummittelua. Johan hän oli kummituksia, demoneita ja räyhänhenkiä nähnyt elämänsä aikana, yksi aave kellarissa ei niin kovasti häntä huolettanut, vaikka ehkä olisi pitänyt.

Aaron kävi mainitsemaan, että oli itsekin matkalla piilopaikkaan, ehkä. Enkelinpentu kallisti pienesti päätään, antaen haltian jatkaa kertomaansa, kisällin mainiten veljensä olevan menossa naimisiin ja häntä ilmeisesti odotettiin vieraaksi.
"No totta kai sinä menet!", Theodluin tuhahti, sen paremmin takertumatta Aaronin muihin mietintöihin, "Veljelläsi on suuri päivä tiedossa, varmasti hän haluaa myös sinun olevan paikalla. Jos ei muuten, niin ainakin näyttäytymässä! Se merkitsisi hänelle varmasti paljon", enkelinpentu jatkoi, "Ja etköhän sinä jonkun seuralaisen matkaasi löydä paikanpäältä, olethan sentään Sinisen Kuiskauksen sotilas! Tai no, kisälli, mutta eihän sitä tarvitse seuralaisille mainita. Ja loppupeleissä, veljesi tuskin välittää, tulitko yksin vai seurassa, kunhan olet paikalla, jakamassa hänen tärkeän päivän hänen kanssaan".


// :D:D:D:DDD AARON U SILLY JUST ASK //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1925

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Tammi 07, 2019 2:08

Re: Pikku prinssit ja minä

Se oli mahtavaa haukankinpojan mielestä. Tietenkin se oli! Eikä Aaron voinut kuin kirpistys poskellaan kuunnella toisen intoa niin isästään, mihin hän ei voinut samaistua mutta mielellään tuolta kumminkin kumpuavaa uteliaisuutta kuunteli aina huoleen tietämättömyydestä, miten aateliset elivät, jossa kisälli ei myöskään voinut auttaa mutta tulihan tuo pian kai näkemään. Kisälli raapi kaulaansa, hymähtäen mitä kellarin kummituksiin tuli, jatkamatta hullua huhua sen paremmin, pienen sinisuomuisen haukotellessa vierellä, köllien auringonlämmössä kuin tavanomainen lisko.
Haltiapojan siniset silmät, erehtyen pois nätti pojasta hetkellisesti lemmikkiinsä palasivat jälleen Theodluiniin tämän vastatessa hänen epäröintiin lujalla varmuudella. Totta kai hänen menisi? Tai siis... Totta kai hän menisi! Kuiskauksen kisälli virnisti kumminkin vielä epäröiden, silmäillen vierellään seisovaan kutripoikaan joka ei nähnyt tässä mitään mietittävää ja olihan se ensiaatteelta melko itsestäänselvyys. Jos joku niin läheinen kuin velipoika meni naimisiin ja sinut oltiin kutsuttu, niin totta kai sitä menisi. Vaikka sitten ilman heilaa, ellei sellaista ollut vietellyt kiiltävällä Sinisen Kuiskauksen sotilaan tittelillä, jonka mainitseminen ylpistytti haltiapoikaa silmissä, Aaronin nyökkäillen... Mutta silti.. Halusiko hän? Kyllä, mutta siellä olisi paljon väkeä, melua ja hän saisi varmastikin paljon ansaittua huomiota osakseen, mutta silti hän ei halunnut mennä yksin. Harvalti hän oli viime aikoina palannut kotiin ilman ketään uutta, joko järkyttäen tai miellyttäen loppuja perheenjäseniä.

"...Olit menossa jo huomenna?" Aaron kysyi asian varmentaen, löysäten rannesuojansa nyörejä, vaikkakin niillä lähinnä näpräillen jotta sormilla olisi tekemistä.
"Voisin tulla mukaan... Ehkä siis..!" Kisälli nousi istuultaan Theon eteen, tähän jotenkin kumminkaan kehtaamatta vielä luoda katsekontaktia, sen käydessä kaikkialla muualla kuten liskossa ja varusteissa kuin ne olisivat tarkistusta vaatineet.
"Seureeksi tarkoitan, en aikonut kartanoon astua ja häiritä perheiltaasi, mutta... Jos tahdot, niin en pistäisi pahakseni, mikäli haluat tulla... Häihin? Veljeni siis." Kisälli sai kakistettua ulos, katsoen nyt kohonkin nätti pojan kasvoihin, tuntien olonsa luonnottomaksi kysyessä, vaikkakin kovin epäsuoranaisesti kysymyksen jossa ei sinällään pitäisi olla mitään outoa... Kai?
"Ne kun ovat samassa suunnassa, etkä ole varsinaisesti tavanomainen seuralainen mutta... En ehdi etsiä sellaista ja eivät he välitä, olen tuonut kotiin paljon pahempaakin ja voisin mennä auttamaan kotiin ennen juhlia... Ja hakea sinut? Jos haluat.. Siis edes tulla?" Siniset silmät kohosivat nätti pojan kultaisiin, niihin jännittyneesti jääden.


//And the super straigth award goes to.................//
Edellinen

Paluu Salit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia