Viesti Ma Loka 24, 2011 3:16

Hiroi Seginas

Nimi: Hiroi Seginas

Ikä: 547 vuotta, ruumiillisesti näyttää noin kolmekymppiseltä.

Sukupuoli: Mies

Puoli: Ihmiset

Rotu: Qenacaer

Rodusta: Qenacaer, toisinsanottuna Musta Kansa tai Yökansa (joista jälkimmäinen on hieman vääristävä - qenacaerit eivät ole yöeläjiä) elää todistetusti enää yhden saaren varassa kaukana Cryptistä. Rotu on levinnyt pieninä määrinä muillekin saarille ja mantereille, mutta rodun pääpaikka on edelleen läntisellä, suurella saarella jonne Cryptin kauppalaivat tapasivat kauan sitten tehdä reittinsä eksoottisten hedelmien takia. Myöhemmin laivareitti katkaistiin turhan pitkän välimatkan takia, kun hedelmiä löydettiin muualtakin. Qenacaerit ovat alkuasukasheimon tapainen kansa, joille luonto on tärkeä ja jotka elävät yhdessä ympäristönsä kanssa. Heidän vaatetuksensa on niukka ja sisältää paljon kasvo- ja vartalomaalauksia, käsiin punottuja renkaita ja ketjuja ja koruja sekä kasveista tehtyjä asusteita. Lantiolla roikkuu yleensä huivi peittämässä intiimit paikat, vanhojen naisten tapauksessa saattaa henkilön päältä löytyä pitkä hame. Kenkiä he eivät käytä, mutta sen tapaisia koristuksia kyllä. Qenacaereille on ominaista täysin musta iho sekä kirkas ja epätavallinen hiusväri, joka voi olla esimerkiksi sininen, lila tai keltainen. Vaihtoehtoja on monia. Myös silmät ovat kirkkaat, ja vastaavat vain harvoin normaalien ihmisten ruskea-vihreä-sininen-väriskaalaa. Pituudeltaan qenacaerit ovat paljon normaalia ihmistä kookkaampia, heidän keskimääräinen pituutensa on kaksi metriä ja heidän ruuminrakenteensa on muutenkin jäntevämpi ja luustonsa suurempi kuin ihmisten. Myös heidän lihaksistonsa on yleensä kehittyneempi ja kestävämpi, ja he jaksavat esimerkiksi juosta pidempään korkeamman kuntonsa takia. Myös hengityksen pidättäminen veden alla onnistuu hieman pidempään kuin ihmisten tapauksessa, sillä qenacaerien keuhkot ovat suuremmat. Yökansan asukkaat ovat taitavia jousiampujia ja heidän kulttuuriinsa kuuluu monia rituaaleja, kuten hautaamisrituaali, johon osallistuu yleensä koko kansa. He ovat muutenkin hyvin yhteisöllisiä ja pitävät toisistaan hyvää huolta.

Ammatti: Ihmisten lähitaistelujoukkojen komentaja ja osastovastaava. Hätätilanteen sattuessa lupautunut komentamaan myös etätaistelujoukkojen jousiaseosastoa, jolloin jättää alikomentajan hoitamaan jalkaväkeä.

Ulkonäkö: Kasvot. (Vanhaa matskua, uutta tulossa mahdollisimman pian.)
Ulkonäöltään Hiroi muistuttaa melko läheisesti ihmistä, mutta hänen ihonsa on pikimusta. Siinä ei ole mitään merkkejä tai vaalentumakohtia, vaan se on kämmeniä ja jalkapohjia myöten aivan musta, tietysti valaistuksesta riippuen. Korvat ovat päistä suipot ja hieman pitemmät kuin ihmisten, mutta eivät kuitenkaan yllä haltiakorvien mittoihin. Hiroin hiukset ovat erittäin vaaleansiniset ja kuohkeat, ne nousevat korkealle Hiroin päälaesta ja kääntyvät sitten taaksepäin. Miehen silmät ovat kirkkaan keltaiset ja kulmakarvat hiusten väristä huolimatta mustat, muodoltaan ohuet. Hiroin kasvot ovat mieheksi hieman kaunispiirteiset, mutta häntä voi silti ihan hyvällä omallatunnolla sanoa komeaksi. Vasemman silmän alla Hiroilla on ristin muotoinen taisteluarpi. Hän on pituudeltaan 230cm pitkä, joten siis huomattavasti ihmisiä pitempi. Eikä pelkästään pitempi, vaan hänen kehonsa on muutenkin kookkaampi ja lihaksikkaampi kuin ihmisillä eli muunmuassa kädet ja jalkaterät ovat paljon suuremmat, sekä esimerkiksi pää. Näinollen Hiroi jaksaa kannatella enemmän painoa kuin ihmiset ja hänen kaatamiseensa tarvitaan muutakin kuin yksi riitapukari.

Vaatetus: Kokokuva ja vaatteet.
Hiroi pitää päässään usein kypärää, joka suojaa otsan, korvat ja niskan. Kypärän molemmilla puolella on kaksi suorakaiteen muotoista uloketta, joilla ei ole sen suurempaa hyötytarkoitusta. Kypärä on kuparin värinen lukuunottamatta valkoisella maalattuja osia. Hiukset pääsevät kypärän avoimesta päälaenkohdasta sojottamaan valtoimenaan, ja näin kypärä luo lähes sellaisen vaikutelman, kuin hiuskuontalo olisi osa kypärää. Hiroi tykkää käyttää sinisiä vaatteita, ja se näkyy muunmuassa hänen yleisestä taisteluasustaan (kuvan ensimmäinen asu). Taisteluasu muodostuu kangastakista, takin alla olevasta valkoisesta paidasta sekä valkoisista haarniskahousuista joissa on sinisiä yksityiskohtia. Haarniskan päällä on vyötäröhaarniska, joka muistuttaa takaapäin metallista hametta. Talvella Hiroin taisteluasu (kuvan toinen asu) on huomattavasti lämpimämpi; hänellä on harmaa haarniska jonka alla on kangaspaita sekä -housut, ja haarniskan torso-osan päälle on kiedottu valkoista kangasta jotta Hiroi erottuisi huonommin hangesta. Kokonaisuuden päältä löytyy vielä valkea takki. Kyynärvarressa Hiroilla on vaaleansiniset, villaiset lämmittimet ja kaulassa on muhkea kaulahuivi. Hiroilla on myös muita, eri tilanteisiin varusteltuja haarniskoja, kuten nahkaisia harjoitteluhaarniskoja ja edustustehtäviin tehty perus ritarityyppinen, pelkistetty haarniska jossa on pieniä koristekuvioita. (Kuvan kolmas asu on asu, jota Hiroi todennäköisesti käyttäisi jos asuisi kotisaarellaan + jousipyssy.) Vapaa-aikanaan Hiroi suosii asiallisia, mutta mukavan tuntuisia vaatteita ja matalavartisia kenkiä.

Aseistus: Lähitaisteluissa Hiroi käyttää aseenaan naginata-keihästä, eli keihästä, jonka toisessa päässä on sahalaitainen terä ja toisessa metallinen, painava osa jolla on helppo tyrmätä vastustajia. Keihäs on pituudeltaan Hiroin mittainen, ja sen käyttö vaatii käsilihaksia. Hiroi voi käyttää asettaan joko kaksin käsin halkomalla kuin kanootin melaa, pyörittämällä asettaan nopeassa vauhdissa tai iskemällä sen kaksin käsin kohti vihollista. Sodassa ovat kaikki kuviot sallittuja. Naginata-keihään lisäksi Hiroi osaa ampua normaalilla jousella.

Luonne: Korkeasta asemastaan ja sotavirastaan huolimatta Hiroi on mukava ja ystävällinen mies. Hänen huumorintajunsa on pettämätön ja hän ottaa jokaisen sotilaansa huomioon taistellessaan. Ketään ei jätetä taakse, ellei käsky toisin kerro. Hiroi on myös täysin ammatilleen omistautunut ja puolelleen uskollinen: hän tekee kaikkensa ihmisten voiton sekä kunnian ja suojelemansa ihmiskansan tähden. Hiroi nauttii taistelemisesta ja hänellä on voimakas suojeluvietti, joka on saattanut hänet pulaan jo toistamiseen. Eräällä kerralla hän loukkaantui itse, ja toisella kerralla hän oli vaarantaa koko ryhmänsä etulyöntiaseman pelastaessaan jälkeenjäänyttä sotilasta. Jossain määrin hänen on siis vaikea pitää kiinni sovituista taistelutavoista, sillä hän saattaa välillä itse laskelmoida ettei suunnitelma vaarannu jos loukkaantuneista pitää huolta, ja saattaakin olla väärässä. Pääasiassa hän on kuitenkin äärimmäisen lojaali itsensä yläpuolella oleville sotilaille, samalla lailla kuin alempana arvojärjestyksessä sijaitseville. Taistellessaan Hiroi on rauhallinen ja kylmäpäinen, ja lopettaa myös vihollisensa armeliaasti. Veren ja suoltenpätkien kanssa sutturoiminen ei ole asiallisen Hiroin mieleen.
Hiroi solmii ystävyyssuhteita pienellä varauksella, sillä ystävyyssuhteista voi olla aina joko hyötyä tai haittaa Cryptin sotatilannetta ajatellessa. Kun tällaisen ystäväntittelin saavuttaa, se kantaa yleensä maailman hamaan tappiin asti ja voit olla varma siitä, että Hiroi pitää huolen siitä että sinulla on kaikki hyvin. Ylimysten seurassa Hiroi käyttäytyy arvokkaasti ja kunnioittavasti, eikä koskaan kyseenalaista hallitsijan mielipidettä, ellei kyseessä ole hänen mielestään erittäin suuri taistelustrategiavirhe. Tällainen tapaus olisi ainoa, jossa Hiroi voisi antaa itseään ylemmälle hieman noottia.

Menneisyys: Hiroi syntyi suurelle saarelle, qenacaer-kansan keskuuteen, muttei ehtinyt elää saarella kovinkaan kauaa. Ennenkuin lapsi oli edes vuoden ikäinen, hänen vanhempansa hyppäsivät kauppalaivan matkaan ja purjehtivat Cryptiin, uudelle suurelle mantereelle joka kuulosti houkuttelevammalta kuin kotisaari. Hiroille syntyi myös myöhemmin kaksi pikkusiskoa, joilla oli vuoden ikäero toisistaan. Kun Hiroista tuli ihmisten iässä kouluikäinen, vanhemmat lähettivät hänet sotakouluun. Kuten muutkin qenacaerit, olisi Hiroinkin opittava soturiksi ja hiottava taistelutaitojaan. Ja niin myöskin kävi. Pojasta varttui ihmislasten seassa mies, jolla oli loistavat taistelu- ja strategiataidot. Hiroi hakeutui armeijaan heti kun se oli mahdollista, sillä piti taistelemisesta - ja ennenkaikkea hän piti voittamisesta. Armeijaan liittymisen myötä Hiroi muutti myöskin omilleen, ensin kämäiseen pieneen mökkiin halvalle asuinalueelle ihmiskylän laidalle ja myöhemmin varoja hankittuaan korkealuokkaiseen asuntoon lähelle linnaa ja sotakoulua. Tavallisesta rivisotilaasta Hiroi yleni pikkuhiljaa luutnantiksi ja luutnantista pikkuhiljaa komentajaksi. Lukuisien pienten ja suurten taisteluiden jälkeen Hiroi on voittanut alaistensa kunnioituksen ja luottamuksen, eikä häntä varmasti katsota riveissä pahalla ihonväristä huolimatta.

Muuta:
- On kovasti ylennyksien perään ja unelmoi eliittikenraalin urasta.
- Pitää kauniista naisista.
- Syö mielummin hedelmiä, vihanneksia ja maitotuotteita kuin lihaa, muttei ole kasvissyöjä.

Tavatut:
Yoshi: Mukava ja hiljaisenpuoleinen pikkupoika. Erilainen.
Dagnir: Vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta, uteliaalta lohikäärmeeltä.
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 2/2

Miten olisi kuutamokävely?