Viesti Ke Tammi 04, 2012 9:55

Aphaderuiondur Katheranegareya

Nimi: Aphaderuiondur Katheranegareya

Ikä: 26-vuotias

Sukupuoli: Mies

Puoli: Ihmiset

Rotu: Muodonmuuttaja

Rodusta: Muodonmuuttajat ovat alunperistä cryptiläistä kansaa ja asuvat pitkin Cryptiä. Heitä löytyy todennäköisesti niin haltioiden kuin ihmistenkin puolelta, sekä puolueettomina. Muodonmuuttajat eivät juurikaan poikkea ihmisistä, sillä heidän ruumiinrakenteensa on samanlainen ja korvat ovat yhtä lailla pyöreät. Myöskään ikääntymisessä ei yleensä esiinny poikkeuksia. Ainoastaan hiusten väri saattaa olla normaalia perimää räikeämpi ja harvinaisemman värinen (erittäin punaiset hiukset, hopeiset hiukset, kaksiväriset hiukset...), samoin silmien. Muodonmuuttajilla on muuntautumismuotoja yhdestä neljään, eli neljä on maksimimäärä. Sitä enempää muuntautumismuotoja ei muodonmuuttajalla voi olla, ei ainakaan luonnollisesti. Ihmismuoto ei ole yksi muuntautumismuodoista. Muuntautumismuoto voi olla joko elollinen tai eloton, joten muoto voi olla yhtä hyvin kivi kuin lintukin. Muodot voivat periytyä osittain vanhemmilta tai kauempaa suvusta, tai ne voivat heijastella kantajansa luonteenpiirteitä. Pelokkaan kantajan muodoksi voi siunaantua hiiri tai jänis, kun taas aggressiivisen muodoksi voi hyvinkin tulla lohikäärme tai demonintapainen ilmestys. Ominaista muodonmuuttajille ovat myös omaa persoonaa ja muotoja kuvailevat asut sekä mahdollisesti tatuoinnit. Ruokavalioltaan he syövät normaalisti lihaa ja kasviksia niinkuin ihmiset, ja käyttäytyvät kuin ihmiset. Muodonmuuttajien aineenvaihdunta on hyvä, eli he pysyvät hyvässä kunnossa melko vähällä työllä, ja heidän ruumiinlämpönsä pysyy korkeana vuodenajasta riippumatta. Tämän takia he tuntevat harvoin kylmää. Muodonmuuttajat pystyvät vaihtamaan muotoaan milloin haluavat, ja mihin tahansa omistamaansa muotoon. Muutos vie aikaa iästä ja muodosta riippuen muutamia sekunteja.

Ammatti: Katumuusikko

Ulkonäkö: Aphaderuiondur on pituudeltaan vähän päälle 180cm ja hänen kehostaan tuntuu löytyvän joka puolelta lihaksia. Hän on siis hyvin treenattu ja hänen normaalisävyistä ihoaan koristaa sinertävä liekkitatuointi joka kiertää selästä, rintakehän oikean puolen kautta kaulaan ja oikean posken sekä silmän yli. Hänen hiuksensa ovat suorat ja ylettyvät takaa yläselkään, edestä taas pitkälti silmille. Osa hiuksista on kerrostettu, mikä saa ne näyttämään huomattavasti tuuheammilta kuin ne oikeasti ovat. Hiukset ovat takaa mustat ja edestä sinertävänhopeiset. Aphaderuiondurin silmät ovat vaaleat ja väriltään siniharmaat. Kasvoillaan hänellä on monesti tyyneydentäyteinen, vakava ilme, mikäli hän ei ole juuri heittämässä huulta. Kasvonpiirteet ovat hieman kulmikkaat ja kulmat sijaitsevat lähellä silmiä. Näyttää usein siltä, että hän olisi aina mietteliäs. Aphaderuiondurin nenä on kapea ja leuka on jykevähkö.
Kuva ihmismuodosta.

Vaatetus: Aphaderuiondur kulkee usein ilman paitaa, sillä mitä järkeä olisi treenata itseään huippukuntoon jos ei voi esitellä lihaksiaan? Käsivarsissaan hänellä on joko pitkät kynsikkäät tai käsivarsisuojukset, tai sitten ei mitään. Housuja häneltä löytyy laidasta laitaan ja jalassa komeilevat useimmiten saappaat, sillä ne ovat katu-uskottavammat kuin matalat kengät. Vaatteiden väri vaihtelee mustasta harmaaseen, siniseen ja välillä haalistuneeseen ruskeaan sekä valkoiseen, mutta tästä väriskaalasta ei koskaan poiketa. Hän käyttää housujensa kanssa yleensä vyötä, johon on piilotettu selkään asekotelo.

Aseistus: Banjo! Ei vaiskaan. Se on Aphaderuiondurin rakas soitin, jota hän rämplää aina kun on mahdollisuus. Banjolla kuitenkin kelpaa myös mätkiä pahemman puutteessa, sillä se on vankkaa tekoa ja vahvistettu monin erilaisin pinnoittein. Kielet on punottu Cryptin kalleimmasta silkistä, joten mies on soittimestaan hyvin ylpeä. Varsinaisina aseinaan Aphaderuiondurilla on kuitenkin kaksi pientä tikaria, noin puolen kyynärvarren mittaisia, jotka voi vetää esiin selässä olevasta vyöhön piilotetusta asekotelosta.

Luonne: Aphaderuiondur on terveellä tavalla itsestään pitävä, karismaattinen mies, mutta ei yleensä tyrkytä itseään väkisin muille. Hän on huumorintajuinen naistennaurattaja ja rakastaa viihdyttää muita sekä saada muut hyvälle tuulelle. Hän esiintyy mielellään eikä pelkää olla huomion keskipisteenä, ja hieroo uusia tuttavuuksia helposti. Hänen ystäväpiiriinsä kelpaavat kaikenkarvaiset olennot, ja hän tuleekin toimeen yleensä kaikkien kanssa rauhanomaisen lähestymistavansa vuoksi. Sotaisa hän ei ole, ja se onkin varmasti yksi niistä syistä miksei hän aikanaan liittynyt armeijaan. Tappeluistakin hän suoriutuu yleensä puhumalla itsensä pinteestä, vaikka varmasti pärjäisikin lihastensa ansiosta nyrkkirysyissä hyvin. Miekkailuun hän ei sen sijaan osaa vastata, sillä taisteluissa hänellä on apunaan vain lyhyen matkan aseet, eli tikarit. Aphaderuiondur masentuu harvoin ja on yleensä hyvällä tuulella, joten vaikka hän onkin vakavan näköinen, ei hänen kanssaan tarvitse olla varpaillaan. Hän ei ole pitkävihainen, eli hän ei kanna verisiä kaunoja kontissaan vaan antaa helposti anteeksi ja yrittääkin pitää kaikki ihmissuhteensa erittäin hyvinä. Vihamiehistä koituu vain stressiä ja pahaa mieltä, mikä ei sovi Aphaderuiondurin leppoisaan elämänfilosofiaan, eli siihen että kaikesta tulee nauttia täysin siemauksin. Aphaderuionduria on vaikea loukata sillä hän kääntää haukut usein vitseiksi. Veljensä puolia hän taas pitää sitäkin raivoisammin ja on valmis käyttämään voimiaan tätä puolustaakseen, sillä ei voi sietää häntä loukattavan.

Muodot: Aphaderuiondurilla on kolme muuntautumismuotoa. Ensimmäinen niistä on harjasusi, ja tässä muodossa hän on säkäkorkeudeltaan 90cm pitkä ja painaa noin 22kg. Tässä muodossa hänellä on harjasusille ominaisesti hyvin pitkät jalat, suuret korvat, pitkä kuono ja pystykarvoja niskasta päälaelle, jossa hänellä on pitempiä karvoja jotka laskeutuvat silmille asti. Päälaella sijaitsevat karvat ovat saman väriset kuin Aphaderuiondurin hiukset ihmismuodossa. Turkki on osittain hopea ja osittain musta, ja tatuointi säilyy turkin kuvioinnissa mukana. Harjasutena kommunikoiminen käy joko ihmiskielellä tai haukkuen kuin koira, ja haju- sekä kuuloaisti ovat huomattavasti tarkempia kuin ihmisenä. Kuva harjasusimuodosta.
Toinen muoto on piru, kuten Aphaderuiondurin isä muodon nimesi. Pirumuoto on periytynyt isältä. Piruna Aphaderuiondur on vain 40cm korkea ja hentorakenteinen. Hän painaa vain noin 4kg. Päässään pirulla on repaleiset korvat ja paksut kulmakarvoja muistuttavat, mustat jäljet. Tatuointi säilyy tässäkin muodossa, ja samoin suurpiirteisesti lihakset, tosin tottakai paljon suppeampina koska pirun rakenne on yksinkertaisempi. Kädet ovat epäsopusuhtaisen suuret, kynnet ovat neulanterävät ja lanteilla roikkuu lanneriepu. Sen enempää vaatetta ei pirun päällä yleensä näe. Pirulla on myös selässään selkärankaa myöten kulkevat piikit sekä repaleiset siivet, joilla voi lepattaa jonkunaikaa, muttei lentää täyspituisia matkoja. Piruna Aphaderuiondur on nopea ja huomaamaton, ja tämä on hyvin otollinen muoto vohkia ruokaa rahapulan yllättäessä. Piruna miehen ääntely on kitinän ja käkätyksen sekaista rääkkymistä, ja ihmiskieltä puhuessa ääni on huomattavan vaikeaselkoista kummallisen äänen takia. Pirun väritys on harmaa tai ruskeahko. Kuva pirumuodosta.
Kolmas muoto on puu. Puuna Aphaderuiondur on nuori hopeapaju, ja pystyy liikkumaan juurtensa avulla eteenpäin. Liikkuminen ei kuitenkaan ole järin nopeaa, mutta tämä muoto auttaa piiloutumaan ja miehen mielestä se on oikein oivallinen jekkuja varten. Hopeapajun lehdet ovat vaaleanvihreät ja runko harmaanruskea. Korkeudeltaan tämä "taimi" on vain parimetrinen. Tämä muoto muuttuu iän mukana - mitä vanhemmaksi Aphaderuiondur varttuu, sitä suuremmaksi puumuoto kasvaa. Puuna Aphaderuiondur kykenee puhumaan normaalisti mutta puulle ei muodostu kasvoja. Ääni kumpuaa "puun sisältä".

Menneisyys: Aphaderuiondur syntyi puolueettomana Cryptissä Manasses saarilla, ja kaksi vuotta myöhemmin seurasi perässä pikkuveli Aerdirnaithon. Veljet näyttävät lähes samalta hiuksia ja tatuointeja lukuunottamatta, ja heillä on täsmälleen samat muuntautumismuodot. Heitä voisi luulla kaksosiksi, sillä ikäeroa ei juuri ulkonäössä huomaa. Heidän isänsä oli kalastaja ja äitinsä työskenteli kotona yrttitarhurina. Äiti opetti lapsensa laulamaan puolivahingossa heidän ollessaan pieniä, sillä perheessä rakastettiin yhdessä laulamista. Näin Aphaderuiondur sai vahvemman äänen ja kiinnostui erilaisista soittimista, joista läheisimmiksi nousivat kaikki kielisoittimet. Aikuistuttuaan Aphaderuiondur päätti lähteä Cryptin varsinaiselle mantereelle, sillä halusi asumaan omaan mökkiinsä. Hän pakkasi mukaan vain tarpeellisimman: vaihtovaatteita, rahaa, ruokaa ja pikkuveljensä. Kyllä vain! Aerdirnaithon matkasi Aphaderuiondurin laukussa pirumuodossaan, sillä muutoin vanhemmat eivät olisi varmasti antaneet veljen lähteä. Eihän hän vielä ollut täysin aikuinen. Vanhemmille lähetettiin myöhemmin pahoittelukirje sekä terveiset, jotteivät he kuolisi hätäännykseen. Perillä kuitenkin odotti ongelma, sillä puolueettomaksi jääminen oli turvatonta ja puolueellisina veljillä olisi ollut todennäköisesti paremmat mahdollisuudet menestyä muusikkoina, kuten he olivat päättäneet. Olisi siis valittava puoli: haltiat tai ihmiset. Pulma ratkaistiin niinkin mallikelpoisesti, kuin heittämällä asiasta lanttia, niinkuin he melkein kaikista muistakin asioista tekevät. Kruuna, niin he liittyisivät ihmisiin, ja klaava, niin haltioihin. Kruuna tuli, ja veljekset talsivat ihmisten puolelle. Näiden vuosien aikana veljekset ovat niittäneet katumuusikkoina niin rahaa kuin mainettakin, ja he ovat soittaneet ja säestäneet satunnaisesti kirkossa ylistyslauluja ja virsiä niin pyydettäessä. Kapakoissakin he ovat esiintyneet jonkin verran, eivätkä he koskaan kieltäydy esiintymiskutsusta.

Muuta:
- On erittäin musikaalinen ihminen.
- Soittaa banjoa taidokkaasti.
- Hänellä on veli, Aerdirnaithon, joka on myös hänen paras ystävänsä.
- Osaa myös laulaa, ja laulaa yleensä alaääniä.
- Heittää veljensä kanssa aina lanttia kaikista asioista.
- Rakastaa pitkää nimeään sekä esittäytymistä koko nimellään.
- Pitää lyhyistä romanssinpoikasista mutta ei tunne olevansa valmis vakituiseen suhteeseen.

Tavatut:
Aerdirnaithon: Velikulta! Asummehan sentään saman katon alla.
Fareos: Haltia! Hyvä juomapää ja melko tuppisuu tyyppi, ei kovinkaan mielenkiintoinen.
Pumpkin: Tumma ja tulinen nainen, ja erittäin avokätinen.
Keiran: Muistuttaa hämmästyttävästi peilikuvaani. Mukava nuori mies.


//Inspiraationa hahmon ulkonäköön toimi Motochika © Samurai Warriors 3
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 2/2

Miten olisi kuutamokävely?