Ihmisten kylät


Kaikki pienemmät, mainitsemisenarvoiset ihmisten kylät. Kyläkartan löydät täältä
Vapaat kyläpäällikönpaikat voit tarkistaa täältä.

Keskustelualue
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Aidan Aidan
  (13) Kalastajakylä, joka sijaitsee melko lähellä Aodhá järveä, lyhyen kävelymatkan päässä. Tekee yhteistyötä erittäin tiiviisti Bolívar kylän kanssa, kesäisin varsinkin. Työläiskylä, jota ympäröi suhteellisen vankka tukkiaita. Sijaitsee lähellä yleisiä – ihmisten käyttämiä – metsäpolkuja, joka takaa hyvät liikenneyhteydet lähikyliin, sekä kaupunkiin, unohtamatta suurta metsätietä, joka johtaa aina Kleth vuorille asti. Uskonnollinen kylä, jossa kaikki kristinuskosta poikkeava katsotaan noituudeksi. Taruolentoihin ja maageihin suhtaudutaan erittäin kielteisesti, tunnettu noitavainoistaan.
  5 Aiheet
  128 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Mori Näytä uusin viesti
  Ti Touko 07, 2019 9:34
 • Syöte - Alton Alton
  (9) Toinen suuremmista kalastajakylistä, joka sijaitsee meren ja joen kohtaamispaikassa. Kylässä harrastetaan kalastamista kaikissa muodoissa. Pienimuotoinen satama löytyy. Alton kylään uitetaan yleensä Bolívarista lähtevät tukit, jotka sitten Altonista kuljetetaan kaupunkiin. Ihmistenkylä, joka ei katso hyvällä taruolentoja, mutta jos matkaavat – puolueettomat – taruolennot pysähtyvät tänne lepäämään, annetaan heidän yleensä olla rauhassa. Niin kauan, kun eivät aiheuta hankaluuksia kyläläisille. Työläiskylä.
  3 Aiheet
  160 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  Ma Kesä 19, 2017 11:09
 • Syöte - Baxter Baxter
  (5) Aroilla sijaitseva ihmistenkylä, joka on tunnettu tuulimyllyistään ja suurista viljelyksistä. Viljatuotteiden suurtuottaja. Työläiskylä, josta löytyy myös korkea-arvoisempia asukkaita. Neutraalit välit Emem kylään, joka on puolueeton. Suurin osa kauppatavarasta kuljetetaan Nahoriin ja sieltä kaupunkiin arojen halki tai meriteitse. Ei katso hyvällä taruolentoja, varsinkaan haltioita. Erittäin hyvä puolustus, jopa suurempiakin petoja, kuten lohikäärmeitä, vastaan.
  1 Aiheet
  13 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Ylva Näytä uusin viesti
  Ma Loka 05, 2015 6:56
 • Syöte - Benj Benj
  (17) Pohjoisin ihmisten kylä, jossa ei niin tarkkaan katsota taruolentojen perään. Benjin kylässä asuu myös paljon kääpiöitä, jotka haluavat totutella ihmisten kanssa elämiseen, ennen kuin suuntaavat etelämpään. Benj on lähinnä läpikulku kylä, johon matkaajat pysähtyvät viettämään yötään. Kauppatavaraa vaihdetaan pohjoisten asukkien ja etelään matkaavien kauppiaiden välillä paljon tässä kylässä.
  2 Aiheet
  181 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Ikane Näytä uusin viesti
  La Heinä 14, 2018 10:40
 • Syöte - Bolívar Bolívar
  (14) Tunnetaan myös vesimyllykylänä. Joen äärellä sijaitseva pitkäviivainen kylä, jonka suojaus on täysin vartijoiden harteilla. Bolívarista lähtee myös valtavat määrät tukkipuita kohden etelää, jokakesäisien tukinuittojen myötä. Puutavara päätyy yleensä kaupunkiin.
  Virtaavaa vettä käytetään hyväksi kaikessa mahdollisessa. Suurehko ja tuottoisa kylä, täynnä rikkaampia työläisperheitä.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Cale Cale
  (4) Tunnettu kylänä, jossa kasvatetaan parhaimmat ja suurimmat taistelukoirat, sekä taitavimmat metsästyskoirat. Kylän suurin elanto onkin koirakasvatus sekä metsästys. Usein tekemisissä Teman kylän kanssa. Kohtuullisen suuri kylä.
  Kyläläiset eivät ole korkealuokkaisia. Työläiskylä, pukeutuminen melko väritöntä, turkiksia. Aroille sopivaa, säähän, kuin säähän. Ihmistenkylä, ei katso hyvällä taruolentoja, varsinkaan haltioita. Koska joka kulman takaa löytyy vahtikoira, on taruolentojen erittäin vaikeaa liikkua täällä edes salassa. Kylää reunustaa valtava ja vankka puuaita.
  1 Aiheet
  23 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Enkidu Näytä uusin viesti
  Su Joulu 06, 2015 3:47
 • Syöte - Clifford Clifford
  (1) Lännempi kahdesta kylästä, jotka sijaitsevat mantereen länsipuolella, jyrkänteen reunalla. Tekee yhteistyötä usein Cliftonin kanssa. Yksi niistä kylistä, missä sijaitsee vankka linnake, jossa koulutetaan sotilaita. Kiviset, korkeat muurit, erittäin raskas puolustus. Tunnettu kylänä, josta saapuvat parhaimmat ja kestävimmät soturit. Erittäin kielteinen taruolentoja vastaan. Varsinkin haltiat tapetaan heti, jos lähelle eksyvät, elleivät kykene konkreettisesti todistamaan olevansa ihmisten puolella.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Clifton Clifton
  (2) Itäisempi kahdesta kylästä, jotka sijaitsevat mantereen länsipuolella, jyrkänteen reunalla. Jyrkännettä pitkin kulkee kapea polku alas merentasolle, josta kyläläiset käyvät kalastamassa. Ei niin suurta kalastusliikennettä kuitenkaan. Tunnettu suurista työ- ja sotahevosista, joita kasvatetaan ja koulutetaan kylässä. Tekee erittäin paljon yhteistyötä Cliffordin kanssa. Raskas puolustus, kylää ympäröi vankka ja suuri kivimuuri. Kuten Cliffordissa, Cliftonissakin suhtaudutaan erittäin kielteisesti taruolentoihin.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Colwyn Colwyn
  (10) Itäisin ihmisten kylistä, meren rannalla. Tunnetaan kylänä, jossa rakennetaan laivoja ja veneitä. Kalastaja on myös yleinen ammatti Colwynissa. Kylä on myös tunnettu seiloreista, jotka työkseen metsästävät merirosvoja. Erittäin vihamielinen haltioita ja taruolentoja kohtaan, myös noidat ja velhot saavat kyytiä tässä kylässä.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Elmo Elmo
  (11) Lähinnä ihmistenkaupunkia sijaitseva kylä, joka on erittäin raskaasti varustettu. Lähinnä toimii sotilaskylänä, tavallista asutusta kylästä löytyy vähän, Majataloja ja kapakoita senkin edestä. Erikoistunut puolustukseen, omaa erittäin vankat ja vahvat muurit. Toreja ei kylässä pahemmin ole, vaan ostokset käydään tekemässä kaupungissa, jos tarve. Ase- ja haarniskapajoja löytyy rutkasti täältä.
  1 Aiheet
  42 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  Su Loka 09, 2016 7:49
 • Syöte - Finley Finley
  (7) Elmon tapaan raskaasti varustettu kylä, joka on erikoistunut maantierosvojen metsästämiseen. Kylä sijaitsee suuren tien varrella, joka johtaa Nahorista ihmisten kaupunkiin, sekä satamaan. Finleystä lähtee yleensä kourallinen sotilaita partioimaan tätä tietä, suuntaan jos toiseenkin. Finley on myös suosituin levähdyspaikka tämän suuren tien varrella, joten majataloja on riittämiin. Haltioita ja taruolentoja ei katsota hyvällä, mutta puolueettomat taruolennot saattavat kuitenkin majapaikan saada. Rosvoja sen sijaan ei katsella hetkeäkään. Finleyssä ollaan tietoisia lähes kaikista Cryptin lainsuojattomista, lukuun ottamatta niitä, jotka tunnetaan vain haltioiden piireissä.
  4 Aiheet
  171 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  Ma Marras 23, 2015 1:37
 • Syöte - Fitzroy Fitzroy
  (8) Kylä, joka sijaitsee Satamakylän ja ihmistenkaupungin välillä. Fitzroy on yksi vanhimmista kylistä, mitä ihmiset ovat Cryptiin rakentaneet ja sen myös huomaa arkkitehtuurista. Fitzroyta asuttaakin lähinnä vanhempi kansa ja suvut, joiden juuret ovat kaukana Cryptin historiassa. Erittäin taruolentovastainen kylä, ei katso hyvällä edes ihmisten puolella olevia taruolentoja. Fitzroyssa järjestetään kesäisin aina kansanjuhlia, sillä meren äärellä sijaitseva kylä on kaunis kesäisin.
  1 Aiheet
  31 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Lörri Näytä uusin viesti
  La Elo 13, 2016 10:23
 • Syöte - Norton Norton
  (15) Pohjoisempana sijaitseva pieni kylä, joka toimii lähinnä pysähdyspaikkana matkalaisille. Norton on vaatimaton ja rauhallinen kylä, jossa ei katsota heti silmät ristissä taruolentoja tai edes haltioita, mikäli nuo vain ovat puolueettomia. Levähdyspaikkoja löytyy riittämiin ja hinnatkin ovat alhaalla. Norton on yleinen kohtaamispaikka matkaaville kauppakaravaaneille, josta johtuen Nortonissa kauppiaat käyvät yleensä kauppaa keskenään.
  1 Aiheet
  7 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  Ti Elo 23, 2016 5:06
 • Syöte - Samara Samara
  (6) Mor vuorilla sijaitseva suurempi kylä, jonka asukkaat ovat tottuneet ankariin olosuhteisiin ja alati ylläpysyvään lohikäärme vaaraan. Samarassa onkin totuttu puolustamaan kylää ja kaatamaan lohikäärmeitä yhteisvoimin. Suurin osa puolustuskalustosta onkin lohikäärmeitä vastaan. Samarasta ei kuitenkaan lähde porukkaa metsästämään lohikäärmeitä, sillä se katsottaisiin sodanjulistukseksi vuorten asukkaita kohtaan ja pian saattaisi kolme vanhinta olla niskassa. Samarassa ei katsota hyvällä haltioita. Ylhäällä vuorilla on kylmä, joten pukeutuminenkin on sen mukaista. Tekee paljon yhteistyötä Nahorin kanssa.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Teman Teman
  (3) Jälleen yksi pienempi kylä, joka toimii lähinnä levähdyspaikkana matkalaisille. Temanissa pysähtyvät yöpymään yleensä Cliffordista ja Cliftonista lähtevät sotilaat, jotka matkaavat kohden ihmisten kaupunkia tai Nahoria. Teman omaa raskaan puolustuksen, eikä taruolentoja saatikka haltioita katsota hyvällä. Temanissa järjestetään myös yleensä turnajaisia.
  2 Aiheet
  139 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Vahti Näytä uusin viesti
  Su Marras 26, 2017 4:41
 • Syöte - Trafford Trafford
  (16) Bolívarin tapaan kalastajakylä, joskin huomattavasti pienempi. Trafford keskittyy kalastamisen lisäksi myös metsästämiseen. Traffordista löytyykin päteviä metsästäjiä ja samoajia. Poikkeuksellisesti tekee myös yhteistyötä toisinaan puolueettoman, Astonin kylän kanssa. Vain haltioiden puolella olevia haltioita ja taruolentoja katsotaan pahalla täällä, mutta mikäli muukalaiset käyttäytyvät vähänkin oudosti, ei Traffordin väki pelkää käyttää väkivaltaa. Aina silloin tällöin Calen koirakylästä tuodaan suuri joukko metsästyskoiria Traffordiin.
  1 Aiheet
  26 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  To Joulu 12, 2019 4:04
 • Syöte - Wilton Wilton
  (12) Mahdollisesti kaikkein ovelimmin piilotettu ihmistenkylä. Wilton on erikoistunut vakoojien ja jäljittäjien koulutukseen. Kylä on naamioitu mahdollisimman hyvin suuren harjun kupeeseen. Wiltonissa ei pahemmin matkalaisille ole mitään, muutama majapaikka löytyy tarpeen vaatiessa, mutta muuten kylä on keskittynyt lähinnä koulutukseen. Wilton ei katso hyvällä taruolentoja eikä haltioita, mikäli mokomat meinaavat Wiltoniin löytää.
  1 Aiheet
  20 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ti Joulu 17, 2019 3:40

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö