Puolueettomat kylät


Pienemmät, mainitsemisenarvoiset puolueettomat kylät. Kyläkartan löydät täältä
Vapaat kyläpäällikönpaikat voit tarkistaa täältä.

Keskustelualue
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Agil Agil
  (1) Kaukana lännessä sijaitseva puolueeton kylä, joka tunnetaan suurista pelloistaan ja maanviljelyksestä. Agil on mahdollisimman neutraalina pysynyt kylä, joka ei halua osallistua sotaan millään tavalla. Agilia asuttavat suurimmaksi osaksi ihmiset, mutta taruolentojakin löytyy riittämiin. Toisinaan Agil myy maanviljelystä saatavia tuotteitaan Cliffordille ja Cliftonille. Kylä, jossa ei katsota pahalla ketään, paitsi lain väärällä puolella viihtyviä matkaajia.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Aifric Aifric
  (6) Lähellä Aodhá järveä sijaitseva puolueeton kylä, jota asuttavat lähinnä metsässä viihtyvät taruolennot. Aifric ei katso hyvällä puolueellisia ihmisiä saatikka haltioita, varsinkaan jos mokomat meinaavat tässä kylässä sotiaan alkaa sotimaan. Aifric on tunnettu metsästäjistään. Suojaus kylällä on melko vähäpätöinen tukkimuuri.
  1 Aiheet
  76 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja cardea Näytä uusin viesti
  La Loka 31, 2015 11:55
 • Syöte - Aston Aston
  (11) Quinn metsän suojissa sijaitseva suurempi puolueeton kylä, joka koittaa pysyä mahdollisimman neutraalina sodan suhteen. Astonin pisti aikoinaan pystyyn kourallinen ihmisiä, mutta nykyään sitä asuttavat suurimmaksi osaksi taruolennot, ihmisten jäädessä vähemmistöksi. Astonista löytyy majapaikkoja ja kapakoita, sekä erittäin laajat torit ja kaupat. Aston on tiettävästi suurin puolueeton kylä. Aston ei katso hyvällä puolueellisia, sotilaallisia kulkijoita ja yleensä häätääkin ihmisten puolella olevat sotilaat kauas kylästään, suojellakseen kylässä asuvia taruolentoja.
  5 Aiheet
  272 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  La Elo 24, 2019 1:02
 • Syöte - Baso Baso
  (4) Baso on puolueeton kylä, joka on erittäin hyvin piilotettu. Baso sijaitsee suuren jyrkänteen juurella, eikä sinne ole helppo löytää. Osa Bason asutuksesta porautuu jopa jyrkänteen kallion sisäpuolelle. Basoa asuttavat lähinnä puolueettomat metsänasukit, varsinkin muodonmuuttajat ja eläimellisempiä tapoja omaavat taruolennot ovat viehtyneet tähän kovin yksinkertaisen oloiseen kylään. Puolueellisia sotilaita ei katsota hyvällä, sekä puhdasverisiä haltioita ja ihmisiä ei täällä kauaa katsella.
  2 Aiheet
  57 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  Su Syys 11, 2016 6:33
 • Syöte - Brande Brande
  (2) Luoteisessa Quinn metsässä sijaitseva puolueeton kylä, jota asuttavat lähinnä puolueettomat kääpiöt ja ihmiset. Brande on tunnettu suurista ja runsaista kapakoistaan, joissa varmasti viihtyvät viinasiepot. Brandessa käyvät yleensä vierailemassa Cliftonin ja Cliffordin asukkaat, jotka kaipaavat pientä irrottelua arkiseen aherrukseensa. Ketään ei katsota pahalla, mutta haltioihin suhtaudutaan varautuneesti. Varsinkin silloin, kun Cliftonin tai Cliffordin asukkaita on paikalla.
  2 Aiheet
  91 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  Pe Elo 16, 2019 1:07
 • Syöte - Briar Briar
  (3) Keskellä Laurina aroja sijaitseva puolueeton kylä, joka on erikoistunut lohikäärmeiden kouluttamiseen. Briaria asuttaa sekainen joukko, josta ei voi sanoa enemmistöksi mitään. Kuitenkin, Briarista saapuvat lohikäärmeen ratsastajat. Briar pysyttelee kuitenkin puolueettomana sodan suhteen, joskin yksittäisiä asukkaita voi lahjoa puolelle tai toiselle. Briarissa asuva kansa on kuitenkin kovin ylpeää taidoistaan, sillä tiettävästi Briar on ainoa paikka, jossa osataan kouluttaa ja pyydystää elävänä lohikäärmeitä. Vankka ja kivinen kylä on raskaasti suojattu. Vierailijoita ei katsota hyvällä, oli kyseessä sitten ihmisten, haltioiden tai puolueettomien puolella oleva matkaaja. Briarin asukkaat ovat kovin ennakkoluuloisia matkalaisia kohtaan, mutta päästävät noita toki sisään. Kukapa sitä nyt lohikäärmeitä täynnä olevassa kylässä alkaisi riitaa haastaa asukkaiden kanssa?
  12 Aiheet
  1237 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Crimson Näytä uusin viesti
  Ti Marras 24, 2020 2:01
 • Syöte - Cade Cade
  (13) Pohjoisessa sijaitseva kylä, jota asuttavat suurimmaksi osaksi pohjoisessa viihtyvät taruolennot. Cade on yksi niistä puolueettomista kylistä, jotka pitävät vihanpitoa yllä puolueellisten kanssa. Cadelaiset ottavat vähän väliä yhteen kääpiöiden kylän, Cathalin kanssa. Cadessa ei siis katsota hyvällä ihmisiä saatikka kääpiöitä, mutta haltioihin ja taruolentoihin suhtaudutaan lämpimästi… tai niin lämpimästi, mitä pohjoisen pakkaskansat osaavat.
  1 Aiheet
  82 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  To Loka 20, 2016 1:16
 • Syöte - Carmel Carmel
  (9) Quinn metsässä, lähellä vanhaa metsää sijaitseva kylä, joka on tunnettu maamagiaan erikoistuneista asukeistaan. Carmelissa on lähes aina kesä, kun maagit ja taruolennot pitävät yllä kaunista, puutarhamaista metsäkylää loistossaan. Carmel on täysin neutraali sodan suhteen ja toivookin pysyvänsä poissa sotivien osapuolten jaloista. Carmelissa otetaan lämmöllä vastaan kaikki matkaajat, paitsi metsurit. Carmelissa asuu melko paljon dryadeja ja muita metsänhenkiä, jotka eivät pidä puiden kaatamisesta.
  2 Aiheet
  40 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Agna Näytä uusin viesti
  Su Elo 02, 2020 4:44
 • Syöte - Dranell Dranell
  (14) Pohjoisin puolueeton kylä, mitä tiedetään. Dranell on jälleen yksi melko piilossa sijaitseva kylä, jonne ei löydä helpolla. Dranell sijaitsee kallion reunalla ja maastoutuu lähes täysin ympäristöön, kauempaa katsottuna. Dranellissa asuu pohjoisessa viihtyvää kansaa, joka ei katso hyvällä etelän matkaajia. Dranell on tunnettu karskeista ja parkkiintuneista sotilaista, joita silloin tällöin ilmestyy etelään matkaamaan. Dranellissa pätevät karut lait, mikäli et pärjää omillasi, kuolet. Dranellissa arvostetaan voimaa ja taitoa, heikkoja ei täällä katsella
  3 Aiheet
  192 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Wolga Näytä uusin viesti
  Ti Maalis 14, 2017 4:15
 • Syöte - Elwood Elwood
  (10) Keskellä vanhaa metsää sijaitseva puolueeton kylä, johon ei päästetä sisään ihan ketä vain. Elwoodissa ei katsota hyvällä puolueellisia, eikä aina puolueettomiakaan, vaikka väsyneet matkaajat kyllä pääsevät sisään lähimpään majataloon vain jotta kylällä olisi yksi ulkoinen tulonlähde lisää. Elwoodia hallitsevat maagit ja heidän kaltaisensa, eikä täällä katsota hyvällä henkilöitä, jotka eivät magiaa taida. Kylä on äärimmäisen vaarallinen niille, jotka eivät osaa magiaa, jokaisen varjon, kujan ja silmäparin tarkkaillen ja vaanien tietämättömiä ja varomattomia.
  Elwoodin alla sijaitsee valtava kristalliluola, josta koko paikka ammentaa magiaansa. Valtava luola on Elwoodin maagien käytössä ja siellä suoritetaan kouluttautumista ja opiskelua, harjoittelusta puhumattakaan. Koko luola on täynnä maagista energiaa ja se energia säteilee pitkälle kallioperässä. Tämä luola on perimmäinen syy, miksi vanhametsä on olemassa, sen magian pilaten maaperän kylän lähettyviltä.
  2 Aiheet
  37 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Mori Näytä uusin viesti
  Pe Kesä 08, 2018 4:53
 • Syöte - Emem Emem
  (15) Mor vuorten juuressa sijaitseva kylä, joka on itse rauhan tyyssija. Ememissä asuu niin ihmisiä, haltioita kuin taruolentojakin. Emem on myös yksi niistä kylistä, jotka ovat saaneet olla rauhassa lohikäärmeiltä, tehtyään sopimuksen kolmen vanhimman kanssa. Emem tekee jonkin verran yhteistyötä ihmisten kylän, Baxterin kanssa. Ememissä suvaitaan kaikenlaiset otukset, mutta puolueellisia, sotilaallisia vieraita pidetään silmällä.
  5 Aiheet
  248 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ti Huhti 28, 2020 4:54
 • Syöte - Eryn Eryn
  (5) Quinn metsässä sijaitseva puolueeton kylä, joka saa osan elantonsa kalastamalla joesta ja metsästämällä Quinnissa. Eryn on melko haltiapainotteinen kylä, jossa kuitenkin suvaitaan myös muitakin. Kuitenkin, sotilaallisia ihmisiä ei katsota hyvällä.
  2 Aiheet
  51 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja cardea Näytä uusin viesti
  Ti Helmi 02, 2016 7:16
 • Syöte - Keanu Keanu
  (12) Vanhan metsän pohjoispuolella sijaitseva puolueeton kylä, jossa harjoitetaan erilaisia taistelulajeja. Keanun asukkaat ovat suurimmaksi osaksi syntyneet Cryptin rajojen ulkopuolella ja muuttaneet myöhemmin tänne. Keanu onkin näiden muuttajien perustama ja hallitsema. Keanu pysyy mielellään puolueettomana, eikä haluaisi olla missään tekemistä ihmisten tai haltioiden liittolaisten kanssa. Kuitenkin, yksittäisiä kyläläisiä lähtee aina silloin tällöin luomaan sotilasuraa jommankumman leirissä.
  1 Aiheet
  18 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Mori Näytä uusin viesti
  Pe Heinä 31, 2015 3:04
 • Syöte - Metsälinnake Metsälinnake
  (7) Lähinnä haltioiden piilopaikkaa sijaitseva kylä, joka on suurimmaksi osaksi puolueettomien haltioiden asuttama. Metsälinnaketta luultiin aikanaan haltioiden piilopaikaksi ja se onkin saanut silloin tällöin kärsiä ihmisten hyökkäyksistä. Metsälinnakkeessa asuu kuitenkin tätä nykyä myös muitakin, kuin vain haltioita. Sotilaallisia ihmisiä ei kuitenkaan katsota täällä hyvällä. Metsälinnake on nimensä mukaan linnakemainen kylä, jota reunustavat suuret ja vankat kivimuurit. Arkkitehtuuri muistuttaa suuresti haltioiden rakennelmia.
  3 Aiheet
  109 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ke Kesä 12, 2019 11:12
 • Syöte - Mira Mira
  (17) Manasses saarista suurimmalla sijaitseva puolueeton kylä. Mira on satamakylä, johon saapuu Cryptistä pakolaisia, mutta myös kauppalaivoja… ja merirosvolaivoja. Mira on tunnettu suurehkosta merirosvopopulaatiostaan, eikä paikka todellakaan sovi yksinäiselle, heikolle matkaajalle. Mirasta löytyy paljon kapakoita ja majataloja, meno Miran kaduilla on lähes aina villiä, vuorokauden ajasta riippumatta. Täällä ei myöskään voitaisi vähät välittää kuka kengällään kylään astuu, sillä jos vähänkin osoittaa tappelun merkkejä, voi olla varma, että puolikylää ottaa siihen osaa.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Tapiwa Tapiwa
  (8) Tapiwa sijaitsee keskellä aroja, melko lailla ihmistenkylien piirittämänä. Tapiwa on kuitenkin tunnettu erittäin aggressiivisesta ja tehokkaasta puolustuksestaan, jonka johdosta puolueeton kylä on vielä pystyssä. Tapiwasta löytyy erittäin raivokkaita ja taitavia taistelijoita, jotka ovat vannoneet puolustavansa kyläänsä viimeiseen hengenvetoon asti. Puolueellisia kulkijoita ei katsota täällä hyvällä, mutta puolueettomat matkaajat saattavat päästä sisään lepäämään. Tapiwaa ympäröi kolme eri muuria. Ensimmäisen, valtavan ja kivisen muurin takana sijaitsee lähinnä sotureille ja vartijoille tarkoitettuja yösijoja, taistelukenttiä ja työtiloja. Myös raskaampien käsitöiden, esimerkiksi aseenvalmistajat ja puusepät, työpajat ovat tällä alueella. Muutama vaatimattomampi majapaikka ja kapakka löytyy myös vierailijoille. Toisen muurin takana on enemmän kylän asutusta, eri puoteja, majataloja ja kapakoita, sekä toreja. Sisimmäisen muurin takana on kyläpäällikön ja kylän arvostetuimpien asukkaiden asumukset, sekä kokoustalot ja suuremmat juhlatilat. Sisimmäisen muurin sisään pääsevät vain harvat ja valitut, ennen kaikkea luotetut henkilöt.
  6 Aiheet
  229 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  Pe Joulu 04, 2020 3:13
 • Syöte - Zuri Zuri
  (16) Puolueeton kylä Manasses saarilla, jota asuttaa täysin naispuolinen populaatio. Miehiä Zurissa ei pahemmin ole eikä noita katsota kylässä hyvällä. Zuri tunnetaan naisten turvapaikkana ja useimmat kylään saapuneet ovatkin paenneet menneisyyttään, sotaa tai miehiä mantereelta tälle saarikylälle. Kylä on erittäin hyvin suojattu ja sitä puolustavat taitavat soturit.
  11 Aiheet
  269 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Mori Näytä uusin viesti
  Ti Marras 12, 2019 12:58

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö