Haltioiden kaupunki


Aroilla sijaitseva valtava, mahtipontisen maaginen kaupunki, jossa sijaitsee myös haltioidenkuningassuvun linna.

Keskustelualue
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Kaupunki Kaupunki
  Keskellä aroja kohoaa kaunis, mahtipontinen kaupunki, jota asuttavat nyt haltiat. Kaupunki on kauniimpi, mitä piilossa pidetty. Monikerroksinen ja moderni kaupunki pitää sisällään niin perinteisen kauppatorin, kuin monia pienempiäkin toreja. Kaupungista löytyy myös raskaasti varustettu sotilastupa, jotta kaupungin turvallisuus voidaan taata. Keskellä kumpuilevaa aroa kohoava kaupunki on kuitenkin turvassa yllätyshyökkäyksiltä, sillä lähestyvät viholliset näkee jo kilometrien päähän. Kaupungista löytyy kaikki mitä voisi olettaakaan. Kauppoja, putiikkeja, lekureita, tyrmät, asuntoja, kartanoita. Majataloja ja tallit, joihin sopii myös erikoisempia vieraita. Ihmisiä ei tässä kaupungissa suvaita, elleivät nuo ole ehdottomasti pettureita omilleen tai orjia. Edes puolueettomat ihmiset eivät selviä kaupungissa ilman pidätystä, elleivät taida varjoissa pysymisen saloja. Kaupunkia ympäröi kuitenkin valtava muuri, jonka yli on mahdoton päästä kiipeämälläkään. Kylään pääsee sisään portista, jota vartioidaan vuorokauden ympäri.

  Kaupunkiin on muuttanut enimmäkseen haltioiden korkea-arvoisempia ja rikkaampia kansalaisia. Köyhemmät kansalaiset, jotka eivät ole kyenneet uutta asuntoa ostamaan, ovat jääneet haltioiden piilopaikkaan asumaan, kaikessa rauhassa.
  Valvoja: Crimson
  30 Aiheet
  1135 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Su Helmi 14, 2021 9:19
 • Syöte - Puodit ja liikkeet Puodit ja liikkeet
  Kaupungista löytyy kauppaa, putiikkia, liikettä, pienempiä majataloja, pienempiä kapakoita, syrjäisiltä seuduilta kuin myös itse kaupungin keskeltä. On köyhemmän kukkarolle sopivaa, mutta myös vaativammankin asiakkaan mieltä tyydyttäviä putiikkeja.
  6 Aiheet
  89 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Crimson Näytä uusin viesti
  To Tammi 07, 2021 1:08
 • Syöte - Asunnot Asunnot
  Mukaan lukien niin köyhempien pienet talot, kuin aateliston isot kartanot. Kaupungista löytyy asuntoa jos toistakin, jossa kaupunkilaiset asustavat. Ylemmillä kaupungin tasoilla sijaitsevat yläluokan kodit, kun taas alempia tasoja asuttavat alaluokat.
  8 Aiheet
  363 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Mori Näytä uusin viesti
  Ke Elo 14, 2019 10:20
 • Syöte - Portti tori Portti tori
  Kaupungin pääportin edessä sijaitseva tori, joka koostuu suurimmaksi osaksi kauppiaista, jotka eivät koskaan saaneet lupaa astua kaupunkiin. Torilla myydään kaikenlaista ja myös katumuusikoitakin löytyy. Toria kuitenkin vartioidaan erittäin tarkasti kaupunginvartijoiden toimesta, eikä minkäänlaista rettelöintiä suvaita.
  3 Aiheet
  154 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  To Tammi 04, 2018 8:06

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö