Haltioiden linna


Hieno, mahtipontinen, korkealle taivaisiin kurottava linna keskellä haltioiden kaupunkia, aroilla. Linna sijaitsee monikerroksisen kaupungin korkeimmalla tasolla. Sitä ympäröi korkeahko muuri. Muuri ei kuitenkaan ole niin jykevä ja suojaava mitä ihmisten linnan muuri, sillä näin korkealla ei tarvitse suojautua maasta hyökkääviltä vihollisilta. Linna on sävyltään valkoinen. Sen rakentamiseen on käytetty valkoista kiveä, kuin myös marmoria. Näköalat linnalta ovat huikeat. Alhaalla avautuu itse haltioiden kaupunki ja kauemmas kun katsoo, näkee aroja silmän kantamattomiin. Myös metsän reunat, sekä Mor vuoret voi nähdä linnalta.

Keskustelualue
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Käytävät Käytävät
  Linnasta löytyy käytävää jos toistakin, jolla vaellella päänsä pyörryksiin. Linnasta löytyy myös lumottuja salakäytäviä, jotka ovat erittäin vaikeita löytää tai sitten täysin mahdottomia avata ilman loitsuja. Käytäviä valaisee pimeällä hiljalleen edes takaisin lipuvat sinivalkeaa valoa kajastavat, lumotut valopallot. Käytävät ovat myös melko autioita ja maltillisesti sisustettuja.
  Valvoja: Crimson
  34 Aiheet
  1534 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Pe Tammi 05, 2018 6:11
 • Syöte - Salit Salit
  Suuria ja pieniä, koreita ja hieman vaatimattomampia. Saleja löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen, kaiken kokoisia ja näköisiä.
  Valvoja: Crimson
  11 Aiheet
  436 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Dogster Näytä uusin viesti
  To Joulu 31, 2020 10:56
 • Syöte - Kuninkaan sali Kuninkaan sali
  Kuninkaan Sali on korein kaikista huoneista, mitä linnasta löytyy. Vaalea, valtava Sali avautuu hopeisten ovien takaa. Keskellä salia sijaitsee valtaistuin koroke, jolla on itse kuninkaanvaltaistuin ja tuon puolisolle tarkoitettu istuin. Kuninkaanvaltaistuin on näistä kahdesta koreampi, kauniimpi, mutta puolisonistuin on myös nätti ja näyttävä. Salista löytyy penkkirivistöjä valtaistuinkorokkeen ympäriltä. Valtaistuimen selkäpuolella sijaitsevat istuimet ovat tarkoitettu kuninkaan omille luottomiehille ja kenraaleille.
  Sali on muutenkin tilava, sillä sitä tehdessä on otettu huomioon suuremmatkin vierailijat. Salin takaseinällä on kaksi ovea, joista toinen vie yksityiseen ruokailuhuoneeseen ja toinen pieneen kokoushuoneeseen.
  Valvoja: Crimson
  4 Aiheet
  95 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Ivy Näytä uusin viesti
  To Joulu 31, 2015 4:03
 • Syöte - Makuuhuoneet Makuuhuoneet
  Kaiken kokoisille ja näköisille vieraille tarkoitettuja makuuhuoneita, sekä myös itse siniveristen ja korkea-arvoisten vieraiden makuukammarit. Huoneet ovat erittäin tasokkaita ja kauniisti sisustettuja ja palvelijat pitävät huolen, että vieraat varmasti viihtyvät.
  Valvoja: Crimson
  6 Aiheet
  205 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ti Joulu 01, 2015 8:16
 • Syöte - Kylpylä Kylpylä
  Haltioiden linnasta löytyy Cryptin ainoa varsinainen kylpylä. Cryptin haltioiden kylpyläkulttuuri muistuttaa pienesti antiikin Rooman kylpyläkulttuuria. Kylpylästä löytyy pari suurempaa allasosastoa, sekä pienempiä, yksityisiä allasosastoja, jotka ovat lähinnä ylimystön ja siniveristen käytössä. Kylpylä on kovin vaaleasävyinen ja ei turhan koristeltu. Viherkasveja löytyy koristeena sieltä täältä. Palvelijat pitävät huolen, että vierailijat myös viihtyvät kylpylässä. Kylpylään ei kuitenkaan pääse ihan jokainen kansalainen, vaan alemman luokan henkilöiden pitää olla töissä hovissa, jotta pääsisivät edes käymään allasosastoilla. Kylpylästä löytyy myös muutama höyrysauna. Naisille sekä miehille on omat allasosastot, mutta kylpylästä löytyy myös muutama yhteisallas.
  Valvoja: Crimson
  1 Aiheet
  53 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  To Joulu 17, 2015 2:58
 • Syöte - Piha-alueet Piha-alueet
  Linnan piha-alueisiin kuuluu niin itse linnan pihamaa, kuin puutarha, joka häikäisee kauneudellaan vierailijat. Piha-alueelta pääsee niin linnaan, puutarhaan kuin talleillekin. Piha-aluetta kuitenkin vartioidaan erittäin tarkasti, eikä ihan ketä tahansa päästetä linnan porteista sisään.
  Valvoja: Crimson
  6 Aiheet
  111 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ke Helmi 17, 2021 4:25
 • Syöte - Velhon torni Velhon torni
  Haltiakuninkaan velhon, Yurel M. Folkriverin torni. Torni kuuluu osaksi haltioiden linnoitusta, se on pienehkö, mutta kotoisa. Torni on usein melko räjähtäneen näköinen ja erottuukin muista linnan osista toisiaan melko kirkkaastikkin. Kuitenkin sekin on rakennettu valkoisesta marmorista, kuten muukin osa linnasta. Tornin sisällä hallitsee siisti kaaos, mikäli sisälle asti pääsee. Alimmassa kerroksessa on tuvan tapainen huone, toisesta kerroksesta löytyy kirjasto ja kolmannessa kerroksessa on itse velhon makuuhuone. Lisäksi makuuhuoneen yltä löytyy vielä yksi, epämääräinen varasto huone.
  Valvojat: Crimson, Nipustin
  2 Aiheet
  60 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Lotdow Näytä uusin viesti
  To Huhti 26, 2012 9:37
 • Syöte - Tallit Tallit
  Talleilla majailevat hovin ja sotilaiden ratsut. Ratsuina on niin tavallisia eläimiä, kuin myös taruolentojakin. Talleilla pyritään pitämään kasvinsyöjät ja lihansyöjät erillään toisistaan. Sehän tästä puuttuisi, että ratsut söisivät toisensa....
  Talleilla pidetään ensiluokkaisen hyvää huolta ratsuista ja jokaisen olennon tarpeet otetaan huomioon. Tallin palvelusväki on korkeasti koulutettua ja tietävät työnsä.
  Valvoja: Crimson
  1 Aiheet
  22 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  La Kesä 07, 2014 11:03
 • Syöte - Sotilastupa Sotilastupa
  Sotilastupa kuninkaan sotilaille. Tupa on rakennettu siten, että siellä mahtuu liikkumaan myös suuremmatkin liittolaiset. Monikerroksinen sotilastupa sijaitsee tallien lähettyvillä. Tuvan alimmassa kerroksessa on yhteistiloja, taukotiloja, ruokailutilat, peseytymistilat, kokoustiloja ja suurempien liittolaisen tilat. Ylemmistä kerroksista löytyy makuuhuoneita niin vartijoille, kuin eliittitason sotilaille.
  Valvoja: Crimson
  11 Aiheet
  534 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ke Elo 07, 2019 8:30
 • Syöte - Tyrmät Tyrmät
  Hieman kodikkaampi, kauniimpi tyrmä mitä ihmisten linnalla. Valoisampi, ennen kaikkea raikkaampi. Ainakin ne sellit, mitkä sijaitsevat maanpäällä. Tyrmät ovat tarkoin vartioidut ja vartiointia on lisätty entisestään. Seinät tässä rakennuksessa on täysin lumotut, yhdenkään seinän läpi ei pääse kävelemään, vaikka olisi seinienläpikävelyn lahja. Tyrmät on suunniteltu pitämään sisällään niin maagisia ja magiaa käsitteleviä vankeja, kuin myös suurempia, fyysisesti voimakkaita vankeja. Ylimmän, maan päällä sijaitsevan kerroksen tyrmät ovat valoisia ja siistejä. Ovet ovat puisia ja niissä on pieni kurkistusreikä sisään. Kuitenkin, puisten ovien sisällä risteilee rautatankoja, joten ovea ei ole helppo rikkoa.
  alemmissa kerroksissa sijaitsevat tyrmät ovat tarkoitettu pimeään sopeutuneille vangeille. Maan alla sijaitsee myös kuulustelu- ja kidutushuoneita, joihin kukaan vangeista ei varmasti halua joutua. Siinä missä ihmiset käyttävät yleensä fyysistä kidutusta, käyttävät haltiat myös psyykkistä, sekä maagista kidutusta.

  Jokaisessa kerroksessa sijaitsee taukotilat vartijoille, kuten ihmistenkin tyrmissä. Taukotiloissa vartijat voivat syödä, vaihtaa kuulumisia, levätä ja jopa nukkua. Jokaisessa taukotilassa on aina vähintään muutama sotilas paikalla. Yksikään kerros ei koskaan ole täysin ilman vartijoita.
  Valvoja: Crimson
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Palvelijoidentilat Palvelijoidentilat
  Palvelijoidentilat sijaitsevat sotilastuvan lähettyvillä. Palvelijoidentiloihin kuuluu niin makuuhuoneet, taukotilat, kyökit, sivukäytävät, peseytymistilat kuin myös ruokailutilat. Palvelijoiden olosta on pyritty tekemään mahdollisimman mukavaa, jotta nuo jaksaisivat pitää vaadittua tasoa yllä siniveristen sitä vaatiessa. Ylempiarvoistenpalvelijoiden tilat ovat erikseen, mitä alempiarvoisten. Orjat eivät täällä kuitenkaan majaile.
  Valvoja: Crimson
  5 Aiheet
  158 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Su Maalis 24, 2019 3:58

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö