Vuoret


Mor vuoret koostuvat kolmesta kohoavasta vuoresta. Nämä kolme vuorta kätkevät väliinsä pimeän paikan. Vuoret kohoavat korkealle taivaisiin, pilvien yläpuolelle. Kuitenkin, keskimmäinen suurista vuorista on korkeampi mitä kaksi muuta huippua. Tämän suurimman vuoren huipulla sijaitsee kolmen vanhimman luola.

Vuorien rinteet ovat arvaamattomat ja vaikeakulkuiset. Siellä täällä saattaa löytää polkuja ylemmäksi, mutta mitä korkeammalle kohoaa, sitä hurjemmaksi kiipeily muuttuu. Pitkin Mor vuoren rinteitä on pieniä ja isoja luolia, joita asuttavat erilaiset lohikäärmeet. Liskot ovat vallanneet nämä vuoret omikseen, eivätkä katso hyvällä muita rotuja. Varsinkaan puolueellisia, sotilaallisia olentoja.

Kuitenkin, ihmiset ovat onnistuneet rakentamaan kylän yhden vuoren rinteille. Tämä kylä on lähinnä sotilaiden koulutukseen tarkoitettu, ääriolosuhteissa sijaitseva pikkukylä. Ravintoa täällä on niukasti ja talvet todella kylmiä. Kylään harvemmin eksyy matkalaisia, sillä nuo suuntaavat mieluummin suoraan Nahor kylään, joka sijaitsee toisella puolella vuoria.

Keskustelualue
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Luolastot Luolastot
  Luolastot ovat erittäin suuret maanalaiset luolaverkostot. Tänne voi eksyä, jos ei tiedä minne kulkea. Luolien ja käytävien seinillä on outoja kuvioita ja tarinoita kerrottuna kuvin. Huhutaan että täällä olisi aikoinaan asunut kadonnut kansa, mutta siitä ei ole mitään todisteita.. muuta kuin nuo maalaukset. Pimeää, kylmää ja vaarallista. Luolastoissa asuu myös jos jonkinlaista taruolentoa, mutta kiistämättä vaarallisin otus, mihin täällä voi törmätä, on lohikäärme.
  Valvoja: Crimson
  7 Aiheet
  135 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ke Syys 09, 2015 12:52
 • Syöte - Rinteet Rinteet
  Kolmihuippuisella vuorella riittää rinteitä vaikka muille jakaa. Rinteiden jyrkkyys vaihtelee pystysuorasta seinämästä loivaan mäkeen, mutta mitä ylemmäksi kiivetään, sitä vaikeakulkuisemmaksi rinteet muuttuvat.
  Valvoja: Crimson
  22 Aiheet
  526 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Ay Näytä uusin viesti
  Pe Syys 18, 2020 11:30
 • Syöte - Laaksot Laaksot
  Vuoren rinteiltä löytyy matalammalta laaksoja, joissa eläimet yleensä viihtyvät. Laaksot ovat vihreitä ja hedelmällisiä, mutta erittäin vaarallisia asuttaa saatikka sitten kulkea. Villieläinten lisäksi laaksoissa pitää varoa lohikäärmeitä.
  Valvoja: Crimson
  2 Aiheet
  35 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja suskari Näytä uusin viesti
  Ti Loka 16, 2018 11:32
 • Syöte - Vanhimpien luola Vanhimpien luola
  Kolmen vanhimman ja kunnioitetuimman lohikäärmeen luolasto. Oviaukko on valtava, niin pituudeltaan kuin leveydeltäänkin. Sisään astuessa saavut ensin suureen luolaan, josta lähtee kolme käytävää kolmeen erilliseen luolaan. luolat eivät ole kovinkaan hienoja, mutta ne ovat huomattavasti valoisampia, mitä tavallinen luola. Lisäksi seiniin on kirjoitettu riimukirjaimin tarinoita ja piirrelty muinaisten kulttuurien kuvioita, jotka tuovat mystisyyttä luolaan. Vanhimpien luola sijaitsee korkealla, keskimmäisen vuoren huipulla.
  Kolme vanhinta: Marduk, Jörmungandr, Shyvana
  Valvojat: Crimson, Aksutar
  9 Aiheet
  123 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ma Elo 28, 2017 6:39

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö