May I have this dance


Suuria ja pieniä, koreita ja hieman vaatimattomampia. Saleja löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen, kaiken kokoisia ja näköisiä.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14591

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Heinä 25, 2019 1:44

May I have this dance

Arathet


Tanssiaiset. Voi kuinka Arathet sisimmissään vihasi tanssiaisia, niin paljon väkeä, aatelisia, isoja nimiä. Huomiota, haluttua tai ei toivottua. Tietenkin, tanssiaiset saattoivat olla mieluisa kokemus joillekin, mutta Arathetille ne eivät koskaan olleet mieluista — ellei kyseessä olleet naamiaiset. Mutta, sellaisesta ei ollut nyt kyse. Nyt oli kyseessä kesää juhlistavat tanssiaiset hovissa. Tietenkin Arathet osallistui, lähinnä siksi, ettei keksinyt parempaa tekemistä tai hyvää tekosyytä olla osallistumatta. Eniten häntä ärsytti ne kaikki aatelissinkut, jotka koittivat itseään esitellä ja jopa tyrkyttää kuninkaan neuvonantajalle. Kyllä hän ymmärsi olevansa hyvä "saalis", olihan hän yleiseen tietoon sinkku ja niin hyvässä asemassakin, mutta loppujen lopuksi Arathetia ei kiinnostanut seurustelu... suhteet... naiset... Ei hän tiennyt, mikä häntä kiinnosti. Mutta ei ainakaan ne neitokaiset, jotka kovin suorasukaisesti vihjailivat olevansa vapaita tai lähettelivät turhankin tulisia lemmenkirjeitä neuvonantajalle.

Keväisen vihreään asukokonaisuuteen pukeutunut neuvonantaja olikin koittanut parhaansa mukaan vältellä naisseuraa, joka turhan päällekäyväksi pyrki tanssiaisissa. Puolipitkähelmaista, kepeää sisätakkiaan asetellen paremmin sijoilleen, lähestyi Arathet tuttua kasvoa, jonka seurassa viihtyi ja uskalsi olla.
"Turhan kuuma tällaiselle vaatetukselle, eikö?", Neuvonantaja aloitti keskustelun jäämaagin kanssa, jonka oli raahannut mukanaan paikalle. Splinter tuntui suorastaan työntävän turhan seurallisia tahoja luotaan, joten kenties puoliverisen seurassa Arathet olisi hetken rauhassa.
Tietenkin hänestä tuntui pahalta, että oli "pakottanut" Splinterin mukaansa tanssiaisiin. Mutta, tämä oli tavallaan myös todistus koko aatelistolle siitä, että puoliverinen maagi todellakin suoritti tehtävää neuvonantajan henkivartijana ja täten oli oikeutettu tämänkaltaisiin kekkereihin osallistumaan. Mutta oli Arathetilla myös henkilökohtaiset syynsä. Splinter oli yksi niistä harvoista, joiden seurassa neuvonantaja viihtyi ja kykeni rentoutumaan. Joten, jos puoliverinen oli edes samassa tilassa, tunsi Arathet olonsa jokseenkin huojentuneemmaksi. Jopa ilman päihteitä.

"Kuinka olet pärjännyt? Joko neidot ovat käyneet kertomaan sinulle, kuinka eivät omaa aviomiestä vielä?", Arathet jatkoi, kysellen lähinnä vitsaillen Splinteriltä, samalla kun katseensa lipui tarkkailemaan tanssilattiaa ja salin reunoilla pyörivien tarjoilijoiden puoleen, noiden kantaessa erillaisia juomia juhlavieraille. Tunnelma suuressa juhlasalissa oli kevyt ja valoisa, Ilta auringon vasta laskeutuessa pikkuhiljaa, samalla valaisten suuren juhlasalin luonnonvalolla sen suurista ikkunoista. Juhlasalin takaovet olivat auki, päästäen sisään raikasta ilmaa, suoraan linnan suuresta puutarhasta. Kesäinen, valssimainen musiikki soi orkesterin soittamana salissa, luoden mieluisaa tunnelmaa suuren juhlaväen iloksi.


// DOGIBOIIIIIII //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1961

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti Su Elo 18, 2019 1:16

Re: May I have this dance

Splinter

Splinter... ei pitänyt tästä. Juhla kesälle? Miksi nimenomaan kesää piti juhlistaa? Talvet hän ymmärsi - talvella ei ollut paljoa tekemistä, joten monet juhlat sovitettiin kylmälle kaudelle auttamaan pitkän pimeän ajan kestämiseksi. Kesä oli parempaakin tekemistä kuin kykkiä sisätiloissa liian monen henkilön kanssa - mikä vain nostatti lämpötilaa kyseisessä sisätilassa, jopa tuuletuksen kanssa, jos ette tienneet! Se oli epäloogista! ... tai sitten Splinter vain oli asosiaalinen kuumaa vihaava junnu. Sekin oli mahdollista. Tosin jää-maagi piti kiinni hänen mielipiteestään että tämä oli turhaa ajan haaskausta.

Silti, hänellä oli työt tehtävänä, eikä hän voinut vain hillua katonrajassa kotkana koko aikaa, vaikka se olisikin ollut kaikkein paras paikka hänelle. Paikalla mutta poissa silmissä. Mutta ilmeisesti tämä oli etikettien vastaista touhua... Perkeleen etiketit.

Splinterillä oli ollut turhan tukala olo, joten tietysti hän oli aloittanut luomaan viileämpää, virtaavaa ilmaa itsensä ympärille. Tämä oli houkutellut muutaman lähemmäs pieneksi hetkeksi, mutta aina ne lähtivät heti kun olivat vilvoitelleet tarpeeksi. No, ainakin Splinterin ei tarvinnut jutella kenenkään kanssa. Oi, kyllä pari yritti lyhyttä keskustelua, ja maagi oli ollut viileän kohtelias kun sitä tarvittiin. Kyllä hän tiesi mitä useimmat tahtoivat - hänen epäonnistuvan roolissaan. Ikävä kyllä Splinter oli oppinut nyt kannan kautta ettei kannattanut alkaa näihin leikkeihin mukaan, joten hän piti keskustelut lyhyenä mutta asiallisina. Eivätpähän voineet nurputtaa hänen käytöksestään liikaa.

Vetäen huppua paremmin päähänsä, hän puhalsi ulos kylmää ilmaa. Toki hänen olisi varmaan pitänyt laittaa jotain kevyempää, mutta hän tahtoi sulkea maailmaa pois - ja huppu oli paras tapa siihen. Ja hei, ainakin se toimi hänen koko "pelottava ihmis-maagi josta kukaan ei tiedä paljoa hui kamala" estetiikan kanssa. Milloin tämä samperin juhla päättyikään taas? Splinter oli ajatuksissaan, kun tuttu olemus päätyi hänen lähelleen - maagi ehti nostaa katseensa Arathetiin juuri kun tuo heitti kysymyksensä.

"Sinäpä sen sanoit." Splinter tuhahti, yrittäen peittää pientä hymyä. Tuo suoristi selkäänsä, ja veti hupun pois - Arathetin seurassa ei tarvinnut piilotella. Haltialla kun oli tapa viedä suurin osa maagin huomiosta muutenkin. Tuon mainitessa neidot, puoli-verinen vain tyrähti, yrittäen peittää naurua. Tuo ravisti päätänsä hiukan, taputtaen sitten kasvojensa arpia.

"Ei tällä naamalla Arathet hyvä minkään hennon hovi-neidokaisen huomiota saada, vaikka eivät välittäisikään rodusta." Ei, Splinterillä ei ollut mitään vaikeuksia tuoda tuota viimeista seikkaa huomiolle. Mutta ainakin Splinter teki sen huumorilla ja hyvällä mielellä - ei häntä kiinnostanut muutenkaan. Hän oli kokenut jo yhden suhteen neidon kanssa, ja toisen soturin - ja jos häneltä kysyttiin, soturi oli ollut niistä kahdesta se sopivampi partneri hänelle. Jotenkin sitä vain sopi paremmin vähän rajumman kaverin kanssa kuin mitä nämä nuoret kikattelijat.

"Sitä paitsi, ainoa henkilö sinun lisäksi joka on uskaltanut puhua minulle suora-sukkaisesti koko illan aikana oli hiukan juopunut sotilas joka pyysi viilentämään juomansa." hän oli hetken hiljaa ennen kuin lisäsi: "Oli sen verta rehti kaveri että oli pakko suostua."

Ottaen huomioon miten asosiaalinen ja jämäkkä maagi oli... ainakin tuolla oli ollut yksi mieluisa kokemus koko iltana.
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14591

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Syys 13, 2019 9:10

Re: May I have this dance

Kuten arvata saattoi, ei Splinter vaikuttanut kovin nauttivan olostaan juhlissa. Syitä oli varmasti monia. Arathet pisti merkille sen viileämmän ilman maagin ympärillä, käyden pienesti virnuilemaan nuoremmalleen, sen huomattuaan. Sentään puoliverinen ei lumikasoja ollut loihtinut ympärilleen, millä olisi hyvinkin voinut eristäytyä muista juhlavieraista. Se vasta olisikin ollut näky.
Puheet puoliverisen naamavärkistä saivat haltian hymähtämään pienesti, puolittaisen hymyn kohoten hänen kasvoilleen kun Arathet päätään pienesti kallisti. Jo katse kertoi, ettei neuvonantaja ollut samoilla linjoilla maagin kanssa, jota tuntui jollain tavalla kaivavan omaa pärstävärkkiään koristavat arvet.
”Odotas vain, kun ne sotilaista kiinnostuneet neidot sinut äkkäävät. Jokin heitä tuntuu kiehtovan arvissa”, Haltia huomauttikin hymyillen, ”Et sinä hullummannäköinen ole, mutta kenties tuo kylmä olemuksesi ajaa ujommat tiehensä”, Arathet lisäsi. Kieltämättä, jos hän ei olisi tuntenut Splinteriä, ei hän tuota olisi lähestynyt vapaaehtoisesti, maagi kun teki erittäin hyvää työtä siinä, että sai itsensä näyttämään luotaantyöntävältä hiipparilta.

Arathet naurahti kepeästi, Splinterin kertoessa joutuneensa viilentämään humaltuneen sotilaan juomaa. Tai no, joutunut ja joutunut.
”Varo vain, ettei kyökki saa kuulla taidoistasi, palkkaavat sinut pian viilentämään juomia pöydän ääreen”, Neuvonantaja virnisti, ”Ja siitä puheen ollen, voit sinäkin juomista nauttia”.
”Tule, haetaan sinulle jotain”
, Neuvonantaja ilmoitti, kädellään kepeästi käyden työntämään Splinteriä alaselästä liikkeelle, tehden selväksi ettei aikonut kuunnella vastalauseita.
”Olen saanut illan aikana vastata muutamaan epäilevään kysymykseen sinusta”, Arathet hymähti, vaikuttaen lähinnä huvittuneelta niiden kysymysten suhteen, ”Taisin myös menettää välini erääseen vanhempaan aatelisherraan ja hänen rouvaansa, kun kerroin, etten ole sinusta henkivartijana luopumassa”.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1961

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti Pe Joulu 27, 2019 8:42

Re: May I have this dance

Sotilaista kiinnostuneet... Splinterin mielipide neidoista jotka koettaisivat hänestä roikkua vain koska hänellä oli arpia tuli hyvin selkeäksi, tuon nyrpistäessä nenäänsä hiukan. Älä nyt anna painajaisia maagi-paralle, vaikea nukkua jo muutenkin. Tuon hapan ja kauhun sekainen ilme kuitenkin vaihtui hölmistyneeksi kun Arathet päätti kehua Splinterin ulkonäköä. Tai no, kehua ja kehua - ei tuo ainakaan puoli-veristä pystyyn haukkunut. Splinter ei voinut kuin katsoa haltiaa parin sekunnin ajan, ennenkuin naurahti nolostuneesti, juoksuttaen sormiansa hiustensa lomasta.

"Noh... Ehkä hyvä vaan että ne ujommat pysyvät kaukana.", nyt kun vielä loputkin maailmasta seuraisivat esimerkkiä. Ei tässä kovin montaa kaveria kaivattu muutenkaan, jos Splinteriltä kysyttiin... toisaalta ehkä hyvä vain ettei kysytty. Tiedä mitä tuolta olisi tullut suusta. Mokomakin introvertti...

"Sehän tästä vielä puuttuisi. No ainakin olisi jotain tekemistä... Muuta kuin seistä tässä ja näyttää pelottavalta, siis.", Splinter koetti olla nauramatta, muttei tehnyt mitään estääkseen pientä virnettä ilmestymästä. Ei, hän ei aikonut esittää olevansa mukavampi kuin mitä oli näille nirppanokille. Kohtelias, suht luotettava ja hyväkäytöksinen, tottakai, mutta sosiaalista perhosta hän ei esittäisi tälle yleisölle vaikka maksettaisi. Ja kohta häntä oltiin paimentamassa eteenpäin kuin kadonnutta lammasta. Splinter vastusti tasan puoli sekunttia ennenkuin kuin vain myönsi tappionsa - ei hän Artille osannut sanoa ei. Joten, tottelevaisesti, hän seurasi pitempäänsä, pieni hymynkare huulilla.

Se hymy hävisi kun Arathet mainitsi kysymykset... ja menetetyt välit tiettyyn pariskuntaan. Splinter ei voinut kuin kirota hiljaa, mutisten haukkunsa kielellä jonka oli omaksunut Idässä. Oli helpompaa kirota näin, suoraan sanottuna. Ainakaan kukaan ei tiennyt mitä hän sanoi... "Anteeksi. Tiedän ettet kadu valintaasi mutta...", Splinter kurkkasi ympärillensä, oranssit silmät etsien mahdollista vanhaa pariskuntaa joka heidän suuntansa katselisi - "-kyllä se ottaa hiukan päähän. Luulisi että väki osaisi sinun valintoihisin luottaa. Ammatin nimi kuitenkin on neuvonantaja hyvästä syystä."

Piti vain todistaa että hän oli hyvä työssään. Ei vain itsensä, vaan myös Arathetin tähden. Tätä haltiaa hän ei pettäisi, vaikka henki menisi - kuinka hankala sitä nyt oli ymmärtää.. Tai sitten hän ei vain ollut revitellyt tarpeeksi. Toivottavasti ei tulisi tarvetta moiselle myöskään.

"Neuvoista puheen ollen... Tiedät juomat paremmin kuin minä. Suosituksia?", aika palata vähän parempiin ja mukavempiin puheenaiheisiin... vaikka ei Splinter osannut nyt rentoutua. Jokin tuon takaraivossa oli nyt alkanut varoittamaan mahdollisista ongelmista. Vainoharha oli hauska vaiva...
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14591

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Tammi 14, 2020 12:29

Re: May I have this dance

Arathet naurahti kepeästi puoliverisen kommentille tekemisestä. Ehkä Splinter pitäisikin tyrkätä kyökinväen avuksi, saisipahan itsensä kiireiseksi ja yksikään neito tuskin koittaisi lähestyä ”kyökkiapulaista”. Tai no, mistä sitä tiesi, jos juhlissa olikin niitä aatelineitoja, jotka kaipasivat jännittävänromanttista salasuhdetta työväen kanssa, suhdetta joka pöyristyttäisi piirissä ja saisi oman isän raivonpartaalle.
Hymy, joskin ehkä asteen melankolinen, pysyi neuvonantajan kasvoilla, kun Splinter kävi häneltä anteeksi pyytämään. Arathet oli päätöksensä tehnyt, eikä todellakaan katunut sitä. Häntä kuitenkin harmitti, miltä päätöksen seuraukset saivat Splinterin tuntemaan.
”Sinun ei koskaan tarvitse pahoitella sitä, mitä olet, minulle”, Arathet hymähti, vilkaisten maagin puoleen, ”Suotta pyytelet anteeksi. Kuten sanoit, en kadu valintaani ja jos totta puhutaan, olen enemmän kuin mielissäni jos pääsen eroon ahdasmielisistä tahoista tällä tavoin”.
”Uskon kuitenkin suurimman osan reaktioista olevan vain pintapuolisia ja ensireaktioita. Jahka aatelisväki alkupöyristyksestään tokenee, ovat he takaisin sovittelemassa välejä kanssani”
, haltia naurahti, jokseenkin tympääntyneenä tosin, tietäen jo valmiiksi ettei hän ihan helpolla antaisi anteeksi kaikkea kuulemaansa tämän tapauksen osalta. Muutama aatelistaustainen tuttava oli turhankin suorasukaisesti ja rumasti kommentoinut jäämaagia, sen sijaan että olisivat vain Arathetin päätöksen kyseenalaistanut.

Hymy kohosi takaisin neuvonantajan kasvoille, Splinterin vaihtaessa puheenaihetta kevyempiin. Se oli hyvä, Arathet olisi muuten saattanut jäädä vellomaan ei-niin-mukaviin ajatuksiinsa.
”Sinulle suosittelisin kuohuviiniä. Se taitaa olla yksi niistä harvoista juomista täällä, jotka eivät ole haltiaviinin tapaan väkevämpää, mitä ihmisten tekemät”, Arathet kertoi, samalla kun he kävelivät ohi tarjoilupöydän, josta haltia nappasi näppärästi täytetyn juomapikarin ja ojensi sen maagille, ”Emmehän halua sinua heti illan alkajaisiksi humalaan juottaa”, oranssitukkainen lisäsi naurahtaen, samalla kun poimi itselleenkin lasin.
”Vai väitätkö, että kestäisit haltiaviinit ja viinat?”, Neuvonantaja virnisti pienesti, kuitenkaan suoranaisesti haastetta heittämättä. Hän itse ei välittänyt alkoholijuomista pahemmin eikä itse käyttänyt alkoholia suruun, toisin kuin eräät. Tosin, hänellä oli omat paheensa, mutta humala oli tila mihin hän ei mielellään hankkiutunut mistään syystä.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1961

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti To Loka 01, 2020 7:41

Re: May I have this dance

Splinter arvosti Arathetin rohkaisuja - oli hyvä tietää että ainakin Arathet ei rodusta piitannut. Silti, tieto siitä että Arathet saattaisi joutua ongelmiin... Pitäisi pitää silmää tarkemmin ja olla vieläkin kiltimmin. ... Mitä, kyllä Splinter osasi kiltisti olla jos niin vaadittiin. Kuten juuri nyt. Eihän maagi mitään hirveää tänään ollut tehnyt. Paitsi ollut elossa. Ja paikalla. Hups.

"Jos niin sanot. Varoitan tosin jo nyt että jos joku koettaa alkaa riitaa haastamaan kanssasi minun on pakko mennä väliin." Splinter koetti olla virnistämättä, vaikka Artin seura aina saikin Splinterin rauhoittumaan, ja pudottamaan tuota 'yksinäinen susi' asennetta. Ei nyt sopinut näyttää tälle väelle että jäämaagilla oli muitankin ilmeitä ja tunteita kuin vain kylmärintama. Saisivat vielä ideoita koettaa sosiaalisoida. "Sanokoon minusta mitä tahtovat. Ei haukku haavaa syvennä."


Tosin, nyt kun puhe vaihtui johonkin muuhun... Splinter rentoutui hiukan, huomatessaan neuvonantajan hymyn. Parasta pitää keskustelu kepeämmissä asioissa juuri nyt - maagi ei tahtonut nähdä neuvonantajan ilmeen masentuvan tämän illan aikana enää kertaakaan. Varmaan turha toivo mutta hymy sopi Arathetin kasvoille paljon paremmin.

"Muistuta minua tuomaan sinulle alkoholia Idästä." Splinter naurahti vastaukseksi, ottaen tarjotun pikarin. Ei hän alkaisi väittelemään paljonko hän kestäisi - hän oli kuitenkin töissä juuri nyt. Ja töitä ja hauskanpitoa humaltuneena... no niitä nyt ei sopinut sekoittaa. Ainakaan täällä. "Nana lupasi käydä talven aikana, tuskinpa häntä haittaisi tuoda pullo vähän väkevämpää sinulle testattavaksi." Splinter sitten kommentoi, ottaen varovaisen siemauksen pikarista. Varovaisen koska pikarit olivat vieläkin hyvin epämukavia käyttää näillä käsillä, siis.
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14591

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Joulu 18, 2020 8:06

Re: May I have this dance

Neuvonantaja ei voinut kuin hymyillä toispuoleisesti, maagin antaessa varoituksensa niiden suhteen, jotka koittaisivat haltian kanssa riitaa alkaa haastamaan.
”Juuri tuon takia sinut palkkasin”, Arathet virnisti pienesti, mutta lisäsi pian, ”Kunhan vain tiedät missä menee… niin sanotusti raja”. Arathet uskoi Splinterin kyllä tietävän, miten käyttäytyä eri arvoasteikolla olevien seurassa ja miten puhutella ketäkin, mutta kieltämättä neuvonantajaa välillä huolestutti maagin suorasukaisuus. Puhumattakaan tuon terävästä kielestä, mitä tuli itse epäsuoraan piikittelyyn.

Splinterin mainitessa idän alkoholit, kiinnostui neuvonantaja asiasta. Nana oli kuulemma luvannut käydä talven aikana ja Splinter arvioi, ettei eksoottisempien alkoholijuomien kuskaaminen tänne tuliaisiksi olisi hänelle ongelma.
”Kuulostaa mielenkiintoiselta”, Neuvonantaja hymähti, ”En taida olla edes maistanut mitään idästä päin olevaa… En ainakaan kauempaa idästä”, haltia tuumi ääneen.
”Tosin enpä minä pahemmin väkeviä juo”, hän lisäsi pienesti naurahtaen, ennen kuin otti lasistaan piene hörpyn.
Ilta jatkui keveän jutustelun ja tarjoilun nauttimisen merkeissä, Arathetin pitäen yllättävän paljon seuraa Splinterille. Vaikka muutama ylemmäntahon aatelinen tulikin heille juttelemaan, ei kovin moni tuntunut viihtyvän pitkään tässä seurassa. Siitä ei tosin ollut vain syyttäminen Splinteriä, Arathet itse ei ollut kovinkaan hedelmällistä juttuseuraa aatelisille. Jotkut jopa kuvasivat häntä tylsäksi, mutta sehän ei neuvonantajaa varsinaisesti haitannut.

Illan edetessä kuitenkin itse haltioiden kuningas eksyi neuvonantajansa seuraan, kera yhden eliiteistään. Mukana oli toki muitakin suurempia nimiä, joiden seurassa Eliittikenraali Winder lähinnä juuri nyt oli, odottaen hetkeä milloin voisi vain poistua paikalta. Darius ei tietenkään voinut sanoa pitävänsä asetelmasta, mihin oli joutunut, puhumattakaan kaikesta siitä mitä kulissien takana tapahtui, mutta tietenkin Haukansilmän piti edustaa niin sukuaan, kuin asemaansakin. Mutta valehtelematta haukansilmäinen näytti väsyneeltä…
”Ah, Arathet! Mukavaa nähdä, ettet ole vielä livistänyt paikalta, kuten tapoihisi kuuluu”, Aran aloitti keskustelun, kuninkaan pysähtyessä seurueensa kanssa neuvonantajan ja tuon ”henkivartijan” seuraan.
”Enhän minä nyt voisi vielä näin aikaisin juhlistanne poistua, teidän korkeutenne”, Arathet vastasi kuninkaalle, hymyillen ja puhutellen tuota ystävällisesti, mutta Splinter varmasti huomasi sen pienen muutoksen neuvonantajassa. Arathet oli selvästi varautunut, vaikkei se niinkään päällepäin näkynyt.

”Ja näemmä olet tuonut nuoren herra Silverstreamin seuraasi
”, Aranin hymyilevä katse kääntyi maagin puoleen, ”Kuinka epätavanomaista nähdä sinua tällaisissa juhlissa”.
”Joten, onko tuo lemmikkisi?”, Yksi kuninkaan seurassa saapuneista aatelisista kysyi suoraan Arathetilta, kaunistelematta, samalla kun nyökkäsi Splinterin puoleen.
”Splinter on henkivartijani ja ystäväni, sekä erittäin taitava maagi”, Arathet vastas, mahdollisimman ystävällisesti, vaikka neuvonantaja selvästi oli vähällä räjähtää kyseiselle hienohelmalle.
”Ah, orja siis”, kyseinen aatelisherra naurahti, muutaman muun joukossa myös hykerrellen kyseiselle kommentille, aivan kuin se olisi ollut paraskin vitsi.
”Eeihän nuori herra Silverstream ole orja, arvon Lorarieth. Arvaen vain pitää tuollaisten… yksilöiden seurasta, syystä tai toisesta”, Aran hymisi ”ystävälleen”, pitäen sen ystävällisen, ivan kätkevän katseen Splinterissä, aivan kuin tarkoituksella haastaen nuorempaansa. Mitä tuo muka tekisi? Ei maagi voinut tehdä tai sanoa mitään!
Ja Darius pysyi hiljaa, tuijottaen tyhjyyteen, toivoen että voisi jo palata sotilastuville hankkiutumaan tukevaan humalaan hyvässä seurassa.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1961

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti To Joulu 31, 2020 11:56

Re: May I have this dance

Vaikka illan laatu olikin huomattavasti parantunut Arathetin seuran myötä, Splinter ei voinut olla myöntämättä että häntä alkoi jo koko juhla tympimään. Toisaalta, kesähelle oli tehnyt tästä lähes sietämätöntä, ja nyt kun illan viileämpi ilma oli vihdoin tullut... Splinter vain tahtoi ulos. Kuuma aina väsytti hänet, mutta nyt hän alkoi tuntea edes jotain vireyttä, ja tämä väki ei hänen eloisampaa seuraa niin kaivannut, saati ansainnut. Välistä hän katsahti ovien suuntaan, toivoen vain että pääsisi ulos - ehkä nopea lento linnan ympäri...

Hänen ajatuksensa katkaisivat sillä samalla sekunnilla kun hänen ylhäisyytensä ilmestyi. Vaikka Splinter olikin jo tottunut pitämään kaiken maailman suojauksia mielensä ympärillä, automaattisesti hän keskittyi lähes täysin pitämään kaikki muurit ajatustensa ympärillä yllä. Niin... miellytävä, kuin Aran osasikin olla, Splinter ei enää uskotellut itselleen että hänen ja kuninkaan välillä voisi olla mitään ystävällisyyden kaltaistakaan. Välillä maagi kaipasi aikaa jolloinka hän oli ollut nuori ja naiivi, milloin hän ei ollut uhka, ja asiat olivat edes hiukan paremmin... Splinter otti sen palan ajatuksistaan ja potki sen syvemmälle mielensä perukoille. Mokomakin petturi mieli.


"Kuka minä olen kutsusta kieltäytymään, teidän ylhäisyytenne?" Splinter antoi mahdollisimman kohteliaan hymyn, antaen Aranille jotain kumarruksen ja nyökkäyksen välistä, pitäen kasvonsa suunnattuna alaspäin ja silmänsä kiinni. Maagin kasvot olivat varovaisesti luotu naamio juuri nyt - Aran ei päässyt hänen ajatuksiinsa, ja vaikka hän vihasi näytellä ja valehdella... se oli taito jota hän tarvitsi nyt. Sen pienen hetken mitä hän oli käyttänyt kumarrukseensa, hän käytti myös visuaalisointiin - jos hän keskittyi siihen kylmään mitä tunsi sisällänsä, hän kyllä sietäisi nämäkin herjat ja haukut. Viileys otti vallan, ja Splinter tunsi itsensä... rauhalliseksi.

Hän oli kuullut pahempaa. Hän oli kuullut paljon, paljon pahempaa elämänsä aikana.

"Mm'hm, Arvaen on aikamoinen henkilö. Useimmat haltiat olisivat ottaneet pääni hartioiltani ensi-tapaamisella eivätkä miettineet kahdesti..." Splinter nyökkäili mukana, toivoen että jos Aran saisi edes osittaisen voiton hän ehkä lähtisi muualle. "Olin onnekas että huomasi etten pitänyt ihmisistä. Ja että omasin maagisia voimia - potentiaali on aina potentiaalia, loppujen lopuksi."

'Senhän takia sinä annoit minut jäädä tänne. Sen... ja tämän kiusoittelun.'Vaikka Splinter tiesi varsin hyvin että Arathet oli auttanut häntä säälistä, koska Arathet oli hyvä-sydämminen henkilö... joskus kannatti katsoa asioita toiselta kantilta. Toisella juonella. Nyt Arathetin aikaisemmat toiminnot näyttivät vain tarkasti harkituilta liikkeiltä tällä pelilaudalla, yritys saada uusi peli-nappula sotaan ihmisiä vastaan. Ja Splinter aikoi pelata tämän roolin niin täydellisesti kuin olla ja voi. Jos se säästäisi Artia edes hiukan...
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.

Paluu Salit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö