Hooves K-varoitus || Aksu


Kaiken kokoisille ja näköisille vieraille tarkoitettuja makuuhuoneita, sekä myös itse siniveristen ja korkea-arvoisten vieraiden makuukammarit. Huoneet ovat erittäin tasokkaita ja kauniisti sisustettuja ja palvelijat pitävät huolen, että vieraat varmasti viihtyvät.

Valvoja: Crimson

Viesti Pe Kesä 13, 2014 7:04

Hooves K-varoitus || Aksu

//Ei huolta ei huolta, ei tässä mikään hoppu minnekkään ole :3 ja tervetuloa makuuhuoneeseen! :D //

Viehättävää seuraa. Elodie laski päätänsä entistä alemmas, yrittäen pitää punaiset kasvoit pois toisen näkyviltä. Onneksi Perian vaihtoi puheenaihetta, ryhtyen selittämään mitä heidän täytyisi järjestellä saman tien. Asusteet olivat ensimmäisenä listalla. Satyyri varmasti tarkoitti työasuja mitä hän oli nähnyt vastaan tulleilla palvelijoilla. Tyttö toivoi ettei toinen joutuisi kuluttamaan rahaa niihin, mutta räätälin maininta vihjaili kyllä sitä. Asu siis tehtäisiin varta vasten Elodielle, hän oli otettu, mutta silti hivenen huolissaan. "Kiitos." Fauni kuitenkin kiitti lyhyesti. Hän oli jo moneen kertaan pahoitellut ja kysellyt oliko hänestä vaivaa ja joka kerta Perian oli vain todennut ettei ollut huolta, joten mies tiesi mitä teki omasta tahdostaan.

Elodie kohotti katsetaan takaisin, satyyrin jatkaessa että tahtoisi pestä faunin. Moni olisi häkeltynyt moisesta ehdotuksesta ja sen takia toinen varmaankin lisäsi, että tyttö peseytyisi itse. Elodielle moinen ei särähtänyt korviin mitenkään outona, tämä soi pienen hymyn ja nyökkäsi; "Mmm tietenkin, jos niin tahdot." Jos hän tulisi olemaan Perianin palvelija, eikö hänen pitänyt myöntyä jokaiseen pyyntöön ja käskyyn mitä toinen hänelle soi? Tuo sääntö oli kaikista yksinkertaisin ja ilmiselvinkin palvelija nimikkeen ansiosta. Mutta se olikin ainoa sääntö jonka Elodie uskoi tietävänsä, joten hänen täytyisi jossain vaiheessa kysyä Perianilta mitä muuta hänen täytyi tietää.
Viimeksi muokannut Janni päivämäärä To Elo 07, 2014 2:47, muokattu yhteensä 2 kertaa
Avatar

Monarkki

Viestit: 14486

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Kesä 14, 2014 3:45

Re: Hooves || Aksu

Fauni tuntui kiittelevän kovasti, mutta oliko tuo sitten ihme? Perian oli juuri tarjonnut neidolle paikan asua ja työn, jonka avulla tuo saisi pidettyä itsensä hengissä ainakin tovin. Mikäli Elodiella ei muuta suunnitelmia elämälleen ollut, kenties tästä työstä tulisi hänen viimeisensä... mikäli fauni ei menisi mokaamaan kaikkea. Tuskin, Perian uskalsi sen verran odottaa neidolta.
"Hyvä, lähdetään sitten liikkeelle, niin ehdimme ennen iltaa tehdä kaiken!" Perian tokaisi lähtiessään ottamaan askeleita kohti ovelle, viittoen Elodieta seuraamaan.
Satyyri johdattikin faunin hovin räätälille, jonka apupoika sattui olemaan paikalla. Perian selitti tilanteen nopeasti apupojalle, joka heti kävi ottamaan mitat Elodiesta, jahka neito oli sen nuorelle haltiamiehelle suonut. Hovi halusi tarjota vain parasta palvelijoille, joiden piti myös edustaa koko hovia, joten mittojen suhteen kaiken piti olla tismallista. Perian pysytteli sivulla seuraillen mittailuja, kertoen apupojalle myös minkälaista värimaailmaa faunille sai laittaa vaatteisiin. Ja tuolle olisi suotavaa tuoda muutama asukokonaisuus, sillä yksi tuskin tulisi riittämään. Apupoika otti kaiken ylös eikä mukissut vastaan, toisin kuin joku olisi saattanut tässä tilanteessa tehdä. Apupojalla ei kuitenkaan ollut auktoriteettia tai pokkaa käydä kyseenalaistamaan kuningattaren "lemmikin" käskyjä.

Jahka mitat oli otettu ja kaikki pistetty ylös, Perian pyysi Elodieta seuraamaan itseään käytävälle, jota pitkin he lähtivät kulkemaan kohden kylpyläosastoa. Matka oli pitkä täältä päin linnaa, mutta eihän heillä mikään kiire ollut. Elodien mieliksi Perian kuitenkin valitsi mahdollisimman hiljaisen reitin, etteivät ylimääräiset tulisi heitä häiritsemään kävellessä.
"Käymme nyt peseytymässä" Perian kävi ilmoittamassa Elodielle, kaksikon kävellessä rauhallisesti eteenpäin "Sen jälkeen voimme hetken rentoutua, ennen kuin syömme. Uskon, että sinulla alkaa jo illasta olla nälkä, joten kunnon illallinen varmasti kelpaa" Yleensä Perian söi illallista kuningattaren seurassa, mikäli valtiatar pyysi, mutta kerta aamupäivästä ei käskyä ollut tullut, oletti Perian olevansa vapaa illasta. Tietenkin hän halusi ensimmäisen illallisen syödä Elodien kanssa, jotta tyttö tottuisi ympäristöön ja saisi tuttua seuraa illalliselle.
"Onko sinulla toiveita illallisen suhteen?"


//Tervetuloa makuuhuoneeseen indeen ;D;DD;;;;D;;DDDDD;DDD;. No ni rauhotun. KATO VASTASIN VIEL TÄN YÖN AIKANA //

Viesti La Kesä 14, 2014 12:57

Re: Hooves || Aksu

//Ennemminki aamuyön! Millanen unuirytmi sulla on :D //

Elodien yllätykseksi he eivät poistuneet linnasta räätäliä etsimään. Hovi omisti ihkaomansa, joka taas tarkoitti sitä ettei tytön tarvinnut huolehtia rahan kulumisesta, tyttö tunsi olonsa paremmaksi. Fauni antoi apupojan pyöriä ympärillään mittanauhan kanssa ja kuunteli samalla Periania, tuon luetellessa värejä ja kankaita mitä tahtoi palvelijansa asuihin tulevan.
Tilanne muistutti hänelle jostain, siitä oli aikaa. Hän oli ennenkin ollut vaatturilla mitottavana ja sovittelemassa erilaisia kankaita ylleen. Mieshaltia, joka häntä oli auttanut ja kohdellut häntä kuin prinsessaa, oli tahtonut tytölle vain parasta. Elodie ei tiennyt vaivasiko muisto häntä, mutta sen hän tiesi että Perianin seurassa olo tuntui mukavemmalta. Johtui varmaan sarvista ja sorkista, sekä olihan mies hänen työnantajansa.

Mitat oli otettu ja Perian oli ohjannut Elodien takaisin käytävälle, kaksikkon matka jatkui kylpyosastoa kohti, tai ei tyttö sitä tiennyt, hän odotti vain normaalia kylpyammetta. Perian selitti että he voisivat rentoutua ennen illallista ja totesi myös että Elodie varmasti olisi illasta nälkäinen. Tyttö ei ollut tottunut syömään illallista, hän söi mitä sai kerran päivässä, hyvässä lykyssä toisenkin kerran.
"Toiveita..." Elodie toisti yllättyneenä satyyrin kysymyksestä. "E-Ei minulta tarvitse kysellä toiveita... Eikö minun kuuluisi mennä sinun mielesi mukaan?" Fauni selitti. "Mutta... voin sanoa että olen kasvissyöjä, mutta voin kyllä syödä mitä sinä syöt!" Tyttö jatkoi kiireesti.
Viimeksi muokannut Janni päivämäärä Su Kesä 15, 2014 8:11, muokattu yhteensä 2 kertaa
Avatar

Monarkki

Viestit: 14486

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Kesä 15, 2014 7:36

Re: Hooves || Aksu

Elodie seurasi kiltisti satyyria, sen enempää mukisematta mitään vastaan. Hyvä vain, sillä tuolla tavoin Elodie näytti erittäin hienosti, kuinka sopiva luonne itsellään oli palelijan paikalle. Perian kuitenkin ajatteli vielä jossain välissä testata, mihin kaikkeen Elodie olisi valmis ammattinimikkeen puitteissa. Jossain sen rajan täytyi mennä ja Perian halusi tietää, missä Elodien raja meni... Oliko tuosta edes sanomaan ei, jos vastaan tuli jotain, mitä hän ei halunnut tehdä? Sen näkisi sitten... Mutta turhaa ei satyyri halunnut faunia kiusata, mikäli tuo osoittautuisi hyväksi apulaiseksi. Mitä sitä suotta ärsyttämään ja kaltoin kohtelemaan hyvää työntekijää.
Sininen katse kääntyi menosuunnasta Elodien puoleen vaikuttuneena, tuon käydessä kyselemään, että eikö hänen pitänyt mennä Perianin mielen mukaan. Ehkä tyttö oli kömpelö ja kokematon, mutta sentään tuolla oli se tärkein perusasia jo hallussa: isäntää tai emäntää ei käyty uhmaamaan, vaan tanssittiin heidän pillin mukaan.
"Kuuluisi, periaatteessa" Perian kävi vastaamaan johdattaessaan Elodieta kylpylän puolelle "Mutta onhan se hyvä varmistaa, mitä kaikkea sinä syöt, näin ylipäätään. Kuten juuri sanoit olevasi kasvissyöjä".

Mitä lähemmäksi he saapuivat linnan toisessa päässä sijaitsevaa allasosastoa, sitä kosteammanlämpimältä ilma alkoi tuntua. Kosteuden lisäksi henkeen kävi ottamaan kaiken maailman hajusteet ja öljyt, joita kylpylöissä käytettiin... Itse allasosastolla dominoivin haju oli kuitenkin höyrysaunasta uhkuva eukalyptuksen haju.
"Toviottavasti haju ei sinua haittaa... Emme kuitenkaan viivy turhan kauaa täällä, ellet innostu vedessä likoamaan ihan kunnolla" Perian huomautti kaksikon saapuessa kylpylän puolelle, marmorisille, matottomille käytäville. Käytävillä kaksikon sorkkien kopse kuului entistä paremmin, kun käytävillä ei edes ollut kaikua hiljentämässä pahemmin mitään. Siellä täällä satunnaisia viherkasveja ja pöytiä. Tähän aikaan kylpyläosasto oli hiljainen, sillä kaikki kylpivät vasta illalla töiden jälkeen. Aateliset ja kuninkaalliset ensin, alempikasti sitten. Palvelijoilla ei edes aina ollut aikaa kylpeä tai sitten heille tarkoitetut altaat olivat tupaten täynnä, eivätkä kaikki pitäneet yhteisestä peseytymisistä, vaan tyytyivät ennemmin palvelijoidentilojen kylpyammeisiin ja vateihin.
Perian oli onnekas ollessaan tässä asemassa, jossa pääsi kylpemään hieman parempiin tiloihin, sekä joskus itse kuningattaren kanssa.... Oikeastaan aina silloin, kun kuningatar ei ollut kylpemässä kuninkaan kanssa tai ei halunnut olla omassa rauhassa. Nainen kun oli niin yksinäinen, joten harvoin kuningatar kylpi ilman rakasta "lemmikkiään".

"Täällä on sopivan hiljaista juuri nyt. Saamme olla kaikessa rauhassa" Satyyri myhäili heidän saapuessa ovelle, jonka mies kävi avaamaan. Elodie sai astua ensin sisään pieneen, sisustettuun huoneeseen. Huoneessa oli pari marmorista penkkiä, yksi pöytätaso ja lipastokaappi, jonka sisältä löytyi pyyhkeitä ja kaapuja. Huone oli sisustettu viherkasvein, jotka toivat pientä väriä tähän muuten niin valkeaan huoneeseen. Huoneessa oli ovikaari, jonka toisella puolella oli pienehkö lämminvesiallas. Huone oli valaistu leijailevin, lämpimänsävyisin valopalloin, jotka tuntuivat seuraavan huoneeseen astuneita henkilöitä muutaman metrin päässä katossa. Aivan kuin valaisten aina sen osan huoneesta, missä valoa tarvittiin.
"Ah, täydellistä. Altaat ovat jo lämpimänä" Perian vaikutti turhankin tyytyväiseltä, samalla kun asteli peremmälle, kaapin luo ja alkoi kaivamaan pyyhkeitä valmiiksi.
"Nyt, jos viitsisit riisuutua...?" Käsky - tai no, pyyntö - kävi satyyrin laskiessa pari pyyhettä penkille, samalla kun kävi avaamaan oman päällimmäisen paitansa nyörejä.


// Unirytmini on olematon :---D Valvon silloin kun huvittaa //

Viesti Su Kesä 15, 2014 8:44

Re: Hooves || Aksu

//Perus kesärytmi :D //

Elodie hymyili vienosti, hän oli ollut oikeassa isännän noudattamisen suhteen ja oli tyttö kiitollinen että mies tahtoi ottaa hänen ruoka tottumuksensa huomioon. "Aivan." Fauni totesi lyhyesti, antaen satyyrin johdattaa häntä pidemmälle linnaan.
Elodien herkkä nenä erotti nopeasti ilmassa lisääntyvän kosteuden ja oudot tuoksut, joista vahvin tuoksui raikkaalta, mutta varmasti pistäisi nenää ikävästi jos haistelisi sitä liikaa. Perian huomautti asiasta ja tyttö puisteli päätään vastaukseksi. Hänen tulisi tottua kaikkeen mitä tässä hovissa kohtaisi, joten moinen haju ei saisi haitata. "En halua tuhlata aikaa, tulin vain peseytymään, eikö niin?" Fauni sanoi satyyrin tokaisuun.

Kosteus ja tuoksut voimistuivat entisestään, heidän astuttua kylpylän puolelle. Käytävä oli vitivalkoinen ja tuntui kuin hiljaisuus kaikuisi marmorisia seiniä vasten. Tyttö antoi katseen vaeltaa lattiasta kattoon, ei hän ennen ollut nähnyt mitään näin puhdasta, josta puheen ollen, tyttö vilkaisi kiireesti alas sorkiinsa peläten ettei vain jättänyt minkäänlaisia jälkiä jälkeensä ja sotkisi marmori lattiaa.
Perian johdatti Elodien yhdelle käytävän ovista ja avasi sen herrasmiesmaisesti hänelle. Tyttö astui peremmällä nähden puhtaan valkean marmorin jatkuvan oven taakse. Vihreät kasvit erottuivat kauniisti valkean keskeltä, sisustus näytti niin korealta. Nopeasti silmiin pisti lämminvesiallas, joka höyrysi kutsuvasti, joka ilahdutti kovasti satyyria. Se oli kuin pieni lampi, mutta sisätiloissa, oliko tämä edes kylpyhuone? "Kaunista." Elodie sanoi hiljaa itsekseen, ennen kuin kääntyi Perianin puoleen, joka käski, ei, pyysi häntä riisuutumaan. Elodie nyökkäsi ja asteli yhden marmorisen penkin luokse. Tyttö aloitti säärystimistään, jonka jälkeen napitti paitansa auki, jonka alla ei ollutkaan muuta. Housut löysivät tiensä viimeisenä penkille muiden vaatteiden seuraksi. Faunin kaulasta, käsistä, hännästä ja sorkista, pystyi näkemään kuinka vaatteet olivat suojanneet tämän valkeaa turkkia ja ihoa katupölyltä. Tyttö oli siis valkeampi miltä näytti. Elodie pisti merkille likarannut käsissään ja näytti häpeävän niitä saman tien. Hän likaisi puhtaan allasveden hetikättelyssä! Fauni ei edes kehdannut kääntää katsettaan Perianiin, hinkkasi vain hiljaa ranteitaan, kuin lika muka niin lähtisi pois.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14486

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Heinä 12, 2014 7:19

Re: Hooves || Aksu

"Niin on... täytyy kyllä ihailla haltioiden arkkitehtuuria... Mutta mitä muutakaan saattaisi olettaa valtakunnan kauneimmalta rodulta" Perian kävi vastaamaan Elodien ihastellessa huonetta. Perian oli aina pitänyt haltioiden tavasta rakentaa ja sisustaa asuntojaan. Tai no, ainakin siitä tavasta, jolla korkea-arvoiset yleensä asuntojaan sisusti. Samaa ei voinut sanoa sitten alemmista luokista. Pölyisiä pieniä puutaloja, hyi. Perian ei pitänyt niistä.
Elodie ei sen kummemmin pistellyt hanttiin Perianin esittäessä pyyntönsä vaatteiden vähentämisestä. Loogistahan se oli, jos peseytyä aikoi. Perianille ilkosillaan olo ei koskaan ollut ongelma, mutta ainakin näin haltioiden seurassa se ei ollut kovin... suotavaa. Harmi sinällään, Perian kun piti omasta timmistä kehostaan, se oli kaunis ja esittelemisen arvoinen.
Satyyri soi faunille rauhan riisuutua samalla kun, itse vähensi vaatettaan. Perian oli juuri eilen peseytynyt, joten varsinaisesti likaa satyyrissa ei ollut. Tietenkin päivän liikkuminen ja ympäriinsä hyppely oli ainakin sorkat sotkenut, mutta äkkiäkös ne saisi peseytymällä puhtaaksi. Jahka oli omat vaatteensa viikannut siistiin pinkkaan penkille, kävi sinisilmäinen vilkaisemaan faunin puoleen. Yllättäen Elodie olikin huomattavasti valkeampi, miltä näytti. Vaatteet olivat suojanneet neidon kehoa lialta, säilyttäen Elodien normaalin värin. Fauni näytti kuitenkin häpeilevän tai ujostelevan tilanteen johdosta, mikä sai Perianin vain huvittumaan entisestään.

"No, tule. Pestään sinut putipuhtoiseksi" Perian tokaisi lopulta, käyden hellästi työntämään Elodien liikkeelle kohden allasta.
"Vesi on varmasti melko lämmintä, joten kannattaa mennä varovaisesti...." Satyyri jatkoi puhumista heidän saapuessa pienehkön altaan reunalle. Lämmin vesi höyrysi altaassa, Perianin lähtiessä kävelemään huoneen nurkkaan, josta löytyi pieneltä lipastolta pesuaineita. Saippuaa he ainakin tarvitsisivat, ehkä jotain öljyjä, jotta Elodiesta saisi irti tuon... rahvaan hajun.
"No niiiiiin" Satyyri lähestyi Elodieta hymyillen, kantaen mukanaan peseytymistarpeita, laskien ne lopulta altaan reunalle "Toivottavasti et pelkää vettä. Hyvähän se tässä vaiheessa vasta on kysyä, eikö?" mies kävi naurahtamaan heleästi sanojensa ohessa, samalla kun istahti altaan reunalle ja varovaisesti laski omat koipensa alas veteen. Kauaa ei satyyri reunalla istuskellut, vaan kävi liukumaan rauhallisesti lämpimään veteen. Se tuntui mukavalta. Peseytyminen ja lämmin vesi tuntuivat aina Perianista mukavalta. Hän ei olisi voinut elää ilman tätä!
Vesi ylsi tässä päässä allasta kutakuinkin puoliväliin satyyrin vatsaa, Perianin seistessä suorassa vedessä. Lisäksi allasta reunusti veden alla marmorinen tasanne, jolle saattoi istua. Vähän kuin vedenalainen penkki.
"mm, kyllä se tästä. Tule, niin voimme aloittaa"


// Normaali elämänrymti. Minä olen hereillä silloin kun huvittaa ja kadun sitä mahdollisesti seuraavan vuorokauden aikana >: ANTEEKSI KESTO YHYY OLEN KAMALA D: //

Viesti La Heinä 12, 2014 10:46

Re: Hooves || Aksu

//Ei sitä tarvi anteeksi pyydellä :3 //

Elodie vilkaisi Periania, joka itsekin oli valmis peseytymään ja pyysi tyttöä altaan puoleen. Fauni nyökkäsi ja asteli toisen perässä altaan reunalle, jääden odottamaan kun satyyri haki jotain huoneen nurkasta.

Elodie tuijotti miestä siinä missä kuka tahansa olisi tehnyt, tai ainakin kuka tahansa faunin kaltainen. Kumpikaan heistä ei nolostellut alastomuutta, mutta se ei tarkoitanut ettei tyttö olisi pistänyt merkille toisen timmiä kehoa.
Katse kääntyi höyryävään altaaseen Perianin palatessa ja mennen jo edeltä lämpöisen veden sylreilyyn. Elodie seurasi perässä pyynnön kuultuaan, laskien toisen sorkkansa hieman epäröiden veteen. Lämpö oli yllättävä, muttei polttava. Fauni laskeutui kiireesti täysin altaadeen, nähtyään kuinka lika irtosi jo sorkan ympäriltä. Kenties pieni löiskahdus jonka hän oli aiheuttanut hajottaisi lian näkymättömäksi veden pinnalta.
Elodie rohkeni vilkaisti pienesti Perianin puoleen kertoakseen että oli valmis. Mitä pikemmin hän peseytyisi sen parempi.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14486

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Heinä 14, 2014 5:09

Re: Hooves || Aksu

//Pyytelen anteeksi silti >: Koska yhyyy. Mutta Elodie iiii <3

Ja kai tässä joku pieni K-merkintä pitää olla koska alastomuutta ja koskettelua hyi //


Alastomuus ei todellakaan haitannut kumpaakaan osapuolta - näemmä - joskin katseet kävivät tarkkailemassa toista aina silloin tällöin. Eihän Perian sitä voinut kieltää, fauni oli yllättävän siro ja suloinen. Tosin, Perian oli nähnyt elämänsä aikana jos jonkinlaista alastonta kehoa, eikä vielä ollut löytänyt mitään itsensä veroista... omasta mielestään.
Se mikä Elodieta näytti haittaavan, oli se lika, mikä hänestä lähti. Ymmärrettäväähän tuo lian määrä oli - ties milloin toinen oli peseytynyt - mutta oli se jokseenkin vastenmielistä myös Perianin mielestä. Satyyri yritti kuitenkin parhaansa mukaan olla näyttämättä minkäänlaisia reaktioita irtoavaan likaan. Tämä ei todellakaan ollut vastenmielisin tehtävä, mitä hän oli joutunut palvelijauransa aikana tekemään.
"Kohta olet puhdas kuin pulmunen" Perian kävi rohkaisemaan Elodieta, samalla kun nappasi pesusienen altaan reunalta toiseen käteensä ja toiseen palasaippuan. Satyyri hieroi saippuaa hetken vasten kasteltua pesusientä, kunnes vaahtoa alkoi olla reippaasti.

Satyyri kävi kääntämään faunin selkä päin itseään, aloittaen hellästi, mutta samalla perusteellisesti pesemään pehmeällä sienellä neidon selkää. Vähän väliä toisella kädellä nostettiin vettä vasten ihoa, samalla kun toisessa kädessä oleva sieni kävi hankaamaan irti mahdollista likaa. Selästä edettiin käsivarsiin ja kylkiin, kunnes oli aika kääntää Elodie takaisin kasvotusten. Lempeä hymy kasvoillaan Perian katseli alas pienempäänsä, samalla kun kävi uudestaan saippuaa hieromaan sieneen.
"Sano vain, jos haluat että lopetan... tai jos haluat mieluummin itse" Perian oli kiero siinä mielessä, että nautti vähän turhaakin siitä, jos sai toisen värisemään tai edes punastumaan kosketuksellaan. Silti satyyri oli herrasmies, eikä tehnyt mitään pakottamalla. Mikäli Elodie ei halunnut hänen koskevan itseään paikkoihin, jotka jotkut laskisi sopimattomiksi, lopettaisi Perian heti.
Saippuainen sieni kävi kuitenkin nyt laskeutumaan Elodien solisluun kohdalle, alkaen tekemään pientä, hellän pyörivää liikettä. Sininen katse kuitenkin oli nauliintunut faunin kasvoihin, odottaen joko pyyntöä lopettaa tai mahdollisia reaktioita satyyrin edetessä pesemisessä.

Viesti Ma Heinä 14, 2014 10:28

Re: Hooves || Aksu

//Höpsis, itellä tässä pitäs pyytää anteeksi ku nii kiireellä kirjottanu et on tullu kasa kirivirheitä :D //

Satyyri aloitti selkäpuolelta pyöritellen hellästi saippuan vaahdottamalla sienellä. Se ei ollut liian karhea taikka liian pehmeä, lika irtosi hyvin liueten veteen.
Perianin päästessä kylkiin Elodie värähti yllätyksestä. Sieni kutitti ja tyttö joutui puremaan huultaan ettei nauraisi. Onneksi hän oli selin toisee.

Pian kuitenkin oli etupuolen vuoro ja fauni onnistui hillitsemään ilmeensä. "E-Ei minua haittaa, mutta voin jatkaa kyllä itse, jos niin tahdot." Elodie vastasi satyyrille, joka liu'utti sientä jo hänen solisluullaan. Vieno naurahdus karkasi tytön huulilta, joka kiireeati puristi huulensa yhteen ja laski katseensa kauaksi pois Perianin omasta. Sieni kutitti jälleen, joko lämmin vesi taikka äskeinen oli saanut tytön poskiin väriä.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14486

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Heinä 21, 2014 4:58

Re: Hooves K-15 || Aksu

"Aivan kuten sinä tahdot. Minulle se on aivan sama" Perian hymähti Elodien vastaukseen, satyyrin käydessä jatkamaan faunin pesemistä, ollen liikkeissään maltillinen ja hellä, mutta varmisti, että kaikki lika varmasti irtoaisi Elodiesta.
"Olet valkeampi mitä päälle päin näytit..." Perian kävi pesemisen yhteydestä puhumaan, pitäen tunnelman mahdollisimman rentona "Hyvä, pidän valkeasta. Siinä näkee kaikki liat heti, helpompi pestä se pois kuin arvailla, onkohan jo tarpeeksi puhdasta".

"Lisäksi sovit täydellisesti hoviin, täällä kun kaikki on kovin valkeaa. Kuningaskin pitää valkeista otuksista enemmän, mitä muista. Kuulemma puhtoisempia nimenomaan..." Satyyri jatkoi, samalla kun kävi viittomaan Elodieta hyppäämään altaan reunalle istumaan, jotta hän saattaisi paremmin hinkata tuon jalat puhtaiksi, ilman että tarvitsi pinnan alle mennä.
"Onko sinulla toiveita vaatteiden suhteen...?" Oli seuraava kysymys, satyyrin vilkaistessa neitoa kasvoihin "Tietenkin, katsomme mitä on tarjolla, mutta jos sinulla on jotain pieniä toiveita, voin kuunnella. Kenties värin suhteen?"


//Pyhpah, en ees huomaa niitä (---D JA YHYY KUN KESTÄÄ ANTEEKS >: //

Viesti Ma Heinä 21, 2014 8:16

Re: Hooves K-15 || Aksu

//Noh noh oon jo tottunu ei huolta =u= //

Elodie oli vain tahtonut varmistaa jos toinen ei enää jaksanut itse puhdistaa häntä niin hän kyllä olisi voinut jatkaa itse, mutta taas toisaalta oli hyvä että satyyri hänet pesisi jotta hän olisi tuon mieleen tarpeeksi puhdas.
"Ai... niin kai." Tyttö totesi Perianin kommenttiin tämän valkeasta turkista ja oikeastaan nyt kun katsoi ei hän muistanut milloin viimeksi oli näyttänyt niin valkealta. Satyyri lisäsi vielä että fauni sopisi hyvin hoviin valkean ulkomuotonsa ansiosta, kuningaskin pitäisi siitä. Elodie kohotti pienesti katsettaan toiseen yllätyneenä kuulemastaan. Perianin mielestä hän sopi hoviin? Ulkonäöllään tosin, mutta silti moisen kuuleminen ilahdutti tyttöä. Elodie hymyili itsekseen, samalla nousten altaan reunalle istumaan toisen pyynnöstä.

Satyyrin puhdistaessa Elodien jalkoja tuo vaihtoi puheenaiheen vaatteisiin. Oliko tytöllä toiveita niiden suhteen? "Um... En tiedä vaatteista tai niiden väristä oikein mitään. Ehkä on parempi että sinä valitset, kun joudut katselemaan minua päivittäin." Fauni vastasi.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14486

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Heinä 24, 2014 2:33

Re: Hooves K-15 || Aksu

Satyyri jatkoi perusteellista puhdistusta, jättämättä yhtäkään kohtaa hankaamatta puhtaaksi, piti Elodie siitä tai ei. Eipä fauni näyttänyt pahemmin pistävän vastaan, mutta Perian koitti silti olla hellä otteissaan, mutta samalla päättäväinen.
Elodien jalkojen hankaamisen ohesta Perian katsahti fauniin, tuon sanomatta juuta taikka jaata vaatteiden suhteen. Noh, eihän Perian periaatteessa voinutkaan odottaa moiselta... rahvaalta kovinkaan laajaa tuntemusta vaatteista. Olisihan se ollut mukava yllätys, mutta ottaen huomioon mihin Elodie oli aikaisemmin pukeutunut, ei satyyri odottanut paljoa.

"Ai miten niin joudun katselemaan?" Perian kävi virnistämään pienesti, ollessaan kutakuinkin valmis faunin jalkojen puhdistamisessa "Ennemminkin saan katsella".
"Mutta ehkä olet oikeassa... Katsotaan asiaa paremmin, kun se on ajankohtaisempi" faunin kasvoista katse kävi tipahtamaan tuon sorkkiin, joita vielä hetken kuurattiin, ennen kuin satyyri oli omasta mielestään valmis. Kaikki lika oli poissa, mutta satyyri pitäisi kyllä huolen, että fauni kävisi lähiaikoina vielä toistamiseen, ellei kolmannenkin kerran pesulla... Ihan vain varmuuden vuoksi! Saisi kaikki liat pois. Ja sitten Elodie saisikin opetella käymään tietyin väliajoin pesulla, jos se Perianista riippui.
"Noin. Voit mennä kuivattelemaan" Perian totesi hetken Elodien sorkkia tutkittuaan, irrottaen lopulta otteensa neidosta.


// MUTTA MUO SE HAITTAA KOSKA NNNGH DDD: //

Viesti To Heinä 24, 2014 7:27

Re: Hooves K-15 || Aksu

//Noh noh noh, äläs nyt, sulla on yhtä paljon pelejä menossa ku kaikilla täällä yhdessä :D //

Elodie säikähti sanoneensa jotain väärin Perianin kyseenalaistessa hänen sanomaansa. "Um... siis kun..." Tyttö sopersi, mutta toinen korjasi faunin sanoja, mies saisi katsella. Lämmin kylpyvesi taisi taas lämmittää Elodien kasvoja niiden punertuessa.
Perian päätti jättää vaatteiden pohdinnan ajankohtaisempaan aikaan, ei tässä mikään hoppu ollut. Satyyri oli miltei valmis faunin puhdistuksen kanssa, sorkat olivat vain jäljellä, jotka olivatkin kaikista likaisimmat ottaen huomioon kun tyttö ne paljaana kulki. Hyvin Perian sai ne puhtaiki ainakin faunin mielestä, josta tuntui että sorkat kimaltelivat nätisti niin kuin vesi, mutta ihmekkös tuo kun ne vielä märät olivat.
"Kiitos." Elodie kiitti kaiken ollessa valmista ja nousi ylös altaan laidalta. Vettä perässään tiputellen tyttö asteli pyyhkeen luo, johon painoi ensin kasvonsa. Se oli niin pehmeä ja jopa tuoksui hyvältä.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14486

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Heinä 26, 2014 5:17

Re: Hooves K-15 || Aksu

// :--D no melkein. Mutku tää on näin ihanan kevyt ja nopeetemponen peli. JA ELODIE <3 //

Oli suorastaan suloista, kuinka helposti Elodien poskille kävi puna nousemaan pienenkin kohteliaisuuden myötä. Saihan Perian punan nousemaan myös vähän vaikeammallekin yleisölle, mutta joskus oli mukava nähdä moinen suloinen reaktio ilman sen suurempia vokotteluita. Siitä oli kuitenkin pitkä aika, kun Perian viimeksi Elodien kaltaisen, jokseenkin viattoman naiivin henkilön seurassa oli ollut. Olihan tämä mukavaa vaihtelua, jos totta puhuttiin. Vaikka jo heti ensikättelyssä oli tavallaan pitänyt Elodiesta, niin silti Perian tunsi kuinka alkoi enemmän ja enemmän pitämään tästä uudesta tuttavasta, mitä enemmän aikaa tuon kanssa viettäisi. Eiväthän he vielä kauaa olleet edes tunteneet, joten saattoi olla, että Elodiestakin paljastuisi niitä epämukavia puolia, mutta juuri nyt kaikki näytti hyvältä. Paitsi Elodien likaisuus, mutta Perian uskoi faunin osaavan pitää huolta puhtaudestaan, kun sellaiseen tarjottiin nyt jokapäiväinen tilaisuus. Kaduilla kun harvemmin pääsi peseytymään....

Sininen katse seurasi, kuinka Elodie kipitti kuivaamaan itseään. Perian kävi vielä hetken hankaamaan itseään liasta - jahka oli lipunut hieman kauemmaksi paikasta, jossa Elodien pesi - ennen kuin nousi itse kylvystä ja askelsi varovaisesti faunin perään. Märillä sorkilla kannatti olla varovainen liukkaalla lattialla. Yksi pyyhkeistä löysi tiensä satyyrin käsiin, tuon käydessä nopeasti kuivaamaan itsensä päällisin puolin, laskien sitten pyyhkeen hetkeksi lepäämään harteilleen, kävellessään kaapin puoleen.
"Tässä, vedä tämä yllesi näin alkuunsa" Kaapista kaivettiin isokokoinen - huomattavasti ylikokoinen Elodielle - silkkinen, valkea aamutakki, joka käytiin ojentamaan Elodien puoleen "Vanhat vaatteesi voit toki säilyttää... Mutta en anna lupaa pukea niitä päällesi, ennen kuin ne on pesty".

Viesti La Heinä 26, 2014 7:12

Re: Hooves K-15 || Aksu

//Kiva ku tykkäät ^u^ Itestäki mukavan kasuaali ja rento peli :3 //

Pyyhe kuivasi kosteuden pois iholta helposti, mutta hiukset ja turkinpeittämät jalat vaativat enemmän. Valkea karva sai ilmavuutta kuivuessaan ja pyyhe lisäsi sitä kaksinkerroin. Tyttö katseli pörröisiä sääriaan yllättyneenä, ei hän ikinä ollut kuivannut itseään ja näin olisi käynyt. Mahtoiko saippualla olla osuutta asiaan? Noh, ei tämä faunia haitannut, itseasiassa tämä hymyili itsekseen. Hän näytti aivan hattaralta, jota myytiin kaupungin torilla.

Elodien huomio kuitenkin kääntyi hiljalleen vaatteisiin, jotka odottivat siinä mihin ne oli jätetty. Ne tosin näyttivät nyt yllättävän likaisilta ja ennen kuin fauni ehti edes harkita niiden päälle pukemista, oli Perian noussut kylvystään ja tuonut hänelle silkkisen aamutakin. "Selvä." Elodie sanoi, ottaen siististi viikatun kaapumaisen asusteen käsiinsä. Mies vielä lisäsi ettei antanut lupaa faunin käyttää vanhoja vaatteitaan ennen kuin ne olisi pesty. Se oli ensimmäinen käsky, jonka satyyri oli antanut tytölle, joka nyt katselitoista suurilla silmillään toista. "Aivan." Elodie vastasi jälleen lyhyesti, mutta päättäväinen ilme kasvoillaan, kuin mies olisi antanut hänelle isonkin käskyn.
Aamutakki löysi pian tiensä faunin harteille, joka nyt näytti paljon isommalta kuin aiemmin. Sen vyö pystyi kiertymään kaksinkerroin tytön kapean lantion ympärille ja helma laahasi pienesti maata.
Seuraava

Paluu Makuuhuoneet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö