Kierros jos toinenkin ||Dakummm


Sotilastupa kuninkaan sotilaille. Tupa on rakennettu siten, että siellä mahtuu liikkumaan myös suuremmatkin liittolaiset. Monikerroksinen sotilastupa sijaitsee tallien lähettyvillä. Tuvan alimmassa kerroksessa on yhteistiloja, taukotiloja, ruokailutilat, peseytymistilat, kokoustiloja ja suurempien liittolaisen tilat. Ylemmistä kerroksista löytyy makuuhuoneita niin vartijoille, kuin eliittitason sotilaille.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14460

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Maalis 23, 2014 8:54

Kierros jos toinenkin ||Dakummm

Darius

Päivä oli kääntymässä iltapäivän puolelle haltioiden kaupungissa, jossa Sininen kuiskaus piti viimeistä harjoitusta uusille tulokkaille. Harjoitus oli ehkä virheellinen termi kuvaamaan tilannetta, sillä kyseessä oli enemmänkin osaamisen näyttö. Uudet kokelaat olivat käyneet monta perehdytystä ja harjoitusta läpi ja nyt heillä oli mahdollisuus näyttää osaamisensa Kuiskauksen suurimpien katsellessa ja arvioidessa tilannetta. Myös itse eliittikenraali Winder oli paikalla, antamassa viimeisen tuomion kuiskaukseen pyrkivistä nuorista. Kaikista ei vain ollut tähän eliittiryhmään. Yleensä ne, jotka koittivat liikaa sooloilla ja kukkoilla, eivät todellakaan sopineet tähän eliittiryhmään. Kuiskaus toimi tiiminä, erittäin tiiviillä taktiikalla, eikä temppuilijoille ollut tilaa näissä riveissä.
Tummaan, viralliseen asukokonaisuuteensa pukeutunut kenraali oli kierrellyt koko päivän ympäri kenttää, jossa pyrkijät ottivat yksitellen ja pareittain yhteen vanhempien, kokeneempien kuiskauksen jäsenten kanssa. Tarkoituksena ei välttämättä ollut voittaa kokeneempia sotilaita, vaan näyttää pärjäävänsä taistelussa ja parityössä.

Haukansilmä oli pitänyt silmällä jokaista kokelasta, mutta eniten kultasilmäinen oli tarkkaillut paikan ainoaa naispuolista osanottajaa. Elwyn oli ensimmäinen naispuolinen sotilas, joka koskaan oli päässyt näin pitkälle kuiskauksen harjoituksissa. Harvoin naisia edes otettiin kokeilemaan onneaan, sillä nuo karsiutuivat valitettavan usein aina heti ensimmäisessä testissä. Lisäksi koska kuiskauksessa ei koskaan naisia ollut näkynyt, yhä harvempi kauniimman sukupuolen edustaja edes lähti yrittämään kuiskaukseen.
Darius oli jopa positiivisesti yllättynyt Elwynin taidoista, tyttö - Dariukselle Elwyn oli tyttö, ei nainen, kerta tuo niin nuorekas oli - oli pärjännyt yllättävän hyvin. Nyt kuitenkin oli aika näyttää se todellinen osaaminen.
Elwyn oli sattunut kenraalin silmään kentältä, joten kenraali oli hitaasti raivannut tiensä tuon luokse. Kaikessa hiljaisuudessa kenraali lähestyi takavasemmalta nuorempaansa, jolla oli varmasti paljon enemmän mietittävää, kuin se, kuka häntä mahtoi väen seasta lähestyä ja kuka ei.
"Olet päässyt yllättävän pitkälle..." Kenraali kävi avaamaan suunsa puhuen haltiakieltä, seisahtuessaan Elwynin vierelle, pitäen katseensa kuitenkin lähettyvillä käytävässä kamppailussa, jossa kaksi muuta kokelasta otti yhteen kahden kokeneemman kanssa "Mutta mahtaako sinusta olla mitään vastusta meidän veteraaneille..." Kysymys oli jokseenkin ruma, mutta kenraalin äänensävystä saattoi päätellä, ettei Haukansilmä sitä ilkeyttään sanonut, enemmänkin vain haastavan rohkaisevasti kyseenalaistaen.


// Dakuuum katso mitä teinnnn! Viimeinnn. Anteeksiiii >: //

Viesti Ma Maalis 24, 2014 12:38

Re: Kierros jos toinenkin ||Dakummm

Elwyn Arthendálion

Vaikkei Elwyn ollutkaan nukkunut viime öinä paljoakaan, oli hän tänään siitä huolimatta suorastaan teräskunnossa. Häntä oli jännittänyt tämä päivä yhtä paljon kuin lasta, joka menee ensi kertaa sirkukseen. Sirkusta tämä ei tosin ollut, vaan vakavaa ja raa'alla kädellä tehtyjä valintoja täynnä. Kuten haltia arvasikin, hän oli ainoa naispuolinen, joka oli tähän asti selvinnyt testeistä ja harjoituksista. Menoa se ei kuitenkaan haitannut, muttei myöskään antanut mitään mahtailun aiheita. Hän oli tasa-arvoinen sotilas siinä missä muutkin, vaikka edustikin sitä toista sukupuolta. Hopeatukkainen oli pistänyt merkille kaikki ylemmät, jotka tiiviisti tarkkailijat kokelaita. Heihin ei kuitenkaan kannattanut liikaa käyttää energiaa tai ajatuksia, Elwyn suoritti tehtäviään sen kummemmin heistä välittämättä ja keskittyi olennaiseen. Ainoa pieni kulmakivihän tässä hommassa oli se, että Elwyn oli aikaisemmin yleensä suorittanut keikkojaan yksin tai uskollisen lemmikkinsä kanssa. Hän oli kuitenkin valmis tekemään tiimissä töitä ja faktahan on se, ettei Sininen kuiskaus muuten toimisi niin hyvin, jos kaikki sooloilisivat miten tahtoivat. Ja Elwyn uskoi, että sopeutuisi paremmin tällaiseen ryhmään, jossa kaikki eivät olisi pässinpäitä, joiden ominaisuuksiin kuului juurikin kukkoilu, tyhmänrohkeus ja liikaitsekkyys.

Elwyn oli suorittanut oman osuuteensa parin kanssa hetki sitten ja he saivatkin nyt muutaman minuutin ajan vetää henkeä ennen viimeisen näytön koittoa, kun veteraanit astuisivat vastustajiksi. Haltia asetti kätensä lepäämään lanteilleen ja huomasi tutun kenraalin tulleen tämän vierelle. Elwyn oli salaa iloinen kuultuaan Dariuksen ensimmäisen lauseen. Silmäkulmastaan nainen katsoi myös ajankulukseen lähellä tapahtuvaa muuta taistelua. Nainen ei kuitenkaan ollut yllättynyt siitä, että kenraali edelleen kyseenalaisti tämän taitoja. Heidän ensimmäinen kohtaamiseensa ei ollut unohtunut. Elwyn katsoi Dariusta ja aisti, ettei mies tällä kertaa sanomaansa pahaa tarkoittaen sanonut. Ei, kyllä sen huomasi, milloin kenraali todellakin halusi sellaista toiselle aiheuttaa. Haltia hymähti ja vilkaisi jalkojaan.
"Pianhan se nähdään." hän tokaisi käyttäen haltiakieltä. Äkkiä tuo saikin ajatuksen, joka ensimmäisenä kuulosti ehkä liian tyhmältä, mutta samalla kuitenkin Elwyn todistaisi, että oli itsevarma.
"Kuules..." nainen aloitti ja vei kätensä puuskaan.
"...Kun kerran kaipaat vielä sitä viimeistä uskomisen silausta, lyödäänkö pieni veto?" Elwyn jatkoi ja vilkaisi miestä.
"Jos läpäisen puhtaasti viimeisenkin näytön, tarjoat parit kapakassa." kyllä, juuri niin haltia oli päästänyt suustaan, eliittikenraalille. Haltia ei edelleenkään näyttänyt ilmeeltään mitenkään kukkoilevalta, vain ehkä pieni pilke silmäkulmassaan, todistaen, että läpäisisi kyllä näytön.


//Ei huolta, Aksuseni :3 Uuuu jeah! Ja tänään lähtee humputtelutmitkä.//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14460

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Maalis 29, 2014 1:51

Re: Kierros jos toinenkin ||Dakummm

Sivusilmällään Haukansilmä vilkaisi Elwyniä, esittäessään muka ei-niin-kiinnostunutta naisen tokaisusta. Enemmän Haukansilmän huomio näytti kiinnittyvän läheiseen taisteluun, kun naisen kuunteluun. Jos totta puhuttiin, ei Darius ollut aivan varma siitä, miksi oli tullut puhumaan Elwynille. Tietenkin naisessa jokin kiehtoi tummapäistä, mutta silti yksisilmäinen koki naisen jokseenkin.. vähäpätöisenä. Vaikka Darius oli nähnyt jo monta todistetta siitä, ettei Elwyn ollut tavallinen "haluan pärjätä miesten maailmassa" nainen, ei kenraali suostunut uskomaan, että tuosta olisi oikeasta eliittitasolla mihinkään. Vaikka kaikki todisteet puhuivat vastaan tätä olettamusta, ei Kenraali suostunut uskomaan sitä, ennen kuin Elwyn oli virallisesti Kuiskauksen riveissä. Darius ei tietenkään aikonut tarkoituksella arvostella alakanttiin naista, vaan pyrki täysin neutraalisti arvostelemaan yksilön suorituksen.

Elwynin seuraava ehdotus sai kuitenkin Kenraalin kääntämään kasvonsa naisen puoleen, tuon ehdottaessa vetoa. Vetoa sen suhteen, että jos nainen läpäisisi viimeisen testin ja pärjäisi siinä hyvin, Kenraali tarjoaisi kierroksen jos toisenkin kapakassa. Aina niin vakituisille kasvoille kävi hiipimään pieni virne, kenraalin hymähdyksen myötä.
"Hyvä on" Haukansilmä kävi tokaisemaan ykskantaan Elwynille, lyöden näin vedon lukkoon omalta osaltaan "Mutta vain jos pärjäät kiitettävästi" Darius kävi lisäämään virnistäen, antaen kuitenkin naamataulunsa palata peruslukemille.
"Mutta se tuskin lienee este sinulle, vai?" Kenraali kävi suorastaan yllyttämään Elwyniä pärjäämään paremmin - tai parhaiten - ottelussaan. Mutta jos totta puhuttiin, Darius oli kyllä valmis tarjoamaan drinkin jos toisenkin, jos Elwyn vain pärjäsi jotenkuten viimeisessä koetuksessaan. Oli tuo tyttö sen oikeastaan ansainnut... Jos ei pärjäämisellään Kuiskauksen koulutuksessa, niin sitten siitä hyvästä, mitä Kenraali ja sotilas olivat kokeneet koskessa uidessaan...


// ASDA TÄÄLTÄ TULLAAN!!! Anna mennä ja heitä vaan se Elwynin seuraava taistelu suoraa vaan tähän, jos siltä tuntuu, niin saadaan peliä eteenpäin >:3 //

Viesti Su Huhti 13, 2014 8:50

Re: Kierros jos toinenkin ||Dakummm

Elwyn Arthendálion

Nainen ei tiennyt yhtään, kuinka eliittikenraali reagoisi moiseen ehdotukseen, eihän hän tuntenut koko miestä. Voihan olla, ettei Darius nauti ollenkaan alkoholia. Sekunnin ajan nainen oli valmistautunut kuulemaan kielteisen vastauksen tai kenties jonkin sortin "saarnan" moisesta, mutta vastoin näitä odotuksia haltia kuulikin jotain aivan muuta. Kenraali hyväksyi vedon, mutta vaati naisen suorituksen tulevan kiitettävän tasolle. Totta kai, miehen täytyi vielä päästä yllyttämään toista.
"Tuskin." Elwyn tokaisi takaisin ja tunsi kuinka jännittynyt olo hänen lävitseen kiersikin. Ympärillä valmisteltiin viimeistä koitosta, muutama veteraani astui täysissä voimissaan arvokkaan näköisinä nurmelle ja kertasivat vielä homman juonen taistelua valvovien kanssa.
"Saat päättää kapakan paikan, voit alkaa sitä jo miettimään valmiiksi." nainen lisäsi kenraalille pienen virneen kera, ennen kuin poistui paikalleen, josta taistelu pian käynnistyisi.

Muutama minuutti olisi vielä aikaa, Elwyn käytti sen ajan liiallisen jännityksen haihdutukseen. Pieni jännitys oli aina hyvästä, se auttoi keskittymään, mutta astetta isompi, saisi vain aikaan sählinkiä ja sitä ei todentotta tässä tilanteessa kaivattu. Vähän matkan päähän asettautunut veteraani näytti varmalta ja tyyneltä. Miehellä oli päällään hieno univormu, joka kertoi taitavan soturin kuuluvan Siniseen kuiskaukseen. Milloin viimeksi Elwyn mahtoikaan olla näin hermona? Mutta sehän kuului asiaan. Jännityksen hallintaa myös tarkkailtiin, sotilaan täytyi osata hallita tunteitaan. Hyvä ote miekan kahvasta ja valmiusasento. Testin läpäisee, mikäli kestäisi taistelun vähintään kymmenen sekunnin ajan. Kiitettävä, puhdas suoritus määräytyisi kokelaan kunnosta sen jälkeen.

Yksi valvojista antoi käsimerkin ja veteraani aloitti hyökkäyksen. Sitä kymmentä sekunttia Elwyn ei miettinyt, hän kuvitteli veteraanin olevan vain paha ihminen ja että nyt kyseessä olisi elämä ja kuolema. Ja se toimi. Missään vaiheessa, ei nyt eikä ennen koitusta nainen ei ollut missään tapauksessa aliarvioinut veteraania, muttei myöskään pitänyt tätä voittamattomana. Aina täytyi olla jokin mahdollisuus voittoon. Nopeatahtisempaa taistelua Elwyn ei ollut ihan äskettäin käynytkään. Ihmiset kun olivat hitaampia kuin haltiat, mutta osasivat yllättää iskujensa määrillään. Nainen sekä puolusti että hyökkäsi, mutta enemmän kuitenkin puolusti. Hän toivoi, ettei se toisi paljoa miinusta suoritukseensa. Veteraania vastaan oli nimittäin hyvin vaikea hyökätä, saati edes osua. Hän toivoi, että hyökkäyksen yrittäminen riittäisi, ettei hän pelännyt suinkaan yrittää tuikata miekkaansa sydämen tai kaulan kohdalle.

Jälleen käsimerkin jälkeen taistelu loppui ja veteraani poistui paikalta sanomatta sanaakaan Elwynille. Nainen ei tiennyt, alittiko hän vaaditun kestävyysajan, hylättiinkö hänen suorituksensa jostain muusta syystä vai oliko hän sittenkin läpäissyt sen. Veteraani kun ei poistuessaan näyttänyt uutisia edes ilmeillään. Eikä kukaan muukaan, tuloksia mietittäisiin vielä tovi ennen niiden julkistamista. Elwyn ohjattiin odottamaan sivummalle ja painamaan vaikka puuta. Nainen istahti ja sydän tykytti jännityksestä. Mielestään tuo oli pärjännyt suhkot hyvin ja ainakin oli yrittänyt parhaansa jos ei muuta. Täytyi odottaa, että kaikki kokelaat olivat saaneet käytyä viimeisen taistelun, sillä valinnat olivat hyvin tärkeitä, olihan kyseessä Sininen kuiskaus. Pian kokelaat istuivat pitkillä penkeillä nurmikentän päässä ja miettivät sitä samaa asiaa. Odottaminen oli puuduttavaa, ainakin tässä tilanteessa.

Jonkin ajan kuluttua paikalla olleet alusta asti valvojat ja eliittikenraalit saapuivat yhtenä porukkana kokelaiden eteen ja nämä pomppasivat seisaalleen. Tulokkaita oli rivissä viisi, joista kolme otettaisiin kuiskaukseen, se kerrottiin ihan ensimmäisenä. Nimenhuudot kerrottaisiin satunnaisessa järjestyksessä, eikä ensimmäinen kuulunut Elwynille. Tauko oli hyvin pitkä, valvojat vain lisäsivät tulokkaiden jännitystä. Myöskään toinen nimi ei ollut naisen nimi. Haltia alkoi huolestua ja alkoi pikku hiljaa myös näyttääkin siltä kasvoiltaan. Tuo ei halunnut palata entisiin töihinsä, tulevaisuus eliittiryhmässä kuulosti paljon paremmalta.
"Ja..." valvoja sadistisesti aloitti. Oliko nainen todellakin vetänyt koko homman näin pohjalle? Mikä oli saattanut mennä pieleen? Haltia tuntui unohtavan kokonaan tehdyn vetonsa Dariuksen kanssa. Ainoa asia mitä hopeatukkainen halusi kuulla nyt, oli hänen nimensä.
"...Elwyn Nenérth Arthendálion." Ja se tahto myös toteutettiin.
"Onneksi olkoon kaikille ja tervetuloa. Kiitos kaikille mukana olleille, kenties kuulette paremmat uutiset ensi kerralla." valvoja vielä päätti tapahtuman ja jätti uudet tulokkaat kenties pyörtymään helpotuksesta. Nainen kiitti kohteliaana valvojia ja romahti saman tien istumaan penkille. Hän teki sen, piru vie! Kaksi muuta miestä kättelivät toisiaan, heistähän tulisi työtovereita jatkossa. He kättelivät myös Elwyniä vuorollaan ja pian katosivat kentältä. Hopeatukkainen jäi selkä kyyryssä nojaamaan päätään käsiinsä ja tuijotti maahan jotenkin hämmentyneenä. Elwyn oli liian hämmentynyt hyppiäkseen tasajalkaa ja kirkumaan onnesta. Oikeastaan, eihän sellainen ollut edes hänen tapaistaan.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14460

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Touko 12, 2014 7:51

Re: Kierros jos toinenkin ||Dakummm

Haukansilmä ei enää vastannut mitään nuorelle kokelaalle, vaan jätti naisen omaan rauhaansa. Pieni hymähdys suotiin tuon sanoihin, ennen kuin Elwyn poistui paikalta kohtaamaan oman koetuksensa. Kun Elwynin aika koitti, kovin moni kiinnostui seuraamaan yhteenottoa tarkemmin, mitä muiden. Olihan naisia karsinnoissa silloin tällöin näkynyt, mutta harvemmin kauniimman sukupuolen edustajia näkyi enää tässä vaiheessa koetuksia. Silläpä juuri moni kiinnostui seuraamaan Elwynin taidonnäytettä, sillä huhu oli kiertänyt, että tästä neidistä olisi jopa kuiskauksen riveihin. Tietenkin kovin moni epäili ja katsoi nenänvartta pitkin alakanttiin moisia väitteitä, mutta ei moisia ääneen sanottu, varsinkaan kun Eliittikenraali itse vaikutti kovin neutraalilta, kenties hitusen luottavaiselta tämän neidon taitoihin. Yleensä kun Haukansilmä oli se äänekkäin teilaamassa naisten yrityksiä liittyä hänen joukkoihinsa. Ehkä se oli väärin suhtautua niin kovin ennakkoluuloisesti toisen sukupuolen edustajiin, mutta Dariuksella oli tarpeeksi negatiivisia kokemuksia. Ei hän naisia vihannut, hän ei vain katsonut noiden sopivan "miesten" töihin.

Kuten muutkin, Dariuskin keskittyi seuraamaan Elwynin koetusta. Eihän siinä kauaa mennytkään, kun käsimerkki annettiin yhteenoton loppumisen merkiksi ja kuten muutkin kokelaat, Elwyn sai jäädä odottamaan tulosta. Loppupeleissä määräysvalta tulostensuhteen oli Dariuksella, mutta hän luotti vanhimpiin kuiskauksen jäseniin sen verran, että halusi kuulla myös heidän mielipiteensä. Yleensä muilla oli hieman parempaa tietoa kokelaiden luonteesta ja yhteistyötaidoista, kuin eliitillä, joka ei välttämättä alusta asti niin tiiviisti seurannut kokelaiden etenemistä.
Kun tulokset oli viimein päätetty, lähestyivät suurimmat nimet kuiskauksesta viittä kokelasta, jotka nousivat penkiltään ylös sillä samalla sekunnilla. Tämä oli aina paras vaihe jokaisen mielestä: Pitää nuoret pyrkijät jännityksessä mahdollisimman pitkään. Yleensä heidän kasvoiltaan saattoi nähdä sen turhautumisen ja malttamattomuuden, kun tuloksia kertoessa piti piinaavan pitkiä taukoja. Siinä tuli myös hienosti testattua kokelaiden hermoja.

Kun kolme nimeä oli sanottu, saivat sisään päässeet osakseen onnitteluja ja vihdoista viimein myös jonkinlaisia hyväksyviä ilmeitä osakseen. Enää ei kukaan vaikuttanut niin salamyhkäisen eleettömältä vaan uudet tulokkaat toivotettiin tervetulleiksi joukkoon ilomielin. Hylätyt poistuivat paikalta pettyneinä, osa jopa katkerana siitä, kuinka nainen oli päässyt sisään eivätkä he. Jälleen kerran, kukaan ei sanonut mitään ääneen, sillä Haukansilmä oli lähettyvillä. Jahka tulokkaat oli toivotettu tervetulleiksi ja tilanne hieman rauhoittunut, Darius käveli Elwynin luokse, näyttäen nyt kerrankin hieman ystävällisempää naamataulua. Ei kyllä voinut sanoa, että kenraali olisi varsinaisesti hymyillyt, mutta näytti silti hieman iloisemmalta.

"Ihme on siis viimein tapahtunut" Darius aloitti päästyään kuuloetäisyydelle Elwynistä "Enkä puhu nyt siitä, että nainen on viimein päässyt kuiskauksen riveihin".
"Vaan siitä, että minä viimein joudun tarjoamaan naiselle kierroksen jos toisenkin, koska hävisin vedon"
Pieni virne käväisi kenraalin kasvoilla.
"Mutta halunnet levätä ennen kuin pumppaat minkäänlaista alkoholijuomaa itseesi?" Kenraali jatkoi silmäillessään uusinta tulokasta "Vai haluatko kenties säästää tämän tarjouksen toiseen iltaan?"

//KATSO! TEIN SEN! KAKKAA TULI MUTTA TEIN SEN! //

Viesti Su Kesä 01, 2014 8:14

Re: Kierros jos toinenkin ||Dakummm

Elwyn Arthendálion

Tyhjän näköisestä katseesta Elwyn vasta havahtui kuullessaan Dariuksen äänen. Kenraali asteli naisen luokse. Ellei mies olisi jatkanut lausettaan ensimmäisen jälkeen, olisi Elwyn varmaankin jo huokaissut turhamaisuuttaan, ihan kuin Darius löytäisi mistä tahansa aina jotain naljailtavaa. Vaikka toisaalta, kun toista puolta asiaa katsotaan, onhan tämä ihme kun ei Elwyn sitä tunnu itsekään käsittävän. Kenraali keskitti puheensa kuitenkin kaksikon lyötyyn vetoon, jonka oli hävinnyt.
"Aina ei voi voittaa, edes vedonlyönnissä." Elwyn naurahti pienesti ja hieraisi kämmenellään silmiään, tuntuivat jotenkin sameilta. Darius varmisti kuitenkin, oliko Elwyn tämän koettelemuksen jälkeen vieläkin halukas kapakkaan lähtemään vai siirrettäisiinkö tapaamista. Nainen kohotti katseensa hitaasti mieheen ja nousikin pian nopeasti seisomaan.
"Vielä mitä! Nythän minä vasta energiaa pursunkin!" haltia sanoi itsevarmasti ja väläytti onnellisen hymynsä. Nyt jos koskaan olisi juhlan paikka. Seurakseen Elwyn ei olisi koskaan arvannut saavansa eliittikenraalia, mutta haitanneekos tuo, kun kerran mies oli luvannut tarjotakin.
"Joko mennään?" nainen kysyi toiselta ja oikeastaan ottikin samalla jo vihjaavia askeleita kohti kaupungin keskustaa, jossa kuppiloita oli.

Ja niin kaksikko matkasi alueelle, jossa pyöri jos jonkinnäköistä porukkaa. Päivähän oli vasta nuori, mutta eipä se näkynyt näitä kahta haittaavan. Ainakin olisi tilaa, minne mennä. Oli hilkulla, ettei Elwyn suorastaan hyppelihtinyt eteenpäin ja vaikka laulua vedellyt samaan aikaan. Ei sentään, haltia malttoi liiallisen adrenaliinin purkauksensa ja käveli normaalisti. Nainen oletti, ettei Darius olisi nirso kuppilan suhteen, eikä uskonut, että tällä sentäs porttikieltoja johonkin paikkaan olisi. Elwyn pysähtyi yhden kutsuvasti auki olevan oven eteen ja vilkaisi kenraalia, ennen kuin astuisi sisään, mikäli nyt jotain tällä olisi jotain juuri tätä kapakkaa vastaan.

Sisältä paikka oli suhkot hyvänkokoinen, jos näin voitiin sanoa. Ei liian pieni, eikä liian iso. Tähän aikaan tietysti pöydät ja tiski näyttivät kovin tyhjiltä, mutta kellon siirtyessä eteenpäin asiakkaita alkaisi varmasti virrata. Verhoja oli vedetty ikkunoihin siten, että näin päiväsaikaan paikka näytti siltä, kuin olisi ilta. Musiikkia ei ollut, kaipa paikan omistajat olivat katsoneet paremmaksi palkata muusikot vasta illaksi viihdyttämään. Baarimikko kiillotteli laseja aikansa kuluksi ja tervehti kaksikkoa.
"Olut kelpaa minulle, kiitos." Elwyn sanoi Dariukselle ja jäi odottamaan tiskin eteen.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14460

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Kesä 01, 2014 9:55

Re: Kierros jos toinenkin ||Dakummm

Pienen pieni virne käväisi kenraalin huulilla, Elwynin käydessä tokaisemaan olevansa nyt täynnä energiaa, eikä todellakaan halunnut vaihtaa ryypyn ajankohtaa. Eipä se Dariusta haitannut, hänellä ei ollut täksi päiväksi enää mitään muuta tähdellistä kalenterissa, joten ihan hyvin kenraali saattoi lähteä jo nyt hankkimaan humalatilaa naisen seurassa. Hän joka tapauksessa olisi tehnyt niin, oli sitten seuraa tai ei...
"Lähtekäämme siis" Darius vastasi samantien Elwynin kysellessä, joko he olisivat valmiita lähtemään. Kenraali viittoikin naista näyttämään tietä, olihan sovittu, että tuo sai päättää paikan. Dariukselle se oli se ja sama, joskin jossain tietyissä syrjäkujien kapakoissa hänen läsnäoloaan saatettaisiin katsoa hieman... pahalla. Mutta Elwyn ei vaikuttanut naiselta, joka roikkui räkälöissä sekaveristen alakansan edustajien kanssa. Joku roti sentään.

Darius seurasikin kiltisti hyväntuulisenoloista neitokaista kylille. Kaikki tekivät kauniisti tietä kenraalin lähestyessä, tai ainakin he, jotka tunnistivat kuiskauksen univormussa kävelevän eliittikenraalin. Ne jotka eivät tunnistaneet, väistyivät silti kiltisti tieltä pois, kuten muutkin. Selvästi tummahiuksinen haltia oli korkeassa asemassa, joten kukaan ei käynyt kyseenalaistamaan sitä, kannattiko tuon edessä seistä edes vitsillä.
Katseet käväisivät myös Elwynin puolella. Katseet, jotka Darius kyllä tunnisti. Katseet, jotka lähtisivät varmasti kierrättämään juoruja piireissä jos toisissakin. Olihan kenraali tunnetusti vapailla markkinoilla neidoille ja nyt kun Winderin suvun pää liikkui nuoren, hurmaavan neitokaisen seurassa, tietenkin sitä heräsi vanhojen rouvien mielenkiinto ja puskaradio lähti toimimaan. No, luulkoot mitä vain, Darius sai odottaa rauhassa, koska ensimmäinen utelias aatelisrouva tulisi kyselemään tyttärensä puolesta, joko Winder oli löytänyt itselleen heilan kainaloon. Olihan hän tietenkin, mutta valitettavasti se suhde piti pitää hyvin, hyvin visusti salassa.

Ei siinä kauaa mennyt, kun Elwyn oli löytänyt mieleisensä kapakan ja johdatti kenraalin sisään. Paikka ei ollut turhan suuri, eikä väkeäkään tähän aikaan näkynyt olevan paljoa. Valaistus oli silti mieluisan hämärä, ainakin näin Haukansilmän mielestä. Sen suuremmitta mutinoitta kaksikko marssi tiskille, jossa kapakan tiskijukka laseja kiillotteli.
Darius vilkaisi Elwyniä tuon käydessä tilaamaan oluen, nyökäten sitten pienesti.
"Minulle talon parasta haltiaviinaa. Tuplana" Darius kävi sanomaan, tiskijukan käydessä toteuttamaan tilauksia. Darius taas kävi kaivamaan kolikoita kukkarostaan, iskien ne pöytään, varmistaen kultakolikoiden määrällä että tarjoilu myös pelaisi heidän vierailunsa aikana. Tiskijukka kävi nyökäten kiittämään kaksikkoa ja pyysi heitä istumaan pöytään, hän toisi juomat pian pöytään. Niinpä Darius kävi viittomaan Elwyniä istumaan alas valitsemaansa pöytään, istahtaen itse seuraksi kuiskauksen uusimmalle jäsenelle.

Viesti Su Kesä 01, 2014 11:37

Re: Kierros jos toinenkin ||Dakummm

Elwyn Arthendálion

Darius valitsikin juomakseen reilusti enemmän alkoholipitoisemman nautittavakseen, mitä Elwyn, josta nainen vähän yllättyi. Mikäs siinä, ehkä kenraalille maittoi paremmin vahvemmat ryypyt. Kiltisti mies maksoi molempien juomat ja tiskin toisella puolella oleva haltia kehotti kaksikkoa menemään pöytään odottelemaan. Niin myös he tekivät ja seuraavaksi heitä vaivasikin hiljaisuus. Kumpikaan heistä ei ollut mitenkään puhelias, ellei kyseessä ollut läheinen henkilö, jos silloinkaan. Kun nyt kävi miettimään, Darius ja Elwyn eivät olleet ehtineet tuntea kauan, eikä ensitapaaminen ollut mitenkään mieluisa. Onko siis hieman outoa, että juuri he istuivat juuri nyt kahdestaan nauttimassa alkoholia? Outoa tai ei, Elwyn ei kokenut ottaa puheeksi ensitapaamista. Kuitenkin molemmat olivat tavalla tai toisella pelastaneet toisensa, joten mitä sitä kaivamaan turhuuksia esille.

Baarimikko tarjoili juomat pöytään ja palasi tiskin taakse vähin äänin. Onneksi olut oli iso, ei tarvitsisi heti olla tilaamassa uutta. Elwyn otti ensimmäisen kulauksen ja mietti, mitä voisi sanoa ja mitä ei missään nimessä pitäisi sanoa. Pitäisikö puhua hänen tulevasta työstään vai näin vapaa-ajalla olla puhumatta siitä? Kaipa tämäkin olisi helpompaa humalassa. Haltia ei nyt sentään jännittäynyt tätä tilannetta, oli vain niin vaikeaa tällaiset tapaukset. Yleensä hänen seuralaisensa oli puheliaampi, jolloin Elwynin oli tarvinnut vain vastata tuleviin kysymyksiin, hän itse ei kovin usein mitään udellut.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14460

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Kesä 04, 2014 3:52

Re: Kierros jos toinenkin ||Dakummm

Hiljaisuus. Molemmille yleinen luonteenpiirre, kävi nyt valtaamaan koko tilanteen. Vaikka kumpikin oli hiljaa, jostain syystä hiljaisuus ei tuntunut... Kiusalliselta. Se oli luonnollinen, eikä ainakaan Haukansilmä kokenut syytä koittaa paikata sitä ilman hyvää syytä. Tietenkin hän aikoi keskustella Elwynin kanssa, mutta sitten, kun olisi jotain sanottavaa... tai jos nainen jotain sanoisi. Darius ei sitten tiennyt, vaivasiko hiljaisuus Elwyniä ja tästä johtuen mies pitikin silmällä kauniimman osapuolen eleitä ja ilmeitä.
Tiskijukka kävi tuomaan pöytään, poistuen sitten takaisin tiskinsä ääreen, seuraillen kuitenkin asiakaskaksikkoa, mikäli nuo lisää juotavaa kävisivät huikkaamaan. Dariuksen antamalla rahalla sitä viitsikin juosta edes takaisin tiskin ja pöydän väliä.

Darius kävi laskemaan teräväkyntisensilkkihansikkaan peittämän kätensä lasinsa ympärille, naputellen lasia muutaman kerran kovilla kynsillä.
"Onko sinulla perhettä... Tai lemmittyä" Darius kävi kysäisemään viimein, antaen lasin nousta hitaasti vierailemaan huulilla. Voimakkaankuiva neste kävi herättämään makuaistit, kenraalin käydessä hörppäämään pienen määrän viinaa lasistaan. Se lämmitti sisuksia mukavasti, joskin nyt oli vähän turhan lämmin päivä moiselle juomiselle. Mutta, ei hän yhäkään aikonut ryypystä kieltäytyä.
"Me kun emme katso kovin hyvällä sotilaita, jotka perheen aikovat perustaa... Varsinkaan nuoria. Vanhemmiten sitä jokainen miettii sukunsa jatkamista, mutta näemme moiset suhteet ja lapset vain esteenä työllemme" Darius lisäsi. Tietenkin kuiskauksessa oli vanhempia sotilaita, joilla jo perhettä oli, mutta he olivat tehneet selväksi, että tämä arvokas ja jalo työ meni perheen edelle. Valitettavasti.

Viesti To Kesä 05, 2014 7:09

Re: Kierros jos toinenkin ||Dakummm

Elwyn Arthendálion

Jos haltialta kysyttäisiin, vaivasiko tätä hiljaisuus, vastaus olisi ei. Sinällään ei, koska ei Elwyn olettanutkaan eliittikenraalin kaltaisen miehen olevan mikäkin papupata. Hän vain mietti, näyttäisikö hän itse typerykseltä, kun ei osoittanut sosiaalisilla taidoillaan mitään kiinnostusta keskusteluun. Hetken ajan tuota pohdittua Elwyn melkein tuhahti omille ajatuksilleen, miksi ihmeessä hän edes mietti moisia? Ei hänen tarvinnut, tähänkin asti nainen oli elänyt ainoastaan omana itsenään, eikä aikoisi nytkään esittää mitään. Kieltämättä, ulkupuolisen silmissä kaksikko saattoi hassulta näyttää.

Darius kuitenkin aloitti keskustelun. Kysymys sai haltian ihmettelemään, mutta jatkolause selitti täysin sen, mitä mies oli hakenut. Nainen nyökkäsi pariin otteeseen elehtien, että ymmärsi kyllä mitä kenraali oli sanonut. Niin, eihän siitä mitään tulisi jos tantereella sitä ajatteli joka toinen sekuntti sitä omaa armastaan, johon oli saattanut vasta tutustua. Kuolema sellaisesta herpaantumisesta vain tulisi. Mitäs sitten jos suhdetta syvennettäisiin? Mentäisiin naimisiin ja hankittaisiin yhteinen lapsi? Ei mitään. Sitä saattoikin miettiä, miksi kukaan kummassa halusi edes tällaiseen palvelukseen, kun koko ajan täytyi pelätä olla ihastumatta. Tai kuten Darius oli sanonut, vanhemmiten, kun kenties jo ikä ja kunto painoivat päälle, kukapa sitä enää siinä vaiheessa jaksaisi lapsen hankkia?

"Minulla on vain sisko. Hän ei ole tähänkään mennessä ollut sotkemassa kuvioitani, joten tuskin tulee vastakaan." Elwyn vastasi ja hän näki mielessään pikkusiskonsa kasvot. He olivat hyvin läheisiä, mutteivat nähneet kovinkaan usein, lähinnä Nadalen työn takia.
"Ymmärrän hyvin moisen tärkeän seikan." nainen varmisti vielä ja rentoutui nojaamaan pehmoiselle penkin nojalle ja nosti jalkansa toisen jalan päälle. Hän otti jälleen pitemmän kulauksen. Voi sitä hupsua, joka pystyi edes kuvittelemaan Elwynin vierelle jonkun miehen! Kyllä, seksuaalisuutensa suuntautumisesta haltia oli varma, vaikkei siis hänellä koskaan ole ollut mitään seurustelun tai rakastumisen kaltaisia tunteita. Hänelle se oli oikeastaan se ja sama, olisiko tämä hetero vai lesbo, koska pessimistisen suhtautumisensa ansiosta tähän aiheeseen oli se, ettei tuo koskaan tulisi löytämään ketään. Sitä nainen ei mainostanut, ei itselleen, ei ystävilleen, ei kenellekään. Hän ei kaivannut sitä lohtua tai sääliä, sillä näin olisi parempi, suhde olisi vain työn tiellä.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14460

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Kesä 13, 2014 4:39

Re: Kierros jos toinenkin ||Dakummm

Elwyn kertoi omistavansa yhden siskon, mutta ei ollut tuon kanssa kovin paljoa tekemisissä. Tai sellaisen kuvan Darius sai, Elwynin mainittua, ettei sisko ollut sotkemassa hänen kuvioitaan. Hyvä. Olihan Dariuksellakin kaksi siskoa, jotka tiesivät kyllä, ettei heidän kannattanut alkaa kilpailemaan veljensä huomiosta työn rinnalla. Tietenkin Haukansilmä rakasti siskojaan, mutta työ meni kaiken edelle. Kyllä siskoilla hyvin meni ilman häntäkin, toinen oli naimisissa kuninkaan kanssa, toinen taas oli saanut sukukartanon omakseen.. ainakin hetkeksi. Ehkä Darius sitten, kun oli liian vanha riehumaan nuorten mukana ja päätyisi "toimistotöihin", ottaisi itselleen kartanon suvun vanhimman oikeudella. Kartanoon voisi sitten naisen taluttaa ja perheen perustaa, vielä ennen kuin eläkeikä iskisi eteen. Haltioilla se oli helpompaa, vuosia kun oli kulutettavana satoja. Ihmisten taas kannatti kiiruhtaa mukuloidensa suhteen, mitä nuorempana nuo lapsia hankkivat, sitä varmemmin suvun jatkuvuus oli taattu. Tosin, Darius ei vieläkään ollut miettinyt, mitä tekisi tulevan suhteen... hänen salainen kumppaninsa kun ei kyennyt lapsia kantamaan.

"Hienoa" Darius kävi tokaisemaan tyytyväisenä kuulemaansa. Yleensä kun juuri naiset niitä lapsia halusivat mahdollisimman varhain elämässään - niiden hoitaminen jäi kuitenkin naisten tai palvelijoiden vastuulle, eikä sitä enää vanhana piikana pieniä lapsia jaksanut kasvattaa - joten tietenkin tällaiset asiat piti harkita vähän eri tavalla naissotilaan kannalta. Elwyn kyllä vaikutti naiselta, jolla ei ollut minkäänlaista kiirettä hankkia lapsia, jos ollenkaan.
"Yleensä siinä vaiheessa, jos perhe ja kumppanit alkavat mennä työn edelle, porukka potkitaan pois kuiskauksesta... ja jos saa poispotkitun maineen, ei sitä katsota missään hyvällä" Kenraali kävi lisäämään, nostaessaan lasin jälleen huulilleen.


----

Jutustelu jatkui tovin jos toisenkin, kaksikon käydessä aluksi keskustelemaan niitä näitä työ asioista ja valtakunnan tilanteesta ylipäätään, kunnes muutaman lasillisen jälkeen keskustelu oli käynyt hieman henkilökohtaisemmaksi, kummankin kertoessa toisilleen itsestään sen verran, mitä halusi. Vastauksia ei tivattu mihinkään, eikä liian henkilökohtaisiin kysymyksiin menty. Se oli hyvä, molempien osalta. Kumpikin osapuoli tuntui tietävän, missä menee omat ja toisen rajat, mikä teki jutustelusta entistä helpompaa. Ja juttuahan riitti, jahka alkoholi oli turruttanut aivoja ja löystyttänyt kielenkantoja.
Ilta alkoi tehdä jo tuloaan, kapakkaan oli jo muutama muukin löytänyt tiensä, puheen määrän käyden täten lisääntymään. Enää ei Darius ja Elwyn olleet ainoat, jotka paikkaa elävöittivät. Osa paikalle saapuneista oli illan mittaan vilkuillut kaksikkoa joko mielenkiinnosta tai paheksunnasta, sillä joidenkin mielestä eliittitason sotilaiden ei pitäisi olla "tavallisen kansan" kapakoissa, noille kun oli omiakin juottoloita, missä taas heitä ei katseltu... Mutta kukaan ei tietenkään vielä, pienissä hiprakoissa, uskaltanut uhoamaan tulla.
"Seuraava kierros?" Darius kävi kysäisemään pitkän rupattelun jälkeen, tarjoten jälleen uutta kierrosta Elwynille, jonka lasi uudemman kerran loppua alkoi lähennellä.

Viesti Su Elo 24, 2014 6:15

Re: Kierros jos toinenkin ||Dakummm

Elwyn Arthendálion

Lyhyesti ja ytimekkäästi Darius ilmaisi olevansa tyytyväinen Elwynin pieneksi muodostuneisiin suhteisiin, sellaiseen, joka ei työtä haittaisi. Kenraali jatkoi tarkentaakseen, mitä tapahtuisi jos perheen aikoisi perustaa. Elwyn nyökkäsi ja ymmärsi edelleen tilanteen. Hänestä oli kuitenkin hyvä, että Darius jaksoi tuosta hyvinkin tärkeästä asiasta muistutella, sillä tulevan jäsenen piti se sisäistää, kokonaan. Haltiasta tuntui, että liittyminen kuiskaukseen olisi vahva sidos. Sidos, joka määritti sääntönsä tarkasti, joiden takia useimmat eivät siihen ryhtyneetkään. Elwynille nämä säännöt olivat siitä huolimatta mieleiset, hän ei edes kyennyt kuvittelmaan itseään hame-asuisena kotirouvana kolmen lapsen keskellä. Kun hänenkin kuntonsa joskus ehtyisi niin matalaksi, ettei voisi nykyistä työtään jatkaa, voisi hän ruveta vaikka opettamaan taitojaan muille nuorukaisille. Vanhana hän ei haluaisi jäädä mökkihöperöksi, vaan olla jotenkin hyödyksi loppuun asti.


Alkoholi todellakin teki jutustelusta rennonpaa ja helpompaa. Tietyt rajat silti pysyivät, mutta jännite oli kadonnut. Aluksi Elwyn kiinnitti hieman huomiota muihin kapakassa oleviin, jotka kaksikkoa niin katselivat. Äkkiä haltia kuitenkin tajusi, ettei kylmä katsekaan mitään helpottaisi, päinvastoin. Parempi vaan unohtaa muut ja keskittyä tähän harvinaiseen hetkeen. Elwyn yllättyi hivenen eliittikenraalin tarjouksesta.
"Mikäs siinä." nainen vastasi ja kulautti loputkin tuopistaan alas, jotta se saataisiin taas täyteen.
"Onko sinulla aina tapana tehdä kapakka reissu uusien tulokkaiden kanssa? Vai harrastatko vastaavia vedonlyöntejä usein?" haltia kysyi toiselta ja pian silmät eksyivät katsomaan kolmea muusikkoa, jotka olivat äskettäin tulleet tuomaan lisää elämään kapakkaan.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14460

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Syys 30, 2014 2:54

Re: Kierros jos toinenkin ||Dakummm

Elwyn oli hieman hitaampi juomaan, mitä Darius, mikä sinällään ei haitannut saatikka ollut häpeän aihe, mutta kenraali tunsi olonsa vain mukavammaksi kapakassa, jos sai pitää edessään alkoholia sisältävää lasia. Tyhjän lasin kanssa istuminen tuntui jotenkin hassulta. Toisaalta, kenraalin pitäisi oppia hillitsemään humalanhakuista juomistaan... sitten joskus. Tänään ei ollut se päivä.
Pienesti naurahtaen Darius pudisti päätään Elwynin kysymyksille, tuon kysellessä, oliko Haukansilmällä yleensä tapana viettää tällaisia kapakkareissuja uusien sotilaiden kanssa, saatikka harrastiko eliitti useinkin moisia vedonlyöntejä.
"Silloin tällöin tulee vastaan tarpeeksi mielenkiintoisia liittyjiä, joiden suhteen voi vetoa lyödä. Joko heidän kanssa henkilökohtaisesti tai sitten muiden kuiskausten jäsenten kanssa. Muut sitä enemmän harrastavat, minä pyrin pysymään poissa moisista niin paljon, kuin mahdollista... Mutta täytyyhän minunkin välillä osallistua koko rykmentin hupiin" Kenraali kävi selittämään, samalla kun kädellään viittoi kapakan isännälle tuomaan uuden kierroksen kaksikolle.

"Kapakkareissut yksittäisten kuiskausten jäsenten kanssa ovat harvinaisempia. En yleensä lähde, kun joku kysyy - tosin eihän tässä tilanteessa moisesta ollut edes kyse - mutta toisinaan kun miehet haluavat porukalla juhlia jotain - vaikkapa jonkun merkkipäiviä tai onnistunutta työsuoritusta - saatan mukaan lähteä. Joten, jos sinua yhtään huvittaa miehiini sen enempää tutustua, suosittelen lähtemään heidän mukaansa kapakkaan, kun seuraava kerta tulee... Sattuneista syistä juttua tuntuu irtoavan paljon enemmän silloin, mitä normaalisti"
Darius jatkoi katseen käännyttyä kapakan isännästä takaisin Elwyniin.
"Sikäli mikäli sinulla on tapana viettää aikaa alkoholin ääressä enemmänkin, kuin kerran vuodessa" Kenraali hymähti "Ymmärtääkseni naiset eivät pahemmin... välitä kapakassa istumisesta ja enemmän tai vähemmän humalaisten miesten katseista".


// HUH HYH KUN KESTI ANTEEKSI D: //

Viesti Ma Helmi 02, 2015 1:19

Re: Kierros jos toinenkin ||Dakummm

Elwyn Arthendálion

"Niin tietenkin." haltia vastasi myönnellen Dariukselle tämän kertoessaan, että pitihän ylempiarvoistenkin joskus osallistua piirinsä hupeihin. Pöytään saapui jälleen uudet juomat ja Elwyn tiesi, että pian alkaisi tuntua. Ystävällisin elkein mies kehotti sotilasta lähtemään muiden kanssa kapakkaan kun sellainen tilanne tulisi. Nainen virnisti sille syylle, jonka takia juttua irtoaa paremmin mitä selvänä. Tottahan se toki on. Elwyn ajatteli mielessään jo muutaman sekunnin itsensä heidän muiden seurassa - lähes selvänä, jolloin saisi tietää muista vaikka mitä, muttei tarvitsisi itsestään kertoa juurikaan.

"Mhm, olet oikeassa. Lähden kapakkaan muutaman kerran vuodessa, mutten koskaan yksin. Yksin on vähän... Tylsää juoda. Seurana on usein ollut vain sisko." Elwyn sanoi ja otti kulauksen. Humalaiset miehet katsoivat häntä likaiset mielessään vain silloin, kun ovat liian humalassa. Silloin he eivät enää näe, ettei Elwyn ole helppo saalis tai hänen kylmää olemusta, ettei kannata lähelle tulla.
"Mutta, kukapa tietää. Ehkä saan muitakin seuraani tästä lähtien." hän lisäsi ja antoi katseensa kulkea kerran koko kapakan läpi.

Kaksikko jutusteli vielä jonkin ajan ja Elwyn oli jo miltein unohtanut kuinka myöhä alkoikaan olla. Hän katsahti kelloa ja jäljellä olevia, vähän vajaampia tuoppeja.
"Juodaanko nämä loppuun ja lähdetään ulos?" nainen ehdotti toiselle. Pian kolme miestä muutaman metrin päässä alkoi huutaa keskenään kovempaan ääneen ja joidenkin katseet jäivät heihin. Äkkiä raavaan oloisen miehet nousivat pöydästä tuolit kaatuen ja nyrkit alkoivat heilua. Elwyn pyöräytti silmiään ja huokaisi.
"Alkaa tämän paikan ilmapiiri näköjään muutenkin kadota jonnekin." hän lisäsi ja alkoi hieman kiirehtiä loppujuomansa kanssa. Baarimikko alkoi vaatia kolmikkoa siirtymään kapakan ulkopuolelle jatkamaan tappeluaan, joka oli ties mistä typerästä asiasta lähtenyt. Aivan yllättäen miehet olivat Elwynin ja Dariuksen pöydän luona ja haltia ehti vain nousta jaloilleen ja väistää täten juomien roiskumista syliinsä, sillä pöytähän kaatui armotta ja miehet sen mukana lattialle.
"Se niistä juomista sitten." Elwyn totesi ja raivasi tietään kohti ovea ulos olettaen, että kenraali seuraisi perässä.

Raikas ulkoilma tuntui hyvältä tunkkaisen sisäilman jälkeen. Olivathan he olleetkin monta tuntia kapakassa ja se ihmetytti haltiaa, kuinka olivatkaan viihtyneet niin pitkään.
"Tuntuuko missään?" nainen kysyi Dariukselta ehkä pieni virne huulillaan. Hän itse ainakin oli hyvin lähellä humalaa. Sotilas katseli ympärilleen ja huomasi vähän kauempana olevan valoja paljon ja paljon enemmän meteliäkin sieltä päin kuului. Liikkeellä oli muutenkin yllättävän monta, ilmeisesti torilla oli jonkinlainen tapahtuma järjestetty.
"Mennäänkö katsomaan?" nainen kysyi osoittaen toria ja lähtikin sinne päin kävelemään.

Ennen kuin hän pääsi edes torin laidalle, vastaan juoksi todella kovaa joku mies, joka törmäsi Elwyniin tönäisten tätä kunnolla. Haltia ei kuitenkaan kaatunut vaan mulkkasi pahasti tuon perään. Ennen kuin tämä olisi kääntynyt ja jatkanut matkaansa, jäikin tuo tuijottamaan edelleen juoksevan miehen vasenta kättä. Haltia vilkaisi äkkiä vyötäisilleen ja ampaisi miehen perään.
"Helvetin varas!" hän huusi.

//Juu ei toki itellä kestäny kauan tai mitään :'D//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14460

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Maalis 04, 2015 10:08

Re: Kierros jos toinenkin ||Dakummm

Elwyn kertoi, ettei pahemmin yksin kapakassa käynyt, sillä yksin juominen kuulosti tylsältä. Tottahan se oli, näin Dariuksen mielestäkin. Ei hän lähtisi kapakkaan yksin juomaan, ennemmin hän tekisi sen kotonaan. Siskonsa oli kuulemma usein Elwynin seurana. Darius hymähti pienesti, olihan se hyvä että jotain seuraa oli, vaikka Darius ei kyllä epäillyt, etteikö Ewlyn osaisi itsestään huolta pitää tällaisessakin ympäristössä.
"Tulet viettämään aikaasi muiden alokkaiden kanssa sotilastuvilla, kuiskaukselle tarkoitetuissa tiloissa. Siellä varmasti tulet tutustumaan ryhmään paremmin ja varmasti saat seuraa jos toistakin kapakkareissuille tulevassa", Darius kävi hymähtämään tyhjentäessään lasinsa. Tapana oli, että uudet tulokkaat kävivät asumaan sotilastuvalla Kuiskauksen omissa tiloissa, vain jotta ryhmä saataisiin tutustumaan toisiinsa työn ulkopuolella. Kuiskaukselle kun saumaton yhteistyö ja yhteisymmärrys oli avaintekijä, jokaisen sotilaan oli tunnettava vähintään tiimitoverinsa läpikotaisin.

Kenraali kävi nyökkäämään myöntävästi uuden sotilaan ehdotukselle poistua paikalta nykyisten juomien kadottua kitaan. Eipä sitä kauaa muutenkaan olisi jaksanut paikalla enää pyöriä, olihan iltakin jo edennyt pitkälle ja Dariuskella olisi huomenna menoa muutenkin. Ei hän voinut turhan pitkään kapakassa pyöriä. Lisäksi kapakassa alkoi jo nyrkitkin heilua, alkoholin käyden nousemaan itse kenenkin päähän. Haukansilmä oli nostanut lasinsa käteen seuraillen kuitenkin rähisevää kolmikkoa, jotka uhkaavasti lähestyivät heidän pöytäänsä. Eipä siinä muutamaa hassua sekuntia kauempaa mennyt, kun mokomat kävivät mäsähtämään pöytään tappeluidensa tohinassa. Darius ehätti nousta ylös ja astahtaa sivummalle, jääden katselemaan kovinkin tympääntyneenä tuota näkyä. Kädessä ollut juoma kulautettiin nopeasti alas ja lasi laskettiin viereiselle pöydälle, ennen kuin kenraali kävi seuraamaan Elwyniä ulos kapakasta.

Raitis ilma teki todella hyvää kapakan tunkkaiseksi käyneen ilman jälkeen. Muutenkin se häly ja hälinä joka kapakassa alkoi kasvaa eivät olleet kovinkaan kenraalin mieleen, joten pois pääseminen oli vain hyvä asia.
"Ei, ainakaan turhaa. Juuri sopiva nousuhumala tälle illalle", Darius hymähti Elwynin kysellessä tuntuiko alkoholi jo päässä. Hävettihän se myöntää, että kenraali tarvitsi vähän enemmän jotain väkevämpää, jotta pääsisi edes humalatilaan, hän kun tuppasi juomaan ja reippaammin. Kroppa oli jo tottunut ja vaati enemmän humaltuakseen.
Ulkona oli selvästi jotain tapahtumaa, josta Elwyn kävi kiinnostumaan. Darius ei niinkään yleensä välittänyt mistään tapahtumista, mitä kaupungilla järjestettiin, mutta kerta hän oli nyt Elwynin seurassa, ei Haukansilmä nähnyt syytä kieltäytyä. Kenraali hymähtikin nyökäten, käyden seuraamaan Elwynin askelta kohti toria.

Torille he eivät koskaan ehättäneetkään, kun nuorempi miespuolinen henkilö kävi törmäämään Elwyniin voimalla. Nainen ei kuitenkaan kaatunut, mutta heti törmäyksen myötä nuorukainen lähti juoksemaan kuin olisi ollut itse piru kannoilla. Ei sitä tarvinnut kahdesti arvata, mitä tuo oli juuri tehnyt.
"Tule", Darius antoi nopean käskyn - tai kehotus tuo taisi näin vapaa-ajalla olla - Elwynille, lähtien juoksemaan varkaan perään. Juokseminen tässä nousuhumalassa olikin sitten astetta hauskempi kokemus.
Varas selvästi tunsi kujat, mutta niin uskoi kenraalikin tunteva, ainakin tässä osassa kaupunkia. Takaa ajettu lähtikin mutkittelemaan kujalta toiselle, koittaen karistaa peräänsä lähteneet eliitit.
"Kierrä korttelin takaa hänen toiselle puolelleen, minä jatkan perässä", Telepaattinen kehotus kävi Elwynille, kenraalin pysyen yllättävänkin hyvin katuvarkaan vauhdissa. Tuo selvästi pyrki kohti kaupunginosan hiljaisempia, syrjäisempiä kujia. Sinne pääsi tätä kautta vain yhtä suurempaa tietä pitkin, jonne mokoma oli paraikaa pujottelemassa pikkukujien kautta.


// JUU EI MULLAKAAN SORI //
Seuraava

Paluu Sotilastupa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö