Yhteistyö on voimaa! //sov.


Quinn metsästä löytyy suurempaa ja pienempääkin rutakkoa, joista ihan jokaiseen ei ehkä kannata onkivapaansa heittää. Järviksi voi laskea vain harvan, sillä yksikään ei kovin isoksi ole ehättänyt kasvaa. Kuitenkin suurin järvistä tunnetaan nimellä Aodhá joka suurimman metsäaukean tavoin on haltioiden nimeämä. Aodhá sijaitsee syvällä Quinn metsässä ja on kooltaan niin suuri, että vastarannalle ei ihan ihmisen silmin tarkasti näe. Vesi on kirkasta ja puhdasta, viileää kovin usein. Järvi on niin syvä, ettei kukaan voi olla varma mitä sen pohjassa on.... Ellet sitten satu olemaan taruolento, joka siellä pohjassa asustaa. Aodhá on järvistä myös kalarikkain, siinä asustaa paljon niin tavallisia kuin taruolennoksi lueteltavia kaloja, joista osa on vain kulkumatkalla järven poikki Meinradia seuraillen. Muodoltaan järvi on soikeahko ja Meinrad, joka laskee järveen pohjoisesta ja etelästä jatkaa matkaansa metsän halki kohden Aear merta.
Talvisin järvi jäätyy kauttaaltaan niin paksusti, lukuun ottamatta niitä alueita, joilla Meinradin virta pitää jäät ohuina.

Valvoja: Crimson

Viesti Su Huhti 17, 2011 6:37

Yhteistyö on voimaa! //sov.

Elwyn ja Akashi olivat lähteneet metsään, josta matkaa Aodhán järvelle ei ollut pitkä, sillä kaksikko oli suunnitellut menevänsä järvelle myöhemmin. Yksi lumitiikerin lempipuuhista oli metästää huvin vuoksi jäniksiä tai miksei hieman isompiakin eläimiä.

Oli varhainen ja hiljainen ilta. Akashi juoksenteli hurjaa vauhtia metsässä, välillä nuuhkien maata, tavoitellen saalista. Elwyn käveli jossain kauempana, napostellen välillä makoisia marjoja. Pian tuo kuitenkin kiipesi sopivan paksuiseen puuhun ja tyytyi siellä istuskelemaan.
Tiikeri väijyi saalista. Kaksi jänistä rouskuttivat nuoren puunkuorta, kunnes toinen niistä havahtui. Salamannopeasti pitkäkorvat pinkoivat pakoon ja Akashi jolkotti perään. Olihan lähes mahdotonta piiloutua muun maaston sekaan, jos turkki sattui olemaan valkea-musta-raidallinen. Akashia moinen kömmähdys ei haitannut, oli vain mukavaa jahdata ja pitää samalla kuntoa yllä.

//Tänne odotellaan siis Karasumania ja Bronnia :D//

Viesti Su Huhti 17, 2011 7:05

Bronn

Puskien keskellä makoileva Bronn hätkähtää ja huomaa jonkin valko-mustan olennon juoksevan ohi. Bronn nousee ja juoksee perään, saatuaan olennon kiinni hän huomaakin todellisen harvinaisuuden, lumitiikerin, niitähän ei paljoa löydy keskeltä metsää. Bronn ottaa jousen selästään, kiinnittää narun ja alkaa tähdätä sitä kohti. Valitettavasti pupu havahtui ja lähti karkuun, joten tähtäys meni mönkään. Bronn lähti seuraamaan jälkiä, jotka erottuvat selvästi muiden jäljistä. Bronn pitää kättään valmiina viinillä jotta voisi ottaa tarvittaessa nopeasti nuolen. Jäljet alkavat vaikuttaa vastapainetuilta, joten Akashin on pakko olla lähellä.

//Hyvä nimi toi :D ja joo, en oikei saanu tosta kovin pitkää :o//
Viimeksi muokannut Karasuman päivämäärä Ma Huhti 18, 2011 8:24, muokattu yhteensä 1 kerran

Viesti Ma Huhti 18, 2011 5:32

Jänikset pomppivat sinne tänne, kuin yrittäen harhauttaa itseään paljon suurempaa petoa. Pian pupu olisi napattava, ennen kuin ne kömpisivät takaisin koloonsa piiloon.
Hieman vielä lisää vauhtia... Ja sitten kolme isoa loikkaa ja ruskea, pieni otus oli satimessa! Toinen onnekas jänis jatkoi matkaansa. Akashi kävi maaten, otti paremman otteen pupun niskasta ja kääntyi takaisin etsiäkseen emäntänsä.

Pian lumitiikeri huomasi hieman kauempana itsestään hahmon. Se oli varmasti mies, muttei Akashi ollut varma, oliko kyseessä ihminen vai haltia, vaiko kenties joku muu. Miehen tullessa lähemmäksi, tiikeri huomasi, että ilmiselvästi tuo tutkiskeli kookkaita tassunjälkiä, jousi kädessään!
Eikä aikaakaan, kun Akashi lähti vauhdilla kaartamaan metsästäjää, oli mies sitten haltia tai ei, tiikeri ei jäänyt asiasta ottamaan sen kummemmin selvää, jos halusi henkensä pitää.

//Hyvä, et kelpaa xD eipä mitää, kyllä ne vastaukset alkaa olla pitempiä kunhan vauhtiin pääset :D ei nää miullakaa oo mitää mahtipitkiä :'D//

Viesti Ma Huhti 18, 2011 8:20

Bronn

Bronn huomaa että jälkiä jättävä olento hyppii, välillä loikkien todella pitkiäkin matkoja. Hän katselee ympärilleen ja näkee kaukana jotain.

Bronn hätkähtää huomatessaan lumitiikerin ja alkaa juosta tämän perään. Hän yrittää ampua jousella lumitiikeriä kohti, mutta nuoli menee selvästikkin ohi.
Hän yrittää vielä saada Akashia kiinni, mutta ymmärtäähän sen, että ei ihminen saa lumitiikeriä mitenkään kiinni, varsinkaan juoksemalla.

Lopulta Bronn luovutti ja alkoi laittaa ansoja ympäriinsä, katsellen samalla josko tuota lumitiikeriä vielä näkyisi. Hän laittaa eri kokoisia verkkoansoja, sekä muutamat raudat sinne tänne. Hetken päästä hän itse piiloutuu jousensa kanssa, keräten maahan jääneet nuolet.
Ansat laitettuaan Bronn alkaa taas seurata jälkiä, huomaten taas pieniä loikkauksia. Tällä kertaa hän juoksee nopeasti, yrittäen ajaa lumitiikerin kohti äsken laitettuja, sekä aiemmin viritettyjä ansoja kohti.

//Joo-o, jospa sitä pääsis vauhtiin :D meinaa oikeesti jäähä aika lyhyiks nää//

Viesti To Huhti 21, 2011 7:30

Lumitiikeri vilkaisi nopeasti taakseen ja manasi mielessään varomattomuuttaan huomatessaan miehen tullessa vauhdilla perässä. Nuolenkaan ei olisi tarvinnut mennä paljon vikaan, jotta se olisi osunut.

Pian Akashi malttoi pysähtyä, tarkkailemaan kunnolla ympäristöä. Metsästäjää ei näkynyt, eikä kuulunutkaan mitään ääntä. Se jos mikä häiritsi ja epäilytti, mutta tiikeri uskotteli itselleen, että oli paljon nopeampi miestä, ja että tuo oli jäänyt kauas jälkeen. Tiikeri ei saanut telepaattista yhteyttä Elwyniin, toinen oli vieläkin liian kaukana.
Hetken kuluttua kuului juoksun ääntä, metsästäjä tuli jälleen tiikeriä kohti. Jos miehellä ei olisi jousta eikä nuolia, tuo olisi jo vähintääkin haavoittanut tuota puolustaakseen itseään, mutta nuoli saattaa aina olla liian nopea. Akashi jatkoi sivulle pakoaan. Ja tällä kertaa metästäjä todellakin juoksi nopeasti.

Elwyn kyllästyi odotteluun ja alkoi olla huolissaan, kun lemmikistä ei mitään kuulunut. Hän hyppäsi puusta ja lähti talsimaan sinne suuntaan, jonne oli nähnyt tiikerin lähtevän aiemmin.

Akashi maukaisi ikävän kuuluisesti. Se oli juuri ja juuri ilmassa, paksuista köysistä tehdyssä verkossa, joka oli selvästi suunniteltu isoimmillekin saaliseläimille. Tiikeri oli juossut niin hädissään, ettei ollut huomannut vauhdin hurmassa lainkaan ansaa. Nyt se oli pulassa.
Lumitiikeri alkoi epätoivoisesti kynsiä ja purra köysiä auki, mutta se oli hankalaa. Se mourui apua, tuolle kelpaisi kuka tahansa auttava.

//hooohoo, kohta tulee vihainen auttaja :'D//

Viesti Ma Huhti 25, 2011 7:40

Bronn

Bronn kuuli naukaisun ja alkaa juosta sitä kohti. Hän huomaa ansansa lauenneen ja katselee kuinka lumitiikeri killuu siististi punotussa verkossa. Bronn vetää miekkansa esiin ja kävelee kohti ansaa. Bronn hymyilee ja mutisee: "Ensimmäinen kerta kun tämä ansa laukeaa..."

"Noh noh, rauhotuppas, teen tämän nopeasti ja kivuttomasti." Bronn sanoo katsoen varoen lumitiikeriä. Hän katselee kun lumitiikeri yrittää purra ja kynsiä tietänsä ulos verkosta. Bronn pudistelee päätään. Hän katselee ympärilleen ettei kukaan tai mikään olisi tulossa hänen kimppuunsa kun tämä tekisi selvää Akashista.
Bronn laski jousensa ja viininsä maahan, katsoi Akashia ja oli valmis iskemään. Lumitiikeri kuitenkin heilui niin paljon että Bronnin oli vaikea saada tarkkaa, kivutonta osumaa Akashiin.

//juu tässä vähän kesti :I//

Viesti To Huhti 28, 2011 6:53

Akashi rimpuili verkossa yhä vain enemmän metsästäjän valmistellessa joustansa ammuntaan. Tiikeriä kyllä kummastutti mies, joka yritti tähdätä kohdaan, jotta sydän pysähtyisi salamaakin nopeammin, eikä eläin tuntisi mitään. Toinen halusi selvästi siistiä jälkeä, no, kysehän oli tietenkin turkista.

Elwyn oli kuullut pieniä naukumisen ääniä ja juoksi ääniä kohti, vaikkei ollut varma, oliko se tiikeri. Pian hän huomasi verkon, Akashin ja metsästäjän. Vauhti nousi, ja niin myös raivo.

Haltia veti miekkansa ja tönäisi tuntematonta miestä niin kovaa, että vähintään jousi heilahtaisi ja nuoli sinkoutuisi väärään suuntaan. Elwyn hyppäsi Akashin eteen, heilautti miekkaansa verkkoon, jolloin lumitiikeri tömähtäisi vapaana maalle.
"Uskallakin satuttaa lemmikkiäni!" haltia huusi kääntyessään miehen puoleen ja osoittaen tuon kurkkua miekallaan. Nyt hän vasta huomasi, että kyseessä oli vieläpä vihollinen ja katui sitä, että oli tyytynyt vain tönäisemään tuota.
"Olisi pitänyt arvata! Ihminen!" tuo lisäsi matalalla, vihaisella äänellä. Akashi murisi hiljaa emäntänsä takana, valmiina hyökkäämään, jos mies aikoisi järjestää tappelun.

//Joo, eipä mittään :D ai nii... Rupesin tässä miettimään, et miks ne menis sinne järvelle? Tuleeks se peikko jostai metästä ja ajas ne sinne rannalle vai..?//

Viesti La Huhti 30, 2011 8:47

Bronn

Jousi ja nuoli molemmat lennähtävät Bronnin kädestä, mutta kuitenkin miehen ulottuville. Hän nappaa ne maasta ja nousee ylös maasta katsoen haltiaa ensin hieman vihaisena, mutta sitten hän laskee aseensa ja pyytää anteeksi kumartaen samalla syvään. "Nöyrimmät anteeksipyyntöni, en tiennyt hänen olevan lemmikkinne."

Bronn vaikuttaa aika vakuuttuneelta siitä että anteeksipyyntö toimisi, mutta eihän tämä voinut olla varma. Ehkä hän vain halusi puhdistaa omatuntonsa, olihan lemmikki kuitenkin arvokas ystävä kenelle tahansa.
Hiuksiensa seasta Bronn katsoo mitä tämä tuntematon haltia ja lumitiikeri tekisivät, olihan hän kuitenkin "kotikentällä" joten olisi mahdollisuudet päästä pakoon.
Kaukaa kuuluu kovaa ryminää ja muutama puun kappale lentää kaukaa metsän varjoista. Samasta suunnasta kuuluu myös jonkin ison olennon huudahdus, ja ryminän tahti nousee huomattavasti.

//Vaikkapa sitten noin? :P//

Viesti La Huhti 30, 2011 10:42

Elwyn hämmästyi todenteolla. Kukaan ihminen ei aikaisemmin ollut tuolta pyytänyt mistään anteeksi, toisaalta, eihän tuo ollut muuten heidän kanssaan ollut kanssakäymisessä muuten kuin tappeluissa, joissa ei juuri puhuta. Mutta kuitenkin, haltian teki mieli kysyä uudelleen, mitä toinen olikaan sanonut. Hän laski hitaasti miekkansa alas, mutta mieleen hiipi epäilys jonkinlaisesta ansasta, jota ihminen ehkä aikoisi tuolle asettaa.

Haltia ei tietenkään halunnut heti ensimmäiseksi alkaa kylvämään riitaa vihollisen kanssa, ainkaan juuri tämän, mikäli anteeksipyyntö todella oli totta. Kokoisekseen mies näytti ja vaikuttikin yllätykseksi ihan asialliseslta. Yleensä juuri tälläiset lihaksikkaat, katsotaan barbaareiksi, jotka haluavat heti kalistella miekkoja yhteen.

Ennen kuin Elwyn ehti mitään sanoa, kuului kummallista ryskettä kauempaa. Huudon jälkeen puiden lomista tömisteli valtavan kokoinen peikko, joka jolkotti suoraan kolmikkoa kohti, jostain syystä vihaisena.
"Tämä tästä vielä puuttui..." Elwyn tokaisi ja lähti juoksemaan kohti rantaa. Jos peikko asusteli vain metsässä, eikä tykännyt lainkaan vedestä, vältyttäisiin taistelulta, mutta peikothan ovat tunnetusti jääräpäisiä, eivätkä anna minkään esteen olla tiellä.

//Joo :D//

Viesti La Huhti 30, 2011 11:06

Bronn

Bronn'kin huomaa peikon, nappaa jousensa maasta ja alkaa juosta samaan suuntaan kuin Elwyn, näyttäähän hän tietävän hyvinkin miten peikkoja käsitellään. "Peikko... Näitäpä näkyy harvoin..." Bronn sanoo. "Tiedätkös miten tuo pitäisi hoidella?" Bronn jatkaa, olettaen että Elwyn olisi valmis yhteistyöhön tilanteen huomioon ottaen.
Bronn katsahtaa Akashiin ja sanoo lempeällä äänellä: "En todellakaan tarkoita tappaa toisten lemmikkejä. Yleensäkkin metsästän vain jos on pakko." Bronn yrittää jousellaan ampua peikkoa, joka vain suuttuu enemmän kun nuoli jää törröttämään sen olkapäähän. Bronn ärsyyntyy hieman ja jatkaa juoksemista muiden rinnalla.
Bronn katsahtaa Elwyniin ja Akashiin hieman odottaen josko heillä olisi jotain suunnitelman tapaista, josta voisivat kertoa Bronnillekkin.

//Tämä nyt jäi taas vähä tämmöseksi :P//

Viesti Su Touko 01, 2011 12:09

Mies kysyi, kuinka peikko tulisi hoidella. Elwyn hämmästyi tuosta vain enemmän, kun toinen oli valmis yhteistyöhön. Haltia katsasti perässä olevaa peikkoa ja sitten miestä.
"Se on nyt niin vihainen, ettei sitä mikään pidättele. Se pitää tappaa." Elwyn vastasi ja kolmikko astui kivikkoiselle rantaviivalle. Akashi katsoi vierasta ja nyökkäsi.
"Etpä sinä voinut tietää, että olen jonkun lemmikki." se sanoi tyynesti, vaikka vähän katkerasti, kun oli niin kovasti pelännyt menettävän henkensä.
"Peikko voi olla kömpelö tässä kivikolla, älkää siis juosko takaisin metsään. Tähdätkää päähän." Elwyn sanoi ja piti miekkaansa valmiina.
"Vaikka se saattaa olla hidas liikkeissään, se on silti äärettömän voimakas, joten varokaa iskuja." Haltia lisäsi ja peikkokin asteli kiville mölisten jotain ja huitoen käsillään.

Peikko oli ulkokuoreltaan lujaa tekoa, joka vaikeutti minkään aseen hyvin uppoamista. Silmät olivat pienet, ja lähes kaiken kasvillisuuden peitossa. Elwyn otti muutaman askeleen taaksepäin miettien hetken iskua.
"Älkää menkö järveen, saatatte itse joutua jonkun tai jonkin vietäväksi." Haltia selitti. Peikko oli siis hankala harhauttaa veteen, kun sinne ei itse kannattanut mennä. Siksi oli pakko yrittää kaataa tuohon paikkaan. Elwyn hyppäsi notkeasti peikon yli, viiltäen sen päälakeen. Peikko murahti jotain, mutta jälki tuskin erottui. Akashi ei ollut kovinkaan hyödyksi, sen hampaan tai kynnet eivät tahtoneet pureutua kivikovaan pintaan, joten se yritti kiinnittää itseensä huomion, jotta muut voisivat tuota järeimmillä aseilla salaa iskeä. Lumitiikeri oli kuitenkin todella ketterä liikkeistään, ettei peikko sitä varmasti saisi kiinni.

Haltia kiepsautti miekkaansa muutaman kierroksen päänsä yläpuolella, iski sen sitten kiven koloon ja samassa puolet peikon jaloista jäätyivät kiinni kivikkoon.
"Tuo pitää sitä ainakin hetken paikoillaan." Elwyn sanoi ja jatkoi hakkaamistaan kaulaan.

//Jeiii nyt päästiin peikontappoon! :D//

Viesti Su Touko 01, 2011 12:51

Bronn

Bronn katsoo Akashia, nyökkää ja hymyilee tälle.
Hän käännähtää ja nopeasti ampuu jousellaan peikkoa, mutta nuoli kimpoaa kivenkovasta ihosta. Bronn hymähtää ärsyyntyneenä, laittaa jousen selkäänsä ja vetää metsästys miekkansa esiin.
Bronn nyökkää Elwynin ohjeille ja välttelee liikeissään metsään menemistä.
Bronn yrittää lyödä miekallaan muutamia kertoja, jättäen vain pieniä jälkiä, sillä hän ei ole niin nopea, että kannattaisi ottaa riski ja mennä ihan peikon viereen.
Huomatessaan Elwynin jäädyttäneen peikon jalat, lähti Bronn'kin hyökkäämään. Bronn viilsi nopeasti peikkoa molempiin jalkoihin, jättäen niihin haavat. Verta haavoista vuosi vain muutama tippa, mutta toivottavasti saisi peikon niin vihaiseksi, ettei se tajuaisi varoa järveä. Hän myös koittaa iskeä hieman korkeammalle, juuri ja juuri alavatsaan, mutta miekka vain kopsaisee pois palasen kivistä nahkaa. "Tuostapa saisi hyvät suojat..." Bronn sanoo virnuillen.

//Peeeeheeeikon nahka liivit ois varmaa aika hienot :D//

Viesti Su Touko 01, 2011 1:10

Mies sai kuin saikin peikon vuotamaan verta edes jostain kohtaa. Totta kai järkäle tuli siitä vain vihaisemmaksi, mutta kukapa ei kun tajuaa olevansa uhattuna. Elwyn virnisti takaisin merkiksi, että oli samaa mieltä toisen kanssa. Todellakin, kivisuojat olisivat poikaa, mutta toisivat kehoon lisää painoa.

Haltia osui peikkoa olkapäähän, josta oikein purskahti pieni veriputous. Siitä peikko hurjistui niin, että lopulta se sai voimia jalkoihinsa ja nosti ne jäästä. Nyt se juoksi suoraan haltiaa kohti. Elwyn yritti juosta sen vierestä, mutta peikon käsi osui häneen ja tuo lensi muutaman metrin kauemmas kiville. Haltia manasi kipua, mutta nousi äkkiä pystyyn ja hyökkäsi.

"Olisit vain pysynyt siellä kolossasi!" Elwyn puhui peikolle, samalla kun iski voimalla tuon käteen. Peikko ulahti jälleen jotain, piteli toista kättään ja alkoi jo hieman kompuroida kivikolla.

//Hahah! Ois joo xD//

Viesti Su Touko 01, 2011 1:39

Bronn

Bronn väistyy tieltä ettei peikko vain tallaisi päälle hoiperrellessaan.
väistyessään Bronn kuitenkin onnistuu napsaisemaan palasen ihoa pois, leikkaamalla aiempaa haavaa suuremmaksi. Pieni ihon riekale jää käteen, jossa on myös jonkin verran kivistä ainetta.

Bronn huomaa Elwynin tekemän viillon peikon olkapäässä ja näyttää aika vaikuttuneelta. Hän huomaa Elwynin lentävän kauas kiville, mutta ei ota riskiä ja juokse peikon jalkojen välistä apuun, onneksi Elwyn näyttää osaavan pitää huolen itsestään.

Hän huomaa kun peikko alkaa kompuroida kivikolla, ottaa vauhtia ja tönäisee koko ruumiin painollaan peikkoa kohti järveä. Peikon suunta kyllä muuttuu hieman, mutta ei se peikkoa kaada kuitenkaan.

//Pittäähän sen Bronnin nyt joku muisto ottaa ku peikko kerran järvee upotettaan :I//

Viesti Su Touko 01, 2011 2:06

Elwyn tajusi, mitä toinen yritti tehdä. Tietenkään peikko ei kaatunut, mutta sitä voisi tosiaankin ajaa veteen, kun järkäle alkoi kompuroida.
"Yritetään ajaa se järveen!" haltia ehdotti ja käveli kohti peikkoa, jonka takana siinsi tyyni järvi. Jos peikko menisi veteen, se saattaisi rauhoittua, tai lopultakin ottaisi jalat alleen ja pakenisi metsään koloonsa hoitelemaan haavojaan. Jos se ei olisi kyllin nopea poistumaan vedestä, joku muu huolisi sen.

Elwyn yritti näyttää uhkaavalta, jotta peikko yhä perääntyisi. Haltia huitaisi miekallaan leveästi, välillä se osuikin peikon vatsaan, mutta riipaisten vain kiveä pois. Peikko kuitenkin yritti ihmetykseksi väistellä.

//Juu, sinne muiden ihopalasten joukkoon :D//
Seuraava

Paluu Järvet ja lammet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö