Viesti Su Joulu 02, 2012 3:31

Shyvanan luola

Julmetun pitkä, hämärä ja paikoitellen ahdas, katosta tippukiviseksi muodostunut käytävä ei ole monelle kulkijalle mielekäs. Ainoa piriste on käytävän päästä kajastava aluksi himmeä, mutta lopulta hyvin voimakas valo, joka on peräisin valtavassa salissa lepäävästä portaalista. Tuo sali on lähes pallon muotoinen - tasalattiainen ja kaarevakattoinen, jonka seiniin on raapustettu erilaisia symboleita, kuvia ja tekstiä. Se on kaikin puolin ankean harmaa, ellei sen keskellä olevaa valtavaa kulkureittiä toiseen paikkaan oteta huomioon. Vain harva uskaltaa kulkea naaraskäärmeen luolan portaalin lävitse, sillä on yleisesti tiedossa, kuinka vihamielisesti Taivaanmaalaaja pesäänsä tunkeileviin suhtautuu.
Portaali valaisee koko salin ja osan käytävästä kirkkaasti, minkä takia se ei kaipaa muuta valaistusta kohdalleen. Portaali sijaitsee pienellä korokkeella, jota ympäröi pieni portaikko. Se on sijoitettu soikionmuotoiseen kehykseen, jossa väritön kulkureitti täysin toiseen paikkaan väreilee niillä sijoillaan koko salin arvokkaimpana esineenä. Vaikka kehyksen rikkoisi, portaali ei silti tuhoutuisi tai sille ei ylipäätään kävisi mitään. Se korkeintaan leviäisi hetkeksi, hakien sitten soikion muotonsa itselleen takaisin. Magiakaan ei nujerra portaalia. Salissa leijailee toisinaan myös pilvenhaituvia, jotka pääsevät karkaamaan portaalin lävitse sen toisella puolella sijaitsevasta valtakunnasta.

Vaikka virallinen pesä sijaitseekin Mor vuorilla, portaali johdattaa kulkijansa Shyvanan toiseen pesään pilvien yläpuolelle, josta naaras usein tarkkailee Cryptin mannerta. Pesän lattia koostuu tasaisenpehmeästä pilvimassasta, joka kannattelee kaikkea päällään niin että siinä saattaa jopa kävellä. Kyseinen massa ulottuu kuitenkin vain tiettyyn mittaansa, ja sen yli astuttua onnettomin kulkija tippuu armottomasti alas taivaalta kohti kuolemaansa. Taivaanmaalaaja itse saattaa siirrellä tuota massaa ja sinne johtavaa kulkureittiä minne mielii, asustellen näin taivaalla pesänsä kanssa missä milloinkin mielii.
Ilma tuon massan päällä ja hitusen sen ympärillä on samankaltaista, kuin kuolevaisten maanpäällä hengittämä happipitoinen ilma. Samoin painovoiman lait määräävät laatan päällä samalla tavalla kuin maassakin.
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR MIR VALDOREN - DELATHOS N'DRAYER - JACKALOPE - ARETHDRIEL CÚTHALION - ATREVAUX ARGENTEUS - SHYVANA - NOEL ARTANIA - LORYTHAS SEYR - WYRIUS - NESSAYA - QIRA A'DARUIL - OMANIRON - LOTHAR T. MORDECAI - SALRABIA ZHIERMATUI
---

Elä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa o7