Witch's assistance || Mori


Keskellä aroja kohoaa kaunis, mahtipontinen kaupunki, jota asuttavat nyt haltiat. Kaupunki on kauniimpi, mitä piilossa pidetty. Monikerroksinen ja moderni kaupunki pitää sisällään niin perinteisen kauppatorin, kuin monia pienempiäkin toreja. Kaupungista löytyy myös raskaasti varustettu sotilastupa, jotta kaupungin turvallisuus voidaan taata. Keskellä kumpuilevaa aroa kohoava kaupunki on kuitenkin turvassa yllätyshyökkäyksiltä, sillä lähestyvät viholliset näkee jo kilometrien päähän. Kaupungista löytyy kaikki mitä voisi olettaakaan. Kauppoja, putiikkeja, lekureita, tyrmät, asuntoja, kartanoita. Majataloja ja tallit, joihin sopii myös erikoisempia vieraita. Ihmisiä ei tässä kaupungissa suvaita, elleivät nuo ole ehdottomasti pettureita omilleen tai orjia. Edes puolueettomat ihmiset eivät selviä kaupungissa ilman pidätystä, elleivät taida varjoissa pysymisen saloja. Kaupunkia ympäröi kuitenkin valtava muuri, jonka yli on mahdoton päästä kiipeämälläkään. Kylään pääsee sisään portista, jota vartioidaan vuorokauden ympäri.

Kaupunkiin on muuttanut enimmäkseen haltioiden korkea-arvoisempia ja rikkaampia kansalaisia. Köyhemmät kansalaiset, jotka eivät ole kyenneet uutta asuntoa ostamaan, ovat jääneet haltioiden piilopaikkaan asumaan, kaikessa rauhassa.

Valvoja: Crimson

Viesti To Heinä 24, 2014 8:46

Witch's assistance || Mori

Elodie

Oli hivenen outoa kävellä somassa palvelus asussa kaupungin katuja pitkin. Se oli niin raikkaan vihreä ja valkea, että tyttö pelkäsi likaavansa sen katupölyyn, Perian... tai siis hänen isäntänsä oli niin tarkka siisteydestä. Häntäänsä kainalossaan pitäen nuori fauni kulki eteenpäin, silmäillen ympärillään olevia putiikkeja. Hänen täytyisi löytää koruseppä, joka kykenisi korjaamaan isännän rikkimenneen jalokivikoristeisen hopeasormuksen, tai no ei se enää ollut jalokivellä koristettu. Sen jälkeen hänen täytyisi käydä vielä vaatturillakin.

Elodie hiljensi vauhtiaan, silmäillekseen tarkemmin erään liikkeen kylttiä. Tyttö ei osannut lukea, mutta arveli kyltin jalokivisestä kaiverruksesta olevansa oikeassa paikassa. Putiikin näyteikkunaan vilkaisu varmisti vielä asian. Fauni asteli liikeen ovelle avaten sen, pieni kellon helähdys tervehti häntä ensimmäisenä. Elodie ei näyttänyt olevan ainoa asiakas, aatelisto pariskunta ihasteli lasin takaa kauniita koruja ja muutaman naisen joukko supisi tiskin edessä keskenään. Ujo tyttö asteli peremmälle ja kaivoi samalla esunsa taskusta pienen silkkipussukan, jonka sisällä korjattava sormun oli. "Umm... anteeksi." Elodie sanoi pienellä äänellään tiskillä olevalle nais joukolle, mutta kukaan ei kuullut häntä. Fauni oli aikeissa yrittää uudelleen, mutta ehti kuulla vain ovikellon helähdyksen kun lisää asiakkaita astui ahtaaseen puotiin. Pieni Elodie joutui ottamaan askelia sivummalle parin haltiamiehen tungeksiessa eteen ja tuupatessa häntä vielä vahingossa. "Anteeksi." Tyttö pahoitteli, vaikka olikin ollut se joka oli tullut tuupatuksi ja jäi jälleen kuulematta. Fauni päätti jäädä odottamaan muiden asiakkaiden hävenemistä, vaikka tiesi ettei hänellä ollut kokopäivää aikaa kaupungilla olemiseen.

//Mori Mori Mori, tätä tietä! :D //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti To Heinä 24, 2014 9:26

Re: Witch's assistance || Mori

Shael Yraueme

Päivä oli alkanut laivan saapumisella satamaan ja siitä pieni ja kaunis matka haltioiden kaupunkiin. Shaelin oli pakko tulla sopimaan ja katsastamaan erän koruliikkeen lasti, ennen kuin se voitaisiin lähettä Zurissa olevalle putiikille. Koruja tietenkin piti olla naisilla kuin naisilla. Pitihän näiden sentään jostain naisellisesta asiasta pitää kiinni. Matka oli hänelle melkoisen pitkä. Se oli vienyt hänen aikaansa eilisestä iltapäivästä aamuun.
Häntä kuljettaneet vaunut pysähtyivät ja vaunujen ajaja tuli ilmoittamaan, että he olivat saapuneet päämääräänsä.
Shael astui ulos vaunuista mukanaan pari kylän maskuulistanaista. He olivat hänen henkivartioitaan ja pitivät huolen, ettei häntä häiritty. Hän katseli katua ja sen vilskettä. Hän saattoi näyttää ihmiseltä, mutta hänestä huokui voimas magia, joten haltiat eivät katselleet häntä pitkään.

Putiikki oli ulkoa oikein sievä. Kaunis kuin mikä. Koruja kimmelsi lasi ikkunan takaa. Toinen naisista avasi Shaelille oven ja nainen astui ahtaaseen putiikkin. Asiakkaita tuntui olevan hyvin paljon tänään. Hän katseli ympärilleen ja piteli kätensä arvokkaan näköisesti lantion kohdalla. Nainen etsi oranseilla silmillään paikan omistajaa, jonka kanssa hänen täytyi asioida. Onneksi paikanomistajan vaimo oli lupautunut hoitamaan asian hänen kanssaan. Häntä ei oikein ollut ensin miellyttänyt tulla tapaamaan putiikin miespuolista omistajaa.
Kuitenkin jokin kiinnitti hänen leikattujen korviensa mielen kiinnon. Pieni ujo ääni kuului hieman kauempaa. Kunnes se hiipui ja nainen käänsi katseensa. Fauni, valkea hiuksinen tyttö. Hyvin söötin näköinen siinä palvelusasussaan. Shael katseli tyttöä hetken, joka näytti olevan vähän vaikeuksissa saada huomionsa itseensä.

Noita otti askelia nuoren faunin luo. Hän piteli kätensä aisoissa ja katseli ympärilleen uudestaan. "Anteeksi! Mutta, voisitteko te ystävällisesti auttaa tätä neitiä? Lisäksi halauaisin tavata paikan omistajan vaimon. Minulla on tapaaminen hänen kanssaan ja minulla on hyvin kiire." Shael päästi voimakkaan ja vahvan äänensä ilmoille. Hetken putiikin asiakkaat ja myyjät pysähtyivät katsomaan häntä. Ilmestystä, kuin korppi, joka oli laskutunut hartialle tarkkailemaan putiikin toimintaa. Yksi naismyyjä näytti säpsähtävän ensimmäisenä liikeelle. "Tuon omistajan vaimon heti! Ja umm... Rosetto! Auta sitä... Öö sitä neitiä!" nainen huudahti toiselle vaalea hiuksiselle haltialle.
Rosetoksi kutsuttu nainen astui Shaelin silmien eteen. Tämä pahoitteli kiirettä putiikissa ja sitä, ettei neitiä heti huomattu." nainen pyyteli anteeksi. Noita nyökkäsi ja katsoi sitten metrin päässä seisovaan fauniin. Hän viittoi tyttöä jatkamaan omaa tekemistään. "Sinun kannattaa ola kova äänisempi jatkossa, kaikki eivät aina kuule sinua, kun olen niin pieni." Shael sanoi lempeästi ja hymyili rohkaisevasti. Sitten toinen myyjä palasi ja tämän mukana tuli pahoitteleva myyjän vaimo. Noita jatkoi sitten omia asioitaan putiikin omistajan vaimon kanssa.

//Täällä olen! Eeeeen, eksyny! :3
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti To Heinä 24, 2014 10:01

Re: Witch's assistance || Mori

Elodie

Elodie hypysteli pientä samettipussukkaa käsissään odotellessaan ja kuunteli kuinka putiikin kello helähti uudemman kerran. Tyttö ei ehtinyt huokaisemaan tilanteelle, kun vahva ääni kajahti tämän takaa ilmoille. Fauni katsahti puhunutta naista siinä missä muutkin, tuntuikuin hälinäkin olisi pysähtynyt katselemaan. Fauni käänsi katseensa kuitenkin pian pois naisesta, tuijotaminen oli epäkohteliasta, mutta käännyttyään takaisin huomasi hän muutaman silmäparin tuijottavan häntä, mutta onneksi eräs tiskillä olevista naisista rikkoi hiljaisuuden.

Elodien katse kääntyi takaisin takanaan seisovaan naiseen ihmetellen, oliko tuo tarkoittanut äskettäin häntä? Tyttö sai pian kysymykseensä vastauksen kun eräs haltia ilmestyi pian häntä ja avuliasta naista lähemmäs. "U-Umm..." Tyttö takelteli ujosti naisen rohkaistessa häntä. "Kiitos." Elodie piipitti, ennen kuin kääntyi haltian puoleen. "Isäntäni sormus... siis tämä sormus, siihen pitäisi saada uusi jalokivi." Fauni selitti näpräten pienessä paniikissa pikkupussia auki ja ojentaessa hopeasormusta naiselle. "Hän sanoi haluavansa samagdin...siis s-smaragdin." Fauni soperteli sanoissaan punastellen.

//Hyvä hyvä :3 //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti To Heinä 24, 2014 10:27

Re: Witch's assistance || Mori

Shael Yraueme

Noita oli mennyt takahuoneeseen hoitaman lastin tarkistamisen. Se kävi helposti. Hän antoi pienen tuulen vierren napata lastin kannen auki ja kurkkasi sisään. Otti pienen lapun ja kirjoitteli sinne sulkakynnällä, jonka omistajan vaimo oli ojentanut, että kaikki mitä oli tilattu oli mukana. Lopulta saadessaan työnsä loppuun ja allekirjoittaen pienen paperin. Hän huokaisi. Hän ei aikonut lähteä vielä tänään mantereeltä, joten hänellä oli aikaa käydä hieman taas tutkimassa kaupunkia. Ehkä hän saattaisi tavata tyttärensäkin, mutta ei ollut siitä niin varma, sillä tämä oli löytänyt uuden, vähän kunnollisemman haltiamiehen seurakseen ja oli sen takia kiireinen oman elämänsä kanssa.
Nainen saatoi hänet pois takahuoneesta ja pyyteli anteeksi Shaelin odottelua. Siihen hän vain totesi, ettei se haitannut, mutta asiakkaiden huomioon ottaminen oli hyvin tärkeää, olivat nämä sitten hyvin pieniä tai vähä äänisiä.

Poistuttuaan takahuoneesta hän katseli taas hetken ympärilleen. Fauni näytti vielä sopertelevan jotakin haltia naisen kanssa. Shael lähti lähes automaattisesti tytön luo. "Saitko asiasi kuntoon?" hän kysyi hymyillen taas lämpimästi. Oi kuinka toinen olisi niin söpö. Pieni, hento ja niin viattoman näköinen. Shael olisi halunnut ottaa pienen faunin mukaansa ja viedä tämän mukanaan kyläänsä. Toki sellaiset ajatukset olivat ajanhukkaa, joten pois ne hänen mielestään.
Hän katsoi faunia äidillisen lempeästi. Ah, taas hän tuijotti jotain tyttöä näin. Liian tapana, kun näki söötin pienen palleron yksinään. Koska fauni oli jokseenkin häntä lyhempi Shael kumartui hieman. "Sinun kannattaa myös pitää itsestäsi huoli. Joku saataa vielä napata sinut." erityisesti ne paskamaiset miehet. Jotenkin noidan silmät jäivät mulkkaamaan putiikissa olevia miehiä. Hän kuitenkin nousi ylös ja kohensi ryhtiään. Hymyili faunille ja hyvästeli tämän pienellä käden liikeellä. Putiikin sisällä myyjät alkoivat puhua Shaelin lähdettyä ulos. "Hei, eikös tuo ollut se Zurin kylän johtaja?" yksi heistä kuiski. "Niin ja eikös huhuta että hän on noita... No ompas otsaa. Niin musta, ihan kuin korppi." joku kikatti ja asia jäi sitten sikseen.

Hän astui putiikista ulos ja naiset liittyivät hänen seuraansa. "Rouva, mikä on nyt päämääränne?" naiset kysyivät. He olivat häntä paljon pitempi, mutta Shael siitäkös välitti. "Otetaanpas neidit nyt ihan rennosti. Voimme kierellä jonkin verrran kaupungilla, kun tänne kerran on lähdetty. Kyytimme saapuu vasta huomenna iltapäivällä. Oletko varannut majatalon huoneistot, Mitch?" Shael katsoi ruskea hiuksista naista. "Oi kyllä." tämä vastasi hieman kujerrellen. Naisseurue jatkoi matkaansa jalan pitkin kaupunkia ja katsellen hieman kaikenlaista mukavaa.

//Hei, mitä jos Elodie napattaisiin? By men ofc. Sit Shael tulis ja pelastas sen? :3 Ja teenkä seuraavas viestit aika hypyn vai sinä?
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti To Heinä 24, 2014 11:24

Re: Witch's assistance || Mori

Elodie

Sormus oli viety tiskin taakse tutkittavaksi ja Elodie oli jäänyt odottamaan paikoilleen. Tyttöä autanut nainen palasi takaisin kaupan puolelle ja käveli suoraan faunin luo. Elodie hätkähti pienesti toisen ilmaantumista. "K-Kyllä sain... kiitos vielä." Tyttö kiitti uudemman kerran arasti. Nainen kumartui tytön puoleen hetkeksi ja pyysi häntä pitämään huolta itsestään, joku saattaisi vielä napata hänet. Elodie jäykistyi paikoilleen kuulemastaan, eikä saanut sanotuksi mitään naiselle takaisin, joka jo vilkutti hänelle hyvästit. Elodie jäi tuijottamaan naisen perään tuon poistuessa kaupasta ja kuuli samalla juoruilua viereltään. Zurin johtaja? Noita? En edes kiittänyt häntä kunnolla... kylän johtajakin vielä. Fauni ajateli harmistuneena, ennen kuin naishaltia palasi hänen luokseen. "Anteeksi, mutta liikkeessä on niin kiirettä ettemme millään ehdi hoitaa sormusta nyt. Jos tulisitte hakemaan sen huomenna?" Haltia pyysi, johon Elodie nyökkäsi nätisti; "Ei se mitään, tulen huomenna uudestaan."

***

Ovi suljettiin perässä ja häntä nostettiin takaisin käsivarrelle roikkumaan. Elodie oli juuri saanut kaikki asiansa hoidettua tältä päivältä. Sormus oli jätetty korusepälle ja isännälle oli ostettu uusi solmiöhuivi, joka oli viikattu siististi pieneen makettiin ja oli tiukasti faunin sylissä. Vilkaisten aurinkoa, joka oli jo yli keskitaivaan tyttö lähti kulkemaan katua pitkin. Tästä oli vielä pitkä matka linnalle, mitä jos hän ottaisi pienen oikoreitin? Tyttö kääntyi pääkadulta kapeamalle kadulle. Hän kyllä tiesi kaikki turvalliset kadut ja tiet, mutta tällä kertaa jokin oli toisin. Elodie oli kulkenut jo jonkin matkaa, kun vastaan tuli leveä vaunun perä, joka täytti koko kadun. Pari kauppiasta oli purkamassa vaunujen lastia ja näytti siltä ettei vaunu liikahtaisi mihinkään hetkeen. Elodie katsahti sivulleen ja näki kujan, joka kiertäisi vaunut sopivasti. Tyttö ei koskaan ollut kulkenut siitä, mutta ei hän jaksanut lähteä kulkemaan takaisin lähtöpisteeseensä.
Paketti tiukasti käsissään Elodie asteli kujan puolelle, joka osoittautui pidemmäksi mitä hän oli luullut. Tuntuikuin se kävisi myös hämärämmäksi, mitä syvemmälle hän kulki.
Etäiset sanat kummittelivät yhtäkkiä tytön mielessä, saaden niska villat pystyyn. Joku saattaa vielä napata sinut. Sorkkiin tuli yllättäen enemmän vauhtia.

"Missä minä olen?" Elodie mutisi itsekseen, päädyttyään umpikujaan, sääli ettei tyttö tiennyt pääkadun olevan aivan tämän rakennuksen toisella puolen. Tyttö kääntyi takaisin tulo suuntaansa, mutta ennen kuin oli ehtinyt ottaa toista askelta törmäsi tämä johonkin ja haparoi muutaman askeleen taakseen. "A-Anteeksi mi-" Fauni pahoitteli, mutta hänet keskeytettiin. "Äläs nyt, minun kuuluisi pyytää anteeksi." Mies ääni kuului tytön edestä. Elodie kohotti katsettaan nähdäkseen edessään kaksi mieshaltiaa. Nuo eivät näyttäneet kuuluvan tälle synkälle kadulle siisteissä asuissaan, yhtä lailla kuin ei Elodie. Fauni sopersi jotain mistä ei oikein saanut selvää, puristaen pakettia tiukasti sylissään. "Katso nyt, pelästytit poloisen." Toinen miehistä sanoi virnuillen toverilleen, joka vain naurahti. "Minne matka pikkuinen?" Haltia uteli. "L-Linnaan..." Fauni vastasi hiljaa. "Anteeksi en oikein kuullut." Mies sanoi myhäillen, samalla kumartuen lähemmäs tyttöä, joka yritti ottaa askelia taaksepäin, mutta haltia nappasi häntä olalta. "Voisitko toistaa?" Mies pyysi. "Lin-naan."
"Ooo, taidat olla linnan palvelustyttöjä. Miksi ihmeessä pyörit tällaisessa paikassa?" Haltia uteli. Miehet kuulostivat kohteliailta, mutta outo hymy sai Elodien olon tuntumaan epämukavalta. "Anteeksi... haluaisin... mennä." Elodie piipitti, mutta mies ei näyttänyt kuulevan, sen sijaan tämä veti tytön vasten seinää. Tahaton kiljahdus karkasi fauni paran suusta. "Hysss, ei hätää. Jos olet eksynyt voimme auttaa."

//No nähtävästi mä :D //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Pe Heinä 25, 2014 9:52

Re: Witch's assistance || Mori

Shael Yraueme

Noita oli seuralaisten kanssa kulkemassa vilkaalla jalkakäytäällä. Myyjät houkuttelivat minkä ehtivät asiakkaita käymään pienillä katutoreillaan. "Aaaah, täällä on paljon vilkkaampaa kuin koti puolessa." Shael kommentoi kurtistaen kulmiaan hieman. Hän kuunteli jonkun miehen kiskovan aika paljon rahaa toiselta mieheltä, vain jostain yhdestä kalasta. "Ylihinnoiteltua täälläkin tuntuu olevan." hän mutisi. Hänen seuralaisensa ja henkivartijansa kikattivat. "Mutta Shael, sinähän pidät kaupungeista?" toinen naisista kysyi. Hän vilkaisi naista. "Milloin minä sellaista olen sanonut?" hän hymähti ja taas pientä kikatusta. Pitihän hänen henkivartioillaankin olla mukavaa, niin hän vain heitti hieman huulta. Hymy levisi hänen kasvoilleen.
Kaupunkin oli todellakin hieno ja iso paikka. Hän ei vain nyt jaksanut mennä tuijottelemaan sen mahdollisia nähtävyyksiä. Joten hän tyytyi henkivartiodensa kanssa menevään erilaisiin vaateputiikeihin, joista nämä halusivat ostaa jotakin tuliaisia.

Eräästä putiikista ulos päästyään. Shael kuuli hennon kiljaisui. Vähän kaukaa ja kuitenkin liian läheltä. Hänen oransit silmänsä vilakisivat miettivästi äänen suuntaan. "Tytöt. Saatan tarvita teitä. Tämä on sitten vakava asia." hän sanoi äidillisen opettavaisesti ja naiset nyökkäsivät siihen hymyillen. Noita lähti kävelemään sinne, mistä ääni oli kuulunut. Hän kääntyi kujalle, johon henkivartijansakin poikkesivat. Sitten hän mietti. Hänellä ei nyt juuri ollut minkäänlaista loitsukirjaa ja jäljitysloitsu olisi kiva opetella joskus. Siitä voisi olla apua juuri nyt. "Johtaja, minusta minä kuulen jotakin tuolta päin!" Mitch kommentoi äkisti. Tällä sentään oli kokonaiset haltian korvat, joten totta kai tämä kuulin siis paljon paremmin kuin hän.
Shael nyökkäsi ja lähti pienemmälle kujalle. Hän erotti kauempana valkoisen pisteen ja pari isompaa hahmoa. Kun hän oli päässyt lähemmäs, hän näki faunin sekä tietenkin ne iljettävät miehet. Haltiamiehet, jotka lirkuttelivat tai mitä ikinä tekivätkään tuolla hennolle tytölle.

Hänen henkivartijansa reagoivat nopeasti hänen vihamieliseen tilaansa ja vetäisivät miekkansa esiin. Shael astui askeleen lähemmäs joukkiota, joa ei selkeästikkään ollut huomannut häntä. "Anteeksi... Arvoisat herrat." hän lähes sylki viimeiset sanat suustaan. Ne tuntuivat jotenkin maistuvan karvaisilta. "Mutta, neiti on kovin peloissaan, jos teette hänelle näin." Shael jatkoi kylmästi. Miehet olivat kääntäneet häneen päänsä ja näyttivät vain irvistelevän hänelle. "Nainen, sinulla ei ole oikeutta määräillä meitä." silloin jokin naksahti noidan päässä. Shael kallisti päätään ja hymyili ilkikurisesti. "Niinkö? Anteeksi sitten, että häiritsin teidän kaltaisten saatojen toimia." hän sanoi oikein vihaa huokuvalla äänellään. Miehet näyttivät närkästyvän. Silloin Shael ei jaksanut enää leikkiä, hänen kämmenensä leimahtivat palamaan. Hän tuijotti miehiä julmasti. "En pelkää käyttää voimiani. Ellette sitten poistu suosiolla." miehet kalpenivat, vilkaisivat toisiinsa ja jättivat faunin noh, vähän tuupien ja miten muutenkaan. Mahdollisimman nopeasti poistuen paikalta.

//:3 Shael hirmustui. En sitten tiedä, oliko Elodie otettu syliin vai vain ahdisteltu seinää vasten, mutta noh, Shael hoiti sen omalla pelottavalla tavallaan
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Pe Heinä 25, 2014 1:27

Re: Witch's assistance || Mori

Elodie

Elodie yritti rimpuilla tiukassa otteessa, mutta mitä hän nyt kykeni kahta rotevaa miestä vastaan. Pelko toi kyyneleetkin pintaan ja tyttö parkui, ennen kuin toinen miehistä peitti hänen suunsaan kämmenellään. Karhuntakku, Perian... joku auttakaa!
"Hyys hyss... Kuueltko jotain?" Haltia kysyi toveriltaan hiljennettyään faunin, mutta hämärä taisi olla miehellikin liikaa, sillä kolmen hengen naisjoukko yllätti heidät.
Elodie käänsi katseensa naisiin ja tunnisti noista yhen, tai luuli ainakin tunnistavansa, kyyneleet tekivät näöstä sumean. Nainen vaikutti hyvin vijhaiselta puheidensa suhteen ja miehet eivät näyttäneet pitävän siitä, kohteliaisuus oli kadonnut. Tyttö tuijotti huolissaan naiskolmikkoa, toivottavasti miehet eivät... Faunin ajatus keskeentyi kun tutun naisen kädet leimahtivat liekkeihin. Tyttö veti henkeä haltian viedessä kätensä yllätyksestä pois. Tilanne oli käynyt päälaelleen nainen oli uhaksi miehille. Toivottavasti nainen ei tekisi mitään pahaa hänen takiaan, eivät miehet häntä olleen satuttaneet... vielä, mutta nainen saattaisi joutua ongelmiin.
Elodien onneksi haltiamiehet päättivät antaa asian olla, eivätkä halunneet sekaantua noidan kanssa mihinikään. Faunista päästettiin kovakouraisesti irti, tuuppien kuin pelastus olisi ollyt hänen vikansa ja periaatteessa olikin, kiitos kiljumisen. Itkuinen tyttö valui seinää pitkin alas, väristeen edelleen pelosta.

//Hui badass mama :D //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ma Heinä 28, 2014 11:05

Re: Witch's assistance || Mori

Shael Yraueme

Miehet luikkivat pakoon kuin mokomat aropuput, joka taas sai noidan vähän paremmalle päälle. Hän käänsi katseensa ja näki faunin, joka luisui pitkin seinää kuin vaha sula. Shaelin käsien tulet sammuivat ja noita harppoi tiensä faunin luo. Hänen henkivartijansa taas laittoivat miekkat paikoilleen ja jäivät katsomaan, ettei enempää vihollisia olisi paikalla.
Shael kyykistyi tärisevän faunin luo. "Oletko kunnossa? Sattuuko sinua mihinkään, satuttivatko he sinua?" kuin äiti, joka kyseli mahdollisista vammoista ja kirosi mielessään lapsensa kiusaajat. Hän katsoi faunia lohduttavasti. "Ei mitään hätää, kaikki on hyvin." hän sanoi ja paijasi tytön pehmeitä hiuksia ja pyyhki tämän kyyneleitä poskilta. Hetken aprikoimisen jälkeen, hän sulki faunin lempeään syleilyyn. "Ei hätää, tiedän että olet peloissasi, mutta nyt kaikki on ohi." sitten Shael nyökkäsi toiselle, vaaleampi hiuksiselle henkivartijalle, joka tuli heidän luokseen. Hän päästi faunin hellästi irti otteestaan ja hymyili tälle rohkaisevasti.

"Et varmaan pyssy ihan vielä jaloillasi tuollaisen järkytyksen jälkeen?" Shael kysyi, katsoen kiintäesti toisen silmiin. Hän nousi seisomaan ja nyökkäsi uudemman kerran henkivartijalleen, joka ojensi varovasti kätensä faunia kohti. "Kannan sinut, ainakin vähän väljemmälle kadulle." vartija selitti ja nosti faunin hellästi syliinsä. Shael taas tuli vartijan viereen ja katsoi faunia. "Mihin olit menossa? Voimme viedä sinut." hän tarjoutui.
Noita ja hänen henkivartijansa lähtivät fauni mukanaan pois tästä pimeältä kadulta, joka ei tehnyt selkeästikään hyvää kellekään. Shael tarkkaili hetken ympäristöä, ennen kuin käänsi huomionsa fauniin. "Muuten, olen Shael Yraueme. Kuka sinä olet?" hän kysyi ja hymyili taas sitä äidillistä hymyään.

//Khyl. Badass mama! ><
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ma Heinä 28, 2014 2:16

Re: Witch's assistance || Mori

Elodie

Pyyhkien kyyneliään pois silmistään ja poskiltaan, Elodie kuuli tutun, mutta tällä kertaa todella pehmeän äänen viereltään. Tyttö laski kätensä nähdäkseen sen naisen kyykystyneenä hänen vierelleen, kysyen oliko hän kunnossa. Miesten otteet olivat olleet kovakouraiset, mutteivät he olleet saaneet mitään vammoja aikaan, korkeintaan pieniä mustelmia. "E-Ei." Fauni vastasi, turha toista oli pikku asioilla huolestuttaa ja tyttö oli vielä pienessä shokissa tajutaakseen kunnolla mitään.
Nainen lohdutti Elodieta rauhallisilla sanoillaan ja pyyhki kyyneleet joita tyttö itse ei ollut huomannut. Fauni niiskaisi pienesti, ennen kuin toinen päätti sulkea hänet halaukseen. Yllättynyt Elodie ei saanut sanaa suustaan, mutta hiljalleen tunsi kuinka paniikki katosi, halaus oli rauhoittava. "Kiitos." Elodie sanoi hiljaa, kenties kiittäen naista kaikesta?
Toinen päästi irti pienen tovin päästä, joka oli sinänsä sääli ja Elodie oli takertumassa pieneen turvaansa takaisin, mutta järki ehti estää tyttöä.

"U-Umm..." Fauni oli sanomassa jotakin , kun nainen kysyi kykenikö tyttö kävelemään, muttei hän ehtinyt saada sanoja ulos suustaan, kun maskuliinisempi nainen nosti hänet syliinsä ja vastalauseet tuntuivat tässä vaiheessa jo hyödyttömiltä. Faunia kantava nainen lähti, ilmeisesti emännänsä rinnalla kulkemaan kujan suuta kohti. Elodie piti ujon katseensa hännän tupsussaan, jonka oli nostanut pois tieltä syliinsä.
"Linnaan." Elodie vastasi hieman rohkeammin naisen kysymykseen, yrittäen kohteliaasti katsahtaa tuohon, joka pian esitteli itsensä hymyillen. "Olen E-Elodie." Fauni esittäytyi takaisin. "Hauska... tutustua."
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ti Heinä 29, 2014 10:42

Re: Witch's assistance || Mori

Shael Yraueme

Fauni oli todella ujo, joka taas loi entistä enemmän tämän pientä viattomuutta. Tytön kertoessa nimensä, noita vain saattoi hymyillä lempeästi. "Elodie. Oikein kaunis nimi. Se sopii sinulle, se on lyhyt ja sievä." Shael sanoi lempeästi ja katseli sitten eteenpäin. Hän kuuli pian, minne tyttö oli menossa. Linnaan? Oliko tämä palvelusneito? Hän vilkaisi Elodien vaatteita, jotka olivat hyvin puhtaat sekä ne näyttivät olevan palvelusneidon vaatteita. "Vai, että linnaan on matka? Työskenteletkö siellä?" noita kysyi ja katseli faunia, joka piteli sirosti häntänsä omassa sylissään.

Jos Shael olisi ollut tarpeeksi vahva itse, hän olisi kyllä kantanut tytön. Olisi ihan varmana ja nauttinut siitä, että saisi kantaa niin pientä ja suloista olentoa käsivarsillaan. Hänestä tuntui, kuin hänen olisi pitänyt suojella tuota viatonta, pientä tyttöä tältä maailman raakuudelta. Miten joku pystyi olemaan niin puhdas vielä tässä maailmassa, miten joku pysyi niin suloisena ja silti niin haavoittuvana?
Noita ja hänen henkivartijansa fauni mukanaan saapuivat tavalliselle kadulle. Jossa vilisi haltioita ja ehkä vähän muitakin taruolentoja, mutta eniten haltioita. Olihan tämä heidän kaupunki. Shael ei itse ollut koskaan asunut täällä. Kun hänestä oli tullut Zurin johtaja, hänen oli täytynyt matkustaa tänne ja hän oli saanut tilaisuuden tutustua kaupunkiin paremmin. Hän ei tuntenut kateutta kaupunkielämää kohtaan. Hän oli aivan tyytyväinen tähän elämään ja kyläänsä, mitä hänellä oli.

Shael käänsi pian katseensa henkivartijaansa, joka kantoi faunia. Hän nyökkäsi tälle ja nainen laski faunin varovasti alas maahan. "Tule tänne. Sinun kannattaa pysytellä lähelläni, niin et joudu jalkoihin tai eksy." Shael kehotti ja ojensi kätensä valmiina tarttumaan tuohon hentoon käteen. Valmiina suojelemaan tuota haurasta olentoa. Nainen hymyilit Elodielle rohkaisevasti. Tämä ei tarvinnut ujostella, jos kädestä ottaminen tuntui liian kauhealta. Hän vain ajatteli, että se toisi pienelle tytölle turvaa. Kuin lapsi, joka kaipasi äitinsä kättä omaansa ja olihan hän huomannut pienen halauksen kaipuun tuossa faunissa, kun oli päästänyt tämän otteestaan.
"Vietkö sinä jotakin linnaan?" Shael kysyi ja katseli pientä nyyttiä faunin käsissä.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ti Heinä 29, 2014 1:55

Re: Witch's assistance || Mori

Elodie

Elodie ei voinut punallee mitään, Shaelin kehuskellessa hänen nimeään. Nainen onneksi vaihtoi puheenaiheen kysymykseen. "Kyllä... tai en työskentele linnan kuningas parille... olen kuningattaren palvelijan palvelija." Tyttö selitti parhaansa mukaan, vaikka ääni tuntui hyytyvän loppua kohden.
Tämän pienen nais joukon matka jatkui aina ulos kujalta valoisalle kadulle, joka oli vilkas ja paljon turvallisemman tuntuinen. Shael antoi vartijalleen merkin, että faunin saattoi laskea tähän. Ottaen siroilla sorkillaan vastaan, tyttö suoristeli mekkonsa helmaa ja katsahti sitten maskuliiniseen naiseen. "Kiitos." Elodie jälleen kiitti, ennen kuin huomio käätyi Shaeliin, joka kutsui häntä luokseen ja tarjosi hänelle kättään. Tytön teki hivenen mieli kertoa tietävänsä reitin ja oli varma ettei eksyisi, mutta jokin toisessa kertoi tuon haluavan suojella häntä. Olisi epäkohteliasta kieltäytyä, jos Shael niin tahtoi. Elodie nyökkäsi pienesti ja asteli naisen vierelle, samalla kun ojensi siron kätensä tuolle. Oikeastaan olo oli mukava näin.
Nainen piti keskustelun yllä pienillä kysymyksillään. "Mhmm... uusi solmiohuivi isännälleni." Fauni selitti pienesti hymyillen, hän oli aina tyytyväinen itseensä kun oli saanut tehtyä mitä Perian häneltä pyysi, eikä ollut möhlinyt mitään.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ti Heinä 29, 2014 6:11

Re: Witch's assistance || Mori

Shael Yraueme

Elodie siis työskenteli palvelijalle? Lisäksi tämä kuului olevan vielä miespuolinen. Vai niin. Noita ajatteli, mutta ne ajatukset katosivat pian, kun hän sai tytön siron ja hennon käden omaansa. Hän näytti äkisti hyvin ilahtuneelta, että tyttö ylipäätänsä uskalsi sujauttaa kätensä hänen kädelleen. Elodien selventäessä mitä pikkuinen nyytti sisälti, Shael katsoi henkivartijoidensa kanssa reittiä helpoiten linnan luo.
"Vai niin, uusia vaatteita vai. Ja se sormuskin varmaan on hänen? Isäntäsi?" Shael kysyi ja laski katseensa faunin valkoisiin hiuksiin ja antoi katseensa siirtyä hiljalleen tämän sarvilta tuon siroille kasvoille. Oikeastaan ajatus siitä, että tyttö teki töitä palvelijalle ja vielä miehelle, tuntui käsittämättömän epäreilulta. Hän tiesi, ettei saisi ajatella pahaa toisen työnantajasta ja Elodie näytti selkeästi nauttivan täysin siemauksin siitä, että saattoi tehdä työtä tälle isännellään.

"Asutko sitten linnassa myös?" noita kysyi. Hän mietti, oliko tytöllä kotia vai asuiko tämä linnassa, niin kuin palvelijat yleensä asustivat. Jos Shael olisi saanut päättää, hän olisi napannut tytön itselleen ja kiikuttanut mahdollisimman kauas siitä miehestä. Mutta hän oli Zurin kyläjohtaja ja vaikka hän ei mielellään sietänyt miehiä, hän saattoi vain luovuttaa ajatustensa kanssa.
He olivat kävelleet jo jonkin verran matkaa. Linna tuntui kohoavan kauemapana ylväänä ja mahtavana. "Onko linnassa hyvä asua? Viihdytkö siellä?" nainen kysyi taas katsellen jylhää linnaa. Se oli suunnattoman iso. Hän ei itse olisi mitenkään viihtynyt noin suuressa linnassa. Ajatuskin niistä sokkeloista tuntui sekottavan noidan pään. Hän kurtisti hieman kulmiaan mutta rentoutti sitten kasvonsa uudestaan ja hymyili Elodielle.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ti Heinä 29, 2014 7:03

Re: Witch's assistance || Mori

Elodie

"Kyllä... se on hänen." Elodie vastasi Shaelin kysymykseen, heidän kulkiessa rauhalliseen tahtiin katua pitkin. Tyttöä hieman hävetti että nainen joutui yksin pitämään keskustelun yllä kysymyksillään, mutta hän itse ei oikein tienyt mitä sanoa toiselle tai kysyä. Fauni miettikin ankarasti kaiken sen ajan kun he olivat hiljaa.
"Asun kyllä, ei minulla muuta paikaa ole." Elodie kertoi suoden ystävällisen hymyn Shaelille.

Matkan jatkettua jonkin aikaa eteenpäin ja linnan tullessa lähemmäs, nainen uteli jälleen."On, saan asua jopa omassa huoneessa." Tyttö kertoi ja kuulosti jo paljon rohkeammalta puhuessaan Shaelille. "Palvelijan virkani on tähän mennessä pisin työni mitä olen koskaan tehnyt." Fauni kertoi, selvästi ollen ylpeä itsestään ja olihan tytöllä aihetta.
He kulkivat ohi sen tutun korusepän liikkeen, jonka näkeminen yllättäen herätti Elodien muistia. "Uh... umm... Kuulin, että olisit Zurin kylänjohtaja?" Tyttö päätti kysyä hieman epäröiden aluksi, muistettuaan ne kaksi haltiaa jotka olivat supisseet keskenään korusepän liikkeessä.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ti Heinä 29, 2014 7:13

Re: Witch's assistance || Mori

Shael Yraueme

Linnassa siis oli viihtyisää asua. Noh, ehkä oli niitä, jotka viihtyivät ja niitä, jotka eivät. Elodiella ei näemmä ollut muutakaan paikkaa asua, joka sai hänet vähän surulliseksi. Jos toisella ei ollut muuta paikkaa asua kuin linna. Tuo jylhän näköinen rakennus niinä kaikkine sokkeloineen. Kuinka näin suloinen fauni pystyi asumaan siellä. Asiat eivät vain yksinkertaisesti halunneet upota hänen päähänsä, mutta hän nyökkäsi lopulta. Tyttö oli ylpeä, että oli saanut tämän työpaikan ja oli työskennellyt siinä jo kuukauden. "Sehän on hienoa. Olet varmasti ahkeroinut paljon." Shael sanoi ja ihasteli tytön hymyä, joka oli todella söötti.
Hetken päästä he kulkivat sen samaisen korusepän liikkeen ohi ja fauni nosti pienen kymyksensä arasti ilmoille. Shael katsoi Elodieta, levitti kasvoilleen hymyn ja pörrötti tytön valkoisia hiuksia. "Olet aivan oikeassa. Niin olen." Shael totesi ja hymyili hellästi. Hän ajatteli ja mietti, mitä kertoisi tytölle, lopulta hän laski katseensa taas ja siveli kädellään toisen kättä, josta piteli kiinni. "Olen Zurin kyläjohtaja, jonka aseman jätti minulle kallisarvoinen ystävä. Zuriin ovat tervetulleita kaikki naiset, iästä ja kunnosta riippumatta." noita totesi ja kuulosti nyt vuorostaan ylpeänä. Oikeastaan hän oli hyvinkin ylpeä siitä, että sai johtaa sellaista kylää kuin Zuri.

"Zuri on kylä, jossa asuu pelkästään naisia. Tiesitkö sitä?" Shael kysyi ja katsahti rohkaisevasti taas Elodieliin, joka tuntui tarvitsevat rohkaisua puhuakseen. Tyttö oli niin ujo.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ti Heinä 29, 2014 7:58

Re: Witch's assistance || Mori

Elodie

Elodie oli oikeassa kuulemansa suhteen ja Shaelia ei näyttänyt haittaavan tytön utelu. Fauni sai pörrötyksenkin osakseen, se muistutti tytölle Karhuntakusta, ajatus sai tämän hymyilemään.
Nainen kertoi vähän lisää kylästään ilman että tyttö kysyi lisää. Kallistaen kummastellen päätään, Elosie kuunteli kuinka Shael lisäsi, että kylässä asui vain naisia. "En tiennyt, mutta miksi?" Tyttö kummasteli. "Entä miehet? Kuka tekee raskaat työt?" Fauni lisäsi. Hän oli tottunut haltiakaupungin termeihin, miehet hoitivat raskaat työt, joita hintelät naiset eivät jaksaneet, joten jäikö raskaat työt tekemättä jos miehiä ei ollut? Naiivi fauni ei osannut ajatella että Shaelin henkivartijoiden kaltaiset maskuliiniset naiset kykenisivät samaan kuin miehet.
Seuraava

Paluu Kaupunki

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö