Hooves IV || Aksu


Keskellä aroja kohoaa kaunis, mahtipontinen kaupunki, jota asuttavat nyt haltiat. Kaupunki on kauniimpi, mitä piilossa pidetty. Monikerroksinen ja moderni kaupunki pitää sisällään niin perinteisen kauppatorin, kuin monia pienempiäkin toreja. Kaupungista löytyy myös raskaasti varustettu sotilastupa, jotta kaupungin turvallisuus voidaan taata. Keskellä kumpuilevaa aroa kohoava kaupunki on kuitenkin turvassa yllätyshyökkäyksiltä, sillä lähestyvät viholliset näkee jo kilometrien päähän. Kaupungista löytyy kaikki mitä voisi olettaakaan. Kauppoja, putiikkeja, lekureita, tyrmät, asuntoja, kartanoita. Majataloja ja tallit, joihin sopii myös erikoisempia vieraita. Ihmisiä ei tässä kaupungissa suvaita, elleivät nuo ole ehdottomasti pettureita omilleen tai orjia. Edes puolueettomat ihmiset eivät selviä kaupungissa ilman pidätystä, elleivät taida varjoissa pysymisen saloja. Kaupunkia ympäröi kuitenkin valtava muuri, jonka yli on mahdoton päästä kiipeämälläkään. Kylään pääsee sisään portista, jota vartioidaan vuorokauden ympäri.

Kaupunkiin on muuttanut enimmäkseen haltioiden korkea-arvoisempia ja rikkaampia kansalaisia. Köyhemmät kansalaiset, jotka eivät ole kyenneet uutta asuntoa ostamaan, ovat jääneet haltioiden piilopaikkaan asumaan, kaikessa rauhassa.

Valvoja: Crimson

Viesti Ti Loka 07, 2014 6:44

Hooves IV || Aksu

Elodie

Kolme kuukautta, kolme iloista kuukautta Elodie oli kyennyt pitämään työnsä Perianin palvelijana. Kesä oli tullut ja mennyt hujauksella, eikä tyttö ollut edes muistanut millon oli viimeksi tuntenut olonsa niin pitkään huolettomaksi. Joistakin saattoi olla huvittavaa faunin iloisuus silkasta työn teon oppimisesta. Kaikki rutiinit ja käytöstavat, Elodie oli omillaan harjoittanut haltia kielenkin kirjoittamista, kun taas Perian oli opettanut hänelle sen puhumista. Kieli oli todella vaativa ainakin Elodielle, mutta kyllä hän osasi perus sanaston, jota tarvitsi korkea-arvoisia puhutellessa. Tosin tosipaikan tullen ujo fauni tuntui unohtavan yksinkertaisimmatkin sanat tai äänsi jotain väärin. Se ei kuitenkaan ollut saattanut häntä ongelmiin, ainakaan niin isoihin, että Perian olisi joutunut häntä moittimaan.

Elodie ei ollut huolinut kauaa sen tapauksen jälkeen mitä kuningas Aran oli aiheuttanut, ei fauni ollut edes nähnyt haltiaa lähes lainkaan. Tyttö kun pyöri enimmäkseen palvelusväen tiloissa, jonne kuningas ei nokkaansa tahtonut tuoda, jos ei ollut pakko.
Jokseenkin Elodie tuntui olevan liiankin iloisella tuulella päivittäin, sen tyttö itsekin oli huomannut, kuin myös senkin että oli iloisimmillaan Perianin seurassa tai kun hän ajatteli tuota. Fauni tahtoi pitää satyyrin tyytyväisenä, hän tahtoi nähdä sen pienen hymyn, joka tarkoitti että hän oli tehnyt jotain oikein tai mies oli muuten tyytyväinen. Hän taisi pitää todella paljon isännästään vai mitä? Tyttö oli pohtinut tätä kysymystä jo jonkin aikaa ja oli vain hetki hetkeltä varmempi että vastaus oli kyllä. Se ei kuitenkaan tarkoittanut, että Elodie uskalsi sanoa siitä mitään Perianille. Hän oli iloinen ihan näin ja jos hän menisi kertomaan... Perian saattaisi tuntea olonsa vaivaantuneeksi, kyllä pikku fauni osasi ymmärtää miehen luonnetta ja sitä paitsi, tuskin mies vastaisi hänen tunteisiinsa takaisin.

Elodie ei kuitenkaan antanut tunteidensa pilata hänen iloaan, se olisi saattanut häiritä työntekoakin. Tänäänkin tyttö oli ollut Perianin asioilla kaupungissa, vaha jolla miehen sorkat kiilotettiin oli loppunut edellisenä päivänä ja fauni oli ymmärtänyt jo ilman miehen sanomista, että sitä tarvittiin lisää. Kaupungissa ollessaan, oli Elodie pistänyt merkille torilla olevan hässäkän. Kojuja oli koristeltu lyhdyillä ja syksyn väreillä, niin kuin myös toria itseään. Fauni oli kuullut ohimennen parin haltian puhuvan sadonkorjuujuhlasta sinä iltana. Juhla, se kuulosti hauskalta.
Pieni rasia käsissään, sorkkajalkainen kipitti linnan porteista sisään ja seurasi hiekkatietä kohti linnan ovia, joista Elodie ei kuitenkaan astellut sisään. Palvelusväki käytti linnan perällä olevaa takaovea, jota kautta linnaan kuljetettavat tarpeet kuljetettiin. Muulla palvelusväellä oli tohina käynnissä, olihan päivällis aika pian. Kadoten kierreportaisiin, fauni kapusi kerrokseen, missä tuttu huone sijaitsi. Käytävä oli koreampi kuin muiden palvelijoiden asuintilat, olihan satyyri omaa luokkaansa. Sorkien kopina kaikui hiljaisella käytävällä, samlla kun Elodie pysähtyi tietyn oven eteen koputtaakseen sen pintaan parikertaa. Ilman lupaa hän ei astuisi sisään tai jos lupaa ei kuuluisi, hän saisi astua sisään omalla luvalla.
Viimeksi muokannut Janni päivämäärä Ke Loka 08, 2014 11:23, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Loka 08, 2014 10:00

Re: Hooves IV || Aksu

Perian

Syksy ei ollut mieluisaa aikaa satyyrille, joka sorkkiensa tähden ei voinut käyttää kenkiä. Tästä johtuen aina pihalle mennessä sorkat tulivat likaisiksi, varsinkin kun syksyiset sade ja kurakelit lisääntyivät. Sitten sorkkia saikin olla puhdistamassa, ennen kuin sisätiloihin edes kehtasi tulla. Moinen alati puhdistaminen ja kiillottaminen ulkona vierailujen jälkeen olikin kuluttanut vahavarastot loppuun, josta johtuen Elodie oli jälleen passitettu muutaman kolikon kera hakemaan lisää.
Faunista oli ollut paljon hyötyä satyyrille. Sen lisäksi, että useampi henkilökohtainen asia tuli hoidettua yhden päivän aikana, sai Perian myös nauttia enemmän vapaa-ajasta. Tietenkään satyyri ei kaikkia töitään Elodielle passittanut ja katsoikin, että fauni sai myös aika ajoin vapaata viettää. Eipä Elodie pahemmin itse ollut pyytänyt vapaapäiviä, mutta mikäli tuo pyytäisi, suurella todennäköisyydellä Perian sen myös Elodielle myöntäisi.

Faunin ollessa asioilla oli satyyri käynyt kuningattaren luona, saadakseen kuulla, ettei häntä tarvittu tänään missään. Kuningattarella oli muita menoja ja kiireitä, joihin satyyria ei tarvittu tai huolittu, mikä Perian kyllä ymmärsi täysin. Jahka rupattelutuokio kuningattaren kanssa oli ohi, kävi Perian palaamaan huoneelleen. Oli sinällään sääli, että hän oli laittanut itsensä NÄIN nätiksi, eikä häntä sitten tarvittukaan missään. Meni kaikki se itsensä puunaaminen hukkaan, kun ei saanut esitellä itseään kenellekään. No, joskus kävi näin.
Kauaa ei sarvipäinen yksin ehtinyt huoneessaan olla, kun ovelta jo kuului koputus. Kuuluvalla äänellä, haltiakielellä annettiin lupa astua sisään ja ovesta tupsahtikin tuttu kasvo paikalle. Eipä Perian ketään muuta olisi odottanutkaan.
”Sait kaiken tarvittavan, hmm?” Perian kysyi katsellessaan Elodieta peilin kautta, miehen itsensä istuessa peilipöydän ääressä hiuksiaan huoltamassa.
”Taisi olla aika vilske kaupungilla?” Perian oli kyllä tietoinen illan juhlista – olihan aatelistollakin omat juhlansa, johon kuningatar oli menossa – joten olettaa saattoi, että kylällä oli jo paljon vilinää tästä johtuen.

//HERE WE ARE //

Viesti Ke Loka 08, 2014 11:37

Re: Hooves IV || Aksu

Oven takaa kuului tuttu ääni, antaen luvan tulla sisään. Toki jäi Elodie hetkeksi miettimään mikä kyseinen haltiakielen sana oli kyseessä. Perian istui peilipöydän ääressä, näyttäen edelleen yhtä korealta kuin aamulla lähdettyään kuningattaren luokse. Josta puheen ollen, tuo oli aikaisin palannut huoneeseensa työtehtävistään. Kenties kuningatar ei tarvinnut palvelua satyyriltä tänään?
Sulkien oven, fauni kuuli miehen kysymyksen. "Kyllä sain." Tyttö vastasi, astellen miehen vierelle ja laski vaharasian peilipöydälle. Vanhan rasian Elodie oli jo aiemmin käynyt heittämässä pois.

"Kyllä oli, toria koristeltiin syksyn väreihin ja kuulin ohimennen että illala on sadonkorjuujuhlat." Elodie vastasi Perianin kysymykseen kaupungin vilskeestä. "Juhlat ovat hauskoja. Mutta millaiset juhlat ne mahtaa olla, minusta torilla on hieman vaikea korjata satoa, vai mitä?" Tyttö pohti naiivilla miellellään ääneen.
"Tässä ylijääneet rahat." Fauni lisäsi ohimennen, kaivaen esunsa taskua ja ojensi muutaman hopeakolikon toiselle.

//Indeed we are! //
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Loka 16, 2014 6:16

Re: Hooves IV || Aksu

Satyyri kävi hymisemään tyytyväisenä Elodien vastatessa saaneensa kaiken tarpeellisen. Hyvä, tosin tuskin tyttö olisi uskaltanut tulla takaisin ellei olisi löytänyt haluamaansa. Sinällään sääli, ei Perian olisi moisesta suuttunut... Ellei hänellä olisi ollut harvinaisen huono päivä. Mutta huonoja päiviä ei pahemmin ollut ilmaantunut, hovissa kun arki tuntui olevan mukavan tasapaksua. Ei Perian valittanut, joskin pienet mausteet eivät pahentaneet arkea, jos häneltä kysyttiin.
Katse kääntyi kuitenkin peilistä paremmin faunin puoleen, tuon kertoessa kuinka torit ja kaupunki ylipäätään oli koristeltu sadonkorjuujuhlaa varten. Sinällään ei ihmeellinen juhla, jos Perianilta kysyttiin, mutta muille se oli tärkeä. Ja kuka Perian oli moisia juhlia vähättelemään, kyllähän aatelisetkin juhlivat. Heille se tosin oli hyvä tekosyy järjestää juhlakutsut syystä, jonka eteen eivät olleet pahemmin tehnyt mitään.

"hmhmh, Torilla ei korjata enää satoa, Elodie. Sato on jo korjattu ja sitä juhlitaan näin jälkikäteen, kulta pieni. Se on elonkorjuujuhlien tarkoitus. Mikäli sato olisi pieni, juhlat eivät olisi näin suuret ja riemukkaat... Mutta tänä vuonna sato oli hyvä, joten odottaa saattaa isompiakin juhlia" Satyyri kävi selittämään faunille, samalla kun tyttö tarjosi hänelle takaisin ylijääneitä rahoja.
"Pidä ne. Etköhän ole ansainnut jälleen pientä käteistä itsellesi, käytä ne miten haluat" Eipä rahaa jäänyt paljon yli, joten Elodie saattoi hyvinkin pitää ne. Joskin satyyria kyllä kiehtoi kiiltävät kolikot, mutta ehkä hän voisi tällä kertaa antaa asian olla... Elodien tähden.


// OH YES WE ARE. En malta odottaa tätä peliä 8))) //

Viesti Su Loka 19, 2014 11:00

Re: Hooves IV || Aksu

Elodie kuunteli Perianin selityksen sadonkorjuujuhlien tarkoituksesta, joka teki enemmän järkeä mitä hänen oma johtopäätös. Peini puna kohosi faunin poskille tämän tajutessa naiivin ajattelunsa ja saattoi satyyrin nimitellessä häntä pieneksi kullaksi olla osuutta myös asiaan. Kyllä fauni tiesi ettei se tarkoittanut mitään, mutta se silti sai hänet hymyilemään ja olon tuntumaan lämpöiseksi.

Elodie palasi nopeasti pienestä saippuakuplastaan Perianin tokaistessa, että hän saisi pitää yli jääneet rahat. ”Todellako? Kiitos.” Fauni kiitti pienen iloisen niiauksen kera ja silmäili kämmenellään kiiltäviä hopeakolikoita. ”Ehkä voisin mennä niihin juhliin.” Elodie pohti ääneen. Hän tiesi kaiken maksavan jotain haltiakaupungissa ja juhla olisi hyvä syy kaikenlaisille kaupustelijoille.
”Mutta siis, jos tarvitset minua illalla, käytän rahat johonkin muuhun.” Elodie totesi vielä kiireesti.

//Uuuuuh imma back BEBE! Ja en mäkään malta!//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Loka 20, 2014 3:27

Re: Hooves IV || Aksu

Satyyri kävi hymähtämään myöntävästi Faunin varmistaessa vielä, että saihan hän pitää rahat. Elodie myös kiitti, mikä sai Perianin hymyilemään pienesti. Eihän siinä paljoa ollut, tuolla määrällä ei pahemmin mitään ostanut - tai no, ei ainakaan mitään mitä Perian olisi pitänyt ostamisen arvoisena - mutta syystä tai toisesta fauni oli iloinen saamastaan "palkasta". Eipä tuo pahemmin mitään palkkaa saanutkaan, ruokapalkan ja yösijan lisäksi. Silloin tällöin Perian kuitenkin halusi palkita Elodien, olihan tyttö tehnyt erittäin ahkerasti töitä ja alkuhankaluuksista huolimatta osoittautunut arvokkaaksi avuksi. Perian ei ainakaan katunut mitenkään Elodien "palkkaamista".

Katse kääntyi paremmin faunin puoleen tuon pohtiessa menevänsä juhliin.
"Yksinkö ajattelit?" Satyyri kysyi kulmaansa pienesti kohottaen "Eikö moinen ole kovin... tylsää. Ainahan juhliin pitää tuoda yksi seuralainen".
"Illasta olen vapaa, kuten myös sinäkin..." Hän jatkoi samalla kun nousi ylös "Ehkä voisimme mennä yhdessä, tekisi oikeastaan hyvää päästä välillä pois hovista, tuulettumaan".
"Joten... Lähtisitkö mieluummin kanssani juhliin, vai yksin?"


// OH MY YES WELCOME BACK BAE. //

Viesti Ma Loka 20, 2014 4:23

Re: Hooves IV || Aksu

Elodien katse kohosi kolikoista Perianiin kysymyksen kuullessaan. Yksinkö fauni aikoi juhliin mennä? Pieni pohtiva äännähdys karkasi tytön huulilta. Eikö juhliin saisi mennä yksin, täytyikö siellä olla mukana seuralainen? Näitä Elodien ei kuitenkaan tarvinnut kysyä ääneen, kun satyyri siirtyi jo seuraavaan aiheeseen. Mies itse kuin Elodiekin olisivat vapaat illasta, joka olisi oiva mahdollisuus mennä sadonkorjuujuhliin yhdessä.
Fauni tuijotti satyyriä silmät suurina, hopeakolikot puristettuna nyrkkiin rintakehää vasten. Joten lähtisikö tyttö mielluummin juhliin miehen seurassa vai yksin? "M-Mielluusti kanssasi." Elodien ei tarvinnut edes miehtiä vaihtoehtoja, se oli päivänselvä asia

Tytön pienesti heiluvasta hännästä ja leveästä hymystä saattoi jo nähdä kuinka iloinen hän oli Perianin ehdotuksesta. Se antoi faunille pientä puhtia, koska seuraava lause tämän suusta oli; "Onko vielä jotain mitä haluat minun tekevän? Vai jatkanko arkiaskareillani?" Hän tekisi mielellään töitä kaksinkerroin tulevan illan eteen ja mikään ei varmasti pilaisi tätä hymyä pikku faunin huulilta.

//KIITOS! //
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Marras 02, 2014 5:35

Re: Hooves IV || Aksu

Perian kävi hymisemään itsekseen Elodien ilmoittaessa tulevansa mieluusti satyyrin kanssa juhlatapahtumaan. Hieno, yksin kun hän ei viitsinyt lähteä ja jos totta puhuttiin, ei Periania huvittanut kenenkään muun seurassa lähteä moisiin juhliin. Elodie oli juuri sopivaa seuraa, kaiken lisäksi hän voisi katsoa vähän faunin perään ja varmistaa, ettei tuo hankkiutuisi hankaluuksiin. Ei sillä etteikö Elodie jo osaisi käyttäytyä hovissa ja kaupungissa, mutta olihan se hyvä että joku katosi noin naiivin söpöläisen perään.
"Ei, minulla ei ole enää muuta tehtävää sinulle" Perian kävi vastaamaan faunin kysymykseen "Voit jatkaa omia puuhiasi... Mutta varmista, että olet illasta valmis lähtemään kaupungille, tulen hakemaan sinut sitten kun on aika".
Sen pidemmittä puheitta satyyri antoi Elodien poistua omiin puuhiinsa. Perian hoiti alta pois vielä muutaman tehtävän, ennen kuin kävi itse valmistautumaan iltaa varten. Tietenkin mies halusi pistää päällensä parasta, vaikka kyseessä olikin kansanjuhla, johon ei niin paljoa olisi tarvinnut panostaa. Mutta, satyyrilla oli yhä tarve näyttää täydelliseltä, vaikka omasta mielestään oli täydellinen ilman mitään valmisteluja.

Alkuillasta Perian kävi viimein etsimään Elodien käsiinsä, jahka oli saanut itsensä valmiiksi. Ylleen satyyri oli vetänyt kokomustan, puolipitkän satiinitakin, jonka alla oli pitkä, tunikkamainen valkea paita. Hiukset olivat tavanomaisesti auki. Jalkoja verosi polviin asti yltävät haaremihousut, jotka takin tavoin olivat mustat.
"valmiina lähtöön?" Perian kysyi kun viimein löysi faunin käsiinsä, sen pahemmin pitkittämättä lähtöä "Sinun ei tarvitse huolehtia rahasta... Minä tarjoan".


// KATO SAIN VIIMEINKIN VASTATTUA ASDKJEAWFKJ ANTEEKS KESTO T_T //

Viesti Su Marras 02, 2014 6:23

Re: Hooves IV || Aksu

Elodien iloisuus oli riittänyt aina iltaan asti. Se oli jopa nopeuttanut askareiden tekoa, jälkikään ei toimekkuudesta ollut kärsinyt. Fauni oli vetäytynyt pieneen huoneeseensa, joka sijaitsi paljelusväen siivessä. Huone ei ollut yhtä korea ja tilava kuin Perianin, mutta se riitti tytölle aivan hyvin. Huone omasi sängyn, kirjoituspöydän tuolineen ja pienen vaatekaapin, joka oli auki. Kaapinoven sisäpuolella oli kapea peili, josta Elodie silmäili itseään. Faunin yllä oli yksinkertainen valkea polviin yltävä mekko. Sen hihat olivat pitkät näin vilpoista syysiltaa ajatellen. Kaulus oli normaalia isompi, muttei ollut liian ihoa paljastava. Kaulassa Elodiella oli kaulakoru, jossa killui oranssi sydämmenmuotoinen kivi. Se oli lahja hänen ystävättäreltään.
Fauni silmäili valkeita hiuksiaan, jotka luonnostaan tykkäsivät kihartua ties mihinkin suuntaan, eikä kädessä oleva harja ollut pystynyt auttamaan asiaa. Elodie ei yleensä laittautunut tällä tavalla ja pohtinut omaa ulkonäköään, mutta hän tiesi kuinka paljon Perian piti hyvin huollitelluista asuista ja ulkonäöstä. Toki piti hän huolen ulkonäöstään palvelus työssään, mutta nyt hän oli vapaa-ajallaan.

Ovelta kuuluva koputus kertoi ajan koittaneen ja kiireesti harja löysi tiensä takaisin pöydälle ja kaapin ovi suljettiin. Hymy huulillaan fauni avasi huoneensa oven, jonka takana odotti illan seuralainen. "Kyllä olen valmis." Elodie vastasi miehen kysymykseen, joka vielä mainitsi ettei rahasta tarvinnut huolia. "Minulla kyllä on antamasi rahat, en minä liikoja juhlissa aio edes käyttää." Fauni totesi, lukitessaan oven perässään. Ei hän tahtonut olla Perianille rahallisesti taakaksi.

//Hell yeah we are back in the bisssnes! //
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Marras 03, 2014 8:47

Re: Hooves IV || Aksu

Perian hymyili pienesti Elodien ilmoittaessa olevansa valmis. Hienoa, Perian kun ei olisi halunnut odottaa kovin pitkään, kerta itse oli valmiina. Ehkä fauni tiesikin tämän. Sen pidemmittä puheitta matkaan kuitenkin käytiin, satyyrin tuhahtaen pienesti Elodien huomautukselle rahoistaan.
"Säästät ne johonkin muuhun" suorasarvi hymyili "Tänä iltana sinun ei tarvitse miettiä sitä, mihin rahasi riittäisivät ja mihin ei. Anna minä tarjoan... Sovitaan, että olet minun seuralaiseni ja herrasmies aina tarjoaa seuralaiselleen kaiken, mitä tuo voi pyytää".
Perianilla ei ollut hajuakaan kuinka usein Elodie oli ollut... no, "treffeillä", mutta olettaa saattoi ettei tyttö ollut tietoinen siitä, miten moiset tapahtumat toimivat sivistyneessä seurassa. Ehkä Perianin pitäisi viedä Elodie myös tanssiaisiin, opettaa vähän ylemmän luokan juhlallisuuksiin... Sitten joskus.

Nyt matka vei kuitenkin ulos hiljaisesta hovista. Palvelusväki oli jo vetäytynyt omiin oloihinsa tai oli kiireistä juhlaväen kanssa, joten käytävillä ei pahemmin enää ketään liikkunut. Tai no, riippui tietenkin missä päin kulki, mutta Perian johdatti Elodien ulos linnan sivuovista, josta palvelijat tuppasivat mieluummin poistumaan. Rauhallisempaa, eikä vartijat katsoneet niin pahasti mitä etuovilla.
"Näytät nätiltä" Perian kävi yllättäen tokaisemaan matkan jatkuessa kaupungin ylemmiltä tasoilta kohti alempaa, jossa juhlat olivat jo käynnistyneet "Pitää kai varoa, ettei kukaan käy iskemään sinua minulta".
Mitä lähemmäksi itse juhla toria he pääsivät, sitä enemmän kaduilla alkoi näkyä väkeä. Kaupunki oli koristeltu kauniisti juhlaan sopivasti ja musiikki soi siellä täällä. Kansa oli kovin hymyilevää, selvästi juhlatuulella, mikä varmasti innosti myös paikalle saapuvia kansalaisia liittymään tähän hyväntahtoiseen hauskanpitoon. Perian piti juhlista, mutta tällaiset kokokansanjuhlat tuppasivat olemaan osin kovin... Likaisia tapahtumia. Satyyri ei halunnut joutua turhan lähelle mitään epämääräistä likaista kansalaista - kuten juhlaväessä muutama peikko näytti kulkevan, noissa oli ties mitä tauteja jos Perianilta kysyttiin! - mutta satyyri yritti parhaansa mukaan pitää hymyn huulilla ja nauttia juhlista. Jos ei muuten, niin Elodien tähden. Satyyri antoikin Elodien lähinnä päättää suunnan ja vauhdin, faunille kun tämä taisi olla uutta ja ihmeellistä.


//AAWWW YEAAAHHHHHH faun smex comin-- eiku mitä //

Viesti Ma Marras 03, 2014 11:05

Re: Hooves IV || Aksu

Elodie oli pistänyt merkille kuinka kaikki hänen tuttavansa tuuppasivat olemaan päättäväisiä tarjoamisen suhteen tällaisissa tilanteissa. Tyttö tiesi ettei hänellä paljoa ollut, mutta ei hän tahtonut kuitenkaan muiden kontolla elää. Tosin satyyrin puheet seuralaisesta ja kuinka tuo oli herrasmies auttoivat faunia pysymään hiljaa, eikä tämä aikonut sanoa enää vastaan rahan suhteen.
Hymy huulillaan Elodie kulki Perianin rinnalla aina linnan käytäviltä pihamaalle ja kohti linnan portteja. Kaupunki näytti normaalia valoisammalta, sen yllä oleva tähtitaivas tuntui jäävän vähemmälle kaiken sen valo tuikkeen keskelle. Kaupungista kantautui vaimea musiikki, joka tulisi kovenemaan sitä mukaan mitä syvemmälle kaupunkiin kaksikko kulkisi.

Yllättynyt katse kääntyi satyyriin, joka oli kehuskellut Elodien ulkonäköä. Tietenkin tyytyväinen puna väritti faunin poskia, mutta kehua jatkava lause loi Elodien kasvoille kummastuneen ilmeen. Iskeä? Tyttö jopa näytti hieman huolestuneelta, kuka häntä tahtoi satuttaa ja ylipäätään miksi? Tätä pohtiessaan sorkkien askeleet veivät Elodieta hieman lähemmäs Periania, samalla kun varuillaan oleva katse vilkuili ympäristöä.
Pieni huoli kuitenkin hiipui hitusen kaksikon saapuessa miltei juhlien keskipisteeseen. Iloisia kasvoja oli kaikkialla, haltioita, kuin taruolentoja. Kaikki juhlivat keskenään. Esillä oli monen moisia kojuja, myynnissä oli syksyisiä juomia ja ruokaakin. Pikkulapsetkin saivat olla osana juhlaa ja moni vietti aikaansa erillaisten leikkien ja pelien parissa. Oli todella vaikeaa valita mitä tahtoisi nähdä tai koittaa ensimmäisenä.
Kaksikon kulku oli verkkaista, joten huoomaamattaan Elodie johdatti Perianin kohti kojuja, joista leijaili kutsuva tuoksu. Mutta eihän iskemistä pelkäävä pikku fauni rohjennut sanoa mitään tai lähestyä sen rohkeammin kojujen myyjiä.

//MHMMMMMMMM... >u> //
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Marras 11, 2014 3:55

Re: Hooves IV || Aksu

Kaikessa rauhassa Perian antoi Elodien johdattaa kulkua, mikä näytti käyvän faunilta huomaamattakin. Perian keskittyi Elodien seuraamisen lisäksi välttelemään joutumasta liian lähelle muita juhlijoita. Lapsista Perian halusi pysyä mahdollisimman kaukana, noita pieniä pirulaisia kuitenkin juoksi siellä täällä. Lapset olivat aina sottaisia!... ja no, kovin moni katulapsi tuppasi tällaisissa juhlissa käyttämään yleistä hälinää hyväkseen ja silloin kun pahaa aavistamattomat juhlijat eivät sitä nähneet, kävivät mokomat varastamaan taskuista ja vöiltä kolikon jos toisenkin. Kyllä Perian sen tiesi, olihan hän joskus osallistunut moiseen näpistelyyn tummahipiäisen taskuvarkaan kanssa. Eipä sitäkään hyypiötä ollut näkynyt sen koommin, kun Perian hoviin oli päässyt. Sääli sinällään, mutta eipä satyyri ollut edes löytänyt sitä puoliveristä mistään. Hänen lähtönsä hoviinkin oli niin kovin.. hätäinen.

Fauni oli kovin keskittynyt katselemaan kojuja ja tutkailemaan niiden tarjontaa. Ihan vain varmuuden vuoksi kävi Perian huomaamatta ujuttamaan kätensä Elodien käteen, jottei kaksikko toisistaan kävisi yllättäen erkanemaan. Juhlijat kun eivät pahemmin katselleet mistä välistä hyppivät, jos ohi halusivat, mutta jos jotkut kansanjuhlassa käsistä toisiaan pitivät, siitä välistä harvemmin kukaan yritti tunkea ohi.
"Haluaisitko kenties maistaa jotain...?" Perian kävi yllättäen kysäisemään Elodielta, kumartuen pienesti tuon puoleen. Tässä hälinässä kun ei välttämättä kuullut toisen puhetta, ellei tarpeeksi lähekkäin puhunut "Esimerkiksi.. hm... Oletko koskaan maistanut kuohuviiniä?".


// >w>''' //

Viesti Ti Marras 11, 2014 6:40

Re: Hooves IV || Aksu

Huoliltaan ja uteliaisuudeltaan Elodielta oli jäänyt huomaamatta Perianin käsi, joka oli ujuttautunut tarttumaan hänen omastaan. Tyttö edelleen silmäili kojuja empivästi, joka kenties sai satyyrin kumartumaan hänen puoleensa. Fauni käänsi katseensa nähdäkseen miehen kasvot yllättäen lähempänä mitä äsken. Käsikin toisen otteessa tuli nyt huomattua. "A-Ahmm!" Elodie päästi äännähdyksen toisen kysymykseen, josta ei oikein saanut selkoa. Onneksi mies ehdotti itse juotavaa. Fauni kykeni nyökyttelemään vastaukseksi, mutta nopeasti tämä tajusi ettei se vastannut oikein Perianin kysymykseen. "Siis, en ole, mutta voisin kyllä maistaa."

Vieressä olevan kojun myyjä näytti huomanneen empivän pikku faunin ja tuon seuralaisen. Kenties asiakkaita? Myyjän odottava katse ei jäänyt Elodielta huomaamatta. Miksi myyjä tuijotti? Kukaan muu ei tuijottanut... Jokin sai faunin äkisti astumaan satyyrin taakse. "A-Aikooko hän i-iskeä minua?" Tyttö piipitti hätäisesti.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Marras 11, 2014 7:07

Re: Hooves IV || Aksu

Jälleen kerran Elodien reaktiot olivat omaa luokkaansa, saaden satyyrin virnuilemaan pienesti. Jostain syystä faunin seurassa Perian ei tuntenut oloaan niin tylsistyneeksi, mitä yleensä toisten kanssa. Elodieta oli hauska... tarkkailla. Seurailla, tuo kun tuntui olevan aina ja yhä niin kovin naiivi kaiken suhteen. Tosin ehkä se johtui vain ympäristöstä, johon Elodie oli tempaistu, tytöllä kun ei ollut kokemusta hovista ja aatelisista ennen kuin Perianille oli apulaiseksi päässyt.
Satyyri hymähti pienesti, myöntävästi Elodien ilmoittaessa ettei ollut moisia juomia maistellut, mutta oli kyllä valmis kokeilemaan. Hienoa, Perianista ainakin tuntui siltä, että pieni määrä alkoholia ei olisi pahitteeksi hänelle, tässä tilanteessa. Ehkä hän voisi rentoutuakin paremmin.

Satyyri oli jo aikeissa avata suunsa, kun Elodie kävi esittämään harvinaisen hassun kysymyksen. Hienoisesti hämmentyneenä Perian vilkaisi Eldoiesta tuohon myyjään, joka silmäili kovinkin tiiviisti potentiaalisia asiakkaita. Samalla kävi myös selväksi, että Elodie oli ottanut puhumiset "iskemisestä" vähän turhankin kirjaimellisesti.
Perian naurahti, parikin kertaa, pudistellen päätään nopeasti.
"Ei, ei hän aio iskeä sinua... ellet koita jotain varastaa, mutta sitähän me emme tee" Perian aloitti, samalla kun saattoi Elodien lähemmäksi tuota kojua, josta myyjä niin kovasti oli tuijottanut.
"Ja iskemisellä tarkoitin enemmänkin.. hmm..." Satyyri jatkoi, selvästi etsien sanoja miten moisen nyt toiselle sarvipäälle selittäisi. Samalla sanojensa ohesta Perian kävi pyytämään myyjältä kaksi pikarillista kuohuviiniä, maksaen ostokset saman tien, myyjän ojentaessa heille juomapikarilliset.
"Tarkoitin... Liehittelyä, Viettelyä. Ei ole harvinaista että jotkut tulevat kansanjuhliin etsimään seuralaisia, kenties vain yhden yön ilakointiin tai sitten pidempäänkin suhteeseen. Ensimmäinen vaihtoehto on yleensä kuitenkin yleisempi, kukapa sitä nyt täältä ajatteli kunnon kumppanin löytää" Satyyri selitti, käyden naureskelemaan pienesti viimeisen huomautuksensa myötä. Kukapa tosiaan...

Viesti Ti Marras 11, 2014 10:50

Re: Hooves IV || Aksu

Elodie tuijotti kysyvästi Periania, joka oli naurahtanut parikin kertaa hänen kysymykseensä. Pian mies selittikin ettei mitään hätää ollut, ei myyjä tyttöä iskisi. Fauni vilkaisi myyjän puoleen, joka toisaalta näytti lempeältä ja harmittomalta hymynsä kanssa.
Elodie otti pariaskelta lähemmäs kojua Perianin mukana, samalla kun tuo yritti selittää mitä oli tarkoittanut iskemisellä. Oliko tyttö ymmärtänyt jälleen jotain väärin? Pieni häpeä sai fauni katseen harhailemaan alas sorkkiin.

Tilattuaan juomat Perian oli keksinyt kunnon selityksen, jonka fauni kykenisi ymmärtämään. Pieni vilkaisu toiseen ehtiin suomaan ennen kuin, ymmärrys tuntui iskevän päin kasvoja lujaa. "V-Viettelyä...Ni-Niin." Elodie sopersi, yrittäen piilotella punaisia kasvojaan kätensä taakse sukiessaan muka valkeaa otsatukkaansa suoraksi. Naiivi, niin naiivi.
Tikarit kalahtivat helesti myyjän asettaessa ne tiskille satyyrin eteen. Myyjä soi pari kohteliasta sanaa, ennen kuin kääntyi tarjoilemaan muita asiakkaita. Riistääkseen ajatuksensa ja huomionsa muualle Elodie otti jo toisen pikareista käsiinsä, silmäillen sen sisällä kuohuavaa viiniä. Kunnon kumppani, fauni pohti mielessään Perianin sanoja.
Seuraava

Paluu Kaupunki

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö