Pikku tossu ja valkoinen sukka


Arot sijaitsevat valtakunnan länsiosassa, aueten heti Quinn metsän vieressä ja jatkuen pitkälle pohjoiseen Kleth vuorelle asti. Arot ovat kumpuilevaa ja välillä tasaantuvaa ruohomaata silmänkantamattomiin. Aroilta löytyy kuitenkin teitä, jokia ja jopa pieniä järviä, jotka rikkovat tämän ruohomeren yhtenäisyyttä silloin tällöin. Kaksi suurinta tietä kulkevat ihmisten kaupungista Nahor kylään ja toinen suurin tie taas ihmisten kaupungista arojen halki Kleth vuorelle. Kleth vuorelle kulkevaa tietä ei kuitenkaan käytetä kovin usein lohikäärmeiden pelossa.

Aroilla sijaitsee tätä nykyä myös Haltioiden kaupunki. Pohjoisemmasta löytyy myös kyliä, jotka uhkarohkeana pitävät majaansa aroilla.

Haltiat pitävät aroja erittäin tarkkaan silmällä kaupunkinsa tähden, joten on erittäin todennäköistä törmätä haltioiden sotilaspartioihin aroilla, varsinkin eteläosassa.

Valvoja: Crimson

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1641

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 8:54

Viesti Ti Syys 29, 2009 8:46

Pikku tossu ja valkoinen sukka

//Noviisi//

Sää oli mitä ihanempia, mutta hyvn tuulinen mikä ei ollut oikein mukavaa orin mielestä. Koko ajan sai siirellä hiuksia pois kasvoilta. Vähät välillä loimikin lähti selkää vasten nihjostelemaan. Tuuli puhalsi takaa mikä oli ikävää ja erittäin ikävää. Sukat olivat paikoillaan, kuitenkin. Ori päätti ottaa uutta kurssia, koska ei jaksanut käsilläänsä viedä hiuksia pois kasvoilta ja selästä loimea.
Se sai pientä rentouttumista orin mieleen. Nyt hän nosti itsekseen laukan ja alkoi laukata kaunillaa vihreässä matossa. Vihreä mattoa oli joka puolella, että ei oikein voisi uskoa milloin alkaisi metsä tai vuoret. Oli ala mäkiä ja ylä mäkiä. Hiusharja liiteli kauniina blondin värisenä. Loimi liuhoitteli niin, että välillä viahti miekkansa. Nopeassa vauhdissa ei oikein erottunat pieniä kivejä, koska vihreä väri muunteli kuvaa voimakkaasti.

//Tök, Tök mikä alku//

Viesti Ke Syys 30, 2009 2:54

Brom

Brom oli Mishan kanssa liikkeellä aroilla. Hänelle ei keksitty mitään tähdellistä tekemistä, joten hänelle annettiin tämä päivä vapaaksi ja mikä olisikaan parempi tapa viettää päivää, kuin metsästää arolla rakkaan karhun kanssa.
Huonoksi onneksi nyt tuulee, mutta sekös Mishaa haittaa. Nalle vain nauttii vilpoisasta tuulahduksesta. " No niin Misha alas näyttää, mikä olet karhujasi." Brom kehotti Mishalle ja tyttönalle alkoikin jo haistelemaan. Misha sai nopeasti aika kummallisen hajun kuonoonsa ja alkoi tallustamaan siihen suuntaan Brom vierellään.
Brom jännitti jousensa valmiiksi odottaen Mishan haistaman kohteen olevan peura tai vastaava. Valitettavasti tuuli heitti hiukset kääpiön kasvoille vähän väliä ja välillä partakin lennähti kasvoille. Brom kyllä mielellään leikkaisi partansa, mutta valitettavasti kääpiöillä parta tekee miehen. Karvattomia pidetään "epämiehekkäinä".
Misha alkoi äännähdellä ja laskeutui maahan. Brom tiesi Mishan yrittävän sanoa saaliin lähteneen liikkeelle. " Hae Misha, minä tulen perässä." Brom sanoi Mishalle tomerasti ja tyttökarhu säntäsi juoksuun.
Misha voi näyttää pullealta, mutta hän juoksee todellisuudessa nopeammin, mitä hevonen. Pian Misha katosi mäen taakse ja Brom yritti juosta, minkä lyhyistä kintuistaan pääsi.
Pian Misha näki saaliinsa, aika omituinen otus, jos häneltä kysyttiin....ottaen huomioon, ettei Misha osaa puhua. Joka tapauksessa Misha säntäsi jahtaamaan tuota otusta.

//Hiukan tönkköä tekstiä minusta//

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1641

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 8:54

Viesti To Loka 01, 2009 1:52

Laukka jatkui reippaan oloisena, koska itse juoksia oli hyvällä tuulella. Kaksi metrinen otus siinä nautteli, kun vapaasti sai juosta. Metässä ei ihan näin pystynyt juoksemaan. Ainoastaan ärsykkeinä oli se, että hiukset saatoivat tulla tielle. Tuuli osaisi niin kovasti tuulistella. Onneksi hän ei ollut mikään pieni, joka saattaisi hyvinkin mennä tuulen mukana. Hermot kireentyivät ja laukka tyssäsi pysähdykseen. Mies kiroili itsekeen hiuksiensa kanssa ja alkoi olla sitä mieltä, että voisi leikkauttaa hiuksiaansa lyhyemmäksi. Hiuksien kanssa näprätessään silmät kohdistuivat liikkuvaan tummaan, joka oli karhu. Mitä karhut liikkuivat tällaisissa paikoissa. Miehen mielessä kävi.
Karhu ei näyttänyt mitenkään ystävälliseltä. Uhkaavasti ja automaattisesti mies nousi kahdelle jallseensa ja huitoili etulillaansa eteen päin. Ollessaan kahdella jallalla koko saattoi olla jopa kolmen metrin ja varisin, kun oli ori. Kentauri lähti juoksemaan pois päin, koska se oli parempi. Onneksi hänellä oli aseensa mukana, jos jäisi taistoon asti. Erico luotti myös siihen, että karhut eivät jaksaisi kaun juosta pitkää matkaista juoksemista, kuin hevoset. Karhujen hölkyys oli laukan askelia mitä löytyi hevosillla, mutta hevosilla oli isommat jalat hyötynä. Ikinä ei saanut pistää sattuman varaan. Jos oli ylin varma niin silloin tapahtui kaameita enemmäkseen ja tapahtumat tulivat itseeen. Ehkä Erico nyt harmitteli, että oli unohtanut alituulen selustan miten tässä nyt tapahtui.

Viesti To Loka 01, 2009 4:22

Brom

Misha lähestyi tuota kummallista otusta ja juuri, kun pääsi tarpeeksi lähelle nalleparka sai kaviosta kuonoonsa. Misha ärhenteli kivusta ja piteli etutassuillaan kuonostaan. Se ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun mokoma lähti karkuun ja Misha oli päättänyt maksaa takaisin.
Olennon huonoksi onneksi Misha on koulutettu juoksemaan pitkiä matkoja, joten ihan heti ei olio pääse hänestä eroon, sitä paitsi Misha juoksee hevosta nopeammin, joten kyllä Misha saa sen pian kiinni. Tuuli ei onneksi Mishan menoa, joten pian Misha pääsikin olennon oikean takajalan viereen ja yritti läimäyttää tassullaan kampatakaseen tuon. Onnistui tai ei, seuraavaksi Misha yritti loikata olennon selkään, eikä edes hevonen jaksaisi kantaa itseään painavampaa karhua. Olentoa ei auttanut sekään, että Misha on hiukan keskivertoa isompi. Jos olento nyt kääntyisi saattaisi tuo nähdä Mishan hopeisen kaulapannan loikan aikana.

Brom yritti juosta Mishan perään, mutta tuuli meinasi useaan otteeseen kaataa hänet. Kääpiö manaili, ettei mennytkään Mishan selässä. " Vietävän myrskytuuli!!! Luuletkos olevasi minua vahvempi!? Minua, joka on nähnyt pohjoisten lumimyrskyt! Ehei, minä olen vahvempi, kuin sinä!!" Brom uhosi tuulelle ja pisti juoksuksi nojaten eteenpäin.
Kohta Brom pääsi näkemään, kuinka Misha jahtasi olentoa, joka ei todellakaan ollut saaliseläin. Brom oli saanut kuninkaalta käskyn ampua, joka ikisen taruolennon, joka sattui tielle, koska nuo ovat haltioiden puolella. Brom ei kuitenkaan voi tappaa taruolentoja niin heppoisin perustein. Suurin osa kotipuolenkin taruolennoista on rauhallisia, eivätkä ne hyökkää ellei niiden kimppuun hyökätä. Bromille tiedotettiin, myös vangita tai tappaa kaikki joilla on vihreää yllään ja Brom näki tottuneilla silmillään olennolla olevan yllään jotain vihreää. Bromista on kuitenkin järjetöntä tappaa tai vangita joku vaatetuksen perusteella. Jokuhan voisi pitää vihreää vain siksi, että pitää sitä somana värinä.
Näitä miettiessään Brom oli yrittänyt tavoittaa Mishaa, joka jahtasi olentoa, valitettavasti kääpiöt eivät ole kovia juoksemaan senkin takia, että heillä on lyhyet jalat. Jos Misha kuitenkin onnistuu kaatamaan olennon saa nähdä miten käy ja Misha ei tappaisi tuota, ellei olisi hengenvaarassa.

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1641

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 8:54

Viesti To Loka 01, 2009 7:07

Erico ei voinut uskoa, että karhu meni hämilleen pillastumisesta. Monet kentaurit tekivät niin, jos säikähtävästi noin yllättävästi. Taistelua ori ei oikein haluisi tehdä, koska toinen oli luonto kappele myös. Pian karhu oli hänen takasissa ja samassa pukkeja tuli taakse päin. Tervät takajalat lentelivät terävästi taakse ja sivuille. Laukka askeleet eivät menneet sekaisin vielä. Todella piinaavasti karhu oli kintereellä. Viimeiseksi tahoksi se menisi aseisiin. Nopean äkki käänöksen Erico teki ja vaihtoi suuntaan. Tehdessään käännöstä karhun käpälät kaatoivat jalat kummoleen. Pian kentauri makasi nurmikossa ja kovassa tuulessa. Samassa mies veti aseen loimen alta esiin. Hän laittoi aseen väliin, mutta ei tökäisyt sitä karhuun. Itse karhu sai valita halusi miekan sisäänsä vai ei. Erico ei haluisi pistää toista, mutta ei halunnut myöskään ruaksi joutua. Pitäen silmänsä tiukasti kiinni karhussa ja miekka valmiina puolustamaan. Tässä pienessä väli ajassa kentauri halusi nousta ylös jaloilleen.

Viesti To Loka 01, 2009 8:52

Brom

Misha onnistui, kuin onnistuikin kaatamaan olennon, kun tuo kääntyi. Misha olisi alkanut raadella saalistaan, ellei tuo olisi ottanut asetta. Misha tajusi tuon miekan olevan vaarallinen ja pysyi nyt vain paikoillaan olentoa pidellen. Isäntä saisi päättää mitä tuolle tehdään.

Isännästä puheen ollen. Brom oli ehtinyt kipittää lyhyillä jaloillaan kaukana olennon taakse ja lähestyi sieltä. Misha vilkaisi isäntäänsä ja olisi äännähdellyt ellei Brom olisi pitänyt sormeaan suun edessä, joka tarkoitti, että nyt piti olla hiljaa. Brom hiipi olennon taakse ja laittoi kirveensä tuon kaulalle. " Pudota miekka tai minä pudotan pääsi." Brom uhkasi olennolle.
" Hyvää työtä Misha. Hyvä tyttö." Brom kehui Mishaa, joka äännähteli onnellisesti. Brom piti yhä kirvestään olennon kaulalla. " Nuuski tyttö nuuski." Brom kehotti Mishaa. " Ja jos yrität mitään hassua, sinun käy hassusti." Brom uhkasi vielä. Misha alkoi nuuskia olentoa. Aloittaen hevosruumiista, sitten vaatteista ja lopuksi päästä. Misha ei ärissyt kertaakaan, joten joko olento ei ole ollut haltioiden lähellä tai sitten tuo on ollut vähän aikaa sitten pesulla. " Et ainakaan haise haltialta, mutta voit ihan hyvin olla käynyt pesulla, joten joudut ihmisille kuulusteltavaksi." Brom tokaisi ja viittoi Mishaa vahtimaan olentoa, sillä välin kun Brom kaivaisi laukustaan köyden ja sitoisi olennon kädet ja kaulan.

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1641

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 8:54

Viesti To Loka 01, 2009 9:35

Pian hänen kaulassaan oli kirves ja käsky. Vaaleat silmät kääntyivät katsomaan ylemmäksi, koska halusi tiettää kuka uhkaili hänen henkeäänsä. Mies ei voinut uskoa, että pieni kääpiö uhitteli hänen henkeäänsä. Pieni hörinä tuli miehestä.
" Jos sinä viet omasi aseesi pois kaulasti. " Erico sanoit omat ehdonsa.
Erico oli ihmeissään miten kääpiö ei ollut vielä lentänyt tuulen mukana mualle, koska oli näin kova tuuli. Tämä oli hyvin loukkaavaa, kun karhu alkoi haistella häntä. Erico huomasi, että kääpiö ei ollut tuttu kenturista. Sitten pikkuinen sanoi, että hän ei olisi peseytynyt. Sitten ihmiset hyyppiö mainitsi kentauri hörisemään uudestaan.
" Anteeksi milloin itse kävit pesulla? " Erico kysyi.
Vaikka hän oli antanut karhun haistella itseäänsä niin hän ei ole päästänyt miekastaansa irti. Hän ei mene ihmisten käsitteleväksi. Ei voinut tietää millaiseen orjaksi joutuisi. Hänen kapasiteetti ei kestäisi sitä.

Viesti Pe Loka 02, 2009 12:50

Brom

Olio meni sanelemaan omia ehtojaan Bromille, vaikka tuolla ei nyt olisi ollut mitään oikeutta siihen. " Ehkä laitankin, jos sinä pudotat aseesi ensin." Brom virnuili ja liikutteli kirveen terää ilkeästi miehen kaulalla, kuitenkaan tekemättä haavaa. Ei Brom vielä tuota tappaisi ilman hyvää syytä, kuten jos tuo aikoisi Mishaa viillellä. Olento vielä kysyi, koska oli käynyt pesulla. Brom tarttui olentoa hiuksista ja taivutti niskaa ilkeästi. " Ensinnäkin sanoin, että sinä olet saattanut peseytyä, jolloin haltia haju ehkä haihtui sinusta. Toiseksi peseydyin ihan äskettäin, toissapäivänä nimittäin." Brom kuiskasi olennon korvaan. Samalla, kun Brom oli hiukan olentoa väännellyt, Misha puri tuota miekkakäteen, jolloin tuon oli ihan pakko pudottaa miekkansa. " No käyhän se noinkin." Brom totesi ja poimi miekan, ennen kuin käski Mishaa irrottamaan. " Sanohan, mikä olet? En ole ennen nähnyt sinunlaisiasi." Brom kysyi olennolta välittämättä siitä, että Misha oli äsken purrut tuota.
Brom oli kiinnostunut, mikä olento tuo oli. Hän ei koskaan ole kuullut hevosista joilla on ihmisen yläruumis.

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1641

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 8:54

Viesti La Loka 03, 2009 11:51

Toinen edelleen vaatti miekan irottamista. Saatuaan hieman tukkapöllyä ei saanut oria kirkaisemaan, mutta se kertoisen, että kannattaisi päästä aseensa irti. Erico asetti miekkansa lähelle itseäänsä, mutta hyvin tiukasti maata vasten. Todella helposti sitä ei saannut vetäisemällä irti. Pieni virne kasvoissaan oli, koska hän ei ole tavannut haltioita moniin vuosiin. Toinen asia oli se, että hän tallusteli samoissa alueella esimerkiksi metsä. Siitä varmasti saattoi olla, että hänessä oli pientä haltia hajua.
Nauru meinasi karata kentaurin suusta. Hän ei voinut uskoa, että kääpiö ei ole nähnyt hänen kaltaisia olentoja. Toisinaan se ei ollut ihme, koska ne otukset elivät mualla seutua, kuin metsä.
" Mitä luulisit kääpiö, puoliksi ihminen ja hevonen. Kentauri minä olen rodultani. Tiedän, että olen jonkin epäsikiön näköinen varmasti sinulle. " Erico sanoi.
Pienesti hän katsoi käsiäänsä mitä toinen oli purrut. Onneksi hänen metallinen suojus suojasi jonkun verran puremalta. Nyt hän vaati katseellaansa, että saisi nousi kiltisti ylös.

Viesti Su Loka 04, 2009 2:21

Brom

Toinen sitten laski miekkansa. Se helpottaakin asioita.
" Kentauri? En ole kuullutkaan. Teikäläisiä, kun ei meilläpäin ole. Ja et sinä vielä epäsikiö ole. " Brom tokaisi kentaurille. Bromin käsitys epäsikiöstä on jokin epämuodostunut olento ja tämä kentauri ei todellakaan ole sellainen.
Misha katseli kentauria ja sen jälkeen isäntäänsä anovasti. " Et saa syödä häntä." Brom tiukkaisi Mishalle.
" Päästäisin sinut muuten, mutta minulla on käsky vangita tai tappaa kaikki taruolennot. Niin järjetöntä, kuin se onkin." Brom huokaisi kentaurille ja alkoi sitomaan tuon käsiä samalla kun Misha vahti, ettei tuo tekisi mitään hassua. Brom sitoi vielä tuon kaulan, kuin aikoisi hevosta taluttaa. Lopuksi köyden toinen pää Mishan kaulapantaan, jolloin Bromin ei tarvitse pidellä kiinni.
Brom viittoi Misha nousemaan pois kentaurin päältä, jotta tuo pääsisi ylös. " Jos luulet voivasi yrittää karkuun, niin turha luulo. Misha on vahvempi, kuin sinä." Brom varoitti kentauria.

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1641

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 8:54

Viesti Su Loka 04, 2009 10:16

Erico ei voinut uskoa korviaansa. Pikku mies ei ole ennen kuullut kentaurista. Ennen kaikkea häntä yllätti, että mies oli hieman vastaan epäsikiöstä. Kääpiön mukaan hän ei ollut epäsikiöä. Monet olivat sanonneet ja samoin itse sanoi itselleensä, että oli epäsikiö. Siinä asiassa kentauri ei voinut sanoa yhtään mitään ja oli hiljaa. Pieni herkkän Erico tunsi kääpiössä mitä oli sanonnut hänelle.
" Miksi et voi päästää sitten minua vapaaksi? Kukaan ei tarvitse tietää ja kuka olisi todistamassa, että päästäisit kentaurin vapaaksi. " Erico sanoi.
Miksi kääpiö ei voinut päästää hänet vapaaksi? Olihan itse mikku mies oli taruolent myös. Sen Erico tiesi, että heidän ajatusta ei pystyisi helposti murtautumaan.
" Etkö ole ajatellut teitä voitaisiin pettää, kun olette meidät hävittäneet. Enään jäisi ihmisiä. " Erico sanoi melkein enemmän itsekseen, kun häntä sidottiin naruilla kiinni.
Pienen vasta rinnan naruihin hän antoi, mutta lopulta antautui, koska toisella oli ase. Hän oli typerästi luottanut pikkukenkäiseen. Typerästi hän oli ajatellut sinäänsä, koska kääpiöt olivat lähempänä sukuu ihmiseen, kuin kentauriin. Kitisti hän nousi maasta sidottuna karhuun. Silmistä saattoi nähdä miten peloissaan kentauri oli ja miten hän hyväksyi toisen valitseman puolueen.

Viesti Ma Loka 05, 2009 10:42

Brom

Bromia hiukan mietitytti mahdollisuus päästää kentauri vapaaksi, mutta Brom on aina ollut uskollinen kääpiökuninkaalle ja ihmisten kuningasta hän kunnioittaa vähintään yhtä paljon. " Olen liian uskollinen tehdäkseni niin. Meillä päin saa piiskaa, jos rikkoo kuninkaan luottamuksen ja jos luottamuksen rikkoo toistuvasti, se on pää poikki." Brom selitti kentaurille. Brom on nytkin Cryptissä vain siksi, että kuningas antoi luvan mennä. Brom kuunteli, kuinka kentauri kysyi, olisiko ajatellut ihmisten voivan pettää kääpiöt. " Enpä usko, että ihmiset ovat niin kieroja, ainakaan kuningas. Sitä paitsi olemme auttaneet ihmisiä rakennus asioissa kautta aikojen. Haltioitakin autoimme kerran, kunnes nuo päättivät pettää meidät urkkimalla salaisuuksiamme." Brom selitti kentaurille selittäen samalla yhden syyn, miksi hän ei pitänyt haltioista. " Sitä paitsi minun kotini on kaukana pohjoisessa, joten se olisiko täällä ihmisvalta on minulle se ja sama." Brom jatkoi taputtaen samalla Mishan liikkeelle. Jos kentauri päättää niskuroida, Misha kyllä pistää tuohon vauhtia.

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1641

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 8:54

Viesti Ma Loka 05, 2009 2:46

Hieman surullisen mielin hän katsoi kääpiötä. Pienesti hymähti, mutta enemmäkseen itselleen ja omalla moitteelleensa.
" Vai, että niin. Toivottavasti kuninkaanne osaa johtaa teidät, että kaikilla teidän kantaisilla otuksilla on kaikki hyvin. Eli viet ensin sinun kuninkaallesi vai ihmisten kuninkaalle? " Erico sanoi.
Saatuaan loimen siistiksi Erico katsoi edelleen surentuneena. Elämä oli haihtunumassa kokonan häneltä pois. Eikö toinen voinut vai tappaa hänet, jos tahtoi todella ystävällinen. Kentaurit eivät kestä vankeutta. Katsellaan hän välitti myös sen, että oli pahoillaan mitä haltiat olivat tehneet heille. Hän itse oli seppä ja jonkunlainen sotilas. Hän ei itseäänsä kuitenkaan pitänyt sotilaana laisinkaan, vaikka oli sotilas sukuinen.
" Muuten mistä sinä tiedät, että olemme haltian puolella? Osahan meistä taistelee ihmisten rinnassa. " Erico sanoi.
Kentaurit ovat taisteelleet ihmisten ja haltiaoiden puolesta eri aikoina. Se riippui kovasti siitä, että miten henkilöt olivat saaneet puolelleensa. Miten he hyödyntäisivät asian myös itselleensä. Kiltisti Erico asteli, kun toinen alkoi astella eteen päin. Löntystellen hän seuraili karhua. Asteli, kuitenkin niin, että nauru ei hiertäisi hänen kaullaansa.

Viesti Ma Loka 05, 2009 3:14

Brom

Brom purskahti nauruun, kun kentauri kysyi veisikö Brom tuon ensin kääpiö kuninkaalle. Olisi melkoinen matka: kauas pohjoiseen laivalla, jossa sekä Brom, että Misha kärsivät. Sen jälkeen kolmen päivän matka vuoristossa, kunnes nuo olisivat perillä. " Anteeksi, mutta kääpiökuningas ei ole täällä vaan pohjoisilla vuorilla meren takana. Täm kertonee, että vien sinut ihmisille." Brom sanoi vakavoiduttuaan hiukan. Tuuli huiskautti parran kääpiön kasvoille. Mutisten hiukan Brom painoi partansa alas. " Sitä varten minulla on Misha." Brom sanoi ja taputti karhun selkää. " Misha on oppinut vihaamaan haltioita ollessaan kanssani. Joten jos Misha alkaa äristä, kohde on joko haltioiden lähellä ollut, pimeyden olento, tai sitten Misha ei vain pidä tästä. Sitä paitsi eiköhän se saada sinusta irti." Brom sanoi kentaurille puoli pilkalla. " Olen muuten Brom ja Mishan esittelinkin." Brom sanoi yhtäkkiä. Miksiköhän kääpiö nyt itsensä meni esittelemään olennolle, joka voi kuolla pelkästään siksi, että tuo oli taruolento.
Matkalla kylään Brom mietti hiukan päästäisikö tuota olentoa vai ei. Ainakin se antoi hyvän pointin, että kukaan ei ole näkemässä. Lisäksi Brom huomasi tuon naamasta surun. Sääli, velvollisuus menee tunteiden edelle. Niin vain on.

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1641

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 8:54

Viesti Ma Loka 05, 2009 5:14

Pieni hörinä tuli kentaurista, kun kuuli toisen sanoman. Hänet vietäisiin ihmisten kuninkaan eteen. Se tietäisi sitä, että hänen täytyisi murhata, jos saa hyvän mahdolisuuden. Jos hän ei tekisi saisi hakkua omasta kylästään. Jos hän tekisi tai yrittäisi silloin ainakin saisi kirveen kaulaansa. Hän ei oikein tiennyt mitä tehdä, kuin askella toisen mukana, että naru ei kiertäisi kaulaansa. Hänen ajatukset olivat sielä ja täälä. Silmät tekivät pyörähdyksen. Hänestä voisi tulla sankari tai pelkuri. Kumpaakaan hän ei haluisi tulla.
Onneksi pienesti ajatus sai vaihtua, koska pienempi henkilö puhui hänelle muuta. Hymyä se ei saanut kuitenkaan kentaurin kasvoille.
" No sinä olet hyvä kouluttaja. " Eirco sanoi.
Pienesti hän ällistyi, kun toinen esitteli itsensä hänelle. Pitäisikö hänen esitellä itsensä nyt pikkuiselle.
" Olen Erico. " Kentauri hiljaa itsekseen.
Mitähän tässä tapahtuisi vielä, mutta hän tiesi, että jokainen askel vei lähemmäksi ihmisten kuninkaata. Ennen kaikkea, jos hän näkee kuninkaan mitä hän tekisi hänelle. Mihin kurjaan työhän joutuisi tekemään. Se ajattelu sai miehen kädet hieromaan vartaloaansa.
Seuraava

Paluu Laurina Arot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö