Pikku tossu ja valkoinen sukka


Arot sijaitsevat valtakunnan länsiosassa, aueten heti Quinn metsän vieressä ja jatkuen pitkälle pohjoiseen Kleth vuorelle asti. Arot ovat kumpuilevaa ja välillä tasaantuvaa ruohomaata silmänkantamattomiin. Aroilta löytyy kuitenkin teitä, jokia ja jopa pieniä järviä, jotka rikkovat tämän ruohomeren yhtenäisyyttä silloin tällöin. Kaksi suurinta tietä kulkevat ihmisten kaupungista Nahor kylään ja toinen suurin tie taas ihmisten kaupungista arojen halki Kleth vuorelle. Kleth vuorelle kulkevaa tietä ei kuitenkaan käytetä kovin usein lohikäärmeiden pelossa.

Aroilla sijaitsee tätä nykyä myös Haltioiden kaupunki. Pohjoisemmasta löytyy myös kyliä, jotka uhkarohkeana pitävät majaansa aroilla.

Haltiat pitävät aroja erittäin tarkkaan silmällä kaupunkinsa tähden, joten on erittäin todennäköistä törmätä haltioiden sotilaspartioihin aroilla, varsinkin eteläosassa.

Valvoja: Crimson

Viesti To Loka 08, 2009 3:07

Brom

Kääpiö hymyili hiukan omahyväisenä, kun tämä Ericoksi esittäytynyt kentauri sanoi häntä hyväksi kouluttajaksi. Tosin saattoihan se johtua siitäkin, että Misha on vanhan Ärjyn jälkeläinen. Ärjy kun on vaarallisempi, kuin useimmat taruolennotkaan, sitä paitsi moni epäilee, ettei Ärjykään ihan tavallinen karhu ole.
Brom vilkaisi hiukan Ericoa ja huomasi tuon olevan peloissaan, jostain. Ehkä sitä, että tuo on haltijoiden puolella ja tämä teloitettaisiin, kunhan siitä olisi kaikki tarpeellinen tieto puristettu ulos. Brom kuitenkin muisti, miten ihmiset puhuvat taruolennoista, joten vaikka tämä kentauri olisikin puolueeton, tuo joutuisi pakkotyöhön.
" Ikävä herättää turhia toiveita, mutta jos olisin varma, ettet ole haltijoiden kätyri, päästäisin sinut." Brom sanoi kentaurille hiukan haikein mielin.
Misha alkoi äännähdellä iloisesti, kun he lähestyivät ihmisten kylää. Kohta tuon kentaurin kohtalo on sinetöity kukaties.

// Ellei nyt Ihme tapahdu, joudun pyytämään Rosia, Suskaria tai Aksua ottamaan vangin vastaan//

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1641

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 8:54

Viesti Pe Loka 09, 2009 4:55

//Topivottavasti ei vielä, koska Erico ei halua joutua vangiksi ja tekemään ällöttävää hommia//

Pienesti kentauri hävetti sanomaansa. Hänen ei olisi pitänyt esittää nimeänsä. Mihin ongelmiin hän nyt joutuisi ja mitä kaameita tehdä. Hän ei haluisi yhtään ajatella sellaista minkälaiseen työhön joutuu. Mitä enemmän ajatteli niin sitä enemmän vajoisi masennukseen. Masennuksesta hän ei pääsisi helposti enään pirteäksi mitä ennen oli. Brom kääpiö halusi päästää hänet, jos olisi varmasti puoluueton. Se pienesti piristi kentauria. Miten hän voisi sanoa, että ei halunnut olla osaa tässä taistelussa.
" Miten voin uskotella sinun kaltaista uskomaan minua, että olen puolueton otus? " Kentauri sanoi.
Kentauri katsoi anelevasti pikkuista ja pienesti hidasti vauhtiaan. Hän ei halusi tehdä yhtään mitään pahaa kummallekkaan, jos pakko sitten on pakko pääsisi orjuudesta.

Viesti Ke Loka 14, 2009 8:17

Brom

Bromia pisti miettimään Ericon sanat. Kääpiölle on kehittynyt kuudes aisti muista vieraista. Juuri nyt kuudes aisti ei kertonut oliko Erico haltioiden puolella, mutta se kertoi tuon olevan vaaraton.
Tuuli oli viimein tyyntynyt, mutta alkoi sataa räntää. Brom katseli taivaalle huokaisten syvää. Kotona pohjoisessa lumi oli erittäin yleinen näky, joten hänelle tulisi vain kotoisampi olo maan peittyessä lumeen. Mishakin alkoi ääännähdellä innostuneena nähdessään lunta. Misha rakasti lumessa peuhaamista ja tekikin itselleen toisinaan lumiluolan.
Brom taputti Mishaa selkään ja veti hellästi kaulapannasta, jolloin Misha pysähtyi. Brom laskeutui Mishan selästä ja käveli kentaurin luo. " Kadun tätä varmasti myöhemmin, mutta kuudes aistini väittää sinua vaarattomaksi, joten siinä mielessä minua ei kaduta." Brom tokaisi ja viittoi kentauria kumartumaan. Olettaen, että kentauri totteli, Brom irrotti köydet ja käveli Mishan luokse. " Ja nyt mene, ennen kuin muutan mieleni." Brom melkein käski tuota, jotta tuo ymmärtäisi vihjeen.
Jos ihmisten kuningas saa tietää tästä, Brom saa vähintään ruoskasta.

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1641

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 8:54

Viesti To Loka 15, 2009 10:37

Lumen tulo ylätti todella paljon kentauria. Miten niin nopeasti sää oli vaihtunut. Ennemmän tämä seurtu olisi kuuma, kuin aurinko. Tuuli olisi ainoa vilvoitin. Karhun alkaessa tansahdella innoissaan Erico alkoi enemmän olla pelokas. Kasvoista sai nähdä miten kovasti hän halusi päästää suojaa lumelta. Etu kaviokin nousi sen merkiksi, että lumi mene pois jalastani. Miten kylmyys tuli lumesta, että milloin hyvänä kentauri saattaisi sairastua flunssaan. Silti Erico katsoi narun perään, että ei alkaisi toisen takia hiertämään kaulaansa.
Kuulessaan mitä pieni tossu sanoi hänelle. Sai Ericon narunsa unohdukseen ja katsoi kummissaan pikkuista. Miten hän oli saanut toisen luottamuksen näin nopeasti. Eikö pikkuiset ollut jääräpäisiä ja erittäin tottelivia omia ylempiarvoisia kohtaan.
" Todellakin? " Erico kysyi hiljaa heiverösti.
Noilla sanoilla Erico saattoi olettaa mies tekisi jonkin hyvän eleen, kun käsi kumartua. Mielellään hän ei haluisi kumartua. Heidän tapana ei ollut kumartaa toisille otuksille. Tässä hän saattaisi tehdä poikkeuksen, kun toinen oli hän huomattavasti lyhyempi. Nopeasti nauru kaulassa ei ollut enää, mutta käsissään hänellä oli vielä kädet sidottuina. Tämä olo oli kummallinen, mutta mahtava. Hämillään hän katsoi pikkuista vielä, kun toinen sanoi vielä. Innostus sai kentaurin pysymään paikoillaan. Hän oli pienesti myös shokissa toinen tekosista.
Päästyään yli innostuksesta ja shokista Erico ei voinut olla halaamatta toista pikaisesti ja samassa asteli hieman kauemmaksi, että karhu ei saisi tehtyään mitä hirvittävän yllättävää ja samoin pikkuinen. Pienen höräisyn kuullui kentaurilta.

Viesti Pe Loka 16, 2009 12:41

Brom

Brom ihmetteli kovasti, miten oli päästänyt taruolennon noin vain.
Haltiat ovat tunnetusti ystäviä taruolentojen kanssa. Ihmiset ylenkatsovat noita, kun taas kääpiöt ovat sovussa pohjoisten olentojen kanssa ja siksi heille opetetaan, että taruolennon saa tappaa vain jos tuo uhkaa henkeä. Näistä kolmesta rodusta puheen ollen, Kääpiöiden näkökulmasta haltiat ylenkatsovat molempia, eivätkä kunnioita rotusalaisuuksia, joka on tullut menneinä aikoina selväksi. Jotkut ihmiset ylenkatsovat kääpiöitä, mutta kääpiöt pitävät itseään koko erosta huolimatta noiden vertaisina.
Brom heräsi ajatuksistaan, kun huomasi Mishan laskeneen päänsä isäntänsä olalle. Brom halasi rakasta karhutoveriaan. Misha taisi jälleen ymmärtää isännällään olevan vaikeaa, kuten se on jo monta kertaa Bromin elämän aikana tajunnut. Brom kuuli, kuinka kentauri vielä hörähti siellä takana ja vielä halasikin pienesti. " Älä tee noin! Ala painua ennen, kuin tulen järkiini ja usutan Mishan päällesi!" Brom huusi kentaurille ja siirsi kätensä Mishan päältä tuon kaulapantaan, jottei tuo keksisi hyökätä omia aikojaan.

// Jos Erico nyt älyää häipyä tämä oli tässä//

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1641

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 8:54

Viesti Ke Loka 21, 2009 10:01

Kentauri ori oli kokonaan lamaantunut paikoilleen. Mitä toi pikkuinen tossu oli puhunut sai aivan katsomaan yhteen paikkaan ja se oli pikku tossu. Vaaleat hiuksien eivät haitanneet laisinkaan, kun kutettelivat hänen kasvossaansa. Hän ei todellakaan osannut ajatella edes mitä oli tapahtunut. Ennen kaikkea miten hän voisi olla antaa kiitoksen pikkuiselle miehelle.
" Kiitos, olet erityinen mies. " Kentauri sanoi.
Hän näytti siltä, että kerjäisi Brommilta, että saisi tehdä pienen vastapalvelun. Pian se tulikin, mutta Erico ei oikein uskonut samona olisi se. Tietenkin hän voisi kipitellä pois ja jättää pikkumiehen ja karhun keskemään.
" Mitä voin tehdä vasta palvelun? " Erico kysyi, mutta kasvot olivat hiljaiset.
Bromin kasvot näyttivät sitä, että voisi hyökätä karhullaansa hänen päälleensä. Varovaisesti ja vaistomaisesti hän asteli kauemmaksi niistä kahdesta.
" Kiitos. " Erico sanoi vielä ennen, kuin nosti laukan.
Laukan nostaessa ja eteen päin laukkasi Erico katsoi vielä yhden kerran ihmeelistä ystävyys paria. Aavalla heinikon päällä juoksanteli valkoinen susi kääpiön ohitse ja karhun.

Viesti Ti Marras 03, 2009 8:18

Brom

Brom on ehkä erityinen kentaurille, mutta myötätunto taruolentoja kohtaan on, joka kääpiölle tuttua. Kuitenkin kentauri älysi lähteä, ennen kuin Brom ehti huutaa, jotain muuta.
Hiukan kyllä harmitti kääpiötä, mutta minkäs teet. Jotkut kääpiöt ovat lämminsydämmisiä, vaikkakin kovan ja kylmän ulkokuoren peitossa.
Ilme tosin kirkastui, kun kääpiö huomasi valkoisen suden juoksevan jonkin matkan päässä. Kääpiöllä kävi ensimmäisenä ajatuksena, että tuosta turkista saisi hyvät rahat tai ehkä sen antaisi kuninkaalle. Jos kuningas ei itse sitä aio käyttää, niin voihan tuo antaa sen tyttärelleen tai jotain vastaavaa. " Katsohan Misha tuolta tulee valkea susi, pitämään meitä leivissä tai kasvattamaan suosiotamme." Brom totesi Mishalle, joka hörähti hieman. On ehkä outoa puhua monikossa, mutta Bromille siitä on tullut tapa ja jos joku sanoo häntä hulluksi sen takia, niin mokomille lättyyn. Tai Bromin tapauksessa haaraväliin, niin likainen temppu, kuin se onkin.
Brom nousi MIshan selkään ja heti Misha alkoi jahtaamaan, tuota valkeaa sutta. Brom jännitti erittäin vahvaan jouseensa nuolen, tähtäsi suteen ja ampui otusta.

//Jos tuo susi on joku toinen hahmosi, niin antaa tulla vain :)//

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1641

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 8:54

Viesti Pe Marras 06, 2009 12:09

//Onhan se minun yksi hahmoistani. Pistetään sitten//

Erico laukkasi mielissään. Hän ei voinut mitenkään ymmärtää miten kääpiö oli hyväksynyt hänen menoaa. Toivottavasti kukaan ei huomaisi hänen päästöään. Milläänlailla Erico ei halunnut toisen joutuvan pulaan, kun mitä toinen oli tehnyt hänelle.
Valkoinen susi juoksenteli iloisen tuulisena. Kaukaa susi kiersi varmuuden vuoksi kentaurin ja samoi vastaan tulevan pariskunnan. Ruskeilla silmillä hän katsoi hetken ennen, kuin käänsi katseensa eteensä. Ne ei näyttänyt mielyttiviltä, kuin kentauri näytti. Isompana ryhmänä hän olisi vaarallinen kentaurille, jos kentauri on vielä yksin. Juostessaan hän huomasi, että jonkinlainen vaara olisi tulossa. Samassa hän huomasi vimmauksen ylhäällä. Nopealla reaktiolla hän väisti nuolen osumasta itseensä. Vauhti pysähtyi samalla, koska katsahti nuolta hetken. Samassa susi käänsi vihaisen katseen pariskuntaa mitkä näytti hyvin erikoiselta. Katsahtettuaan hampaat näkyvillä hän lähti juoksemaan uudemman kerran kauemmaksi pariskunnasta.

Viesti Ke Marras 11, 2009 4:17

Brom

Harmi se laukaus meni ohi, mutta Brom ei aio luovuttaa noin helposti. Misha kuroi koko ajan välimatkaa umpeen, jotta Bromin olisi helpompi ampua.
Brom jännitti jousensa uudelleen ja tähtäsi suteen, mutta ajattelikin toista metodia. Brom laittoi jousen pois ja antoi Mishan kuroa välimatkaa umpeen.
Brom nousi Mishan selässä kyykkyyn tasapainotellen hiukan. Susi liikkui melko liukkaasti, mutta Misha onnistui päästä lähelle. Brom pudottautui vaivihkaaa alas korkeaan heinikkoon kuiskatuuaan Mishalle käskyn yrittää saada susi takaisin samaan paikaan.
Heinikossa Brom valmistautui väijytykseen. Kun Misha onnistuisi kiertämään suden takaisin tänne, Brom iskisi hallaturkkia kirveellä päähän ja vaikka susi onnistuisi jollain ihmeen tuurilla välttämään Bromin kirveen, Olisi kääpiöllä hyvä tarkka-ammunta paikka.
Misha hidasti hiukan tahtiaan, kun isäntä oli pudottautunut selästä, jotta susi saisi hiukan välimatkaa. Karhuneiti päätti kiertää hiukan suden vasemmalle puolelle saadakseen tuon kääntymään ympäri samaan paikkaan, mihin isäntä putosi. Totta kai Mishan teki mieli hoitaa susi yksin, mutta isäntä palkitsee hänet aina jollakin herkullisella syötävällä, jos tuo onnistuu. Sitä paitsi Misha pitää siitä, että isäntä kehuu tuota älykkääksi.
Brom oli iskuvalmiina heinikossa ja tuulen alapuolella, ettei susi vain saisi vihiä hänen olemassa olostaan. Brom piti kirveensä valmiina iskuun. Pian Brom kuuli heikosti, kuinka Misha ajoi sutta hänen suuntaansa. Brom odotti laskien samalla viidestä alspäin rauhoittuakseen. " TÄSTÄ SAAT!" Brom huusi astuen esiin heinikosta ja yritti iskeä sutta kaulan alapuolelle, jottei vahingoittaisi turkkia liikaa.

//Anteeksi, että hiukan määräsin hahmosi liikettä, mutta iskun kohdalla pallo on sinulla//

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1641

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 8:54

Viesti Ke Marras 11, 2009 11:52

Safilye huomasi, että kaksikko seuraisi häntä kovasti. Se oli piinnallista Safilyen mielestä. Matkaksi tuli yllätyksi, että pienempi otus oli korventanut kadoksiin. Pian se oli hänen edessään ja sai sukkelasti väistyä. Onneksi hän oli vikkelä jaloistaan. Karhu uudestaan alkoi jahtamaan saman tyyppisesti sai susi mietteillä. Ajo voisi olla samanlainen. Pienesti ihan siinne suuntaan susi ei juossut vaan kuperasti juoksi karhusta pois päin.

//Mistä aineista kirves on tehty esim. onko siinä hopeaa??Lyhyt, koska teit vaikean ja liikuttelit hahmoani.//

Viesti Ti Marras 17, 2009 9:02

Brom

Sudenrontti onnistui väistämään Bromin kirveen. Brom hiukan manaili huonoa tuuriaan. Brom olisi nyt voinut yrittää ampua, mutta hän pelkäsi osuvansa Mishaan, joka oli edelleen suden kannoilla.
Misha alkoi jo hengästyä juoksemisesta. Misha on kyllä nopeampi, kuin hevonen, mutta hevoset jaksavat hiukan pitempään. Misha yritti napata sutta kiinni puremalla sitä hännästä. Lopulta Misha onnistui saamaan hampaansa kiinni suden häntään. Misha nousi seisomaan kahdella jalalla, jolloin susi ei pystyisi kääntymään ja puremaan kaulaan. Misha heilutteli sutta ylöspäin ja edestakaisin. Lopuksi Misha päästi seuraavalla ylösheilautuksella irti ja läimäytti tuota tassulla. Jos lähellä olisi nyt puu, johon osua se olisi suden loppu, mutta nyt ei oltu metsässä. Brom juoksi sillä välin Mishan luo, minkä lyhyistä koivistaan pääsi.

// Siinä kirveessä ei ole hopeaa vaan se on mithriliä. Bromilla on viinessään tavallisten nuolten lisäksi, muutama hopeinen ja mithrilkärkinen, jos kiinnostaa. Ja anteeksi pieni autohitti, piti saada pientä vaihtelua tähän jahtiin//

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1641

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 8:54

Viesti Ke Marras 18, 2009 10:51

Susi jaksoi juosta pitkiä matkoja mikä oli hyvä. Kauan hän jaksaa juosta myös saaliin perässä. Pian jollakin lailla kahru sai hänen hännästä kiinni mikä sai suden inahtamaan kivusta. Kipu oli nopea kestoista suden onneksi. Nopeasti hän oli maassa makaamassa. Koko vartalossaan säreili kivusta. Onneksi karhun suussa ei ollut minkäälaista hopeista hampaista. Haperosti hän ravisteli päätäänsä ennen, kuin yrittäisi nousta ylös. Se oli lähellä, että hän ei muuttunut ihmiseksi. Ruskeat silmät katsoivat hyvin vihaisesti, että häntä tehtiin tuollaista. Hitaasti ja hiljaa hän alkoi murista karhulle.

//Susi on allerginen hopealle ja kaikilla pelaajilla on varmasti erilaisesta materiaalista tehty aseensa. //

Viesti Ma Marras 23, 2009 11:49

Brom

Misha murisi takaisin sudelle ja nousi takajaloilleen. Misha tallusti eteenpäin takajaloillaan suden eteen ja yritti läimäyttää tuota, jolloin hän joutui laskeutumaan neljälle jalalle. Seuraavaksi Misha yritti purra tuota selkään.
Brom oli lopultakin päässyt lähelle nähdäkseen Mishan ahdistelevan sutta.
Metsästäjänä Brom tiesi, jopa rottien olevan vaarallisia nurkkaan ahdistettuna, mutta nyt susi ei ollut nurkassa. Silti, jos Misha onnistuu retuuttamaan sutta se olisi pian vakavasti vammautunut. Silloin Brom antaisi armoniskun. Brom kohotti jousensa ja jännitti nuolen siihen, eikä huomannut sen olevan hopeinen. Brom käski Mishaa siirtymään ja Brom ampui karhun siirryttyä. Tältä etäisyydeltä nuoli voisi lävistää suden molemmat keuhkot, jos osuisi.

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1641

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 8:54

Viesti Ke Marras 25, 2009 5:43

Susi ei ollut valmis luovuttamaan elämästäänsä. Hän halusi elää vielä hyvinkin pitkään, kuin mahdollista. Unelmia hän ei ollut toteuttanut vielä. Valkoiset korvat olivat alhaalla ja suu näytteli hampaitaansa. Karhu murisi takaisin hänelle hän murisi voimmakkaammin takaisin. Parisen kertaa omasta virhe arvioinnista karhu sai osuman käpälälläänsä, mutta valkoinen susi ei lannistunut iskuista. Ketterästi edelleen hän hypähteli ja puraisi karhun paksuun turkkiin. Taistelun aikana hän ei olisi huomannut kääpiötä, mutta aurinko sai esineen kimaltelemaan, että susi tiesi mikä se oli. Se huomaisu antoi sudelle pikkuista onnea. Nipin napin susi pystyi väistämään nuolta osumasta häntä. Samassa suden karjaisu kuullui sudesta. Samassa hän kävi karhun kimpuu, että karhun selkä oli ampujaa kohti.

Viesti Pe Marras 27, 2009 1:46

Brom

Mokoma suden renttu kehtasi purra Mishaa, mutta suden hampaat vain hiukan naarmuttivat.
Läheltä mennyt nuoli säikäytti Mishan, mutta tajuttuaan nopeasti ampujan olleen isäntänsä tuo jatkoi suden ahdistelua. Misha luottaa isäntäänsä ja Brom luottaa karhuunsa. Brom päätti antaa Mishan hoitaa suden. " Olisi liian paksua, jos Misha häviäisi sutta vastaan." Brom mutisi. Brom yritti hiipiä jonnekin, mistä saisi suoran sihdin suteen. Se ei tosin ollut helppoa, koska Misha oli niin lähellä, että voisi osua tuohon ja sitä kääpiö ei ikinä antaisi itselleen anteeksi.
Misha vastasi suden karjaisuun omalla voimakkaammallaan karjaisulla. Misha ei aikonut antautua ilman taistelua, etenkään itseään heikompaa olentoa vastaan. Misha yritti koko ajan läimäyttää sutta kynsillään kaikin voimin. Misha on läimäyttänyt susilta joskus ala- tai yläleuan irti, tehden näistä puolustuskyvyttömiä.
Misha karjui taas ja nousi takajaloilleen, tässä kohtaa useimmat koiraeläimet alkoivat ulista ja painaa päätään, kuin armoa anoen. Valitettavasti Misha on yhtä julma saaliistaan kohtaan, mitä isänsä.
Brom oli tällä välin hiipinyt jonkin matkan päähän suden taakse, mutta nyt hän ei aikonut ampua nuolta vaan otti molemmat kirveensä ja syöksähti sutta kohti yrittäen iskeä tuota mithril kirveillään. Brom harvoin haastoi saaliseläimiä tälläiseen kaksintaisteluun, mutta tämä saalis vaikutti vähintään yhtä älykkäältä, kuin Misha. " Meitähän ei saaliseläin selätä!" Brom huusi sudelle ja jatkoi yrittämistä.
Misha rauhoittui ja laskeutui neljälle jalalle. Brom huomasi sen ja toivoi karhun ymmärtäneen taktiikan: Brom kiinnittää suden huomion ja sillä välin Misha löntystää suden taakse ja lyö tämän maahan.
Olisihan Brom voinut yrittää ampua sutta aikaisemmin, mutta sitten Brom olisi syyllistynyt yhteen Karhukämmenien paheista.

// Yritän nyt epätoivoisesti saaada jotain pidempää ja toistaiseksi näytän onnistuvan//
EdellinenSeuraava

Paluu Laurina Arot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö