Puolelta toiselle (sovittu)


Haltioiden kylä, kokonaisuudessaan. Kylä on monikerroksinen ja valoisa, ennen kaikkea luontoon sopiva. Talot ovat väriltään vaaleita, arkkitehtuuriltaan kauniita ja elegantteja. Joissakin taloissa on käytetty samaa, valkoista marmoria mitä itse aroilla sijaitsevassa linnassa. Kasvillisuutta kylässä on paljon, lähes joka nurkalta löytää seinäköynnöksiä, koristepuita ja pensaita. Kylä on täysin piilossa metsässä, sitä verhoaa lumous jonka läpi ei voi nähdä, ellei tiedä mitä pitäisi katsoa. Vain ne, jotka kylässä asuvat, löytävät sinne.
Kylä sisältää niin asunnot, kuin puodit ja torit. Toreja haltioilla ei ole niin paljoa, mitä ihmisillä, mutta kauppoja ja putiikkeja sitäkin enemmän. Majataloja on siellä täällä, osa tasokkaampia mitä toiset.

Öisin kylän kauniita katuja valaisee satunnaisesti ympäriinsä leijailevat maagiset valopallot. Päivisin auringonvaloa valoa tihkuu latvustojen lomasta. Kylää ei ympäröi muurit, eikä aidat. Haltiat luottavat täysin jo vuosisatoja toimineeseen maagiseen illuusioon, jonka ansiosta ihmiset eivät voi löytää tänne.

Valvoja: Crimson

Viesti La Tammi 08, 2011 12:22

Raul Lucas

Sydän tuntui harppaavan pois Lucasin rinnasta hyvää vauhtia. Hän nielaisi tuntuvasti joka kerta, kun Loryen käänsi huonokuntoisen kirjan kellertäviä sivuja. Muistot kymmenen vuoden takaa ryöppysivät Lucasin mieleen, kun Loryen käänsi sivun, jossa kuvailtiin kirouksen ensimmäistä vaihetta.
"Hän juotti minulle jotain", Lucas sanoi muistaen kuvottavan makuisen suuta polttavan juoman.
--
Ihmisen voi kirota kahdella eri tavalla: taikajuomalla tai loitsulla. Juomaa valmistettaessa täytyy ottaa huomioon kuun asema ja käytettyjen ainesten alkuperä. Hyhmäisiä sieniä ei pidä poimia auringon nousun jälkeen kuusisesta metsästä vaan...
--
Ohessa oli pitkä lista tarvittavista aineksista ja mitä niiden kanssa ei saanut tehdä väärin.
"Noita teki jotain väärin", Lucas huomautti Loryenin olan yli.
"Sillä hänhän teki minusta vain suden. Juomassa oli joki näistä... aineksista... mennyt pieleen", Lucas sanoi ainekset-sanan hieman kuvotusta tuntien, koska nyt hän varsinaisesti näki, mitä hänelle oli oikein juotettu. Juoma tuntui vieläkin myllertävän hänen vatsassaan.
"Muuten..." Lucas sanoi muistaen yllättäen kahden viikon takaiset tapahtumat.
"Minua yritti auttaa eräs toinen noita pari viikkoa sitten. Hän laittoi minut ja itsensä sielumuotoon ja yritti sitä kautta kai avata jotain... ruumiin ja sielun välistä lukkoa?" Lucas muisti elävästi sielumuodossa olon, koska se oli ollut varsin outo kokemus. Hänen sielunsa oli kiinni tavallaan kahdessa eri ruumiissa. Ihmisen ruumis oli kaiketi lukon takana. Asha sai kaiketi sitä raotettua silloin...
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2499

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti La Tammi 08, 2011 12:34

Loryen

Lucasin puhuessa haltia nyökkäili osoittaakseen, että oli ymmärtänyt asian. Juottanut jotain... Loryen yritti keskittää kaikki ajatuksensa ratkaisun miettimiseen, mutta luki samalla kirjaa. Ilmeisesti Lucas oli siis kirottu taikajuomalla, mutta jokin oli mennyt väärin.
"Ilmeisesti", Loryen vastasi ja kurkkasi olkansa yli näkyvää, tummaa turkkia. Siispä suden palauttaminen ihmiseksi voisi olla helpompaa, kuin ihmissuden? ...Vai vaikeampaa?
Loryen kääntyi kokonaan seuralaisensa puoleen, kun tämä näytti muistavan jotain.
"Ruumiin ja sielun välistä lukkoa? Hmmh. Sellainen vaatii vahvaa tai ainakin hyvin kehittynyttä taikuutta. Ja minä..." nainen huokaisi ja painoi katseensa lattiaan.
"...Minä en pysty sellaiseen. En ainakaan usko pystyväni", hän jatkoi hieman pettyneenä, ja käänsi sitten sivua, lukematta kuitenkaan otsikkoa.
"Jos me haluamme saada lukon auki, meidän on etsittävä joku velho, tai maagikontaitoja harjoittava", Loryen toteaa ja pyyhkäisee varovasti pölyä kirjan seuraavalta sivulta.
Kirouksen II vaihe. Toisessa osassa selitettiin sanatarkasti, kuinka juoma tulisi käyttää, mihin aikaan ja kuinka paljon, ettei sillä olisi vääriä vaikutuksia. Loryen silitteli sivua sormillaan ja odotti hiljaa jonkinlaista kommenttia.
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 1/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti La Tammi 08, 2011 12:47

Raul Lucas

"Miten niin?" Lucas kysyi uskomatta tarkkoja korviaan.
"Kyllä sinä voit pystyä siihen! Minäkin osaan taikoa! Voin yrittää auttaa!" Lucas katsoi Loryenin vaaleita kasvoja kuin toivoen löytävänsä niistä vastauksia.
"Tätä kirousta on jo lievitetty! Minut on saatu jo kerran takaisin ihmiseksi!" Suuri pala tuntui nousevan suden kurkkuun sitä mukaa kun hän jatkoi.
"...Kai me voimme sentään edes yrittää...?" Lucas yritti vielä saada Loryenia auttamaan tässä loppuun asti. Kirjan mukaan noita olisi voinut tehdä vaikka kuinka monta asiaa väärin. Ja varmasti hän tekikin. Ainakin, jos Lucasta katsoo.
"Lue eteenäin. Siellä täytyy olla jokin vastaus!" hän hoputti Loryenia. He olivat löytäneet kirjan isolla työllä ja vaivalla ja hän ei aikoisi luovuttaa vielä.
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2499

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti La Tammi 08, 2011 12:59

Loryen

Haltia kääntyi katsomaan Lucasia suoraan silmiin, vaikkakin tietoisena siitä, ettei tuo näkisi hänen omiaan. Suden ääni oli niin katkera ja aneleva, että Loryen olisi voinut kuolla myötätunnosta. Naisen korvat kuitenkin värähtivät jälleen, kun hän kuuli nuo sanat. Takaisin ihmiseksi. Se ei varmasti ollut enää virhe, joka toistui monta kertaa. Loryenin silmäkulmaan muodostui pieni pelon ja epäuskon sekainen kyynel, mutta nainen kuittasi sen kääntymällä takaisin kirjaanpäin ja pyyhkäisemällä sen vaivihkaa pois siteensä alta. Hän henkäisi hiljaa ja piti sitten pienen miettimistovin.
"Yritetään... Mutta sinun täytyy auttaa minua, en pysty siihen yksin", Loryen sanoi ääni värähtäen, ja selasi sivuja hammasta purren. Sivu toisensa jälkeen edettiin vaihe vaiheelta, ja välillä tuli tyhjiä sivuja, jotka oli ilmeisesti vahingossa harpattu yli. Pian eteen tuli purkuvaihe. Loryen pidätti henkeään ja luki tekstiä hiljaa.
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 1/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti La Tammi 08, 2011 1:10

Raul Lucas

Lucas oli hieman miettinyt, miten Loryen pystyi näkemään tuo side silmillään. Hän ei olut kehdannut kysyä asiasta, eikä hän kehdannut nytkään.
Kivi vierähti lucasin sydämeltä, kun Loryen kertoi yrittävänsä.
"Totta kai minä autan!" Lucas melkein huusi. Hän ei halunnut Loryenin joutuvan tekemaan kaikkea työtä. Lucasin häntä alkoi pikku hiljaa heilua edestakaisin, kun Loryen luki pidemmälle.
Purkuvaiheen kohdalla Lucas lakkasi hengittämättä. Hän kuuli kuinka Loryen myös pidätti henkeään. Lucasin silmät ravasivat riviltä toiselle, kunnes...
"Tuossa!" hän sanoi ja yritti näyttää tassullaan oikean kohdan.
"...kirouksen voi purkaa siten miten sen on saanutkin. Joko tietyllä loitsulla tai määrätynlaisella taikajuomalla." Lucas luki koko pätkän melkein yhdellä hengenvedolla. Hänen vihreä silmänsä täyttyi toivosta.
"Loryen!" Lucas katsoi haltiaa tiedäthän-mitä-tämä-tarkoittaa-katseella. Hän ei pystynyt enää istumaan rauhassa. Lucasin olisi melkein tehnyt mieli pomppia onnesta. Taikajuoman pystyi periaatteessa tekemään kuka tahansa, jos vain oli tarpeeksi tarkka ja huolellinen. Ja vaikka siinä ei olisikaan tarpeeksi ytyä parantamaan oikeaa ihmissutta kyllä se Lucasiin tepsisi.

//Okei nyt mä meen nukkumaan =.=
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2499

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti La Tammi 08, 2011 1:22

Loryen

Naisen suipot korvat painuivat hieman luimuun vaaleiden hiusten alla suden hälistessä niin kovaan ääneen hänen vieressään. Vaikka noh, tottahan se nyt oli ymmärrettävää, että toinen oli innoissaan. Kukapa ei olisi, jos olisi ollut vuosikymmenen kirottuna olomuotoon, josta ei pitänyt? Ja sen jälkeen saisi muuttua... Ihmiseksi... Loryen ei voinut olla huolestumatta tilanteesta, jonka oli tajunnut vasta nyt. Oli hän sen jo aikaisemminkin aavistanut, mutta oli siitä vasta nyt täysin varma - Lucas oli oikealta muodoltaan ihminen.
Cryptissä ihmiset ja haltiat olivat verisissä sodissa keskenään. Jos Lucas muuttuisi ihmiseksi täällä, mitä tapahtuisi jos joku huomaisi? Kumpi kärsisi pahemman kohtalon; vastustaja vai petturi? Laskettiinko toisen auttamista petturuudeksi? Luultavasti, kun oli ihmisistä kyse. Ja mitä sitten, jos Lucas kaiken tämän jälkeen - vakuutteluistaan huolimatta - haluaisi tuhota Loryenin jottei kukaan saisi tietää hänen liikkuneen haltiakylässä? Loryenin koko keho värisi kaikessa hiljaisuudessa, kun kaksikko luki purkukeinoa. Haltia toivoi hytistessään, että hiljaisuus rikkoutuisi pian, ja niin kävikin suden löytäessä oikean kohdan pienen käsinkirjoitetun präntin keskeltä.
"Loistavaa!" Loryen totesi ja hänen kasvoilleen nousi helpottunut hymy. Enää heidän tarvitsisi tehdä tuo juoma.
"Olemme jo näin pitkällä... Nyt tarvitsemme enää ainesosat juomaan", haltia totesi edelleen hieman väristen, eikä hän tiennyt johtuiko se kylmästä vai innostumisesta. Hän kääntyi katsomaan Lucasia, ja hymyili tälle.

//Nighty night! Minäkin painun nyt, kun sain tämän rustattua.
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 1/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti La Tammi 08, 2011 9:00

Raul Lucas

Lucas vastasi Loryenin hymyyn innostunneena. Hän vilkaisi nopeasti, mitä ainesosia juomaan kuuluu ja huomasi nieleskelevänsä isolta tuntuvia paloja. Lista oli melko pitkä ja yksi ainesosa herätti hänessä varsin mielyttäviä muistoja. Lohikäärmeensuomu. Lucas värähti muistikuvasta, jossa hän vielä pentuna hiipii valtavan ison lohikäärmeen hännän hujakoilla ja yrittää huomaamattomasti nykkäistä yhden suomun. Lohikäärme kumminkin huomaa hänet ja hetken riehumisen jälkeen, kun lohari häipyi, joutui Lucas etsimään toisen lohikäärmeen ja yrittämään uudelleen. Saatuaan tietenkin ensin kepistä.
"Tästä ei tule helppoa..." Lucas yritti sanoa huvittuneella äänellä, mutta tärisevä ääni ei kuulostanut millään muotoa huvittuneelta. Susi laski pikaisesti ainesosat. Niitä oli melkein puolet vähemmän, kuin alkuperäisen liemen ainesosia(mikä oli sen parempi) ja ainakin ensisilmäisyllä vaikutti, kuin ne voisi löytää tuolta metsästä kävellen. Viimeisin ainesosa tulisi olemaan heille ehdottomasti kaikkein helpoin, nimittäin kirotun suden turkkia tai muuta.
"Olemme jo näin pitkällä..." Lucas sanoi Loryenia lainaten.
"Osan näistä aineksista voi kai ostaa, mutta minulla ei ole rahaa..." Lucas totesi hiljaa.
"Paras painua vain suoraan metsään", Lucas tokaisi ja oli jo lähdössä kunnes muisti, mitä Loryen oli sanonut heidän tullessa paikalle.
"Kävisimmekö nopeasti myös nämä laput läpi?" Lucas kysyi ja otti yhden lapuista suuhunsa ja ojensi sen Loryenille. Niistä voisi ilmetä vaikka jotain vinkkejä tai sellaista. Jotain, mistä olisi hyötyä heille molemmille.

//Ei hitto, mikä draama mulla pyöriikään mielessä, kun Lucas on muuttunu ihmiseks!!! hiiiiiiiii(pyörii silkassa ihkutuksessa)*kiksejäkiksejä*
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2499

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti La Tammi 08, 2011 11:56

Loryen

Haltia selasi myöskin katseellaan aineslistaa. Se ei näyttänyt järin vaativalta, ainakaan jos ainekset sai poimia milloin halusi ja mistä halusi.
Kuusieniä 6kpl
Puoli purkillista merisuolaa
Lohikäärmeensuomu
Itkutammen lännenpuoleista kaarnaa...

Loryen naurahti merisuolalle. Nykyään kirouskeitokset maustettiinkin? Tai siis ennenvanhaan, kirjahan oli vanha ja sen huomasi typerämpikin. Suomu lohikäärmeen nahasta sai Loryenin pähkäilemään kovasti.
"Onko sillä väliä MISTÄ lohikäärmeestä suomu nypätään?" nainen kysyi sudelta ja kurtisti samalla kulmiaan. "Minähän omistan lohikäärmeen", hän jatkoi ja hänen nenänsä painui hieman kurttuun hänen käydessään listaa enemmän läpi. Hurmemätää. Loryenin suusta pääsi pieni, inhontäyteinen ynähdys, kun tämä mietti miltä juoma mahtaisi maistua. Paljon suolaa ja vielä mätääkin.
"Niin no, minulla on rahaa. Ja minusta tuntuu että voin tämän kerran tuhlata sitä sinun auttamiseesi", Loryen totesi lohduttavasti.
"Hurmemätää ei nimittäin ainakaan metsästä saa", hän huomautti vielä Lucasin ehdotukseen siitä, että he suuntaisivat suoraa metsään. Sen jälkeen susi kuitenkin vielä ehdotti, että he kävisivät paperilappusetkin läpi.
"Käydään vain", haltia henkäisi ja katsoi mietteliäänä lattiaan rutattua sokeuskirousta. Hänen sisällään kupli, mutta hän päätti sysätä menneet vihat sivuun ja katsahti sitten Lucasiin. Miltähän tämä mahtoi näyttää ihmisenä? Loryen oli aina kuvitellut, että ihmiset olisivat hirveän rumia.
"Meidän pitää sitten maksaa tämä kirja."

//Älä vaan, niin mullakin! Sitten kunnon draamaa kehiin...
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 1/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti La Tammi 08, 2011 5:18

//että ihmiset olisivat hirveän rumia <- hajosin xD

Raul Lucas

"En usko, että sillä on mitään väliä..." Lucas sanoi hajamielisesti lukiessaan ohjetta läpi. Ainakaan tekstissä ei mainittu mitään tiettyä eikä noita häntäkään opettanut erottamaan lohikäärme lajeja toisistaan. Ei ainakaan pitänyt sitä kovin tärkeänä.
Lucasin sydäntä kouraisi omatunto, kun Loryen lupasi maksaa ainekset ja vielä tämän kirjankin. Lucas oli jo täysin unohtanut, että he olivat kirjakaupassa eivätkä kirjastossa.
"...Kiitos..." Lucas sanoi tuntien häpeää laittaa nainen maksamaan hänen omat ongelmansa.
"Lupaan maksaa takaisin sinulle. Voit olla varma siitä", Lucas lisäsi vakuuttaen ja alkoi poimia maasta lappusia. Hän pinosi niitä yhteen kasaan Loryenin viereen, että olisi ainakin selvää, mitä ei olla katsottu läpi vielä. Lappuja tuli vino pino parisen kymmentä senttiä korkea, mutta onneksi lähes yksikään lapuista ei ollut tasaisen- Melkein kaikki olivat rytyssä tai muuten kaksin kerroin. Yksi lappu vei melkein viiden tavallisen lapun edestä tilaa. Lucaskin alkoi käydä lappuja läpi, mutta niissä ei ainakaan aluksi vaikuttanut olevan mitään häntä auttavaa. Yhdessä lapuista oli koukeroisella käsialalla kirjoitettu vastakirous tai suojaloitsu ja Lucas jo hetken pohti, että missäköhän tämänkin paikka oli.
"Onko sinulla tarvetta jollekin vastakiroukselle?" Lucas kysyi ohimennen viidennentoista lapun kohdalla. He olivat tähän asti keskittyneet vain Lucasin tilanteeseen, mutta Loryenillakin taisi olla jotain. Ainakin hänen silmissään. Ja lucas halusi tietää mitä.
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2499

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti La Tammi 08, 2011 5:54

Loryen

"Siinä tapauksessa meidän ei kai tarvitse vaarantaa henkeämme ja hakea suomua jonkun vaarallisen lohikäärmeen kyljestä", Loryen toteaa helpottuneena ja katsoo lappusia.
"Ole hyvä. Eikä sinun tarvitse", Loryen yrittää vakuutella vastaan, sillä hän ei tunne olevansa sen suuremmassa rahanhädässä. Olihan tässä nyt tärkeintä saada vain susi muutettua ihmiseksi. Perhana, ihmiseksi. Olisikohan hänellä isokin nenä?
Ulkona ei nähnyt luultavasti enää nenäänsä pitemmälle. Aurinko varmaan nousisi parin tunnin sisällä, sillä yö oli ehtinyt niin pitkälle. Haltia ei ollut nukkunut silmäystäkään koko yönä! Loryen katsahti mietteliäänä lappukasaa ja alkoi käydä niissä olevia kirouksia läpi. Osa lapuista oli täysin hyödyttömiä, sillä ne olivat hänelle tuntemattomalla kielellä kirjoitettuja, epäselviä käsialaltaan, tai niistä puuttui paloja. Loryen nosti päänsä Lucasin esittäessä kysymyksensä.
"Ei minulla ole", haltia vastasi tyynesti ja käänsi päänsä muualle. Ei heidän tarvitsisi keskittyä hänen sokeuteensa nyt, kun oli tärkeämpiäkin asioita hoidettavana. Sitäpaitsi Loryen ei tiennyt, osaisiko enää elää ilman sidettä ja tottua näkemään tavallisesti. Ja saattoi käydä niinkin, että jokin menisi pieleen, eikä liinakaan enää auttaisi.
"Joten... Oliko tämä tässä, vai haluatko vielä etsiä jotain?"

//...Haltialasten saduissa ihmiset on aina rumia koska haltiathan mielletään hyvin kauniiksi >DD
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 1/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti La Tammi 08, 2011 8:26

//Loryen tulee siinä tapauksessa saamaan elämänsä yllätyksen xD

Raul Lucas

Jotenkin Lucasista tuntui ettei Loryen puhunut aivan totta, mutta ei hän voinut tätä valehtelusta syyttääkään. Lucas itse oli nimittäin puhunut paljon pahempaa potaskaa. Mies jätti asian siihen eikä kysynyt enempää.
Ilmeisesti lapuissa ei ollut mitään hyödyllistä, koska Loryen ehdotti jo lähtemistä.
"Hmm... Kyllä kai..." Lucas sanoi ja vilkaisi kirjoja ja lappuja vielä nopeasti, ettei mikään olisi jäänyt huomaamatta.
"Epäilen vain sitä, onko kauppias paikalla", hän mutisi ja alkoi ottaa suuntaa pois päin.

//jos nää nyt lähtee ettii niitä aineksia, nii käviskö, että ei pelattas sitä pätkää? Siitä tuskin tulisi hirveän mielenkiintoinen. Hypättäs vaikka "parin kuukauden päähän", kun kaikki ainekset on jo löydetty ja melkeinpä pataan viskottu
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2499

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti La Tammi 08, 2011 8:39

//Nimenomaan! <3

Loryen

Haltia pureskeli kynsiään huomaamattaan ja nyökkäsi sitten sudelle osoittaakseen olevansa samaa mieltä.
"Niin, huomasin kyllä. Siksi teemmekin näin", haltia totesi päättäväisesti, nousi mekkonsa helmaan kompastellen pystyyn ja otti rahapussinsa esille nuoliviinensä pohjan alta. Kätevä säilytyspaikka, jonka hän oli itse väkertänyt viineen. Nainen poimi pussukasta muutamia hopearahoja ja repäisi Ihmissusikiroukset-opuksen tyhjältä aukeamalta paperinpalasen, vaeltaen sitten tyhjään huoneeseen josta löytyi sänky ja kamiinantapainen hella. Kauppias asui tässä samaisessa rakennuksessa, sen Loryen muisti. Siispä hän raapusti paperinpalalle hiilen avulla haltiakielisen kiitoksen kirjasta ja jätti rahat sekä paperin kauppiaan sängylle.
"Sitten toivotaan, ettei kukaan höynä tule ja ryöstä noita", Loryen henkäisi rahojaan katsellen, ja suuntasi sitten alakertaan.

//Joo, käy hyvin. Minne peli sitten siirtyy? Jääkö kylään ja siirtyy vain ns. talosta toiseen, vai kylän ulkopuolelle?
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 1/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti La Tammi 08, 2011 8:49

//Se ränsistynyt mökki kylän ulkopuolella vois olla hyvä paikka.
Näistä tapahtumista ois jo vaikka puoltoista kuukautta ja ne ois justiinsa lisäilemässä viimesiä raaka-aineita pataan ja se ois sit vaikka viimenen osio meiän pelille : ) (Lucas ihmiseksi! Hiiii!!!<333)
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2499

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti La Tammi 08, 2011 8:53

//Käy 8) Aloittelishitkosh sinä tälläkertaa, vai kuis? (Buhahaha, tervetuloa komistus <3)
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 1/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti La Tammi 08, 2011 9:04

//Luit ajatukseni honey 8DD
Edellinen

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö