Karhun kokoinen kaveri.


Nahorissa sijaitsevat torit ja kadut. Katuja vartioidaan erittäin tiukasti, niin päivisin kuin öisin.

Valvoja: Crimson

Viesti La Heinä 09, 2011 12:16

Karhun kokoinen kaveri.

Rosalva

Iki-ihana päivä oli alkanut loistokkaasti, tämä oli nimittäin vapaapäivä. Rosalva oli varustautunut lempi vapaa-ajan vaatteisiinsa, omenan vihreä toppi jonka miehustassa oli vaatimattomat, mutta nätit röyhelöt. Röyhelöistä huolimatta paita näytti hyvin yksinkertaiselta ja toi mieleen luonnonläheisyyden. Mekkokin oli maaston vihreä ja kengät saivat jäädä hyllyyn. Mekon alla oli tietysti tummanvihreät shortsit, ties vaikka innostuisi uimaan kun sää oli niin lämmin.
Tyttö päätti kiepauttaa vielä hiuksensa löysälle nutturalle, suunnaten sitten tallille. Tallista kuuluikin jo tuttu hörinä, hevoset tervehtivät tyttöä iloisesti ja eritoten kauimpana syrjemmässä oleva mustangi. "Kamau kultaseni, mentäisiinkö kävelylle ?" Rosalva kyseli napaten kuolaimettomat hyvin yksinkertaiset mustapunaiset suitset karsinan edustalla olevasta naulakosta. Karsinan ovi aukesi ja valkea hevosen pää saapui kiehnäämään tyttöä. "Rauhassa poju." Tyttö sanoi lempeällä äänensävyllään sujauttaen sitten suitset hevoselleen.
Taluttaessaan hevostaan ulos tulikin tallimestari vastaan. "Huomenta !" Rosa tervehti hymyillen, johon mestari vastasikin samallalailla maireasti hymyillen.
Ulos päästyään nousi tyttö hevosen selkään tynnyrin päältä. Ilman satulaa oli kaikesta mukavin ratsastaa, silloin hevosen liikkeet tunsi täysin ja oli helpompi ratsastaa ja ohjata. Iloiset aamu tervehdykset vaihtuivat vielä portilla olevien vartijoidenkin kanssa kunnes tyttö hevosineen katosi aamuisille kaduille.
Ihmisiä oli huomattavasti vähemmän kuin päivällä, mutta nytkin jos jonkinlaista kulkijaa riitti. "Kamau ystäväni, eiköhän me mennä vähän selvemmille vesille ?" Rosa kysyi hevoselta, vaikkei se mitään ymmärtäisi niin sille oli mukava jutella. Pian jäikin kylä taaemmas ja kadut muuttuivat metsäpolkuun. Metsäpolku oli kaunis, järjestelmällinen ja huoliteltu, Rosalva veikkasi että kreivillä olisi tässä näppinsä pelissä, mutta ken tietää ?
Pian tulikin hiljaista metsäpolkua pitkin kaksi miestä vastaan, miehet supattelivat keskenään ja osottelivat Rosaa. Tyttö punastui hieman kun ajatteli että miehet puhuvat hänestä. Kohdalle tullessa kiersi toinen miehistä hevosen vasemmalle puolelle. "Anteeksi neiti voisitko kertoa missä kylä on ?" Käheä ääni kysyi tytön oikealla puolella, neito ei saanut kunnolla selvää siitä mitä niin alhaalla oleva mies pihisi, joten kohteliaasti tyttö kumartui lähemmäs toista sen verran kun hevosen selästä vain pystyi putoamatta kurottamaan. "Anteeksi sanoisitko uudestaan en kuullut ?" Rosalva pyysi pahaa aavistamattomana. "Sanoin että lankaan menit !" Mies huudahti repäisten tytön samalla alas hevosen selästä. Olisihan tyttö huutanut mutta ilmat menivät pihalle kun neito tärähti selälleen maahan. Kamau hermostui kun huomasi omistajansa pudonnenn kyydistä ja vieraan miehen napanneen tätä suitsista kiinni.
Hevonen alkoi riehua ja hirnua samalla kun mies koitti epätoivoisesti hillitä mustangia.
Toinen mies innostuikin jo käpälöimään tyttöä maassa.
"Mmm, tuoksut hyvälle." äijä sanoi painaen kasvonsa tytön kaulalle. Kädet hapuilivat jo nostamaan neidon hameen helmaa ja vetämään paidan toista olkaa alemmas. "LOPETA !" Rosalva kiljaisi koittaen estää miestä, mutta turhaahan se oli ei neito voinut itseään isommalle mitään.
"Huuda vain, ei kukaan kuule." Mies sanoi ja tuon kieroutuneet ajatukset pystyikin arvaamaan toisen äänensävystä. Likaiset kädet liukuivat ylös ja alas neidon keholla ja kyyneleet kohosivat heikomman silmille. "Päästä irti..." Tyttö vaikersi koittaen pidätellä itkuaan. Hevonen hirnui hämillään ja steppasi paikoillaan, mitä sen pitäisi tehdä ? Eihän Kamau voinut rakasta omistajaansa jättää, muttei hän voinut alkaa riehumaankaan, ties vaikka astuisi Rosan päälle. Jonkun olisi tultava apuun, mutta kuka liikkuisi metsässä näin aamutuimaan ?

Viesti La Heinä 09, 2011 9:29

On hyvin kaunis ja aurinkoinen päivä ja Bronn käy aamulenkillä, tarkastaen samalla ansojaan. Mies on jo saanut saaliikseen suden, sillä miehellä on mukanaan suden raato, sekä hänen miekkansa on veressä. Mies puhdistelee sitä kävellessään, raato olallaan.
Hetken käveltyään mies kuitenkin kuulee avunhuutoja. Hän alkaa juosta siihen suuntaan ja huomaa lyhyen matkan päässä kaksi miestä, jotka selvästi yrittävät raiskata tyttöä! Myös tytön hevonen oli paikalla, hirnuen ja hieman riuhtoen että mies päästäisi tästä irti.
Muutamalla juoksuaskeleella Bronn olikin jo hevosta pitelevän miehen luona ja saa tätä kurkusta kiinni huomaamatta.
"Päästä nainen, tai kaverisi kuolee." Mies sanoo, pitäen metsästysmiekkaansa toisen miehen kaulalla.

//Joo voi jessus mikä romaani sulla :O Itellä ei tuu noin pitkiä koskaa :( Sinä muka huono! PYH!//

Viesti La Heinä 09, 2011 9:50

Rosalva

Yllättäen joku nappasikin Kamauta pitelevän miehen otteeseensa, mies päästi hevosen irti joka ottikin muutaman askeleen kauemmas nykien päätään hermostuneena. Tyttö ei vielä nähnyt kuka oli tullut apuun ja miksi, sillä hänen päällänsä oleva mies peitti näkökentän. Miehen kädet pysähtyivät tytön vyötärön kohdalle, mies katsoi vielä himokkaasti naista varmaan miettien kannattaisiko alkaa pelleillä kaverinsa hengellä. Hitaasti mies kurottautui neidon korvalle, "Älä mene minnekkään kauas.." hän kuiskasi suoristautuen sitten hitaasti seisomaan. Mies katsoi vielä hetken hämmentynyttä ja kauhusta kankeaa tyttöä, kääntyen sitten ystäväänsä pitelevää miestä kohden.
Ukko nosti kädet ilmaan osoittaakseen ettei aio satuttaa tuota luonnottoman suurta miestä. "Hei mehän pidettiin vain vähän hauskaa, sitäpaitsi tyttö on ihan mukana hommassa." Mies sanoi virnuillen samalla kun Rosa hapuili itsensä ylös maasta. Tyttö laski paitansa alas, nostaen olkaimenkin ylös, nuttura tosin petti ja lainehtivat hiukset laskeutuivat alas. Rosalva otti vielä pari askelta taaemmas nostaen alemmas revityn vihreän hameensa takaisin oikealle kohdalle. "En edes tunne noita miehiä !" Rosalva parahti, muutama kyynelkin valui poskille.
Tyttöä ahdistellut mies ei tosin näyttänyt pitävän kuulemastaan. "Kielsin menemästä kauemmas !" Mies ärähti kääntyen takaisin naisen puoleen harpaten jopa lähemmäksi tätä. "Ole nyt kiltisti niin sinuun ei satu, paljoa." Mies sanoi jälleen pirullisella inhottavalla äänensävyllään. Rosa vain kavahti taaemmas peloissaan, mitä tässä nyt pitäisi oikein tehdä.

//Meh meh, kiitos alotukset on tosin yleensä pitkiä miulla ^^//

Viesti La Heinä 09, 2011 10:02

Bronn (<- unohtu aiemmasta :S)

Bronn katsoo miestä ilmeellä ja ajattelee (Luuletko että olen tyhmä? Ei tuo tyttö ole tässä mukana...).
Bronn sanoo miehelle: "Tulehan kauemmas tuosta tytöstä." Bronn laittaa miekkansa lähemmäs miehen ärähdettyä tytölle. Bronn'in ilme on todellakin vakava, hän ei haluaisi satuttaa miestä, mutta ei hän halua että tytöllekkään kävisi mitään.
Karhun kokoinen mies katsahtaa tyttöön hetken, ja tämä pääsi kuin pääsikin ylös. "Lähtekäähän pois, ennen kuin ketään sattuu. Kuulostaa hyvältä sopimukselta, eikös? En usko että haluatte joutua lääkärin puheille tänään."
Miehen olalla ollut talja tipahtaa maahan, mutta hän ei hätkähdäkään. Hän vain tutkii toisen miehen liikkeitä, ja pitelee toista miestä niin ettei tämä voisi liikkua.

//No bleh, tänää ei tunnu tulevan oikein mitään... :/ //

Viesti La Heinä 09, 2011 10:16

Rosalva

Vihdoinkin toisen miehen otteessa oleva roisto sai tarpeeksi sisua puhuakseen. "K-kuule Jack, must vähä tuntuu et tää tyyppi on tosissaan, mitäs jos lähdettäisiin vaan menemään ?" Mies änkytti kaverilleen joka katsoi vieläkin tyttöä. "Tuo mies häätää meidät jottei me oltas sun ja sen välissä kässäätkös ? Tuu mun mukaan niin ei satu mitään." Mies sanoi neidolle virnistellen kierosti tarjoten kättään.
Rosalva vain puisteli päätään ja perääntyi vielä hieman . "Mene pois, ole niin kiltti ja mene pois." Rosalva sanoi, miltei kuiskaten mutta kyllä sen kuitenkin kuuli.
Lopulta mies päätti toimia niinkuin parasta olisi. Hän laski tytölle ojennetun kätensä vierelleen. "Hyvä on jätän neidin sinulle." Mies sanoi kääntyen metsästä tulleen miehen puoleen. "Jos ny päästäsit mun kaverin kumminki irti ni me sit lähetään, oke ?" Mies sanoi ja äänestä kuuli sen suuren pettymyksen mikä äijälle tuli kun ei uskaltanut ottaa riskiä siitä mitä tuo taljansa pudottanut metsämies tekisi hänen ystävälleen jos tämä olisi jatkanut tytön lääppimistä.

//Näh, thats good, nou hätä =)

Viesti Su Heinä 10, 2011 2:55

Bronn

Bronn hymähtää ja päästää miehen menemään, tönäisemällä tämän kauas tytöstä. "Ja toivokaakin etten näe teitä enää." Mies sanoo vihaisesti.
Mies nostaa taljansa olalleen ja kävelee tytön luokse, miekka vieläkin kädessään, siltä varalta että miehet päättäisivät hyökätä vielä.
"Olethan kunnossa? Minä en satuta sinua." Mies sanoo, hymyillen lempeästi tytölle.
Mies katsahtaa tyttöön ja kysyy: "Mihin olet menossa? Voin saattaa sinut."
Mies lopulta pyyhkii miekkansa terän loppuun ja laittaa sen huotraansa. Hän laittaa taljan paremmin olalleen ja katsahtaa hevoseen, rauhoitellen tätä.

Viesti Su Heinä 10, 2011 3:13

Rosalva

Roistot lähtivät pois harppoen tavallista reippaampaan tahtiin, tuo suuri mies varmaan säikäytti heidät toden teolla. Rosalva katsoi karhunkokoista miestä joka asteli miekka kädessään lähemmäs, ei neito kuitenkaan osannut tuota pelätä, paljoa ainakaan sillä olihan mies hänet pelastanut. "Voi kyllä minä nyt olen kunnossa kun te tulitte apuun." Rosalva sanoi hymyillen samalla kun pyyhkäisi kyyneleet pois kasvoiltaan. Mies vielä lupaili ettei satuta neitoa, ja Rosa uskoi ei toinen näyttänyt kierolta valehtelijalta.
"En ole oikeastaan menossa minnekkään, tänään on vapaapäivä ja lähdin Kamaun kanssa lenkille." Rosalva jatkoi puistellen sitten hiekkaa pois vaatteistaan. Mies laittoikin miekkansa jo pois ja koitti rauhoitella hevosta. Tyttö naksautti kielellään muutaman kerran ja kutsui sitten hevosta luokseen. Hyvin varautuneen näköisenä, korvat luimussa kamau asteli neidon taakse, se ei oikein näyttänyt luottavan isoon mieheen. Hevonen hörisi, ikäänkuin kysyvästi. "Ei hätää Kamau, hän on ystävä." Rosalva sanoi astuen hevosen kaulan viereen. Tyttö rapsutteli hevosta kaulalta jättäen kätensä sitten lepäämään kaulanpäälle. "Nimeni on Mimi Rosalva Fiore, kuka sinä olet ?" Neito kysyi mieheltä, muttei kuitenkaan uskaltanut ojentaa kättään jotta olisi kätellyt tuota, toisen koko hieman pelotti ja kiinnosti samaan aikaan.

Viesti Su Heinä 10, 2011 3:41

Bronn

Mies nyökkää tytön sanoessa, ettei tämä olisi menossa mihinkään, vaan oli vain lenkillä hevosensa kanssa.
Nainen kertoo nimensä, Bronn vastaa: "Bronn. Ihan vain Bronn. Hauska tutustua!" Mies hymyilee tälle, naama likaisena ja kädet mudassa.
"Vai että Kamau?" Mies sanoo katsoen hevosta.
Mies huokaisee ja sanoo: "Olen menossa kylään myymään tätä nahkaa, haluaisitko tulla mukaan?" Mies sanoo osoittaen suden raatoa, josta oli otettu osa lihasta pois.
"Tunsitko nuo miehet? Vai olivatko he vain jotain satunnaisia raiskaajia?" Mies kysyy, osoittaen taakseen, minne miehet juoksivat. Mies katsahtaa metsään, josta kuului kasahdus, kuin ansa olisi lauennut. "Odotas..." Mies sanoo ja kurkkaa metsään. Ansa oli lauennut, mutta mitään ei näkynyt, joten mies menee ja virittää ansan uudelleen. Ansa on aivan tavallinen köysiverkkoansa, ei mitään erityisen monimutkaista.

//Minä yritän, minä yritän! D://

Viesti Su Heinä 10, 2011 4:04

Rosalva

Mies esitteli itsensä Bronniksi, ihan vain Bronn, ei sukuniemä tai muuta ylimääräistä. Mies kertoi että oli hauska tutustua ja toinen vaikutti kovin iloiselta, Rosalvastakin oli hauska tutustua tähän suureen mieheen.
Kuullessaan miehen suusta oman nimensä Kamau käytti korvia höröllä, mutta niin nopeasti kuin oli ne nostanutkin niin yhtä nopeasti ne laskivat takaisin luimuun.
Mies oli matkalla kylään myymään suden raatoa ja tuo pyysi Rosaa vielä mukaankin, tottakai hän tulisi. "Oikein mielelläni tulen !" Rosalva sanoi hymyillen oikein iloisesti, kun puhe siirtyi jo paikalta poistuneisiin roistoihin niin vakavoitui tytön ilme. Pelkkä ajatuskin siitä mitä olisi käynyt jos Bronn ei olisi tullut hätiin puistatti tyttöä suunntattomasti.
"En tuntenut... Toinen heistä vain kysyi jotain ja sitten..." Rosalva sokelsi, onneksi kuitenkin metsästä kuulunut rapsahdus keskeytti.
Tyttö seurasi hiljaisena miestä joka asteli metsään, ilmeisesti jonkinlaista ansaa virittelemään. Kamau seurasi puolestaan tyttöä, kuten tavallista.
"Metsästätkö paljonkin ?" Rosa uteli mieheltä, toinen kyllä näyttikin siltä että saalistaisi siinä missä eläimetkin.

Viesti Ma Heinä 11, 2011 11:45

Bronn

Viritettyään ansan mies nousee pusikosta ja katsahtaa tyttöön.
"Onneksi tulin vastaan, olisi voinut käydä paljon pahemminkin..." Mies sanoo, viitaten tietenkin kahteen aiempaan mieheen.
Tämä kysyy metsästääkö mies paljonkin ja Bronn nyökkää tälle.
"No, metsästäjä olen ammatiltani. Vaikka pidänkin eläimistä todella paljon, niin tämä oli oikeastaan ainoa mahdollisuus."
Mies katseli tytön hevosta, joka odotteli polulla.
"Eiköhän mennä?" Mies sanoo ja kävelee takaisin polulle.
"Missäs päin se kylä taas olikaan..? Menin hieman sekaisin tuossa hötäkässä." Mies jatkaa katsellen ympärilleen.
Bronn kuitenkin huomaa reitin josta hän tuli, jossa oli paljon tallottuja puskia. Mies siis ymmärtää lähteä toiseen suuntaan.
"Tänne siis!" Mies sanoo, osoittaen kylälle päin ja alkaa kävellä.

//Äh, minä tarvin harjotusta kyllä :D Kyllä tämä jotenki onnistuu.. Nyt olen tällä hetkellä tutun luona, joten en välttämättä vastaile :/ //

Viesti Ma Heinä 11, 2011 11:58

Rosalva

Mies kertoi että piti eläimistä mutta muita vaihtoehtoja ammatiksi ei ollut, harmillista sinänsä. "Minusta olisi rankkaa tappaa eläimiä työkseni, ei sillä että metsästämisessä mitään vikaa olisi, itse en vain pystyisi siihen." Rosalva sanoi lähtien sitten miehen perään kävelemään. Tietäpitkin olisi kai päässyt helpommalla, muttei Rosa ottanut sitä puheeksi, maastossa liikkuminen oli toisinaan ihan mukavaa.
Kamau kulki kiinni tytön selässä, ainakin melkein. Rennosti lönkytellen hevonen köpötteli kaksikon takana , korvat olivat tosin hieman luimussa, sekun ei vieläkään hyväksynyt miehen läsnäoloa.
"Herra Bronn, miten voisin kiittä teitä avustanne ?" Rosalva kysyi samalla kun kylä näytti lähestyvän.

//Jos haluut voin koittaa neuvoo sua vaikka yksäreillä =D Tai sit reippaasti laitat yksäriä jollekkin joka on mielestäs hyvä kirjottamaan, tyypit on varmaan vaan imarreltuja jos niiltä apua kyssyypi //

Viesti Ti Heinä 19, 2011 1:55

Bronn

Mies vain hymähti naisen sanoille, ettei itse pystyisi metsästämään elättääkseen itsensä.
Bronn vilkuilee välillä tyttöä ja hevosta, oli vähän varovainen, sillä eihän mies heitä tuntenut, olisivat voineet olla vaikka miesten liittolaisia, jotka aikoivat huijata Bronn'ia.
Tyttöhän kysäisee, voisiko hän kiittää Bronn'ia avustaan. Mies pudistaa päätään ja sanoo hymyillen: "En tarvitse mitään, mutta kiitos tarjouksesta.
Bronn katselee ympärilleen, tutkiskellen laittamiaan ansoja, yksikään ei, hyvistä naamioinneista huolimatta, ollut lauennut. Mies vain huokaisee ja kysyy: "Onko sinulla tarvetta käydä missään? Itselläni ei ole kiire."

//Juu, kesätyöt alko ni en oikein aluksi kerenny vastailla >.< Heti ku alotin kirjottamaan ni joku tulee sanomaa että pittää lähtee, no, vastailen aina ku kerkeen//

Viesti Ti Heinä 19, 2011 11:23

Rosalva

Jaa ei se mies tahtonut mitään vaivan palkaksi ? No jaa ei sitä tyrkyttämäänkään kannattaisi ruveta.
Mies lisäsi vielä että hänellä ei ollut kiirettä minnekkään, olisiko Rosalla tarve käydä jossain ? Ehei tänään ei ollut kiirettä minnekkään. "Ei minun tarvitse, tänään on vapaapäivä ja saan tehdä mitä huvittaa !" Rosalva sanoi miltei nauraen, hän oli niin onnellinen että sai levähtää töistä, vaikka hän siitä pitikin ei se tarkoita että niitä töitä jaksaisi aina tehdä.
Kylä näkyi jo, niin eiväthän he kovin pitkään olleet kävelleet. Rosalva kurkotti kädellään taaemmas napaten sitten Kamaulta ohjakset pois kaulalta omaan käteensä. Nyt kukaan ei tulisi valittamaan siitä miten hevonen kävelee vapaana ympäriinsä.

Viesti Ke Heinä 20, 2011 8:52

Bronn

Mies nyökkää tytön sanoessa, ettei tällä olisi tarvetta käydä missään.
"No, käydään katselemassa vähän kylää sitten." Bronn sanoo saapuessaan kylän laidalle.
"Mihin ensin?" Mies kysyy, katsellen ympärilleen. "En kovin usein ole käynyt täällä." Bronn jatkaa vielä.
Bronn kääntyy ympäri, katsahtaa ensin tyttöön, sitten hevoseen ja sanoo: "Onko Kamau hieman epävarma?" Mies sanoo, katsellen hevosta.
Mies lähestyy rauhallisesti hevosta, mutta pysähtyy kuitenkin vähän matkan päähän, mutisten hiljaa jotain, kääntyen sitten taas kylään päin.
"Niin, tosiaan, minne päin? Voisit kai esitellä hieman tätä kylää?" Mies sanoo, katsellen ympärilleen.

Viesti To Heinä 21, 2011 4:48

Rosalva

Jaa että kamau epävarma ? Mitä vielä ei todellakaan.
"Kamauta varmempaa hevosta saat hakea ja kauan, se vain ei luota sinuun." Rosalva sanoi tomerana, ja tottakai hän esittelisi pientä kylää.
"No ei ole paljoa näytettävää, kauppatori, kaivo, ja kartano. Onhan täällä muutakin mutta näin suurinpiirtein." Neito neuvoi viittoen käsillään ympärilleen.
Seuraava

Paluu Kadut ja Torit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö