Tippa tappaa ja ämpäriin voi hukkua//sovittu


Suuri, lämminhenkinen kapakka lähellä linnan muureja. Itse isäntä Kalle, jo monessa sukupolvessa, on mukava, rento tyyppi karskista ja hurjasta ulkonäöstään huolimatta. Vaikka kapakka onkin lämminhenkinen, ei kapakkatappeluilta voi aina välttyä. Rähinöitsijät heitetään kuitenkin ulos aina itse isännän toimesta ja rauha jatkuu tässä kaupungin suosituimmassa kapakassa. Kapakalla on omalaatuinen historia, josta voit lukea lisää Tales from the Crypt osiosta.
Kapakka on kaksikerroksinen. Alakerrassa sijaitsee itse kapakka ja varastohuoneet. Yläkerta on pyhitetty työntekijöiden huoneistoille ja isännän työtiloille.

Valvoja: Crimson

Viesti Ke Elo 31, 2011 10:15

Tippa tappaa ja ämpäriin voi hukkua//sovittu

//Juomabileet tiedossa, eikös vaan? >: D

Lucas

Peltotyöt. Sitä Lucas ei ollutkaan harjoittanut vielä. Nuorempana hän kyllä sai ravata lohikäärmeensuomujen, ihmissyöjäjuurien ja ties minkä muiden outojen tarvikeaineiden perässä, mutta ihan tavallinen perinteinen peltotyö oli jotain uutta. Aamulla aikaisin pelloille ja iltaan asti paiskittiin töitä niin, että käsiä ei enää rakoilta erottanut.
Mieluummin tätä kuin lohikäärmeensuomuja, hymähti Lucas mielessään erään rankan työpäivän jälkeen. Aurinko oli juuri painumassa mailleen, kun mies käveli Kallen kapakan ohi, jonka ovien raoista jo raikui riemukasta, humalan sekaista huutoa. Mies oli aikonut mennä suoraan asuinpaikkaansa, jotta pääsisi suoraan unille keräämään voimia, mutta yksi olut, näin töiden päätteeksi, saattaisi tehdä hyvääkin. Miettimättä kahdesti, Lucas jo astui sisään kapakkaan, joka oli yhtä riemukas näky kuin äänestä olisi voinut odottaakin. Miestä alkoi hymyilyttää tämä lämmin meininki ja hän ei voinut olla miettimättä, voisivatko joskus ihmiset ja haltiat kallistaa joskus yhdessä tuoppia samassa kapakassa. Sitä odotellessa Lucas päätti kuitenkin tilata, ainakin itselleen, yhden oluen ja suuntasi kohti baaritiskiä, jonka takana kapakan tapahtumia seurasi isäntä, Kalle.
"Päiviä", Lucas tervehti hyväntuulisena ja esitti tilauksensa. Juomat oli hoidettu. Nyt puuttui ainoastaan seura, Lucas ajatteli ja katsoi paikalla olevia ihmisiä. Yksin oli kovin kehno juoda.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14517

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Elo 31, 2011 10:48

Frederico

Alkusyksyn päivä oli kääntymässä iltaan. Päivät olivat yhä lyhyempiä ja lyhyempiä, iltojen käydessä kylmemmiksi ja kylmemmiksi. Kaduilla nukkuvia kävi sääliksi, mutta kyllä noidenkin asiat järjästyivät aina jotenkuten. Olihan heitä vartioimassa enkeli.. Enkeli, joka päätti tänään ottaa itselleen vapaan illan. Minnekäs muuallekkaan Frederico olisi suunnannut tuhlaamaan vähiä varojaan, kuin Kallen kapakkaan. Kapakkaan, jossa jaattiin niin ilot kuin surutkin, tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Kapakkaan, josta aina löytyi seuraa, halusi sitä tai ei. Kapakkaan, jossa raikui aina iloinen nauru ja laulu, välillä riehakas selkäsauna. Ihmiset. Niin ihanan alkeellisia, mutta silti niin sivistyneitä.

Frederico oli saapunut kapakkaan jo aikaisin illalla. Tuo oli istuskellut itsekseen nurkka pöydässä, jalat pöydällä olutta nauttien. Kapakkaan oli tunkenut jos jonkinlaista kansalaista, niin ensikertalaisista kapakan vakio asiakkaisiin. Kuitenkin, yksi asiakkaista sai Fredericon huomion puoleensa. Nuori miekkonen talssi sisään yksistään, toisin kuin muut kapakan kuluttajat. Tuo meni suoraan tiskille, tilaten itselleen oluen. Tuon jälkeen nuorukainen antoi katseensa lipua pitkin kapakkaa.
Frederico virnisti itsekseen. Kun nuorukaisen katse kohtasi hänet, nosti Frederico sormensa ensin huulilleen, viheltäen korkealta ja viittoi sen jälkeen nuorta miestä liittymään seuraansa nurkka pöytään.
"Tule painamaan puuta, Ei ole mukava yksin juoda!" ihmisillusiossaan oleva enkeli huikkasi nuorukaiselle, virnuillen kujeilevasti, mutta ystävällisesti.

// AYE. Taidampa eläytyä tunnelmaan ja korkata kaljan! //

Viesti To Syys 01, 2011 7:38

//Taidanpa vain humaltua parista verisestä kuvasta, jotka piirsin Nionista 8D

Lucas

Tämän takia Lucas piti kapakoista. Jos näytti hieman eksyneeltä, joko jäi eksyneeksi tai sitten sai seuraa yllättäviltäkin tahoilta. Lucas antoi katseensa käydä äsken huutaneessa miehessä ja hän ihmetteli, miksei tällä ollut jo naisseuraa.
"Luulin jo, että joudun lipittämään olueni yksin, jossain nurkassa", mies naurahti ja istui toisen seuraan. Hän otti oitis yhden hörpyn tuopistaan ja raskaan päivän jälkeen olut maistui aivan liian hyvältä. Lucasilla oli myöskin melko kehno viinapää ja pelkkä suullinenkin sai epäileväisen Lucasin rentoutumaan.
"Milläs nimellä sinua saa kutsua?" hän sanoi keskustelun aloitukseksi.

//Shortyy! :D
Avatar

Monarkki

Viestit: 14517

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Syys 01, 2011 8:28

// omonomon vertaaaa //

Frederico

Nuorukainen istui pöytään ja Enkeli toivotti tuon tervetulleeksi leveällä, ystävällisellä hymyllä. Hymyn rikkoi kuitenkin naurahdus, nuorukaisen kertoessa luulleensa joutuvan yksin lipittelemään oluttansa.
"Eihän sellainen sovi päinsä lainkaan" Frederico totesi nostaen oman tuoppinsa pöydältä, kohotti sitä pienesti ja nosti sen huulillensa. Tuoppi oli jo lähes tyhjä, mutta vielä oli rahaa muutamaan olueeseen. Hyvä vain, Fredericon mielestä hän oli ansainnut tämän.
Nuorukainen kyselikin, millä nimellä tätä kadun kuluttajaa kutsuttaisiin. Tuoppi laskeutui huulilta kolahtaen pöydälle, samalla kun katse siirtyi takaisin nuorempaansa.
"Frederico Aldo" Mies esitteli itsensä hymyillen jälleen "Mutta näin tuttavallisemmin vain Frederico".

"Et taida olla paikan ahkerimpia kuluttajia? En ainakaan ole nähnyt teikäläistä täällä useampaan otteeseen, toisin kuin suurin osa muista vieraista.. Mikä lienee sinun nimesi, sen haluaisin kyllä kuulla? Että voin sitten myöhemmin tuttaville kehua, kenen kanssa vietin railakkaan illan kapakassa" Enkeli totesi virnuillen.

Viesti Su Syys 04, 2011 2:32

Lucas

"Ahkerampia kuluttajia? Ehken..." hän vastasi ja mietti, miten usein Frederico kävi täällä.
"Saapa nähdä miten railakasta seuraa minusta irtoaa, mutta Lucasiksi sopii kutsua." Mies huomasi, että toinen puhui hieman totuttua oudommin. Aluksi se kuulosti hivenen häiritsevältä, mutta, juotuaan taas vähän oluestaan, ei häirinnyt enää.
"En ole kovin ahkera kapakassa kävijä, mutta sitten kun käyn..." Lucas ei jatkanut lausetta loppuun, koska Frederico tulisi huomaamaan sen muutenkin.
"Entäs sinä?" Lucas kysyi, "Kuinkas usein sitä käydään juomassa?" Lucas sai Fredericosta sellaisen vaikutelman, että hänellä voisi olla joka toinen päivä uusi nainen, jos hän vain viitsisi yrittää. Lucas pohti hetken aikaa itseään ja päätyi siihen, että hänkin voisi periaatteessa pyrkiä siihen, ellei käytännössä katsoen olisi jo varattu...
Avatar

Monarkki

Viestit: 14517

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Syys 05, 2011 4:31

Frederico

Nuorempi kertoi ettei pahemmin kapakassa vieraillut, esitellen itsensä samalla Lucaksiksi. No, kapakassa hilluminen oli yleensä vanhempien miesten puuhaa. Harvemmin täällä nuoria näkikään. Nuo olivat jossain iskemässä unelmiensa naista ja viettämässä romanttisia iltoja noiden seurassa. Kapakka ei tunnetusti ollut kaikkein romanttisin paikka nuorelle parille.
Sitten nuorempi äityi kyselemään kuinka usein Frederico täällä kävi. Latino katseli hetken virnuillen Lucasia, kunnes nyökkäsi kohti omia rääsyjänsä.
"Harvoin, juomassa, mutta usein lämmittelemässä. Meidän kerjäläisten ei pahemmin kannata tuhlailla rahoja väkijuomiin. Tänään kuitenkin päätin tehdä poikkeuksen" Mies selitti, kitaten sitten viimeisen kulauksen tuopistaan alas kurkusta.

"haiset pellolta" Frederico huomautti melko suorasukaisesti nuoremmalleen, samalla kun nosti kätensä ylös huomatessaan tarjoilijattaren. Muhkea muotoinen brunette toikin flirttailevasti hymyillen Fredericolle seuraavan tuopposen. Taisi tarjoilijattarellakin olla promille jos toinenkin versessänsä, kerta tuon paidan kaulus oli avonaisempi mitä kadun portoilla iltaisin.
"Onko syksyn sato ollut lupaava?" Frederico kysyi kääntäen katseensa muhkeista, poispäin kääntyvistä kaksosista Lucasiin, tarkoittaen nyt pellon antimia. Kerta tuo pellolta haisi, kai tuo jotain asiasta osasi sanoa.

Viesti Ti Syys 06, 2011 9:01

//FUUUUU, olin just saamassa vastauksen valmiiks, ku netti sano ittensä irti, sammu eikä antanu mun lähettää!!! D: Shiiiiiit!

Lucas

Olisi kai pitänyt vaihtaa jokin toinen vaatekerta ennen tänne tulemista, Lucas pohti ja nuuhkaisi vaatteitaan. Ei hän mitään haistanut.
"Pahoitteluni", hän tokaisi ja pyyhkäisi pari olematonta pölyhiukkasta pois olkapäiltään ikään kuin se lieventäisi hajua jollain tavalla.
"Juo pari olutta lisää niin et haista enää mitään" mies tokaisi ja joi sitä vasten kulauksen omasta tuopistaan. Frederico tilasikin lisää olutta ja tarjoilijatar oli varmaan antelian, mitä Lucas oli koskaan nähnyt.
"Maa on varmaan yhtä antelias satonsa kanssa kuin tuo tarjoilijatar kaula-aukkonsa kanssa", Lucas vastasi jakatsoi vielä hetken aikaa tarjoilijan hypnotisoivasti keikkuvaa perää. Mies vilkaisi ihmetellen tuoppiaan ja mietti, mitä tässä alkoholissa oikein on, kun hän ei ole koskaan ennen katsonut naisia sillä silmällä. Ei sillä, että hänellä olisi koskaan ollut mitään katsottavaakaan. Lucas ei voinut olla harmittelematta mitä kaikkia oli jäänyt väliin sen takia, että hän oli joutunut elämään sen vanhan kääkän kanssa eristyksissä.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14517

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Syys 06, 2011 9:22

// Nyt en voi olla repeilemättä koko loppu pelin ajan ton sun kuvas takia!! Ihana <3 //

Frederico

"naah, se minkä luoja antaa se myös pidetään, oli kyse sitten ulkonäöstä, maallisesta omaisuudesta tai hajusta. Pellon haju sentään on vielä siedettävä" Frederico tokaisi Lucasin pahoitellessa hajuansa.
Lucasin kuvaillessa kuinka antelias äitimaa oli tänävuonna, ei Frederico voinut olla virnuilematta tuon kuvailuille. Tarjoilijatar oli tosia antelias, mutta eritoteen tuo tuntui olevan anteliaalla tuulella nurkkapöydän pulsuja kohtaan. Ehkä tuo vielä tulisi illan mittaan heitä viihdyttämään.. Siitä puheenollen.

"Eikö eukko odota kotona? Vai oletko itse vielä vapaalla jalalla vilistävää nuorisoa? Kai sinulla jokin neito tähtäimessä on... Ellet sitten sitä toisen puolen nylkyttäjää ole" Frederico siirtyi asiasta toiseen melko suorasukaisen törkeästi. Mutta mikäli Lucas aikoi Fredericon kanssa iltaa istua, sai tuo varautua enkelin yllättäviin puheenaiheisiin.

Viesti Ke Syys 07, 2011 10:11

//Lucasiakin alko yhtäkkiä perä kiinnostaa 8D

Lucas

Mies oli vetäistä oluet väärään kurkkuun Fredericon muka-nurkan-takaa tulleen kysymyksen takia. Eukosta tuli mieleen haltiakylässä vartova Loryen, mutta eihän Lucas voinut mennä ihmisten kapakassa huutelemaan seurustelevansa haltian kanssa. Kielletty rakkaus... Ihan kuin joistain huonoista saduista, Lucas ajatteli ennen kuin alkoi pohtimaan, mitä vastaisi kysymykseen.
"...Vapaata riistaa", hän päätti todeta ykskantaan. Periaatteessahan se oli totta, mutta käytännössä ehkäpä ei...
"Pellon hajuisella miehellä ei taida juuri olla kysyntää", hän naurahti ja joi kulauksen. Tuoppi alkoi tyhjetä huolestuttavaa vauhtia ja Lucas harkitsi jo toisen tilaamista. Ihan vain silmänilonkin vuoksi.
"Mutta siän sen sijaan näytät siltä, että aamulla saattaa kainaloista löytyä likka, jos toinenkin", hän heitti takaisin saadakseen aiheen pois omista naisasioistaan. Ainakin hetkellisesti.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14517

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Syys 07, 2011 10:46

// Kunhan ei herää aamulla Fredericon vierestä peräkiintiö täytettynä niin hyvä //

Frederico

Lucas kertoi olevansa vapaata riistaa, lisäten että pellolta haisevalla miehellä tuskin on kovin suurta kysyntää. Enkeli ei voinut olla naurahtamatta.
"Riippuu mistä naista etsii. Sinunlaisesi hyväkuntoinen nuorimies saa varmasti naikkosen kainaloonsa jos vaan osaa jättää ylemmän kastin neidit rauhaan ja tyytyä talonpoikien tyttäriin" Mies toteis hörpäten olutta, ennen kuin jatkoi "isännätkin varmasti ottaisivat pelot töiltä haisevan miehen sukuunsa mieluummin kuin katusoittajan".
Lucasin seuraava lause sai Fredericon virnuilemaan jälleen. Olihan hänelle neito jos toinekin silloin tällöin tullut itseään tarjoamaan latinolle petiseuraksi. Ja kyllähän kaunis seura aina kelpasi, ei enkeli sitä lähtenyt kieltämään.

"Parta sen tekee. Naiset tykkäävän parrasta. Kasvata sinäkin sellainen, niin johan kysyntä kiihtyy" Frederico totesi virnuillen, nostaen katseensa Lucasista tarjoiljattareen, joka lähestyi heidän pöytäänsä ilman syytä, kädessään tarjotin.
Nainen kumartui jälleen hymyillen kaksikon puoleen, laskien tarjottimelta pöydälle kohtuullisen isot paukku lasit, jotka oltiin täytetty väkevällä. Värin peruteella Frederico olisi sanonut tuon litkun olevan rommua.
"Talo tarjoaa illan komeimmille miehille" Nainen totesi selvästi flrittaillen, vilkaisten sekä Fredericoa ja Lucasia naurahtaen pienesti.
"Ehkä komeat miehet tarjoavat sinulle vielä jotain tänään" Frederico totesi naiselle, joka suoristautui ylös hykerrellen itsekseen ja lähti silmää vinkaten jälleen kävelemään poispäin, muita asiakkaita palvelemaan.
"Sinun pitäisi iskeä hänet" Frederico totesi jälleen yllättäen, kääntäen virnuilevat kasvonsa jälleen täydellisen pyöreästä perästä takaisin Lucasiin.

Viesti To Syys 08, 2011 9:30

//Jos löytyy samasta sängystä vierestä myös Kalle niin sitten on siinä krapula-aamu parasta sorttia xD

Lucas

"Peltomies ja peltomies..." Lucas virnisti, "Paremminkin sekatyöläinen." Hän ei voinut myöskään ollut virnuilematta talonpoikien tyttärille, joita Frederico hänelle ehdotti vaikka tiesi, että muita vaihtoehtoja hänelle ei jäisi.
Frederico ehdotti Lucasia kasvattamaan parran. Mies kokeili sileää leukaansa ja yritti kuvitella itsensä samantyylisellä parralla kuin Frederico ja, jollei olisi ollut humalassa, hän olisi tiennyt, miksi ajoi partansa aina pois. Se ei vain näyttänyt hyvältä, mutta nyt hän mietti miksei ja päätti olla ajamatta partaansa vähään aikaan.
Tarjoilijattaren uusi visiitti sai Lucasin hupenevassa siveydessään punastumaan jostain muustakin syystä kuin alkoholista.
Tuohan on jo melkein petiin hyppäämässä! Ja Frederico oli heittäämässä Lucasia mukaan.
"Mitenkä?" Lucas kysyi kieltämättä uskomatta korviaan.
"Miksi?" hän kysyi, koska ei pystynyt keksimään hyvää tekosyytä kieltäytyäkseen.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14517

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Syys 25, 2011 3:23

// xDD Ai kauhee. Siitä pitäis piirtää pilakuva. *luonnostelee* //

Frederico

Lucas huomautti olevansa paremminkin sekatyöläinen. Mikäs sen parempaa. Jos yksi ammatti alkoi kyllästyttää, niin seuraavaan vaan kokeilemaan. Frederico ei voinut olla virnuilematta pienesti Lucasin kokeillessa sileää leukaansa. Ilmeisesti tuo harkitsi tasolla tai toisella parran kasvattamista. Hyvä! Ei Frederico kyllä tiennyt miltä nuorukainen parran kanssa olisi näyttänyt, mutta ainahan sitä voisi kokeilla.
Puna Lucasin poskilla ja seuraavat kysymykset nuorukaisen suusta saivat enkelin naurahtamaan astetta räkäisemmin.

"Kuulostat kovin katkeralta huomauttaessasi minun naismagneetti ulkonäöstäni. Nyt olisi mahdollisuus päästä viettämään yksi yö neidon vierellä, etkai aijo kieltäytyä? Vapaata riistaa jos olet, niin eihän siinä mitään pettämistäkään tapahdu.. ellei tarjoiljatar itse ole kihlattuna jollekulle. Siinä tapauksessa toivoisin sinuna, että aviomies ei olisi kaapin kokoinen köriläs" Frederico tokaisi, hörpäten sitten juomaansa.
"Mutta pohjimmainen kysymys kuuluu, mitä menetettävääkään sinulla olisi?"

// bywww, lyhyttä T_T //

Viesti Ti Syys 27, 2011 7:42

Lucas

Poikuuteni kenties, Lucas ajatteli, kun puheenaiheeksi tuli, mitä hän menettäisi vaikka kävisikin vähän pökkimässä tarjoilijatarta. Ääneen hän ei sitä todellakaan aikonut sanoa. Parikymppinen mies, joka oli päässyt juuri ja juuri ykköspesälle. Olihan se sinänsä aika surullista.
Lucas vilkaisi vielä tarjoilijatarta ja kuvitteli hänet mielessään alasti. Mielikuva ehti vain välähtää hänen mielessään, kunnes hän ehti jo katua koko ajatusta. Tähän mennessä Lucas oli joutunut tutkimaan kaikkea vain objektiivisessa mielessä eikä sijaa omille mielipiteille tai himoille oltu sallittu.
"Eihän siinä varsinaisesti kai mitään menettäisi..." Lucas sanoi viimein ja oli hörpätä oluestaan, mutta muisti, mitä kaikkea humaltuneena saattoi vahingossa tehdä. Hän päätti juoda joka tapauksessa, koska ei tätä kestänyt enää selvinpäin.
"Mutta miksi et itse käy iskemään häntä?" Lucas kysyi Fredericolta. Olihan tarjoilijatar aika herkkuperse, joten, miksi toinen yritti tyrkkiä tätä Lucasille.

//Kinastelee melkee ku pikkutytöt Barbiesta :'D
Avatar

Monarkki

Viestit: 14517

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Loka 04, 2011 2:49

Frederico

Lucas myönsi ettei todennäköisesti menettäisi mitään, jos tarjoilijatarta vähän pökkäisi. Eipä niin, siinähän ennemminkin sai kuin menetti mitään. Frederico ei voinut olla virnuilematta itsekseen, Lucas näytti yllättävän epävarmalta tämän tempauksen suhteen.. Ehkä tuo oli enemmän miehiin päin? Yleensä Lucasin ikäiset nuoret karjut olivat heti hyppäämässä sänkyyn, jos vain joltakulta vähänkin kauneusihanteita lähentelevältä naikkoselta olivat saamassa. Lucas oli todellakin tosita maata
Nuorukainen kyselikin, miksei Frederico itse ollut sänkyyn hyppelemässä tuon neidon kanssa. Frederico virnisti.
Tiedän millainen hän on Mies vastasi Ja mitä olen hänen touhujansa katsellut, en koskisi miehuudellani hänen ahjoonsa. Ties mitä kirouksia sieltä lennähtäisi, kaikkien niiden yövieraiden jälkeen mitä hänellä on ravannut.

Ja sitten tarjoan tyttöä sinulle Frederico totesi virnistäen Olen minäkin ystävä.
Olet kyllä oudoin nuorimies mihin olen kapakassa törmännyt. Alkoholista huolimatta et ollut heti hyppäämässä sänkyyn kaunottaren kanssa et kai ole niitä toisen luukun nuohoajia?

// "Mä en enää leiki sun kanssa! En ikinä jaa barbejani sun kaa enää!" //

Viesti Pe Loka 14, 2011 11:13

Lucas

Fredericon selitys oli jotenkin tavanomainen. Mitä muodokkaampi nainen sitä jynssätymmät hänen paikkansa ovat. Tyypillistä.
"Että sillä tavalla..." Lucas naurahti ja vilkaisi tarjoilijattaren perään. Todella tyypillistä.
"Vai, että oikein 'tiedät millainen hän on'..." mies virnisteli ja hörppäsi oluestaan. Varsinainen vaanija tuo toinen.
"Mistäköhän johtuu moinen...?" Lucas mietti ääneen Fredericon toteamusta. Ironista, kyllä, mutta alkoholi alkoi juuri silloin vaikuttaa Lucasiin. Olihan se toki vaikuttanut jo aiemminkin, mutta Lucasin humaltumiset noudattivat vuoristorata-kaavaa. Alkoi hitaasti, mutta nousuhumala tulee nopeasti. Ja niin myös sitten sitä vastaavat virheet ja krapulatkin. Kuten myös sitten möläytyksetkin.
"Ei ole luukkuja tullut muutenkaan nuohottua", mies puuskahti ja mietti oliko Frederico kuunnellut ollenkaan. Hänhän oli tällä hetkellä peltomies. Ei heidän tehtävänsä oli luukkuja nuohota, vaan kyntää jotain pirun peltoa. Lucasin kasvot alkoivat hieman punoittaa alkoholista. Jos puheenaihe syventyisi naisiin ja heidän ulkoisien synnytyselimiensä tarkasteluun yhtään enemmän, Lucas saattaisi päättää tehdä jotain harkitsematona. Mitä hän teki muutenkin ollessaan humalassa.

//"Sitten mä vien sun barbarat!"
Mahtia mun pelata tällasta peliä :'D Alaikäsenä, joka ei ole koskaan juonut alkoholia tai mitään muutakaan "aikuisten hommia" Fiilispohjalla eteenpäin!->
Seuraava

Paluu Kallen Kapakka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö