MY god you're sexy ||Sands


Tyrmät ovat paikka, jonne kukaan ei halua joutua. Aikojen saatossa tyrmää on laajennettu syvemmälle maan alle, mistä johtuen tyrmistä löytyy erilaisia sellejä. Maan tasalla sijaitsevat sellit ovat valoisampia, mitä maan alla sijaitsevat loogisesti. Maan pinnalla sijaitsevien sellien ovet ovat suurimmaksi osaksi puisia, joiden yläreunassa on pieni, kalteroitu ikkuna, josta vartijat voivat tarkistaa vankien tilan. Alemmissa kerroksissa sellien ovet ovat suurimmaksi osaksi suuria kalteriovia. Kalterit ovat vankkaa, kestävää terästä, eivätkä helpolla mene rikki. Sellien seinät ovat kiviset ja selleistä löytyy yleensä yksi penkki ja pahnoja.
Jotkut selleistä ovat varustettu niin, ettei magiaa osaavat vangit pääse karkaamaan niistä. Vaikka ihmisillä magian tuntemus on huonompi mitä haltioilla, on muutama maagi onnistunut langettamaan lumouksen tiettyjen sellien ylle, jolloin sellistä ei pääse kävelemään seinien läpi tai katoamaan taikojen avulla. Oli kyseessä sitten maaginen olento tai magiaa omaava henkilö.

Jokaisesta kerroksesta löytyy taukotilat vartijoille, jossa miehet voivat syödä, levätä, vaihtaa kuulumisia ja jopa nukkua. Jokaisesta taukotilasta löytyy aina vähintään kolme vartijaa, tiloja ei koskaan jätetä tyhjäksi, kuten ei myöskään yhtäkään tyrmän kerrosta. Vartiointi on tarkkaa, eikä vangeille anneta etuuksia.
Tyrmät sisältävät myös kidutushuoneita, joissa kuulustellaan enemmän tai vähemmän viattomia vankeja, mitä kyseenalaisimmin menetelmin. Kuulustelijat ovat varautuneet kera kaikenlaisten välineiden, jotta kuulusteltava saataisiin murtumaan ennemmin tai myöhemmin

Valvoja: Crimson

Avatar

Kreivi

Viestit: 1591

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti To Helmi 16, 2012 8:57

"Pitäisin siitä, Teidän Majesteettinne. Odotan huomista jo innolla," Roswell hymyili, eihän sitä aivan joka päivä prinsessaa tapaisi, joten pitihän sitä toki ottaa kaikki irti tilaisuudesta. Pitäisihän hänen muutenkin esitellä itsensä kuninkaan sisarelle, olisi kauhean töykeää olla tekemättä niin. Olisikohan prinsessa kaunis? Henry itse ei ollut mitenkään kauhean ruma mieheksi, joten ehkä prinsessa oli myös perinyt hyvät geenit? Se ei demonia haittaisi, silmänilohan oli aina vain hyväksi Hymy pysyi vain miehen kasvoilla, ehkäpä toisen ajatukset olisi voinut nähdä, ellei tuolla aina olisi samanlainen hymy huulilla muutenkin.

Matka jatkui vielä, mutta ei kovin kauaa. Tilat alkoivat jo muuttua enemmän sennäköisiksi, että olivat aivan asumistarkoitukseen tehty. Olivathan tilat hienonnäköiset moneen muuhun paikkaan verrattuna, mutta kyllä sitä nähtiin, että aivan kaikista kalleinta tavaraa ei tänne laitettu. Päätarkoituksena oli kuitenkin käytännöllisyys, ei turhamainen koristelu. Matka käytävää pitkin johti aina aivan perälle asti, kuningas siis aikoi kuin aikoikin laittaa hänet mahdollisimman kauas. No, mikäs siinä, virne käväisi demonin huulilla kuninkaan johtaessa hänet sisään käytävän perällä sijaitsevasta ovesta.

Huone näytti yksinäiseltä kaikessa käyttämättömyydessään ja pimeydessään, mutta Roswellista se oli juuri sopiva, ei mitään moitittavaa. Oli ystävällistä tarjota huone, eihän hänellä usein ollut mitään vakituisempaa paikkaa, missä pysyä. Tämä oli mukava poikkeus. Kylmä talviyö oli pimeä, mutta pilvetön, tähdet ja kuu tuikkivat, tuoden valoa tähän pimeyteen. Katse kävi siinä pienessä ikkunassa. Ainakin hänellä oli nyt ikkuna, mistä näkisi ajankulun.
"Se on täydellinen, kiitos, Teidän Majesteettinne," demoni kumarsi, nousten sitten takaisin pystyyn ja astuen hieman peremmälle, katsellessaan ympärilleen.
"Enkä pistä sitä ollenkaan pahakseni, Teidän Majesteettinne," Roswell naurahti kuninkaan mainitessa vaatteista. Vanhemman miehen sormet kävivät nyppäisemässä niitä ryysyjä, jotka hänellä nyt päällä olivat,
"Arvostan toki ihmisten näyttämää hyväntahtoisuutta ja anteliaisuutta, mutta ikävä kyllä heidän antamanne vaatteet eivät ole siitä kaikista kauneimmasta päästä. En toki voi syyttää heitä, köyhyys ei ole helppoa ja he antavat jo niin paljon."

"En kyllä ole kauhean muotitietoinen, ja vaikka olisinkin, pelkäisin sen olevan pahasti vanhentunutta tietoa, Teidän Majesteettinne. Tahtoisitteko kenties kertoa vanhukselle, miten voin olla nolaamatta itseäni? Tiedätte luultavasti enemmän kuin minä, mutta jos se on liikaa vaivaa, voimme toki antaa räätälin laittaa parastaan, mh?"
((No jos noin kiltisti pyydät niin etköhän. Saat suunnitella joskus Roswellille maailman kauneimmat vaatteet. ...Ehkä vähän enemmän kangasta, kuin tuossa, mikä nyt pyörii mielessäsi.))
Avatar

Monarkki

Viestit: 14575

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Helmi 16, 2012 9:33

Demonille huone sopi paremmin kuin hyvin. Hienoa, sillä parempaa ei valitettavasti ollut tarjota.. tai no oli, mutta jos tuo suoraan oltaisiin ylempien kerroksien huoneisiin heitetty majailemaan, olisi siitä tullut jälleen sanomista. Ehkä demoni sinne vielä päätyisi majailemaan, ken tietää. Mutta kaikki aikanaan. Demoni oli myös kiitollinen kuninkaan tarjotessa vaatteita. Eipä tuon yllä olevat ryysyt olleet kovin edustavat, saatikka hoviin sopivat. Mistä lie saanut ne, se jäisi arvoitukseksi. Sentään demoni ymmärsi peittää kehoaan, ettei ilkosillaan juossut ympäriinsä. Toivottavasti. Olisi vallan epämukava yllätys nähdä keskellä yötä Roswell alasti juoksemassa käytävillä.

Henry ei voinut olla naurahtamatta pienesti Roswellin kysellessä vinkkejä pukeutumisen suhteen. Kuningas pudisteli hetken huvittuneena päätään, kunnes nosti lattialle eksyneen katseensa takaisin Demoniin.
Kysyt valitettavasti väärältä henkilöltä Henry totesi pahoittelevasti hymyillen Olen varmasti yhtä muotitiedoton mitä sinä, ellen jopa huonompi.. Mutta onneksi hovi on täynnä muodin tuntevia henkilöitä, jotka varmasti auttavat minua valitsemaan oikean takin syksyiseen torstai iltaan.
Mutta ehkä sinulle sopisi tummat värit.. luulisin.. tummanpunaista.. Ken tietää, ehkä räätäli osaa siihen kysymykseen vastata paremmin Olkienkohautuksen lomasta todettiin.
Onko sinulla vielä jotain asiaa, kysyttävää? Mikäli et pahastu, painuisin mielelläni jo unten maille josko saisin tänä yönä unta. Tummat silmänaluset eivät kuulemma sovi minulle Kuningas totesi kuivahkosti naurahtaen, saatuaan kuulla tummista silmänalusista yhdeltä jos toiseltakin henkilöltä.


// *poke* Jaa saan vai? No voin mä jotain katsoa, josko ajankulukseni pajalla alkaisinkin vaatesuunniteliaksi. Mahdollisimman vähän kangasta. Paljon nahkaa. Mustaa kiiltävää nahkaa. //
Avatar

Kreivi

Viestit: 1591

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti To Helmi 16, 2012 10:32

Tässä sitä oltiin, demoni ja kuningas puhuivat vaatteista ja muodista, aivan niin kuin ei olisi parempaa tai tärkeämpää puheenaihetta. Mutta eihän sitä aina pitäisi puhua vain todella tärkeistä asioista, sellainen söisi miehen nopeasti Ja taisi Henry siitä olla elävä todiste. Pitäisihän sitä muunlaistakin juttuseuraa olla, piti pystyä puhumaan muista asioista välillä. Se oli vapauttavaa, niin helpottavaa. Ehkä Roswell ei ollut alkujaankaan odottanut muotivinkkejä kuninkaalta, eikä vastaus tullut minään yllätyksenä ei tietenkään siksi, että kuningas itse pitäisi jotenkin tökeröitä vaatteita yllään, ei tietenkään. Nuorukainen ei vain tuntunut mitenkään kauhean innostuneelta vaatteista. Naurahdus karkasi myös vanhemman miehen huulilta.

"Niinkö? Taidamme sitten jakaa toisenkin heikkouden uteliaisuuden lisäksi," tuo myhäili katsellessaan kuninkaan silmiä,
"Teillä taitaa kyllä olla suurempiakin huolenaiheita, Teidän Majesteettinne. Otan toki suosituksenne huomioon," demoni hymyili tuodessaan kätensä leualle, hieroen sitä tuumailevana.
"Olette antaneet minulle enemmän kuin tarpeeksi, Teidän Majesteettinne. En missään nimessä voisi kysyä tai pyytää enempää. Ansaitsette leponne, enkä minä sitä Teiltä voi riistää. Toivottavasti saatte nukuttua hyvin, Teidän Majesteettinne, älkää huoliko turhaan. Huomenna on uusi päivä," Roswell toi kätensä alas leualtaan ja kumarsi syvään,
"Hyvää yötä, Teidän Majesteettinne. Kiitokset kaikesta vielä kerran," mies pysyi kumartuneena, odottaessaan kuninkaan lähtöä. Sen jälkeenhän hän voisi hieman tonkia tätä uutta, mielenkiintoista huonettaan
((Ei niin rajusti, nätisti pitää. Saat juu, enhän minä pakota tai jotain, en pidä kaikkia rakkaitasi panttivankeina tai vastaavaa. En toki. En missään nimessä. Jos vain laitetaan herra seksikkyydelle tiukat, kiiltävät nahkahousut jalkaan eikä mitään muuta, voisi esitellä miehekkäitä rintakarvojaan hovin väelle. Henry kyllä tulisi varmaan aika kateelliseksi ja käskisi tuon mestautettavaksi. Harmi, olette julma kuningas, prinssinakki. Kaikki huvit viette palvelijoilta.))
Avatar

Monarkki

Viestit: 14575

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Helmi 16, 2012 11:04

Roswell ei käynyt enää pyytämään mitään tai aloittamaan uutta keskustelunaihetta. Demoni oli tyytyväinen oloonsa ja tilanteeseensa, eikä raaskinut enempää kuninkaan aikaa ja huomiota viedä. Hyvä. Kuten todettu, huomenna oli uusi päivä.
Tapaamme jälleen huomenna. Räätäli varmasti on käynyt luonasi, ennen kuin minä saavun.. tuonut ainakin jotain päälle pantavaa Kuningas totesi hymähtäen Joten toivotan sinullekin vielä öitä, vietit ne sitten nukkuen tai et.. mutta mieluiten en kuulisi sinusta heti aamulla huonoja uutisia.
Virne kävi kuninkaan kasvoilla, ennen kuin tuo nyökkäsi demonille pienesti ja poistui huoneistosta, sulkien oven perässään


Ilta vaihtui yöhön, yö aamuun, aamu päiväksi ja päivä iltapäiväksi. Kuningas oli tuttuun tapaan kiireinen, joskin tämä päivä oli muita hieman lyhyempi.. kiireiden osalta siis. Ennen kuin oli alkanut virkaansa toimittamaan, oli Henry käynyt siskonsa luona tiedustelemassa tuon menoista. Tuttuun tapaan, ei prinsessalla ollut mitään menoa. Kunhan nypläsi pitsiä huvikseen. Tai kiukkuunsa. Ota tuostakin nyt selvää. Niinpä prinsessan tyhjääkin tyhjemmästä kalenterista oltiin varattu pieni vartti jos toinenkin uuden henkilön tapaamiseen. Mitään veli ei kuitenkaan ollut etukäteen kertonut tästä yllätysvieraasta. Näkisi sitten.
Kun päivän enemmän tai vähemmän tärkeät askareet oltiin toimitettu, kävi kulku jälleen demonin luokse. Ei tällä kertaa selleille, olihan tuo sieltä jo ulos päästetty. Vaan huoneistolle, jonka kuningas tuolle oli antanut eilen. Joko typeryyttään tai viisauttaan. Askeleet veivät pitkin käytäviä, kunnes ne pysähtyivät ovelle jolle suotiin muutama koputus. Henryllä oli tapoja, sisään ei astuttu ilman lupaa..


// *pet* No ei se nyt niin kovin suuri vaiva oo koittaa jtn siellä väsäillä rakkaidensa pelastamiseksi. Tosin saa nähdä millä aikataululla mitään valmistuu. Minun tuurilla vasta ensivuonna. No tuskin. Toivottavasti.
Henryn rintakarvat eivät ole mitään verrattuna Roswellin seksikkääseen viidakkoon
Varmana aloitin seuraavan päivän. Sinähän pelaat tätä peliä niin kauan kunnes minä päätän että se loppuu. Hoho.//
Avatar

Kreivi

Viestit: 1591

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Pe Helmi 17, 2012 12:30

Ovi sulkeutui kuninkaan perässä hiljaisella naksahduksella, oviahan ei toki sopinut paukutella noin vain näin myöhään. Roswell nosti kasvonsa ylös kuninkaan poistuttua, odottaen vielä hetken aikaa, kuunnellen, milloin askeleet kaikkosivat kauemmaksi ja katosivat. Vasta sitten tuo pystyi kääntämään katseensa ovesta ja keskittäen huomionsa jonnekin muualle. Demoni asteli peremmälle, katsellen ympärilleen. Tämä tulisi olemaan hänen kotinsa jonkin aikaa, joten se oli parempi tuntea hyvin ja siihen oli parempi tottua. Sormi kävi pyyhkäisemässä pöydän pintaa, jättäen puhtaan, pölyttömän viivan jälkeensä. Tuo ei voinut kuin hymähtää hiljaa, tämä paikka taisi kaivata siivousta ja se toki olisi hyvä tapa kuluttaa aikaa, mutta hän ei kyllä ollut mikään siivooja. Askeleet kävivät sängyn ääreen, miehen istuutuessa sille. Se oli varsin pehmeä verrattuna moniin muihin sänkyihin, joihin hän oli saanut kunnian käydä makaamaan. Tämä sänky kyllä olisi oiva paikka mille tahansa, mutta nyt oli turha käydä nukkumaan.

Aika kului hieman hitaammin nyt, kun sen pystyi näkemään ikkunasta, eikä huoneessakaan ollut juuri mitään muuta tekemistä, kuin istumista. Roswell ei aikonut lähteä vielä harhailemaan huoneestaan, hyvällä onnella hän saisi jollekin vielä sydänkohtauksen aikaiseksi tai eksyisi, eikä siihen ollut nyt varaa. Hänen piti odottaa kuningasta, ei olisi soveliasta laittaa kuningasta odottamaan. Kuu laski kuitenkin nopeasti ja pikku hiljaa ympäriltä alkoi kuulua yhä enemmän ääniä linnan väen herätessä ja aloittaessa aamutoimiaan, vaikka vielä oli pimeää. Aurinkokin nousi ennen pitkää talven ollessa väistymässä kevään tieltä, kirkkaan valon tunkeutuessa sisään siitä huoneen ikkunasta, saaden huoneen kylpemään valossa. Ja aivan kuten kuningas sanoi, räätälikin tuli vaatteiden ja mittanauhojen kanssa vierailulle, vaikka ei tainnut asiakas olla aivan sitä, mitä toinen odotti. Pelottavaahan sitä oli olla demonin kanssa yksin samassa huoneessa, eikä Roswell voinut kauheasti parantaa asiaa, etenkin kun räätälin oli hieman pakko tulla aivan lähelle. Kuninkaan palveleminen kuitenkin vei voiton pelosta, räätälin saatua otettua tarvittavat mitat uusiin vaatteisiin ja vaikka niiden ompelemisessa menisikin aikansa, oli valmiita vaatteita tuotu mukana, mistä valita. Puhtaita vaatteita, jotka jopa sopivat leveäharteiselle, pitkälle miehelle. Räätäliä kiitokset eivät kauheasti näyttäneet lohduttavan, miehen lähtiessä omille teilleen silmänräpäyksessä heti, kun tarvittavat työt oli tehty.

Aamu oli hieman mielenkiintoisempi, mitä yö, joten aika meni kauhean nopeasti. Aamu vaihtui nopeasti iltapäiväksi, demonin vieläkin pysyessä visusti huoneessaan oven takana. Sängyllä oli aimo määrä laskosteltuja vaatteita, joista Roswell oli valinnut kokeiltavaksi hieman lyhyehkön, tummanpunaisen tunikan, sekä tummat housut. Hymy kävi demonin huulilla, kuningas ainakin ehdotti tummaa ja punaista, joten miksipäs hän ei kokeilisi, kun näin hyvin niitä oli tarjolla? Ilman peiliä oli hankala arvostella miltä ne näyttivät päällä, mutta ainakin ne näyttivät hyvältä sängyllä Joten liian metsään tässä asiassa ei voitaisi mennä, eihän?

Koputus ovelta pysäytti ajatuksen. Eihän se räätäli voinut olla, ei kai aikaa ollut voinut kulua tarpeeksi? Roswell käveli ovelle ja aukaisi sen, vielä paremman yllätyksen odottaessa sen takana.
"Teidän Majesteettinne. En odottanutkaan Teidän tulevan näin aikaisin," demoni kumarsi hymyillen,
"Saitteko kenties nukuttua paremmin? Tahdotteko astua peremmälle? Kertokaa toki, mitä mielenne päällä liikkuu."
((Parempi. Ja kannattaisi, muutenhan jokin vahinko voi sattua! Kannattaa ottaa viidakkoveitsi mukaan varmuuden varalta. Ja totta kai, emmehän ole vielä päässeet edes siihen kohtaan, missä Roswell pesee Henryn selän!))
Avatar

Monarkki

Viestit: 14575

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Helmi 17, 2012 12:59

Kauaa ei tarvinnut odottaa, kunnes ovi aukesi. Roswell oli jälleen omalla lipevänkuuloisella tavallaan ystävällisesti tervehtimässä kuningasta. Henry hymyili pienesti, nähdessään demonin yllä jotain siistimpää, hoviin sopivaa.
Räätäli näemmä kävi Kuningas totesi ääneen itsestäänselvyyden Hyvä, pelkäsin hänen jo jänistäneen.
Ja kyllä, sain nukuttua hieman paremmin, kiitos kysymästä. Entäpä itse? Miten yö sujui? Varmaan hieman paremmissa merkeissä mitä pari edellistä Oli seuraava vastaus demonille, jota seurasi sitten ihan kohteliaisuus syistä vastakysymys. Henry todella olisi halunnut tietää, tarvitsiko Roswell lainkaan lepoa.. mutta kai sekin selviäisi aikanaan. Turha sitä käydä kyselemään, ellei alkanut niin paljon vaivaamaan.

Mutta ajattelin, että lähtisimme liikkeelle. Huoneessasi täytyy olla aivan kamalan tylsää, joten ajattelin, josko tykkäisit käydä kirjastossa? Ottaa opuksen jos toisenkin mukaan, mikäli lukeminen sinua kiinnostaa osaatko ylipäätään lukea? Kuningas jatkoi vastaten nyt Demonin kysymykseen sisään käymisestä.
Lisäksi siskoni lupasi odottaa kirjastossa, mikäli hänet halusit tavata. Joten, jos sinulla ei ole muuta, lähdetään liikkeelle
Pari askelta otettiin kauemmaksi ovesta, merkkinä siitä että he voisivat kuninkaan puolesta lähteä. Sikäli mikäli Roswell oli valmis lähtöön, kävisi kuningas johdattamaan tuota ylemmän kerroksen suureen kirjastoon.


// Viidakkoveitsi kyllä. Ja aivan, yhteinen kylpyhetki on vielä kokematta. LÄMMITTÄKÄÄ VESI, PALVELIJAT! //
Avatar

Kreivi

Viestit: 1591

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Pe Helmi 17, 2012 11:59

Roswell nosti katseensa lattiasta kuninkaan kasvoihin, tyytyväisen hymyn vain jatkuessa. Käsi kävi pyyhkäisemässä niitä uusia, hienompia vaatteita, mitkä nyt päällä olivat.
"Kyllä, Teidän Majesteettinne. Se meni varsin hyvin, ottaen huomioon, että hän joutui kohtaamaan minut yksin Kovin moni ei tahdo olla yksin samassa huoneessa demonin kanssa," tuo hymähti,
"Mutta uskollisuus Teille taisi viedä voiton. Ainakin jotkut luottavat Teihin enemmän, kuin vaistoonsa, Teidän Majesteettinne," demoni lateli rohkaisevia sanoja kuninkaalle, joka ainakin aikaisemmin oli ollut huolestunut seikasta. Ehkä joku ajattelisi, ettei räätälin mielipide merkitsisi paljoa, mutta sellainen henkilö löytää itsensä nopeasti yksin.

"Hienoa, Teidän Majesteettinne. Pelkäsin jo, että aiheuttaisin Teille vain enemmän harmaita hiuksia Mutta sovitaan, että tästä lähtien minulla on päässäni niitä tarpeeksi jo meille molemmille, mh?" Roswell naurahti, varmaan oikeastikin tyytyväisenä siitä, että kuninkaalla oli hieman helpompi olo. Hän ei ainakaan tahtonut saada Henryä hermoraunion partaalle.
"Oi kyllä, kyllä. Onhan tämä aivan toista luokkaa, kuin tyrmä. Kiitän taas kerran, Teidän Majesteettinne," kumarrus kävi,
"Ette välttämättä tiedä sitä, mutta on hieman erilaista pysyä huoneessa vankina ja vieraana," demoni hymyili. Eihän tuo ollut vieläkään lähtenyt huoneesta ulos oven sulkeuduttua, ei vähään aikaan voisikaan lähteä ilman ihmisten pelkoa, eikä siinä pitäisi olla mitään eroa Mutta hän pystyisi lähtemään, jos haluaisi. Se oli se ero.

"Hyvä idea, Teidän Majesteettinne. Jalkojen verryttely ei yhtään haittaisi, kirjat taas auttaisivat ajankuluttamisessa," vanhempi mies käveli jo kuninkaan luokse, valmiina seuraamaan, innoissaan kirjastovisiitistä. Siitä olikin aikaa, kun hän oli viimeksi saanut kirjan käsiinsä, saati sitten lukenut.
"Tietenkin. Emmehän voi antaa sisarenne odottaa, mh? Näyttäkää vain tie."
((TOIMIKAA, PALVELIJAT. Sen jälkeen prinssinakin kireitä, öljyttyjä hartioita voidaankin hieroa.))
Avatar

Monarkki

Viestit: 14575

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Helmi 17, 2012 1:34

Henry ei voinut olla naurahtamatta Roswellin huomautukselle harmaista hiuksista.
Jos niin sanot Kuningas totesi, samalla kun astui hieman sivumpaan ja lähti johdattamaan Demonia eteenpäin, kohti kirjastoa. Roswell näytti olevan innoissaan jaloittelusta ja kirjojen hankkimisesta. Hyvä, tuolle ei kävisi aika pitkäksi, silloin kun Henry ei olisi hermojaan lepuuttamassa Demonille turisten. Ehkä tuolle pitäisi keksiä kunnon tehtävä linnalla Jotain mieleistä tekemistä. Kuningas pisti sen harkintaan.
Hänen elämänsä tuntuu olevan ainaista odotusta muutenkin, joten tuskin hän pistää pahakseen Henry tokaisi ohimennen. Mitä lie sitten loppujen lopuksi tarkoittanut.
Askel vei läpi käytävien, rappukäytävälle joka johti toiseen kerrokseen. Sieltä vielä muutama käytävä ja käännös ja pian kaksikko saapui suurien puisten ovien luo.
Siskoni saattaa olla hieman Ennakkoluuloinen. Mutta hän on Scarlingtonin suvusta se lempein, joten jos et häntä siedä, et varmasti halua tavata setääni Kuningas varoitti vielä ennen, kuin kävi avaamaan oven ja astui sisään demoni perässään.

Lily oli sovitusti odottamassa kirjastossa. Nättiin punaiseen mekkoon pukeutunut prinsessa selaili kirjoja pöydän ääressä, nostaen katseensa kuitenkin sivuilta kuullessaan oven avautuvan. Sisään astui veljensä kera miehen, joka ei selvästikään ollut ihminen. Varautuneisuus nousi pykälän jos toisenkin, samalla kun Prinsessa kävi nousemaan ylös tuolilta ja käveli kaksikkoa vastaan.
Odotinkin jo teitä Pienesti hymyilevä prinsessa avasi keskustelun, kun veljensä ja tämän uusi ystävä olivat sisään ehättäneet Tosin en uskonut teidän tulevan näinkin pian.
Emme halunneet antaa sinun odottaa. Lily, tässä on Roswell. Uusi.. apulaiseni. Roswell, tässä Prinsessa Lily, siskoni Henry totesi pienesti hymyillen, esitellen kaksikon nopeasti toisilleen. Silmät tarkkailivat kuitenkin enemmän Demonia, mitä siskoaan.
Mukava tavata.. Roswell Nainen totesi katseen kääntyessä tarkastelemaan tuota vanhemmanpuoleista olentoa.. Mikä ikinä oli. Demoni?


// Me tiedämme mihin hieronnat aina johtavat. pornossa //
Avatar

Kreivi

Viestit: 1591

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Pe Helmi 17, 2012 4:24

Kuningas lähti viemään Roswellia kirjastoon tapaamaan prinsessaa niin, ja katsomaan niitä kirjoja, sehän melkein unohtuikin. Ehkä hän oli hieman innostunut tapaamisesta, mutta käveli kuitenkin rauhallisena Henryn perässä. Kulma nousi kysyvästi huulilla ollen huvittunut hymy demonin vilkaistessa kuninkaan suuntaan. Hiljaisuus ehkä oli kohtaloon alistumista, mutta sitä ei silti välttämättä hyväksytty. Kysymyksiä heräsi, kuinkahan hyvin Henry tunsi siskonsa? Uskalsivatkohan he edes puhua keskenään kaikesta salailematta? Kommenttia ei olisi nyt kauhean kohteliasta tehdä, ei kyseenalaistaa mitään, antaa kaiken vain mennä. Ei kuningas näyttänyt haluavansa edes saada siitä keskustelua aikaiseksi, kai siitä voisi vielä joskus myöhemminkin puhua. Matka vei portaita pitkin ylös yhden kerroksen suurten, puisten ovien luokse. Henry antoi vielä varoituksensa, mutta Roswell ei uskonut tarvitsevansa sitä.
"Lasketteko itsenne siihen mukaan?" tuo hymähti, eikä niinkään kaivannut vastausta, vaikka voisihan se olla hyvä tietää, oliko kuningas omasta mielestään se lempein vai ei.
"Ennakkoluulot johtuvat tietämättömyydestä, Teidän Majesteettinne. Olen täysin valmis antamaan kysymyksiin vastauksia," demoni sanoi valmiina tapaamiseen, astuessaan kuninkaan perässä huoneeseen oven avauduttua.

Kirjasto todella oli näkemisen arvoinen, mutta jokin vieläkin tärkeämpi omi sarvipään katseen itseensä. Nuori, siro neitonen, selaillen pöydällä lojuvan kirjan sivuja. Kauniit kasvot kääntyivät kaksikon suuntaan äänen kuultuaan, oliko tämä se prinsessa? Eipä kyllä kukaan muukaan oikein sopisi kuvaukseen Epäilyt vahvistivat itse itsensä tytön noustessa tuolilta ja kävellen kuninkaan luokse. Kirkuen tuo ei vielä juossut pakoon, eikä kasvoilla näkynyt mitään kauheaa epämukavuutta, mutta ainakin Henryn sanoista päätellen voisi kuvitella, että kasvoista ei prinsessan tunteita tulisi koskaan näkemäänkään.
"Teidän Korkeutenne, ilo on tyystin minun puolellani. Tämä on suuri kunnia," Roswell kumarsi syvään prinsessalle kuninkaan esitellessä henkilöt toisilleen. Kasvot nousivat, demonin ottaessa sen parhaimman, hurmaavan hymynsä käyttöön. Kuningas varmaan katseli tilannetta hyvin tarkkaan, tiesihän tuo toki, mikä hän oli. Tahtoikohan testata, miten hän käyttäytyi hameväen seurassa?

"Olen kuullut Teistä vain hyvää," tuo jatkoi, keltaisten silmien katsellessa lempeinä prinsessaa, miehen ollessa aivan tyyni. Ei Roswell kuolannut ja ulissut kauniin naisen perään, vaikka olisihan tuo toki voinut, ei Lilyssä mitään vikaa ollut. Se olisi vain turhan epäkohteliasta ja tökeröä, demoni toki tahtoi ajatella itseään herrasmiehenä. Hieman varuillaan hän kuitenkin oli, jokin äkkinäinen kosketus tai liike voisi saada prinsessan säikähtämään ja varmaan sitä kautta myös kuninkaan, ja siitähän sitä vasta aikamoinen soppa syntyisi
((Yritätkö muka sanoa, ettei tämä ole juuri sitä?))
Avatar

Monarkki

Viestit: 14575

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Helmi 17, 2012 4:56

Ei Henry itseään äsken mukaan laskenut, miettiessään kuka Scarlingtoneista sattuisi olemaan se suopein. Kaiketi hän, ainakin tätä nykyä. Mitään ei demonille kuitenkaan vastattu.
Naisen katse pysyi demonissa, tuon käydessä kumartamaan syvään, kuin herrasmies. Oliko friikeilläkin käytöstapoja? Uskomatonta. Tähän asti Lily oli tavannut vain kapinallisia otuksia, jotka osasivat juuri ja juuri sen verran seurata etikettiä, etteivät halailemaan käyneet. Tästähän olennosta saattaisikin pitää, jollain asteella. Ei Lily käynyt heti tuomitsemaan, mutta piti silti mielipiteensä avoinna. Aika näyttäisi, mitä tästä miehestä tultaisiin ajattelemaan.
Roswell saikin prinsessalta nyökkäyksen vastaukseksi, samalla kun pieni hymähdys karkasi ilmoille Roswellin sanojen myötä.
Ette ole siis kuullut läheskään kaikkea minusta Prinsessa vastasi kuivahkosti, joskin ystävällisesti Olet demoni?

Kyllä Henry kävi vastaamaan Roswellin puolesta, puuttuen keskusteluun Kuulit kai siitä hiipparista, joka talutettiin tyrmille ilman minkäänlaista vastarintaa? Roswell on kyseinen henkilö Kuningas tarkensi, samalla kun lähti kävelemään peremmälle kirjastoon. Lily puolestaan seisoi paikoillaan, kääntäen katseensa kauemmas kävelevästä veljestään astetta uteliaampana Roswelliin.
Kyllähän minä siitä kuulin Tosin luulin kyseisen henkilön olevan hieman.. pelottavamman näköinen Lily totesi katsellen demonia päästä varpaisiin, enemmänkin uteliaana kuin tuomitsevana ja arvioivana Moni kyllä mainitsi, että olento olisi demoni. Et näytä niin kamalalta, mitä demoneista voisi olettaa. Mutta se minua kiehtoo, miksi kävi linnalle tunkeutumaan?
Henry tyytyi tällä kertaa kuuntelijan rooliin, samalla kun kävi katsomassa, mitä siskonsa mahdollisesti oli lukenut. Runoutta jälleen kerran, ei yllätys sinänsä. Vaikka kuningas näyttikin siltä, ettei kiinnittänyt huomiota kaksikon touhuihin, oli Henry korva tarkkana kuuntelemassa jokaista sanaa joka vaihdettiin. Sivusilmällä myös tarkkailtiin liikkeitä, ihan vain varmuuden vuoksi Tuskin Roswell nyt mitään tyhmää tekisi? Koskaan ei kuitenkaan kannattanut luottaa sokeasti demoniin.


// No mutta nyt ollaan vasta siinä virittely vaiheessa. //
Avatar

Kreivi

Viestit: 1591

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Pe Helmi 17, 2012 6:17

Hymy pysyi Roswellin huulilla, vaikka prinsessalla olikin hieman kriittisempi asenne itseään kohtaan. Ei sitä toki sopisi käydä väittämään vastaan, eihän siitä mitään tulisi. Ärsyttäisi prinsessaa vain. Aika kyllä näyttäisi, oliko prinsessan kriittisyys oikeassa paikassa vai ei. Lily ei aivan tarkkaan tiennyt, mikä otus tämä uusi tuttavuus oikeastaan oli. Henry ei ollut tainnut kertoa, olisikohan prinsessa tullut ollenkaan, jos olisi tiennyt? Ennen kuin demoni ehti mitään vastata, kuningas itse vastasi jo hänen puolestaan, antaen myös hieman lisävalaistusta siihen, mistä tuollainen otus oli tiensä tänne löytänyt Ainakin niin pitkälle, kuin kuningas tiesi. Roswell seurasi kuninkaan kävelyä hetkisen aikaa, ennen kuin käänsi katseensa taas prinsessaan.

"Jos olette sitä mieltä, niin en voi kuin kiittää, että tämä muoto on minulle suotu," demoni naurahti, antaen prinsessan katseen harhailla sillä varsin ihmismäisellä keholla, mikä miehellä sattui täällä olemaan. Mitään pahaahan katsomisessa ei ollut, ei se haitannut lainkaan. Kuningas pysyi nyt hiljaa, antaen toisen vastata prinsessan toiseen kysymykseen aivan omin voimin.
"En tiedä kutsuisinko sitä niinkään tunkeutumiseksi, mutta Teillä voi olla eri käsitys siitä, Teidän korkeutenne," Roswell hymyili,
"Olen utelias, tahdoin toki nähdä, mitä muurien toiselta puolelta löytyisi. Eihän sitä muuten näkisi, ellei itse kävelisi porteista sisään. Tulin rauhassa, mutta vartijoilla oli ilmeisesti eri mielipide," mies ei todellakaan näyttänyt siltä, kuin olisi vihainen asiasta, kuin ei olisi kantanut kaunaa ollenkaan. Aivan kuin kaikki tämä olisi normaalia Mutta ehkäpä se demonille tässä yhteyskunnassa olikin. Mitään vangitsemista ei kyllä näkynyt tuon käyttäytymisessä, enemmänkin hän oli huvittunut.

"Mutta kaikki kääntyi loppujen lopuksi parhain päin. En voi sanoa, että katuisin, Teidän Korkeutenne. Veljenne on oikein hyväsydäminen ja vieraanvarainen mies minunkaltaisellenikin," tuo jatkoi hymy huulillaan, vilkaisten kuningasta päin, joka oli keskittänyt huomionsa aivan toisaalle Tai niinhän nuorukainen varmasti haluaisi heidän luulevan. Kyllä demoni tuntisi katseen niskassaan, tietäisi, milloin tarkkaillaan ja kuunnellaan. Voisihan hän toki olla väärässäkin, aina oli mahdollisuus erehtymiseen, mutta ei kuninkaan salakuuntelu edes haittaisi häntä. Ei hänellä ollut mitään salattavaa, eikä prinsessalla mitään syytä pelkoon. Kädet kyllä pysyisivät omalla paikallaan.
((Kyllä tämä on jo aika kuumaa settiä, huhhuh.))
Avatar

Monarkki

Viestit: 14575

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Helmi 18, 2012 12:27

Tarkkaavaisen utelias katse pysyi demonissa. Prinsessa ei käynyt kääntämään katsettaan irti tuosta, sillä oli yksinkertaisesti liian kiinnostunut tästä tapauksesta. Lähinnä siksi, ettei tielleen ennen ollut demonia sattunut. Kuten veljensä, oli hän vain kuullut raamatun pedoista, jotka kävivät piinaamaan sieluparkoja. Roswell ei näyttänyt eikä vaikuttanut moiselta pedolta.. oliko tuo sitten poikkeus? Veljestään poiketen, ei Lily osannut aina olla varautunut uusiin olentoihin, varsinkin jos ensikättelyssä olennot vaikuttivat mukavilta.
Roswell kävi selittämään, miten tänne oli päätynyt. Vai uteliaisuuttaan oli linnan muurien sisään eksynyt. Prinsessa naurahti pienesti.
Uteliaisuus voi joskus koitua kohtaloksi.. no, onneksi sinulle ei käynyt kuinkaan Prinsessa kävi toteamaan hymyssä suin olisi ollut sääli, jos tuollainen herrasmies olisi mestauslavalle joutunut.

Ole hyvä ja katsele vain ympärillesi Prinsessa kävi toteamaan demonille, kääntäen nyt katseensa veljeensä Senhän takia te tänne tulitte?
Kyllä. Roswell, saat viettää niin kauan aikaa kuin haluat kirjoja selaten.. mikäli muistat reitin kirjastolle, en kiellä sinua tulemasta tänne yksinäsikin Kuningas kävi toteamaan nostaessaan katseensa pöydällä olevista kirjoista Vai pitäisikö sinulle piirtää kartta, jottet eksyisi?


// On kyllä. Ollaan jo niin iholla että kuumottaa. //
Avatar

Kreivi

Viestit: 1591

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti La Helmi 18, 2012 1:14

"Älkäähän nyt toki, Teidän Korkeutenne," Roswell naurahti prinsessan ystävällisistä sanoista samalla kun kumarsi kiitokseksi, kehujen ottaminen vastaan reagoimatta oli paljon hankalampaa, silloin kun kehujen antajana oli kaunis neitonen. Ja Henry varoitti häntä siskostaan, tuon ennakkoluuloista ja siitä, ettei hän välttämättä pitäisi prinsessasta? Kukapa ei voisi pitää, jos prinsessa kaikille tuollainen oli? Demoni ainakin tunsi tulevansa toimeen neidon kanssa, vaikka voisihan se aina muuttua, jos eri puheenaihe tulisi esille. Kuningas taisi huolehtia turhasta liiankin paljon, kävi vain mielessään kaikki ne pahimmat mahdolliset lopputulokset ehkäpä kuninkuus oli jo vaatinut nuorukaiselta kaiken rentouden?

"Emme toki vain sen takia, Teidän Korkeutenne," miehen hurmaava hymy ei ollut kadonnut minnekään, eivätkä toki käytöstavatkaan, vaikka niin prinsessa kuin kuningaskin hätyyttelivät tuota jo kirjojen kimppuun. Roswellia oli kiinnostanut kaikista eniten prinsessan tapaaminen, vaikka taisi hänen olla vähän pakko nyt käydä nuuskimassa kirjahyllyjä. Olisi outoa olla tekemättä sitä nyt. Kirjoista olisi hyötyä myöhemmin, silloinkin kun kaikki muut olivat nukkumassa. Ehkä hän saisi puhua prinsessalle toisenkin kerran.

"Kovin ystävällistä, Teidän Majesteettinne," katse kääntyi kuninkaaseen toisen antaessa hänelle luvan pysyä kirjastossa niin kauan kuin halusi ja aina kun halusi. Hänen muistinlahjojensa aliarvioiminen sai tuon tosin nauramaan.
"Luulen muistavani reitin, Teidän Majesteettinne. Enköhän pysty vielä pari vuotta taistelemaan vanhuudenhöperyyttä vastaan," Roswell näytti kovinkin huvittuneelta, vaikkei enää nauranutkaan. Joku muu olisi voinut ottaa tuon kovanakin loukkauksena, käydä päälle noin vain, mutta tämä demoni ei vain näyttänyt ottavan mitään nokkiinsa etenkin, jos sitä ei tarkoitettu sellaiseksi. Välttämättä. Pikku hiljaa mies sai tehtyä tiensä kirjoja pullistelevien kirjahyllyjen luokse, lähtien selaamaan niitä katseellaan. Kaikki vanhan- tai muuten vain hylätynnäköiset kirjat taisivat olla tuon päämääränä, kuka tietäisi, mitä kaikkea mielenkiintoista niiden sisältä löytyisikään. Toki hänen piti olla valmiina ottamaan jotain, mikä ei välttämättä kiinnostanut niin paljoa, kuningas varmaan pitäisi siitä, jos kirjoja olisi enemmän eivätkä ne kaikki olisi outoja.
((Ja sitten Roswell huomaakin, ettei kirjastosta löydy muuta, kuin eroottisia tarinoita. Hyi Henry.))
Avatar

Monarkki

Viestit: 14575

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Helmi 18, 2012 9:24

Demonin hurmaavaan hymyyn vastattiin ystävällisellä hymyllä. Silmät kuitenkin kertoivat hymyn taakse kätkeytyvän jotain muutakin. Ei mitään negatiivista tosin. Eihän Roswell vaikuttanut yhtään pahalta henkilöltä. Tuohonhan voisi tehdä parempaa tuttavuuttakin. Sitten kun ei olisi ylisuojelevaa veljeä, tai muuta perheenjäsentä katselemassa. Kyllä Lily itsestään osasi pitää huolen, ei hän siihen tarvinnut kaitsijaa. Enää.
Henry katsoi hymyillen Demoniin, joka ilmoitti, että karttaa tuskin tarvitsi. Vanhuudenhöperyys ei ollut iskemässä vielä, toivottavasti. Lily naurahti pienesti tuolle huomautukselle, alkaen sitten miettimään, kuinkahan vanha Roswell oli? Tuo näytti jo vanhemman puoleiselta, mutta elivätkö demonit sitten kuinka pitkään? Sitä hän ei tiennyt. Katse kuitenkin seurasi demonia, joka kirjoja lähti katselemaan.

Minkälaisesta kirjallisuudesta pidät? Kuningas kysyi samalla kun katseli demonin menoa Kirjasto on melko laaja täältä on hankala löytää mitään, jos ei tiedä mistä etsiä
Ja veljeni tuntee kirjaston paremmin kuin sen virallinen hoitaja.. Lily huomautti lähtiessään seuraamaan Roswellia, silkasta mielenkiinnosta. Nähdäkseen, mitä tuo mahdollisesti hyllystä otti. Henry naurahti. Prinsessa ei valehdellut, hän jos joku tunsi kirjaston. Viettänyt ehkä turhankin paljon aikaansa täällä, ainakin niin moni sanoi. Mutta oliko se sitten väärin käyttää aikaansa lukemiseen ja opiskelemiseen enemmän, kuin voiman harjoittamiseen?


// Hyllyt täynnä kamasutraa. Kinkeeh //
Avatar

Kreivi

Viestit: 1591

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti La Helmi 18, 2012 10:19

Askeleet kävivät rauhallisesti hyllyjen edessä, silmien tarkkaillessa kirjojen selkämyksiä tarkasti. Mielenkiintoinen ulkoasu sai kiinnostuksen heräämään tarpeeksi, että kirjaa vedettiin hieman ulospäin paremman tarkkailun alle, mutta ne palasivat kuitenkin aina vanhalle paikalleen. Mitään todella kiinnostavaa ei vielä ollut silmiin sattunut ehtiä, mutta eihän Roswell ollut oikeastaan aloittanutkaan, päässen matkassaan vasta niiden lähimpien hyllyjen luokse. Kuningas aloitti keskustelun, prinsessan lisätessä siihen neitosen alkaessa seuraamaan demonia. Eihän vanhusta sellainen haittaisi, seura oli aina tervetullutta.

"En ihmettelisi sitä, jos olisin täällä koko elämäni elänyt, olisin varmaan suurimman osan viettänyt siitä täällä," tuo naurahti, viitaten ensiksi Lilyn kommenttiin siitä, kuinka hyvin kuningas linnan kirjaston tunsi. Kirjastohan oli suuri, kuka tiesi, mitä salaisuuksia sen kätköistä löytyisikään.
"Salattu tieto, selittämättömät ilmiöt, vanha ja kadonnut," Roswell aloitti vilkaistessaan kuningasta, alkaen lyhyen mietinnän jälkeen kertoa pitämästään kirjallisuudesta,
"Sellainen kiehtoo minua, Teidän Majesteettinne. En tosin usko sellaista välttämättä löytyvän täältä kaikkien silmien alta, joten eivätköhän pelkkä tietokirjallisuus ja historia aja saman asian," demoni myhäili ja pysähtyi rauhallisesti, lopettaen kirjahyllyjen selailun silmillään.

"Kenties Te tahdotte valita jotain minulle, Teidän Majesteettinne? Jos Teillä on jotain mielessä, mitä tahdotte minun lukevan. En ole nirso ja jos siitä ei ole Teille liikaa vaivaa, arvostaisin sitä kovasti," hän jatkoi hymyillen, luovuttaen oman etsintänsä tällä kertaa, kun muitakin mahdollisuuksia annettiin. Kuninkaalla olisi varmaan tylsää vain odottaa, sillä jos demoni kunnolla pääsisi tonkimisen makuun, täältä ei noin vain lähdettykään pois. Olisi muutenkin hyvä nähdä, mitä Henry suosittelisi. Eihän siitä voisi haittaa olla.
((Henry vain laittanut niitä sinne kirjahyllyyn sen toivossa, että seksijumala näkisi ne ja ymmärtäisi vihjauksen! Voi sinua, pieni prinssinakki Ja jos yksikään Roswellin petikumppaneista ei ikinä ole kirjoittanut pornotarinaa tuosta, niin petyn Cryptin väkeen. Olisi kyllä niin kuumaa Twilight-tasoista kamaa, että kirkko bannaisi.))
EdellinenSeuraava

Paluu Vankityrmä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö