I will protect you||Janni

Arot sijaitsevat valtakunnan länsiosassa, aueten heti Quinn metsän vieressä ja jatkuen pitkälle pohjoiseen Kleth vuorelle asti. Arot ovat kumpuilevaa ja välillä tasaantuvaa ruohomaata silmänkantamattomiin. Aroilta löytyy kuitenkin teitä, jokia ja jopa pieniä järviä, jotka rikkovat tämän ruohomeren yhtenäisyyttä silloin tällöin. Kaksi suurinta tietä kulkevat ihmisten kaupungista Nahor kylään ja toinen suurin tie taas ihmisten kaupungista arojen halki Kleth vuorelle. Kleth vuorelle kulkevaa tietä ei kuitenkaan käytetä kovin usein lohikäärmeiden pelossa.

Aroilla sijaitsee tätä nykyä myös Haltioiden kaupunki. Pohjoisemmasta löytyy myös kyliä, jotka uhkarohkeana pitävät majaansa aroilla.

Haltiat pitävät aroja erittäin tarkkaan silmällä kaupunkinsa tähden, joten on erittäin todennäköistä törmätä haltioiden sotilaspartioihin aroilla, varsinkin eteläosassa.

Valvoja: Crimson

Re: I will protect you||Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 30 Elo 2014, 23:21

Celebri

"Oikku?" Celebri toisti, muttei ottanut sitä pahasta. Yksi muna rikottiin pannun reunaa vasten, jonka sisältö valutettiin pannullle. Un jatkoi vielä vastaustaan, kehuen tytön ulkonäköä siinä missä hän oli kehunut toisen. "Olet ensimmäinen, joka on tuota mieltä." Celebri totesi, rikkoen toisenkin munan pannulle.
"Puhut kuin elämäsi ei olisi ollut niin positiivinen ennen minua." Tyttö kommentoi lopuksi, käännellen samalla munakkkaita. Hymy suotiin olan yli Unille, vai oli hän mysteerinen, hyvin ymmärrettävää. "Sinänsä sääli, ettet kuitenkaan voi selvittää mysteeriäni."

Huvittunut nauru karkasi tytön huulilta Unin palatessa puhumaan hänen leikattusta paidastaan. "Se oli isäsi idea, mutta minä tein sen." Celebri tunnusti, kääntyen leivän puoleen leikatakseen siitä siivuja. Tytön katse kääntyi käteen ja siitä siipeen joka siitä kasvoi Unin puhuessa hänen ainutlaatuisuudestaan. Hän piti siitä, oli mukava tietää ettei hän ollut yksin ajatuksiensa kanssa. "Pidätkö sinä omasta ulkonäöstäsi?"
Janni
 

Re: I will protect you||Janni

ViestiKirjoittaja Mori » 31 Elo 2014, 10:22

Un

Vai isän idea? Se ketju sitten jaksaa tehdä tälläisiäkin. Un naurahti vain. "Selvä. Ei siis syytöksiä sinun puoleesi." aarnikotka totesi. Celebri kysyi pitkö hän omasta kehostaan. Un katsoi hetken itseään ja antoi häntänsä laskeutua syliinsä. "Totta kai. Olen aarnikotka. Alkujaankin kahta eläintä yhdistettynä." hän totesi ja venytteli pieniä siipiään. "Vaikka omaankin tämän humanoidisen kehon, ei se minua niin häiritse, että näytän sekasikiöltä." Un sanoi kallistaen päätään.
Hän ei voinut selvittää tytön mysteeriä ja oliko hän ylistänyt liikaa toisen jäämistä? Ehkä, mutta asia vain oli niin, että hän oli iloinen Celebrin jäämisestä. "Noh, oli minun elämäni jo silloinkin positiivinen, mutta kovin yksinäinen." Un vastasi. Hän eli isänsä kanssa, mutta kävi harvoin kylissä ja tähän menessä hän ei ollut törmännyt kehenkään aroilla tai metsän suunnalla. Vaikka hän tiesi, että niillä puolin liikkuikin väkeä.

"Hmmmm~ Tuoksuu hyvälle!" Un naukui ja hyrisi. Jostain tuolta sisältä alkoi kuulua kehräystä. Aurinkokin paistoi ikkunoista sisään, vaikkei se lämmittänyt se oli hyvin kaunista. Hän nojasi pöytään puoliksi niin, että hänen naamansa laahasi pitkin pöytää. Hän näytti hölmöltä.
Valkeat hiukset valuivat pöydälle ja Un vain nautti tästä aamusta ja sen tuoksuista. "Pakko myöntää, että ainakin osaat paistaa munakkaan~" hän antoi vinon virneen tytön selälle. Kehräys jatkui. Un käänsi päänsä ikkunaa kohti ja katsoi ylös taivaalle. "Ooooh..." hän huokaisi. "Taitaa tulla iltapäivällä sade." hän totesi ja katseli taivaalla kulkevia pilviä, jotka olivat sillä hetkellä hyvin vähäisiä. Mutta sään ennustaminen ei ollut temppu, jos vain osasi katsella tuulen suuntaa ja voimakkuutta ja pistää merkille muutenkin vähän muuta. Tosin voisihan hän olla väärässäkin, koska ei ollut ulkona, mutta Unilla oli sellainen tunne.

"Minä sitten juon teetä aamuisin, juotko sinä?" Un kysyi ja nosti päänsä pöydän päältä, jotta tyttö saattaisi siihen jotakin laskea. Mielummin pöydälle, kuin hänen päänsä päälle, joka olisi riskialtista. Päivemmällä voisi vaikka käydä esittelemässä talon piha-alueen, niin Celebri tietäisi mistä puut hakea ja missä kaivo oleili. Ellei Alris siihen hommaan ollut innokas, mutta Un ei uskonut isänsä jaksavan töiden jälkeen.
Mies hieraisi taas vähän kylkeään ja katsoi sidettä. Hän mietti, että haava mahdollisesti pitäisi pestäkin jossain vaiheessa, ettei se rupeisi märkimään tai kutisemaan. Kutina oli vielä ärsyttävämpää kuin kipu.
Mori
 

Re: I will protect you||Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 31 Elo 2014, 12:00

Celebri

"Et sinä mikään sekasikiö ole." Celebri totesi ottaen pari lautasta hellan vierelle ja liutti munakkaat niille odottamaan. Pannua ei kuitenkaan laitettu pois, tyttö asetti siivuttamansa leipä siivut sille, ne olisivat paahdettuna rapeita. "Jos haluat voit laittaa munakkaan leipien väliin." Celebri totesi vahtiessaan leipiä.
Un oli todella puheliaalla päällä tai voisihan tuota jo sanoa luonteenpiirteeksi. Oli myös jokseenkin ihme että toinen käyttäytyi kuin ei olisi haavoittunut lainkaan, mutta kenties se kuului aarnikotkan kehoon? Ne olivat vahvoja olentoja, moinen oli vain pintanaarmu.

"Älä kehu minua. Et ole edes maistanut." Celebri hymähti lapatessaa paahdetut leipäsiivut lautasille ja kuunneltuaan Unin kehräystä ruuan suhteen. Mies siirtyi pois tytön tieltä, jotta tämä saattoi laskea lautset pöydälle. Pannun Celebri kävi siirtämässä pois liedeltä. Voin tämä toi myös pöydälle. Ennen kuin tyttö ehti pohtia juotavaa ilmoitti Un tahtovansa teetä. "Olisit aiemmin sanonut. Sekin olisi nyt valmista." Celebri totesi hivenen tuhahtaen kädet lanteillaan, mutta ei hänellä ollut vaihtoehtoja muuta kuin etsiä teepannu ja täyttää se vedellä saavista. Pannu asetettiin liedelle ja kaapista ryhdyttiin etsimään teelehtiä.

"Miten kylkesi voi. Vaikutat yllättävän hyvinvoivalta vai peitteletkö kipua etten huolestuisi?" Tyttö päätti kysyä aimmin pohtimaansa samalla kun kurkisti teepurkkiin.
Janni
 

Re: I will protect you||Janni

ViestiKirjoittaja Mori » 31 Elo 2014, 12:15

Un

Naurun käkätys, joka oli noh, vähän kiusoitteleva. "Anteeksi, en kerralla sitten muistan ilmoittaa aikaisemmin." Un pyyteli ja katseli leipäänsä ja munakastaan. Hän tarttui voi veitseen ja voiteli leipänsä tyytyväisenä. Celebrin kysyessä miten hänen kylkensä voi ja peittelikö hän vain haavan kipua. "Hmmm~ Molemmin puolin." hän vastasi taas vähän pyöreästi ja keskittyi sitten asettelemaan munakkaan leivälleen. Tarkkaa sormipeliä.
Aarnikotka hykerteli puraistessaan leivästään suupalallisen. Munakas maistui hyvälle ja rapea leipä sen alla. "Isä polttaa aina leivät pannulle." hän totesi ja vilkaisi tyttöä. Leivän syönti oli hyvin hidasta, koska Un halusi nauttia edes osan tytön kanssa. Yhdessä syöminen oli aina mukavaa ja se sai päivälle hyvän alun. Hän oli joskus jaksanut nousta samaan aikaan isänsä kanssa, mutta ei hän enää jaksanut, kun Alriksen työaika taulu oli mennyt vain aikaisempaan. Ehkä siksi, että Un söi hyvin paljon. Rahaakin siis piti olla. Kiitos hänen koonsa.

Kaikin puolin aarnikotka oli tyytyväinen. Kylkeä kyllä vihloi, mutta hän ei näyttäny siitä välittävän, eikä hän muutenkaan halunnut huolestuttaa. Osittain siis Celebrin arvaus oli osunut oikeaan. Un ei halunnut näyttää kipuaan. Ja miltä se sitten olisikin näyttänyt, jos hän olisi sitä jatkuvasti tehnyt? Rasittavalta?
Ajatus itsensä kiduttamisesta ei tuntunut hyvältä vaihtoehdolta, joten saa olla.

//lyhyt
Mori
 

Re: I will protect you||Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 31 Elo 2014, 13:18

Celebri

Naurun Celebri sai vastaukseksi, ei tyttö voinut olla toiselle vihainen ja ei alkujaan ollutkaan. Odotellen teeveden kiehumista tyttö käänsi katseensa mieheen, joka päätti todeta että tyttö oli molemmin puolin oikeassa tuon kivun suhteen. "No jos haavaan sattuu oikeasti todella paljos, et ala peittelemään sitä. Saan sen selville ennemmin tai myöhemmin, etkä halua nähdä minua vihaisena." Celebri totesi vaikkei muistanut olleensa ikinä vihainen, mutta uskoi kyllä ettei se olisi nättiä.
Teepannu ujelsi veden kiehumisen merkiksi ja Celebri ryhtyi siirtämään pannun pois kuumalta hellalta lisääkseen teelehdet. Un sillä välin oli aloittanut aamupalansa syömisen, joka vaikutti maistuvan, ainakin se oli kuulemma parempi laatuista kuin Alriksen. Miksi hän tunsi olonsa yhtäkkiä kuin perheen äidiksi? Huolehtiessaan Unin haavasta ja kokatessa tällälailla aamiasta miehelle. Ei siinä mitään pahaa ollut ja näin hän kykeni maksamaan takaisin toisten vieraanvaraisuudesta.

Kaksi teekupillista täytettiin höyryävällä ja aromikkaalla teellä. Teepannu jätettiin paistinpannun vierelle odottamaan tiskausta ja Celebri toi teekupilliset pöytään istahtaen viimein itsekin aamiaisen ääreen. Vetäen viltin paremmin harteilleen tyttö kasasi itselleen munaleivän ja ryhtyi tyytyväisenä syömään.
"Onko aroilla useita kyliä?" Tyttö päätti kysyä. "Ajattelin vain, koska en haluaisi mielellään palata siihen kylään lähiaikoina mistä löysit minut. Se... mies saattaa vielä oleilla siellä." Celebri lisäsi. "Ja niin kuin sanoit, en voi kuljeskella tämä viltti päälläni loputtomiin."

//Niin koska sä vastasit mun lyhyeen vastaukseen :D //
Janni
 

Re: I will protect you||Janni

ViestiKirjoittaja Mori » 31 Elo 2014, 22:42

Un

Varoituksen sana kävi, ettei Un saisi peitellä kipuaan, johon mies myös hyökkäsi. Celebri myösmuhkasi sillä, ettei hän halunnut nähdä tuota vihaisena. Siihen hän vastasi hymyllä. Celebri toi teekupit höyryävinä ja istui pakoilleen. Kysyen sitten, oliko arojen lähettyvillä muita kyliä. Un mietti "Jaa... Kyllä täältä löytyy ehkä parimuuts, miä nyt lentäessäni olen havainnut. En tosin tiedä, ovatko ne ihmisten vai haltijoiden asuttamia." hän pohti ottaen teekupin käsiinsä ja hörppäsi nopeasti sen reunalta kuumaa nestettä. Un ynähti ja irvisti hieman. "Kuumaa~" lapsellisuus paistoi hänestä.
Aamiainen nautittiin rauhadsa. "Hmmm... Voimme kyllä käydä räätälin luona, kun isä saapuu. Hän tietää paremmin kylät aron alueella." aarnikotka totesi viimein silmäillen Celebiä. Oli totta, ettei perhosnaama voinut ainiaan piiloutua vilttinsä alle. Vaikkei se olisi ytään haitannut Unia. Alastomuus oli hänelle normaalia. Eikä hän aina ymmärtänt pukeutumisen ideaa, vaikka vaatteita pitikin. Eiväthän aarnikotkat pitäneet vaatteita päällään. Niillä oli turkki ja sulat. Nämä kaksijalkaiset ihoeliöt taas tarvitsivat jotakin päälleen.

Aamiainen oli nautittu ja Un nousi ylös. Hän vei astiansa tiskialtaalle ja katsahti vesisaaviin. Se oli melkein tyhjä. Nyt siis olisikin hyvä aika mennä näyttämään vähän pihapiiriä. "Käydään hakmassa kaivosta vettä. Näytännsamalla,mmissä säilytämme halkoja." aarnikotka ilmoitti. Vesi ämpärit hän otti jostain kuistin nurkilta ja piteli hiitä tottuneesti käsissään. Haavasta viis, saisi vihoitella sitten myöhemmin.
"Tänne päin!" Un kehotti seuraamaan astuttuaan viileään syysilmaan ja johdatti kaivon luo. "Tuosta vevataan." Un näytti veiviä, johon oli liitetty vähän hienompi mekanismi, kuin tavallinen keppi kahden pylvään välissä, jossa killuisi köyden pää. Ei, tämän kaivon mekanismi oli kevyempi veivata. Veivi oli kiinnitetty puiseennrattaaseen, joka oki taas kiinnitetty tukevampaan telneeseen, jossa sijaitsi pettämätön kettinki. Mikä taas oli kiinnitetty lujana ämpärin sankaan.

"Tuolla on sitten meidän puuvarastomme." Un osoitti talon taakse, jossa näkyi puupöli ja sen vieressä kasa puita. Osa niistä oli jo pinottu katoksen alle. Hän seisoi kaivon vieressä ja vilkuili taivasta. Hän hengitti syvään raikasta ilmaa. "Mitä sanot, jos tuulettaisimme talon? Onko siellä vähän tunkkaista?" aarnikotka kallisti päätään jankatsoi alas, kuten aina. Harvoin hän katsoi jotakuta ylös. Ellei nyt sattunut olemaan lohikäärme. Ihka omassa muodossaan.

//Eheheh, nih, nyt tuli myös vähän pitempi .w.
Viimeksi muokannut Mori päivämäärä 01 Syys 2014, 00:28, muokattu yhteensä 1 kerran
Mori
 

Re: I will protect you||Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 31 Elo 2014, 23:27

Celebri

Celebri nyökytteli kuuntelemisen merkiksi, suu oli täynnä ruokaa. Kyllä he jotain keksisivät tytön vaatteiden suhteen, he voisivat pohtia kylään menemistä kun Alris olisi tullut takaisin. Celebri seurasi miehen aamiaisen syömistä ja kuinka tuo meinasi polttaa suunsa. Ja tuo oli muka sanonut juovansa teetä joka aamu, tyttö ei voinut muuta kuin naurahtaa ajatuksilleen.
Celebrikin sai pian Unin jälkeen oman lautasensa tyhjäksi ja nousi pöydästä kun toinen ehdotti kaivon luona käymistä. Mies voisi samalla näyttää hänelle pihapiiriä. "Hyvä." Celebri totesi vieden omat astiansa tiskipöydälle odottamaan, hän palaisi hoitamaan ne kunhan vettä olisi haettu.

Celebri pisti merkille vesiämpärit mitkä Un ohi mennen nappasi mukaansa. Hän ei antaisi toisen kantaa niitä sisälle kun ne olisivat täynnä vettä. Viltti tiukasti ympärillään tyttö seurasi miehen perässä kaivolle ja kuunteli toisen neuvoja, sekä vilkaisi myös puuliiterin suuntaan. Olisi hän varmasti löytänyt kaivon ja liiterin itsekin pienellä etsimisellä, mutta Un helpotti asiaa. "Selvä." Celebri totesi ennen kuin luikahti Unin ohitse ja ryhtyi veivaamaan kampea, joka tuntui todella kevyeltä kiitos mekanismin. Sangon kalina ja veden litinä kaikui kaivon pohjalta ja tyttö saattoi alkaa veivaamaan sitä vastakkaiseen suuntaan.
Un otti puheeksi talon tuulettamisen. "Toki, voin samalla luuduta lattian ja siivota muun pölyn." Celebri totesi samalla kun piteli veiviä yhdellä kädellään ja yritti kurkotella kaivosta ilmestynyttä täyttä sankoa. Veivi oli kyllä kevyt, mutta sen paikallaan pitäminen vaati käsivoimia, jotka tytöllä olivat hivenen puutteelliset.

//Joten minun pitäisi pahoitella, anteeksi u__u ja btw, mietin ku tuolla pulinan sun muun puolella on puhuttu syysriehajuhlajutusta, niin aattelin et jos jossaki lähikylässä järkättäs kansa sellanen mikä ois silleen pieni tansijuhlajuttu. Celebri raahaa Unin sinne tai sit Celebri menee sinne yksin ja Un ei voi sietää sitä ja seuraa perhospärstää katon harjalta. Sit siellä voi tapahtua kaikkea jännää! Ehdotuksi ehdotuksia :D //
Janni
 

Re: I will protect you||Janni

ViestiKirjoittaja Mori » 01 Syys 2014, 13:31

Un

Celebri lupasi luututa lattian ja pyyhkiä pölyt. Un näytti yllättyneeltä. "Jos sen haluat tehdä." hän totesi ja otti veivistä kiinni, jotta Celebri saattaisi ottaa vesiämpärin molemmin käsin. Ei olisi mukavaa, jos tyttö tipahtaisi kaivoon, eikä Un sinne mahtunut. Kyllä hän varmaan sitten voisi hinata toisen ylös pelkän ämpäri avustukella. Sitähän varten tuo kettinkikin oli, ettei se katkeaisi.
Veden haku reissu päättyisi niin, ettei Un varmaan saanut kantaa yhtään ämpäriä. Toisaalta, ajatus huvitti. Hän isona miehenä vain astelisi kädet puuskassa, kun nuorempi ja lyhyempi tyttö joutuisi kantamaan kaksi ämpäriä. Hullunkurinen näky tosiaan. Un kuitenkin otti toisen ämpärin käteensä ja nosti sen helposti ylös. "En halua sinun kantavan kaikkea yksin." mies totesi ja lähti sitten täyttä ämpäriä kiikuttamaan sisälle. Oven hän jätti jo valmiiksi auki. Ämpärillisen vetät hän kaatoi taas alas vesisaaviin.

Un porhalsi sen jälkeen ympäri taloa avaamassa ikkunoita. Tietysti ensin vieden ämpärin omalle paikalleen. Osittain aarnikotka ei juurikaan välittänyt, mitä Celebri tulisi sanomaan hänelle. Hän oli sellainen persoona, että kun oli kerran aloitettu, tehtiin se myös kunnialla loppuun. Un katseli taloa ja avasi vielä viimeisen ikkunan. Sen jälkeen hän päätti viimein laittaa paitaa päälle tai jotakin, koska ihoa vasten ei ollut mukavaa saada viileää ilmaa. Hän asteli nopein harpauksin huoneeseensa ja lukitsi oven. Ikkunan hän laittoi huoneestaan vielä hetkeksi kiinni.
Un katsoi huoneessaan olevaa vesi vatia, johon oli laskettu kyllä valmiiksi pesuvesi. Hän tarttui liinaan, kastoi sen veteen ja alkoi avata sideharsojaan. On parempi, ettei Celebri ollut näkemässä. Kun hän oli saanut siteen pois, joka oli osittain vanhanveren likaama, hän puri hammasta ja alkoi pyyhkiä hitaasti haavaansa puhtaalla kostealla liinalla. Un sai toimituksensa loppuun ja huohotti hetken. Ei tullut otettua henkeä.

Hän sitoi vielä haavansa ja nojasi seinään. Aarnikotka kampesi ylös hitaasti ja avasi ikkunan. Verisen liinan hän upotti pesuveteen ja pesi sitä niin hyvin kaiken veren pois kuin pystyi. Veden hän heitti ikkunasta ulos. Hän avasi viimein oven ja näytti ehkä hieman kalpeammalta.

//NO problem >0= Jooh, kuulostaa hyvältä idealta! Varmaan mennään niin, että Un kyllä tulee mukaan, mutta tulee yläilmoista tarkkaillen, eli joko se hiippii katoilla (melko näkyvästi) tai sitten se lentää vähän korkeammalla, ettei kukaan nää sitä, koska sillä on kotkan tarkkuus se saattaa hyvinkin kilometrin päästä nähdä yhtä tarkasti, ku metrin päässä maasta. Ja sitten jotain kivaa jännittävää asiaa!!!!~
Mori
 

Re: I will protect you||Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 01 Syys 2014, 13:57

Celebri

Tietenkin Celebri tahtoi olla avuksi ja talo vaikutti siltä ettei sitä oltu siivottu viikkoon jos toiseen, mutta mitä kahdelta poikamieheltä voisi odottaa? Unin avulla sankot saatiin täyteen vettä ja tyttö oli ottamassa toista jo käteensä, kun mies meni nappaamaan toisen ja ilmoitti ettei tahtonut jättää kaikkeä Celebrin harteille. "Un!" Tyttö sanoi moittivalla äänensävyllä, mutta mies asteli vaivatta jo kohti kuistia. Pienen tuhahduksen päästettyään tyttö lähti toisen perään kantaen omaa sankoaan kaksinkäsin. Hänen olisi pitänyt kieltää toista etukäteen.

Päästyään keittiön saavin luo, Celebri tyhjensi ämpärinsä ja kipitti sitten viemään sankon takain kuistille, jättäen kuitenkin oven auki. Un oli ehtinyt sillä välin viilettää jonnekin, ilmeisesti omaanhuoneeseensa kun sen ovi oli kiinni. Mies oli myös ehtinyt avata ikkunat, joista tulvi sisälle raikasta ilmaa. Nostaen viltin paremmin harteilleen, Celebri suuntasi tiskialtaan luo, ryhtyen pesemään aamiaisesta koituneita tiskejä. Saippuakuplia leijaili hiljakseen tuulen vireen mukana mikä oli päässyt avonaisista ikkunoista sisälle. Viileä ilma sai tytön värähtämään, vedestä kosteat kädet eivät auttaneet asiaa.

Viimeista lautasta kuivatessaan Un astui ulos huoneestaan, tuo oli saanut paidankin päälle, mutta näytti kenties hivenen kalpealta. "Et olisi saanut- Kaikki hyvin?" Tyttö oli aikeissa moittia, mutta toisen kalpeus pisti nopeasti silmään.

//Okei jee! Ehdottaisin vielä et varmaan sitten jossain välissä pieni aikahyppy silleen et Un on paremmassa kunnossa ja Celebri on asettunu taloksi yms :D //
Janni
 

Re: I will protect you||Janni

ViestiKirjoittaja Mori » 01 Syys 2014, 14:41

Un

Tyttö jo porhalsi moittimaan häntä, kunnes tämä näytti kääntävän suunsa voluumia huolestuneen suuntaan. Un nielaisi. "Kaikki hyvin." hän vastasi, mutta säpsähti äkisti. Hän meni kaksin kerroin ja piteli vatsaansa enemmän kyljen puolta. "Ugh....." pääsi suusta. Jos Celebri nyt alkaisi moittimaan, että sangon kantaminen oli aiheuttanut tämänkin asian, hän ei halunnut kuulla. Un katsoi lattiaa. "...Se menee kohta ohi..." hän mutisi ja kiristeli leukaperiään. Lopu jo! En tarvitse kipua tai haavaa.
Lopulta kipu lakkasi ja Un saattoi hengittää tavallisesti. Hän nousi hitaasti ylös seisomaan ja kokeili kylkeään. Huokaus karkasi hänen huuliltaan. "Kaikki hyvin." hän vähän niin kuin toisti itselleen.

"Anteeksi että yllätin sinut." Un mutisi ja hellästi paijasi tytön hiuksia. Kosketus oli mukava. Aarnikotkasta tuntui, että hänen oli päästävä istumaan hetkeksi. Ihan vain hetkeksi. Niimpä hän istui jakkaran päälle, tulisijan edessä ja näytti kiroavan pelkillä ilmeillään oman kuntonsa maan rakoon asti. Hetken päästä tuo kalpeus oli jo kadonnut ja hän näytti paremmalta. Ehkä olisi vain parasta jäädä tähän, ennen kuin saisi huutia Celebriltä. Tämähän oli kuin uusavioliitto. Vaimo räyhäsi kun mies ei kuunnellut mitä hänelle sanottiin. Hän virnisti. "Olo on parempi, jatka sinä vain. Minä istun tässä kiltisti, niin ei tarvitse huutaa." Un sanoi ja ristien kätensä päänsä suojaksi ja nätti siltä, kuin olisi valmistautunut tytön vihaiseen reaktioon.

Ole kiltti äläkä vihastu. Hän ei halunnut huolestuttaa tai vihastuttaa tottelemattomuudellaan. Hän ei vain voinut tai halunnut kysyä voisiko Celebri hoitaa hänen haavansa puhdistamisen, koska ajatteli, että se olisi ollut liian raskasta perhosnaamalle. Toisaalta taas, tyttö oli jo nähnyt hänen haavansa varmasti.

// Joo sellainen viikon aikahyppy olis varmaan hyvä? :3
Mori
 

Re: I will protect you||Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 01 Syys 2014, 15:01

Celebri

Un vastasi kaiken olevan hyvin, mutta seuraava reaktio eväsi tuon vastauksen täysin. Mies taittui kaksinkerroin, pidellen haavoittunutta kylkeään. Mitä minä sanoin, kaikui Celebrin päässä, mutta tyttö kuitenkin pysyi hiljaa ja tuojotti toista huolestuneena. Un tajusi onneksi olla liikkumatta ja odottaa kivun hälvenemistä, niin kuin se tekikin. Huokaus karkasi tytön huulilta miehen suoristautuessa.
Isokäsi kävi silittämässä Celebrin hiuksia pahoittelun merkiksi, eikä tyttö voinut pidätellä pientä hymyään. Un uskalsi koskea häneen. Nopeasti kuitenkin Celebri palautti huolehtivan vakavan ilmeensä, ei toinen pääsisi kuin koiraveräjästä hänen paijaamisellaan.

Un istahti alas ruokapöydän ääreen, vakuutellen tytölle että istuisi kiltisti aloillaan, eikä Celebrin tarvitsisi sättiä. Pieni askel lähemmäs miestä ja märkä tiskirätti iski kevyesti Unia kasvoihin. Celebri mutristi huuliaan toiselle, ennen kuin kysyi; "Mistä löydän siivoustarpeet?" Ei tyttö ollut vihainen Unille, hän vain oli huolissaan, koska Alris oli pyytänyt ja hän oli sen velkaa miehelle itselleen.

//Jep sellanen olis sopiva ja mistä sen pitäs alkaa? Esim. Celebri on ollu päivällä käymässä siellä kylässä ja kuullu et illalla ois bileet ja sit se kertoo Unille? //
Janni
 

Re: I will protect you||Janni

ViestiKirjoittaja Mori » 01 Syys 2014, 18:19

Un

Celebri e antanut hänelle huutia vain märän rätin naamaan. Jep, täydellinen uusavioliitto tästä tuli mieleen. Un otti valuvan rätin naamaltaan ja antoinkasboiltaan kujeilevan ilmeen. Tytön tokaistessa, missä siivousvälineitä säilytettiin. "Tuolla noin." Un vastasi osoittaen kohti kapeaa kaappia. Hän ojensi rätin nätisti tytön etee. "Oleppas hyvä."

***

Aarnikotka oli pysynyt keittiön pöydällä ja nukahtanut siihen, kun ei ollut tehnyt juurikaan mitään. Hän oli sitä ennen kyllä seuraillut Celebrin siivouksia, mutta enne pitkää torkahtanut.
Ulkoovi avautui, kun Alris astui sisään ja rupesi riisumaan saappaitaan. "Täällähän on käynyt jokin puhdistava hurrikaani." haltia sanoi yllättyneesti. Alris silmäili siivouksen tulosia. "Näin siistiä ei kyllä ollut sitten talon rakentamisen." hän ihaili selkeästi ja häpeilemättä. Un heräsi juuri ja tuijotti ihmeissään eteensä, poski liimaantuneena pöytä. Onneksi hän ei sentään kuolannut siihen.

Un nousi hitaasti urrittaen ensin poskensa pöydästä. Hän asteli sinne, missä Alris oli. "Isä, mennäänkö räätälille? Celebri tarvitsee vaatteet." Alris vilkaisi Unia. "Tuletko ylä ilmoissa?" nyökkäys. Asia oli päätetty.

//Joo kuulostaa hienolta ja ajatus siitä, kuinka Cekebri yrittäis repiä Unia mukaansa huvittaa
Mori
 

Re: I will protect you||Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 01 Syys 2014, 18:52

Celebri

Viimeisiä mopinvetoja vailla Celebri oli valmis. Lattia oli joiltain osin vielä märkä, mutta entistä puhtaampi. Sanko odotti nurkassa, sen sisällä lilluva vesi oli sakean harmaata liasta. Tyttö katseli tyytyväisenä aikaansaannostaan, huomaten samalla pöytää vasten torkkuvan Unin. Oliko hänen touhuilunsa seuraaminen ollut noin tylsää? Pitäisikö toinen herättää ja passittaa omaan petiinsä, jos kerran nukutti. Sitä Celebri ei kuitenkaan ehtinyt tehdä kun Alris astui ulko-ovesta sisälle.
"En nyt hurrikaanista ole varma." Tyttö hymähti ottaessaan vastaan haltian kehut. Pieni möly oli saanut Unin hereille ja tuo tuijotti pöllistyneesti hetken aikaa ympärilleen, ennen kuin huomioi isänsä.

Celebri väänteli viimeisiä vesiä pois mopista, kun Un otti puheeksi räätälin ja ilmeisesti tuo tulisi mukaan. "Ilmoissa?" Tyttö toisti jättäen mopin sikseen. "Ei hän voi tuossa kunnossa lentää." Celebri ilmoitti mielipiteensä kääntäen katseensa Alriksesta Uniin ja takaisin.

//Heh sitä odotellessa ja psst galleria :D //
Janni
 

Re: I will protect you||Janni

ViestiKirjoittaja Mori » 01 Syys 2014, 19:54

Un

Alris vilkaisi Celebriä jasitten uudesgaan Unia. "Olempas huono isä. Un tulet kävellen meidän kansamme, ehkä mieluiten keskellämme..." haltia totesi, joka sai aarnikotkansa kasvoille vähän pelottästynen ilmeen, mutta hän tasasi ilmeensä. "No hyvä on." Un mutristi hieman huuliaan, mutta nipisti Celebrin poskea. "Sinun mieleksesi. Ja ehkä vähan omakseni."
Alris kävi leikkaammassa nopeasti leipää ja käski sulkea ikkunat. Un sulki ikkunat. Alris taas oli valmistanut itselleen leivän, jota mutusteli samalla, kun meni takaisin hakemaan saappaitaan.
Un käveli isänsä perässä, kun ottoisä pyörähti ympäri. "Un." hän totesi ja hymyili. Un hymyili. Hän kävi jossakin ja tuli pian Celebrin luo. Hän ojensi jotakin tytölle. Valkean paidan. Se oli Unin vanha ja juuri sopiva, vähän pitkä ja avonaine, mutta samalla peittävä. Sitten hän ojensi tytölle kangas vyön. "Käytä näitä. Näytät vähemmän hölmöltä kuin viltin kanssa."

"Valmiina lähtöön?" Alris kysyi. Hän odotteli jo kaksikkoa oven suulla. Un tuli perässä ja kasahti Celebriä. "Valmis?" hän hymyili. Sitten he lähtivät matkaan.
Alris johdatti heidät yhteen pieneen kylään. Joka näytti olevan enemmän taruolentojn asuttama, kuin haltijoiden. Alris vilkaisi kaksikkoa. "Pysykää lähellä. Varsinkin sinä Un." vastaukseksi tuli vain nyökkäys. Un vetäisi syvään henkeä ja otti ensimmäiset askeleet. Hän olisi niin miellään lentänyt nyt.

//Hmm, jos Un olisi lähettänyt Celebrin ruokaostoksille?
Mori
 

Re: I will protect you||Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 01 Syys 2014, 20:18

Celebri

Alris muutti mieltänsä Celebrin kommentin myötä ja tyttö hymyili tyytyväisenä tulokseensa, mutta sai pian nipistyksen poskeensa. "Ajattelen vain parastasi." Celebri totesi hieroessaan poskeaan.
He lähtisivät saman tien, jotta ehtisivät ennen hämärää kotiin ja olihan illallinenkin vielä laitettavana. Haltia kuitenkin pyysi Unia tekemään vielä jotakin ennen kuin he pääsisivät matkaan ja pian mies tulikin omasta huonneestaan paita ja vyö matkassaan. Celebri oli täysin unohtanut viltin, joka tosiaan olisi ollut huvittava näky keskellä kylää. "Kiitos." Tyttö kiitti ottaen vaatteen vastaan, kipittäen vielä hänelle suotuun huoneeseen.

Pieni hetki kului kun Celebri asteli takaisin keittiön puolelle valkea paita yllään, sekä nahkavyö vyötäröllään, luoden illuusion että tytöllä oli lyhyt mekko yllään. Hihoja hän oli joutunut hivenen käärimään pois siipien tieltä. Celebri oli valmis toteamaan että tämä oikeastaan riittäisi hänelle hyvin vaatteiksi, mutta taas toisaalta paita oli Unin.
"Valmis." Celebri ilmoitti, astellen kaksikon perään ja ovesta ulos.

Kylään oli jokunen matka, mutta se taittui nopeasti hyvässä surassa. Kylä näytti päältä päin pieneltä, mutta varmasti tuolta löytyisi kaikki tarpeelliset putiikit ja pajat. Celebri käveli Unin vierellä, Alris vastaavasti taas toisella puolella. "Älä huoli." Tyttö kuiskasi, kuullessaan Unin syvän hengityksen viereltään. "Ei kukaan pääse sinuun käsiksi... paitsi minä."

//Joo mikäs siinä :3 //
Janni
 

EdellinenSeuraava

Paluu Laurina Arot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 6 vierailijaa

cron