Viesti Pe Kesä 12, 2015 9:01

Re: Vain yksi esine

Suan

Suan oli aika varma, että ei tarvis apua. Välillä kun tekeminen hankaloittui niin se taas tuli mieleensä että hän voisi ottaa apua vastaan. Mutta sen sanominen oli hieman vaikeata, jostakin syystä. Hän keskittyi saamiseen, kuin sanominen estäisi hänen työtään tai hidastaisi sen tekemistä. Vene liikkui vielä hieman huonosti, että oli vaikeata saada kasveja kiinni. Oli pimeää, vaikka hänellä oli hyvä yö näkö niin se loiste teki välillä temppuja. Liikaa keinuminen taas hieman häiritsi hänen huonoon vointiakin. Mitä enemmän vene keinuili sitä enemmän huonooloisuus kasvoi hänessä.
" Kyllä sinä voit auttaa minua. "
Jollakin tavalla toivoi, että toinen haltia näkisi hyvän tilaisuuden itsekkin käyttämään. Vaikka osittain hän opetti jotain salaista. Ehkä Caladhiel oppisi jotain uutta rohtoja tehdä tästä aiheesta. Jossain risteyksessä opettaisi hänellekkin uusia niksejä.
" Jos voisit hieman keräillä myöskin, jos vaan pystyt. " Suan sanoi.
Tarkoitti myös sitäkin, että ei ole tarpeeksi kerätty talteen. Suan ei tulisi hakemaan seuraavan kertaan pitkään aikaan niin täytyi niin paljon kuin kykeni ja myös että pystyisi kuljettamaan kotiinsa asti. Einar sen sijaan katsoi kahta naispuolista henkilöä ihmeissään. Hän yritti pitää laivaa tasaisesti. Vaikka meri oli aika tyyni niin välillä tuli yllättävä aalto mikä sai venettä keikkumaan aikalailla. Hieman tylsään tuntuisesti alkoi katsomaan noita. Hänkään ei tahtoisi olla kauan täällä paikassa ja halusi mies tehdä jotain muutakin. Mies ei vain nyt voinut kuitenkaan kylmäverisesti tehdä naisille, koska loppujen lopuksi tästä palkaksi sai katsella mukavia naisen takapuksia.

//Köh Köh//
"Kun saamme tietää, mitä pelkäämme, saamme tietää, keitä olemme"
Suan, Safilye, Erico, Evgenia, Aynur, Sil, Emir