Viesti Ti Tammi 13, 2009 4:57

Erico Nefer

KUVA
Nimi: Erico Nefer
Ikä: 25 ihmisten iässä
Rotu: Kentauri
Spk: Mies/ori
Puolue: Haltia
Ammatti: Seppä

Luonne: Hyvin ystävällinen. Ei usko pahaa toisesta elävästä olennosta. Hänen täytyy kokea pahaa niin se pystyy pahaa ajattelee elävaisesta henkilöstä. Valmiina auttamaan ei nyt vaineskaan, mutta auttavainen hädän tullen. Valittamisesta ei siedä, mutta kuitenkaan hän ei näytä ulkopuolelta. Jos joku menee lian pitkälle niin sitten se sanoo suorat sanat suustaansa. Silloin hän ei ajatteli miten sanoo toisella. Haluaan olla haltia tai mikä tahansa ihmisen näköinen, jolla kaksi jalkaa. Kuitenkaan hän ei kerro kenellekkään, että iloitsisi ollemista kentaurina. Helpostii häneen ystävystyy ja omalta osalta osaa pitää ystävyyttä kauan. Välillä hänessä näkee lapsimaisuutta, kun tulee mustasukkaiseksi, jos toinen saa enemmän herkkua. Ammatissaan hän pitää todella paljon ja siksi hän lukee todella paljon kirjoja. Todella oppipis tahtoinen seppä ammattiin. Ammattista huolimatta haluaa oppia kaikenkaista asioita käden kautta tai kirjojen kautta. Vähän myös aatteinen uskovainen. Jos luvataa niin lupausta pidetään loppuun asti eikä rikota lupauksen antoa.

Ulkonäkö: Harja/hiukset ovat pitkät ja väriltään blondi. Vaalean vihreät silmät. Ihon värinen normaali valkoihmisen värinen. Ala vartalo on liinakko. Kummassakin takajaloissa on korkeat sukat mitkä ylettyvät polveen asti. Etujaloissa nilkaan asti. Ylläänsä haltia loimi, joka on kiinitetty pajuntaimella.Vihreän muuten, mutta loimen reuna on sommiteltu kullalla. Loimen alla Erico pitää aseitaan. Aset ovatkin loimen alla niin loimi tekee sen, että niitä ei näe eikä tunne. Vartalo lihaksikas. Kummassakin ranteissaan sillä on rautaiset suojukset. Vasen olkaimessa tatuointi.

Menneisyys: Filico Neferin ja Nantalico Neferin ainoa varsa. Hänen vanhempansa opettivat hänelle pienestä asti pahoja asioita ihmisistä. Aluksi hän ei voinnut uskoa, että korviinsa, että miksi ihmiset olisivat mukamas pahoja. Hiljalleen hän tapaili yhtä ystäväänsä Enniä. Enni oli todella mukava ihmis lapsi, vaikka aluksi hän pelotti pientä tyttöä. Nopeasti heistä tuli ystäviä. Erico piti kuitenkin hyvää ystävyyttä muihin kentauriin, ettei välit ihan mennyt poikki. Loppujen lopuksi Ennin vanhemmat huomasivat kenen kanssa tytär leikki. Enni yritti selittää mikä oli tilanne ja he olivat vain ystäviä. Hiljalleen koko Neferin sukua alettiin haukkumaan ja vanhemmat olivat hyvin vihaisia Ericon käyttäytymisestä. Erico ei nähnyt mitään väärää, vaikka heillä oli niin huono maine. Täysi-ikäisenä hän päätti mennä etsimään Enniä. Helposti hän löysi hänet, mutta Enni ei enään tuntenut häntä. Ihmiset ajoivat häntä takaa jokaisella kerralla, kun yritti puhua Ennin kanssa. Lopulta hän huomasi, että jokin paikallinen noita oli viennyt Ennin muistinsa pois. Omalta vanhemmiltaan hän yritti saada neuvoa, mutta pienen vinki hän sai vastaukseen. Erico oli hyvin iloinen, että vanhemmat tukivat hänen päätöstään, vaikka se ei ollut mieluinen heille. Niin Erico päätti mennä etsimään hyvää ystäväänsä.

Muuta: Nilkat ja polvet sijaitsevat eri kohdissa mitä ihmisen. Peittänyt suuttumuksen sisäkuoreen mistä ei saa selkoa. Osaa nauraa vitseille.