Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu


Makuuhuoneita ja vierashuoneita sijaitsee linnan toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Kuninkaallisten huoneet ovat prameampia mitä muut, mutta mikäli olet onnekas ja pääset viettämään yön linnan vierashuoneissa, tulet varmasti näkemään ja kokemaan luksusta.
Makuuhuoneisiin lukeutuu myös ensimmäisen kerroksen, sekä sivurakennusten palvelijoiden huoneet ja tilat, sekä muut mahdolliset oleskelutilat mitä linnasta löytyy.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Touko 27, 2016 4:32

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

Hyssyttelyt menivät kuuroille korville, siniverisen vain intoutuen entistä enemmän tilanteesta. Olihan se väärin, näin arkoja asioita puhua ääneen ylipäätään - ties kuka siellä oven takana saattoikaan olla - mutta sitä ei tässä humalantilassa käyty märehtimään.
Nauru ei ottanut loppuakseen, Lilyn vähän väliä haukkoen henkeään ja koittaen hiljentyä hetkeksi, mutta se hiljaisuus aina päättyi seuraavaan pärskähdykseen. Ei hän voinut olla nauramatta, ei hän edes tiennyt mikä tässä tilanteessa niin hauskaa oli! Hänenhän pitäisi olla oikeasti järkyttynyt, kuullessaan papittaren olleen tekemisissä haltiapojan kanssa! Mutta, ei humalaisesta siniverisestä sellaisia ollut miettimään tähän väliin. Ehkä sitten huomenna, kun selvin päin oli - aivan varmasti tämä tulisi vielä puheeksi tavalla tai toisella.

"S-sen täytyy olla yleinen ominaisuus suippokorvilla", Siniverinen kikatteli, "Olisit nähnyt Aranin silloin - kaikkensa hän yritti, että olisin viihtynyt tai ollut edes vaikuttunut hänen olemassaolostaan", Lily jatkoi, pärskähdellen ja nopeasti hengittäen puheidensa välistä.
"Aran todellakin uskoo olevansa kaunein - tai ainakin tärkein!", Siniverinen jatkoi, joutuen painamaan kätensä vasten suuntaan ja käsien takana pärskähtelemään, ettei liian kovaa olisi käynyt nauramaan.
"Luoja paratkoon en ymmärrä, kuinka he ovat enää edes olemassa", Lily lisäsi. Kuinka he muka moisille narsisteille olivat häviämässä sodassa.
"Kuinka-- Kuinka sinä Aaronin kanssa tekemisissä olet ollut?!", käytiin viimein kysymään eräs tärkeä seikka, mistä Lily ei ollut tietoinen. Siinä samalla siniverinen koitti rauhoitella itseään sen verran, että saisi edes henkeä hysteerisen hihittelynsä välistä.


// Lily on koko valtakunnan toivo. Sit se vetää Meredithit //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1975

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Touko 27, 2016 4:57

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

Se, että prinsessa kykeni mainitsemaan siitä ajasta... Yöstä, minkä oli joutunut Haltiakuninkaan kanssa jakamaan moisella naurulla kieli paljon humalatilan korkeudesta ja kerta ei Lily sitä hänelle märehtinyt, ei Opheliakaan nähnyt syytä ajatella asiasta sen kiusallisemmin.
"Vo-Voih eih, osaan kuvitella sen sieluni silmin!" Ophelia naurahteli vasten kämmentään, vedellen katkonaisesti henkeä jota hän niin tarvitsi. Kuinka olivat edes olemassa, ken tiesi! Se, että näillä olisi jotain muita tapoja kuin mahtailla ja olla itseänsä täynnä ei ollut juuri nyt mietinnässä, oli hauskempaa vain ihmetellä!
"Voi ei-Ei, se on niin pitkä, pitkä tarina. H-Hän--voi luoja auta..!" Papitar lähti vilvoittelemaan itseään kättä heiluttelemalla, rauhoittuen parhaansa mukaan kokoamaan tiiveimmän, mahdollisen vastauksen. Tässä tilassa jäisi helposti yksityiskohdat pois, eikä ollut ihanteellinen pitkille tarinoille.
"V-Viimeisellä kerralla, kun olimme linnalla... Kun hän soitti huilua niissä juhlissa, muistatko? Ja kun pääsimme pois, hän pyysi minua tapaamaan lumien sulattua. En tietenkään mennyt heti, mutta lopulta uteliaisuuteni voitti ja sain tietää hänen odottaneen.... Hän halusi mahdollisuutta, ja kyllä sinä tiedät kuinka osaan olla joskus liian kiltti." Häntä hävetti jälleen, hymyn kuitenkin pysyessä kasvoilla.

"N-noin se alkoi, näin pähkinänkuoressa! Mutta se on ohi nyt..! Ollut jo kauan, Kenraali Fritz osui jopa kohdallemme kun oli pistämässä välejä poikki, en enää kestänyt ajatusta, että pettäisin omani." Vilvoittelu jatkui, intensiivisen, yllättävän hyvin virtaavan muistelun yhä jatkuessa. Ainakin hän tunsi voivansa puhua suhteellisen normaalisti jälleen.
"Olin saada ympäri korviani, mutta olen siitä asti vieraillut hänen luonaan huolieni ja murheitteni kanssa... Aaah hän on niin hyvä." Katse käväisi viskipullossa. Aivan kuin Constantine Fritz olisi tiennyt etukäteen mitä tuo rusehtava pullo tulisi saamaan aikaan, taikka sitten vain luottanut asioiden järjestyvän parhain päin.
"O-Onko täällä kuuma?" Valkea-alushameinen papitar kysyi, tunteiden myrskyn ja viskin tehneen tehtävänsä ruumiinlämmön kanssa.

//GO LILY GOOOOO! Tai sitten Consta halusi Ophelian vain pois ASAP! ja ophelia on vaan "he's such god's angel!"//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Touko 27, 2016 5:11

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

Ei, ei siitä puhumisesta tullut nyt mitään. Lily ei saanut suustaan ulos mitään järkevää, hänen vain lähinnä nyökkäillen ja hymisten kuunnellessaan Ophelian puheita. Pitkä tarina se todellakin saattoi olla, kerta papitar haltiapojan seuraan oli eksynyt. Mutta, tässä mielentilassa se lyhyt kertaus Ophelialta oli enemmän kuin tarpeeksi siniveriselle. Ei hän tarvinnut tarkempia tietoja, ei ainakaan tähän hätään. Totta kai häntä kiinnosti, mutta sen kiinnostuksen edelle meni tällä hetkellä se hengen haukkominen ja tilanteen tasalla pysyminen. Sikäli mikäli muisti vielä toimisi huomenna, tulisi Lily näistä keskusteluista mainitsemaan Ophelialla ja vaatimaan kenties tarkempaa selitystä papittaren seikkailuille - joskin, jos kenraali Fritz tiesi papittaren ja haltian seikkailuista, ehkä kyseessä ei tosiaan ollut mitään radikaalia. Totta kai Lily oli osin pettynyt ettei Ophelia tai edes Constantine hänelle mitään ollut kertonut, mutta toisaalta hän kykeni näkemään syyn hiljaisuuteen.

"Constantine on liian hyvä", Lily tokaisi toipuessaan pikkuhiljaa siitä naurustaan, "mutta ehkä hän vanhana miehenä on tottunut meidän nuorten naisten suhteen toimimaan oikein - onhan hänellä itsellään kaksi tytärtä!".
Oliko täällä kuuma? Kyllä, Lilynkin mielestä, joten ei prinsessa voinut kuin nyökytellä tuon kysymyksen kuullessaan. Ehkä syynä oli äskeinen naureskelu ja alkoholi, ehkä osin lämmin kesäyö, mutta oli syy mikä tahansa, kykeni Lily kyllä tuntemaan sen kuumuuden.
"Ehkä --- ehkä meidän pitäisi mennä vilvoittelemaan?", Lily aloitti, samalla kun kampesi itsensä ylös huojuen, "puutarh-- puutarhan suihkulähde on pistetty toimintaan ja puhdistettu. Ehkä meidän pitäisi siellä käydä pulahtamassa - kerta sisällä näin kuuma on!", humalainen nainen jatkoi, samalla kun huojuva askel lähti suuntaamaan kohden huoneiston ovea.


// LILY GOES! Ei consta niin paska oo, se tykkää nuorista ja on joviaali niiden seurassa - kuhan mokomat vaa osaa käyttäytyä! //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1975

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Touko 27, 2016 10:06

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

Ophelia hieroi vaivihkaa kylkeänsä, jota särki ymmärrettävistä syistä, voiden vain nyökkäillä mitä Lily lisäsi Eliittikenraalista. Kaksi tytärtä selittäisi oikein hyvin sen, miten tämä häntäkin niin kokeneen oloisesti kuunteli ja rauhoitteli. Mitä kuumuuteen tuli... Lämmin kesäyö ja lisääntynyt kynttilänkin valo teki varmasti osansa. Syitä oli kuitenkin jo enemmän kuin tarpeeksi, nuorennaisen tietäen varmaksi kasvojensa punoituksen ja raitis ilma olisi enemmän kuin tarpeen ja prinsessa kävikin nokkelan nopeasti ehdottamaan jotain aivan hullua, jota papitar ei edes aikonut vaivautua ajattelemaan tarkemmin.
"Viimeinen ulkona on mätähammas!" Ophelia huudahti, tunsien voivansa pistää paremmaksi kuin mitä prinsessan huojuvat askeleet näin istuultaan nousun johdosta. Brunette kävikin nappaamassa itselleen kuitenkin vielä aamutakin, ettei vallan alasti kulkisi! Sitoen sitä kiinni matkalla kohti ovea, kaksikon innostuessa ottamaan juoksuaskelia astetta viileämmässä käytävässä.

Leikkimielinen takaa-ajo tuotatti jälleen lapsenmielistä iloa, Ophelian joutuen välillä tukahduttamaan naurunsa molemmin käsin, ettei herättäisi jo nukkumaan mennyttä väkeä!
Tässä tilassa oli kuitenkin helppo unohtaa, ettei linnassa olisi ketään muita kuin he kaksi!
Todellinen kilpailu puutarhaan sivuuntui ystävättärien laskeutuessa alas portaikkoa ripein -mutta jokseenkin varovaisin- askelin, vain halutessa puutarhaan nopeinta mahdollista reittiä.
Ohitse kiitävistä ikkunoista saattoikin nähdä, kuinka kuu valaisi puolipilvistä taivasta, kuin kutsuen heitä telmimään pihalle.
"Jumalan siunausta Bethany!" Ophelia huikkasi, omiin oloihinsa vetäytyvää palvelijatarta, joka jäi ohitse pinkoavasta näystä hetkeksi katsomaan kaksikon perään, näiden lopulta kadotessa lähimmälle, puutarhaan vievistä ovista ulos raikkaaseen ulkoilmaan.

Jo heti kahden ensimmäisen askeleen jälkeen, papitar pysähtyi kuin seinään venytelläkseen. Sitä ei hiprakassa ollut huomannut, kuinka istuminen olikin päässyt jäseniä puuduttamaan. Alta pilkistävän alusmekon kaulustakin venyteltiin vaivihkaa, jotta viileä ilma kiertäisi edes vähän kankaankin alta, mutta moinen oli melko tuloksetonta, tuulen pysytellessä paikoillaan.
Puutarha oli kuitenkin kaunis... Vaikkei täydessä kukassa vielä ollutkaan. Sen puolesta taivas itsessään oli tummansinertävä kuin hänen silmänsäkin, vaaleten aina melkein täysinäisen kuun ympäriltä, ohuiden, harvojen pilvien peittäessä niitä harvoja himmeitä tähtiä jotka odottivat todelliseen loistoonsa pääsyä.
Pihan pikkukivet tuntuivat mukavasti ohkasten kengänpohjien lävitse, ilmassa tuoksuen viileähkön ilman lisäksi nurmikko ja vastamyllätty maa... Olo oli lähes raukea ja kaikki näytti vain niin kauniilta kaikessa yksinkertaisuudessaan. Voi... Kuinka häntä oltiinkaan siunattu!
"Ahh ei auta! Kasvoni palavat yhä!" Papitar voivoitteli katsahtaen merkittävästi Lilyyn, lämpimän kesäyön osoittautuessakin viileäksi vain hetkellisessä kontrassissa, he tarvitsivat sen suihkulähteen ihan oikeasti!

//N'aaaaaaw !! Ophelia osaa käyttäytyä, varsinkin nyt kun ei elffei tapaile c: ....Joten se tuo enkelin näytille.//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Touko 30, 2016 5:51

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

Tuumasta toimeen. Ei kumpikaan heistä edes harkinnut asiaa kahta kertaa ja mahdolliset seuraukset tällaisesta tempauksesta eivät tulleet edes mieleen. Sen sijaan että asiaa olisi harkittu, lähtikin kaksikko juoksujalkaa suuntaamaan kohden puutarhalle vieviä ovia. Kikattaen, nauraen ja rymistellen siinä ohimennen, koittaen totta kai pysyä hissun kissun mutta eihän moinen juoksevalta humalakaksikolta onnistunut. Hyvä jos suoraan pystyivät edes kipittämään, tuntui että koko linna huojui joka askeleella eri suuntaan!
Lily oli kompastua naurupärskähdyksensä johdosta, Ophelian siunaillessa ohimennen palvelijatarta joka kaksikkoon epäonnekseen törmäsi matkalla kohti palvelijoiden tiloja. Sen pahemmin he eivät kehenkään törmänneet, vaikka varmasti yksi jos toinenkin oli kuullut kaksikon meluamisen käytävillä.

Vasta ulos päästessä vauhti hidastui ja Lily kompuroi huojuen eteenpäin, käännähtäen sitten tanssahtelevin askelin katsomaan Ophelian puoleen, joka oli pysähtynyt kuin seinään aikaisemmin. Seesteinen alkuyö tuntui hetken mukavalta kaiken sen juomisen ja juoksentelun jäljiltä, mutta ei pihailma vienyt pois sitä lämmintä olotilaa. Sen papitarkin kävi tokaisemaan, Lilyn vain naureskellessa humalatilaansa.
"Sitte-- sitten meidän pitää mennä vilvoittelemaan!", punapää sopersi samalla kun hypähteli lähemmäs papitarta, napaten tuon käsistä kiinni ja lähti vetämään eteenpäin, kohden puutarhan keskellä olevaa suurta, valkeasta marmorista tehtyä suihkulähdettä. Puutarha itsestään oli hiljainen, edes tuuli ei kahistellut puiden ja pensaitten lehtiä. Sitä hiljaisuutta rikkoi vain ja ainoastaan humalaisen kaksikon kikattelu ja hoipertelevanpäättäväiset askeleet kivetetyllä polulla.
Matka jatkui ripein askelin aina sille suihkulähteelle asti. Se tosiaan oli puhdistettu - tosin eihän vesi silti ollut niin puhdasta, että sitä olisi kannattanut alkaa juomaan - ja kunnostettu kesää varten. Muutama ankkakin oli suurehkossa vesialtaassa uiskentelemassa, lähtien kuitenkin pika pikaa lentoon ja pois paikalta, kun kaksi humalaista neitosta paikalle saapui.

"Aaahaa näyttää virkistävältä", Lily hymisi samalla kun nousi altaan leveämmälle reunalle seisomaan, auttaen Ophelian perässään ylös, "-- mene kokeilemaan onko se!", Siniverinen lisäsi nopeasti, jahka Ophelia reunalle oli päässyt ja sen kummemmin miettimättä työnsi papittaren altaaseen. Nauraen tietenkin perään, naurun vain muuttuen railakkaammaksi, jahka todettiin että Ophelia oli äskeisestä selvinnyt vain säikähdykseltä eikä pahasti ollut käynyt. Eihän vettäkään edes paljon ollut, vähän yli polvien.
"Joko helpottaa?!", Lily sai kysyttyä naureskelunsa välistä, ennen kuin itse kävi loikkaamaan altaaseen ja lähti heti roiskimaan ja potkimaan vettä Opheliaa kohden.// :---------DDD Consta on silleen I quit //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1975

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Touko 30, 2016 8:39

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

Vilvoittelemaanhan tänne tultiinkin! Ophelia ajatteli virnistellen humalaista virnettään, antaen sitten prinsenssan tarttua häntä kädestä ja ohjaamaan kohti määränpäät. Kikatus jatkui, veden solinan voimistuessa kaksikon saapuessa viimein suuren marmorisen suihkulähteen luokse! Se oli niin iso, että papitar hetken ihmetteli miten siinä uiminen ei ollut normaali käytäntö!
Viileä virtaava vesi muutti välittömän läheistä ilmaa, bruneten tuntiessa terapeuttisen kosteuden kasvoillaan oitis, jahka oli noussut marmorin päälle prinsessan avittamana.
"Mitä---" Ophelia ehätti katsahtamaan Lilyyn, vauhtiviivoineen vanhemman ehättäessä työntää hänet edeltä.
Yllättävän vikkelät refleksillä, papitar onnistui tipahtamaan jaloilleen, mutta menetti pian tasapainonsa ja pyllähtikin kierteellä vasten kovaan marmoriin, aamutakin ja alushameen kastuen alta aika yksikön.
"Aaaah Lily kuinka kehtasitkaan--Ah kylmää!" Ophelia ehätti moittimaan säikähdyksestään, kylmän veden tehdessä kontaktin kylkiin. Se oli kutittava tunne, märkien kankaiden kelluessa osin vedessä.
Vastaukseksi prinsessan kysymykseen, sinisilmäinen kävi virnuillen roiskaisemaan vettä tätä kohden, ponkaisten sitten vikkelään jaloilleen, naurun jälleen alkaessa raikumaan kun kaksikko joko potki-- tai käsillään kauhoi vettä toisiaan kohden. Vesi itse sai vastata hänen puolestaan, palavien poskien kiittäessä jokaisella kerralla kun prinsessa voitti itselleen kymmenen pistettä.

Se oli vapauttavaa!
He eivät ajatelleet etikettiä, oliko moinen vesisota sopivaa heidän ikäisilleen, hyveellisille hovinaisille tai jos joku heidät edes näkisi tässä varsin vallattomassa tilassa juuri nyt!
Ystävättärien, tai ainakin Ophelian sisäinen lapsi oli päässyt valloilleen, hymyn melkein revetessä ja naurun raikumisen vallatessa puutarhan, kantautuen ainakin vaimeana mahdollisiin linnan huoneisiin, joidenka ikkunat suuntasivat puutarhan puolelle. Sinisilmäinen kuitenkin uskoi heidän sydämien lyövän yhteen, vaikka vettä menikin välillä nenään ja hän joutui kiertämään suihkulähdettä ympäri pakoon, voidakseen löytää uutta kulmaa roiskaista, molempien hyvää vauhtia kastuessa läpikotaisin, poskipunan ottaessa ja pysyessä veden viileydestä huolimatta!

// :--D AAAAAAAAAAAAAAND ladies and gentlemen we have a special guest today! THE ONE AND ONLY; SA'AAAAAAAAAAAAAAAANDS!//
Avatar

Kreivi

Viestit: 1589

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Ti Touko 31, 2016 1:07

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

Taas yksi päivä hovissa oli päättynyt ja aurinko painunut horisontin taa, taivaan pimentyessä. Vaikka ilmat olivat kesän myötä lämmenneetkin ja yhä useampi jäi pidemmäksi aikaa ulos nauttimaan mukavasta ilmasta, harva jäi sinne kuitenkaan istuskelemaan pimeyden laskeuduttua – etenkin, kun päivät linnassa alkoivat aikaisin monille, kun aurinko hädin tuskin oli päässyt nousemaan ja valaisemaan maan niillä ensimmäisillä säteillään. Ihmiset tarvitsivat unensa ja tuntui melkein siltä, kun koko linnan väki oli jo unten mailla – ja varmasti se suurimmaksi osaksi olikin niin. Vartijoita oli kyllä aina asemissa ajasta huolimatta, mutta eivät nuo toki olleet ne ainoat, jotka viettivät yönsä valvoen.

Roswell ei unta tarvinnut – ja jos totta puhuttiin, ei tuo moiseen kyennytkään. Se jätti miehelle paljon omaa aikaa töiden lisäksi… Jos tuo ei ollut itselleen löytänyt yöksikin jonkinlaisia tehtäviä hoidettavakseen, tietenkin. Siinä oli kuitenkin omat ongelmansa, sillä eihän hän nyt mitenkään olisi voinut mennä häiritsemään ketään nukkuvaa keskellä yötä! Oli mikä oli, täytyi demonin pysyä huoneessaan iltaisin – hiljaa.

Töitä ei ollut. Ei seuraakaan, ei kai se ollut soveliasta joka yö häiritä jotain toista. Sen suurempia suunnitelmiakaan Roswellilla ei ollut, joten mitäpä muutakaan tuo olisi voinut tehdä, kuin kääntyä kirjojensa pariin. Kynttilänvalo valaisi kirjan sivuja ja hiljaisuus tuntui, kuin se olisi vallannut koko linnan. Nojatuoli nitisi liikahtaessa silloin tällöin, sivut rapisivat hiljaa sormien niitä selaillessa. Käytävillä ei tuntunut liikkuvan sielun sielua, eikä sen suurempia kolahduksiakaan kuulunut mistään. Yölinnut visertelivät jossain puutarhan kaukaisuudessa ja joskus harvoin tuulikin kävi heilauttamassa uusia lehtiä ja oksia.

Hiljaisuudessa pienikin ääni tuntui niin suurelta, mekastuksen jostain kauempaa käytäviltä kantautuen sarvipäänkin korviin. Nopeita juoksuaskelia, kovaa puhetta… Naurua. Demonin korvat kävivät miltei höristämään itseään tuon laskiessa kirjan syliinsä ja kuunnellessaan, totta kai huolestuneena. Mutta kukaan ei käynyt huutamaan ja ääni loppui pian. Hetken aikaa Roswell vielä kuunteli, mutta ilmeisesti se, mitä oli tapahtunut, oli jo ohi.

Kirjaa käytiin jo nostamaan sylistä, ennen kuin äänet taas kerran pysäyttivät. Tällä kertaa se tuli ulkoa, lähempää – ja selvempänä. Totta kai demoni kiinnostui neitokaisten heleistä äänistä… Mutta äänentaso oli kyllä sitä luokkaa, etteivät muut tainneet pitää siitä aivan yhtä paljon. Hitaasti sarvipää kampesi itsensä tuolista ja laittoi kirjan alas odottamaan, vetäen verhoja sivuun nähdäkseen, mitä ulkona oikein tapahtui. Eihän hän oikein sitä onnistunut näkemään, mutta suihkulähteen luona oli todellakin jonkin sortin liikettä ja läiskettä…

Ilma tuntui viileältä ihoa vasten, kun Roswell sai vihdoin vanhat luunsa raahattua sisätiloista ulos. Kuu oli kirkas, mutta enemmän apua näkemiseen demoni sai niistä soihduista, mitä seinille oli ripustettu. Ilmapiiri oli silti suorastaan juhliva kesäisessä yössä, sillä hiljaista ei todellakaan ollut. Huutoa ja naurua riitti vaikka muille jakaa, eikä sarvipäällä ollut mitään ongelmia löytää äänen lähde. Silti, hän ei voinut sanoa, että olisi olettanut näkevänsä sen, minkä silmänsä nyt kuitenkin todistivat. Papitar ja prinsessa hyvin vähissä vaatteissa kahlaamassa suihkulähteessä, yltä päältä märkänä… Pelkkä ajatuskin puistatti. Ei nyt todellakaan ollut vielä tarpeeksi lämmintä öisiin uimaretkiin. Roswell kävi pysähtymään suihkulähteen eteen ja selvitti kurkkuaan.
"Neidit. Iltaa."((Pieru.))
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Touko 31, 2016 1:39

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

Vesisota jatkui ja yltyi kunnon roiskimiseksi ja riehumiseksi, kummankin osapuolen käyden kastumaan yltä päältä. Olihan se vesi kylmää jos tarkemmin ajatteli, mutta eipä sitä tässä riehuessa ja humalassa oikeastaan huomannut. Heillä oli hauskaa ja se oli tärkeintä, eikä mikään seikka tässä touhussa tuntunut kaksikkoa haittaavan. Ei edes se pienen pieni seikka nimeltä etiketti ja käytöstavat. Ehkä huomenna kaduttaisi, mutta sitä ehti märehtiä sitten aamulla - tai milloin ikinä siihen hirveään oloonsa heräisikään. Ja mistä ikinä sitä heräisikään... Kaksi humalaista tässä mielentilassa saattoi eksyä vaikka minne nukkumaan.

Hauskanpito olisi varmasti loppunut ennemmin tai myöhemmin kun uupuminen olisi tullut vastaan, mutta tällä kertaa sen ilakoinnin kävi keskeyttämään kolmas osapuoli. Lily ei kaikelta siltä riehumiselta ja kikattelulta ollut edes huomannut sarvipäistä neuvonantajaa, joka nyt kuin taikaiskusta siinä altaan reunalla kurkkuaan selvitteli ja toivotteli arvoisalle kaksikolle illat. Hitaasti ne liikkeet pysähtyivät Lilyn yhä naureskellen ja raskaasti hengittäen äskeisen riehumisen jäljiltä.
"Eihän nyt vielä ole ilta", Lily naureli vastauksen, vilkaisten sitten kuitenkin taivaalle, "Vai onko?".
Normaalisti Lily olisi varmaan jo näyttänyt hapanta naamaa sarvipäiselle paholaiselle, mutta humalassa moinen ei tullut mieleen heti ensimmäisenä. Hyvä jos edes tajusi demonin siinä suihkulähteen vieressä seisoskelevan. Sitä paitsi hänellä oli liian hauskaa nyt, jotta hän olisi jaksanut aloittaa kiukuttelun.

"Tai ehkä onkin - koska edes aloitimme?", Viimeinen kysymys oli suunnattu Ophelialle, samalla kun siniverinen kävi valahtanutta aamutakkiaan paremmin vetämään kovin runsaan alushameen kaula-aukon eteen.
"Hyyi häpeäisit, Roswell. Ei neitoja saa tirkistellä noiden ollessa kylvyssä", Lily jatkoi pärskähtäen jälleen nauruun, juuri kun edellisestä naurupyrähdyksestä oli rauhoittanut. Ei hän näyttänyt kykenevän rauhoittumaan edes kolmannen osapuolen läsnä ollessa.// No höh eikö Ophelia ny päätään lyönykään ja jääny kelluun kuolleena. Pierumestari on saapunut //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1975

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Touko 31, 2016 2:20

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

Papitar päätyi suojaamaan nenäänsä, vesiroiskeiden yltyessä raskaammiksi ja oli jo kääntymässä juostakseen taas pilarin ympäri turvaan, yllättyen kuitenkin paikoilleen kolmannen, hetkeltään vieraan osapuolen ilmoittaessa läsnäolostaan.
Nenää pidellen, vesi polvia myöten ja vesiroiskeiden laantuessa prinsessan kiinnittäessä huomionsa myöskin tulijaan, papitar polskutti takaisin ystävättärensä vierelle hengitellen yhtä raskaasti mutta pidätetymmin.
Kesti hetki tunnista kasvot ja itseasiassa ne olivat ne sarvet jotka saivat vasta juopuneet silmät tunnistamaan kuka tulija olikaan! Tosin se, oliko tämä nyt kuinka hyvä vai huono asia, ei nuorinainen miettinyt kaiken hauskuuden jäljiltä. Olihan Roswell ihan mukava mies!

Käsiin peideltyin hymyin, papitar antoi prinsessan puhua, mahdollisesti selitellä, vaikka tämän naurahtelu oli vähällä rikkoa hänen hiljaisuutensa minä hetkenä hyvänsä, tilanteen tuntuessa eri huvittavalta kuin varsinaisesti kiusalliselta.
"K-Kuuh on taivaalla Lily...!" Ophelia naurahti viimein, jääden keräämään henkeä ja itseään, varsinkin prinsessan puhuessa mitä hassuimpia, mutta juuri nyt ei ajalla ollutkaan niin väliä! Eihän?
"En muista, joskus kun... Kun oli valoa?" Papitar vastasi nauravaan sävyyn, saaden viimein henkeänsä tasattua ja ottikin prinsessasta mallia mitä tuli aamutakin uudelleen asettelussa ja ainakin hänen tapauksessaan, sitomisessa kiinni.

"Kylvyssä?!" Ophelia parahti nauramaan, jokaisen, jopa huonojen vitsien saadessa hänet huutonaurun partaalle, mutta yritti parhaansa mukaan tukahdutella olemasta liian kovaääninen, tiedostaen demonin kuitenkin arvostelevan heitä, ehkä ainakin vähäsen!
Niin paljon huutonaurua ja niin vähän happea kuitenkin sai papittaren etsimään tukea Lilystä, takertuen tätä hihasta samalla kun painoi otsansa vasten tämän olkapäätä, jääden pihisemään kurkkua ja kylkeä särkyvästi nyt melkein äänetöntä naurua silmät puristuksessa.
"Olethk--Oletkhh..--Oletkho" Papitar yritti kerätä sanojaan sanotuksi hupinsa välistä. "Olethko lukenut ki-kirjhan jonka lainashin, Ro-Roshwell..?" Vatsaan alkoi sattumaan, papittaren tuhannentuitelista huolimatta yrittäessä sanoa jotain normalia neuvonantajalle, mitä tahansa! Kuitenkin jääden siihen samaan tilaan, vaikka olikin onnistunut katsahtamaan mieheen tälle puhuessa.


//JA YLEISÖ VILLIINTYYYYY, pieru T-paitoja saatiin seuraavana päivänä fanisivustoilta. Ja jumankauta, en mä voinu ku kuvittelin Lilyn si vaa hyppäävän se selä päälle, jääde leikkimään et ophelia on surffilauta.//
Avatar

Kreivi

Viestit: 1589

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Ti Touko 31, 2016 3:53

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

"Onhan se jo aika pimeä. Muut taitavatkin olla nukkumassa," Roswell tuumi, mutta kuunteliko kaksikko oikeastaan häntä oli vielä yksi suuri kysymysmerkki. Kuten oli myös se, nukkuivatko kaikki muut. Varmasti vielä hetki sitten se oli niin, mutta tämä neitosten metelöinti oli varmasti herättänyt yhden jos toisenkin lähistöllä nukkuvan. Syykin metelöintiin tuli erityisen selvästi näin lähempää, eikä se suinkaan ollut pelkkä hauskuus. Tällä kertaa kaksikon juopuneisuus taisikin olla sarvipäälle vain hyödyksi, prinsessa Lily kun ei näyttänyt olevan lainkaan ärtynyt tai muuten tiuskinut hänelle – mitä nyt tuo sattui torumaan häntä tirkistelystä. Naurahdus kävi karkaamaan vanhuksen suusta.

"Vai että kylvyssä," demoni virnisti, mutta käänsi kuitenkin katsettaan sivulle. Niinpä niin, ei kai se ollut muutenkaan soveliasta katsella neitokaisia alushameissa – etenkin kun ne niin kovin märkinä liimautuivat vasten kehoa. Hyvä, ettei hän sentään korvillensa saanut.
"Pahoitteluni, arvon prinsessa. Pelkään, että tapanne kylpeä suihkulähteessä on minulle vielä uutta," Roswell hymisi. Kai sitä sitten löysi monenlaisia tipuja pyörimässä altaassa – mutta ehkäpä se oli parempi jättää sanomatta. Sormet kävivät siinä samalla nousemaan rinnuksille avaamaan punertavan takin nappeja rauhallisin ottein, yksi toisensa jälkeen.

"Toki. Minun pitäisikin jo palauttaa se kirja," Roswell aloitti, keltaisten silmien katseen käydessä hetkeksi vilkaisemaan nuoren papittaren puoleen hymy huulilla, takin valuessa harteilta käsiin,
"Mutta uskoisin, että siitä olisi parempi puhua sisätiloissa. Ilta on toki kaunis, mutta viileä, enkä haluaisi teidän vilustuvan. Pahoitteluni, en voi tarjota kuin vain yhtä takkia lämmikkeeksi…"((No jos ne molemmat pyörtyvät pierusta t. minä))
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Kesä 05, 2016 1:58

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

Oli hyvä arvailla, kumpi oli sekaisemmin - papitar vai prinsessa. Kumpikaan heistä ei tuntunut olevan ihan tilanteen tasalla, eikä todellakaan varma ajankulusta. Selvää kuitenkin oli, että molemmilla oli ehkä turhankin hauskaa tilanteeseen nähden. Hetkeksi Lily jäikin vain katselemaan papitarta joka naurultaan ei sanoja meinannut saada, vaikkakin siniverinen kyllä kuunteli demonin puheet. Kaikkensa hän yritti, jotta pysyisi tilanteessa mukana ja jokseenkin järkevänä, vaikkakin se taisi olla mahdoton tehtävä juuri nyt. Päässä pyöri niin vauhdikkaasti ja jokainen sana mitä kahdelta muulta tuli, vaati hetken pyörittelyä ennen kuin Lily sanoman sisäisti täysin. Koko tuon ajan kasvoilla kuitenkin lepäsi hymyileväinen virne, raskaasti hengittävän naisen koittaen parhaansa mukaan pidätellä tulevaa naurunpyrähdystään.

Jotain sarvipäinen ja papitar puhuivat kirjasta, Lilyn kuitenkaan puuttumatta asiaan sen pahemmin kun Roswell jo ehdotteli sisälle siirtymistä ja takkiaan tarjosi toiselle humalaisista neitokaisista, mainiten jotain vilustumisesta. Lily pärskähti pienesti naureskellen, heilauttaen kättään vähättelevin elkein demonin suuntaan.
"Eihän täällä ole edes kylmäh!", Lily naurahti, "sitä--sitä paitsi Ophelia ei voi vilustua!", totta kai hän itse saattoi vilustua, mutta eihän se humalaiselle tullut mieleen.
"Mikset liittyisi seuraan!", Siniverinen jatkoi hihkaisten, vilkaisten nyt jälleen taas demonin puoleen. Ja ei sen pahemmin jäänyt odottelemaan vastausta, kun saman tien kävi kahlaamaan lähemmäs demonia, nousten altaan reunalle ja kovin päättäväisin ottein tarrasi kiinni neuvonantajan käsivarresta.
"Tule, se virkistää, vai - vai mitä Ophelia?", Siniverinen vilkaisi papittaren puoleen, "Vai onko vesi liian pyhää sinulle nyt kun Ophelia täällä on kierinyt?", Lily lisäsi pienesti pärskähtäen, vilkaisten nopeasti Roswelliin, mutta sitten se katse kääntyi takaisin Opheliaan kera järkyttyneen sisään henkäisyn.
"Ethän sinä vettä pyhäksi muuta jos siellä peuhaat, ethän?", kysymys oli osoitettu papittarelle, humalaisen siniverisen ihan tosissaan nyt kysyen noinkin tyhmän kysymyksen.


// tahdon pierupaidan. Ja joo, kaikki kuolee mystiseen kaasupilveen joka on oikeesti Mardukin pieru. Kaikki paitsi Garrett, Garrettista tulee Mardukin prinsessa //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1975

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Kesä 07, 2016 7:25

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

Henkeä lähes haukottiin, kuitenkin mahdollisimmat huomaamattomasti, jonkinnäköisen tarpeen huutaen alitajunnassa olemaan vääntämästä naamaa ja näyttämästä juopuneelta hupakolta, mitä he molemmat lähes olivatkin ja se kaiken naurun määrä ja märät vaatteet eivät auttaneet yhtään kokonaiskuvaa. Demoni vastasikin hänen kysymykseensä, joka ilmeisesti oltiin saatu kysyttyä tarpeeksi selvästi, papittaren yrittäessä suoristaa selkäänsä samalla kun paineli vatsaansa jonka lihakset huusivat kilpaa kylkien kanssa.
Sarvipäinen kävi tarjoamaan takkiansa, selväksi merkiksi, että leikki olisi varmaan nyt leikitty ja olisi parempi vetäytyä sisätiloihin rauhoittumaan.
Tietenkin ihan heti ei haluttu leikistä luopua, prinsessan protestoidessa ettei ollut edes kylmä ja hän ei voinut vilustua.
"se--se on tott-" Hikka! Brunette sulki suunsa kädellään, yllättävän ja mitä mahdollisesti ärsyttävämmän vaivan iskiessä yks kaks! Eikä ehtinyt vastustella siniverisen lähtiessäkin kahlaamaan noutaakseen mahdollista uutta leikkitoveria altaaseen.
Käsi lähtikin sen sijaan ottamaan tukea lähteen keskiosasta, pirullisen hikan uhatessa käymään yhä korkeammaksi ja kuuluvammaksi.

"M'mM!" Kävi kuitenkin ponteikas, ei sen paremmin ajateltu vastaus nyökkäyksien kera mitä tuli lähteen virkistävään vaikutukseen.
Papitarkin lähti kahlaamaan lähemmäksi, tuntien nyt ensimmäistä kertaa kunnolla kuinka hänen sukkansa ja tohvelinsa olivatkaan märkiä, kutittaen jalkapohjaa joka jo valmiiksi nauratti, mutta Lilyn tekojärkyttynyt kysymys oli halunnut saada hänet kyykistymään ja peittämään kasvonsa veteen. Se järki joka vielä jossain piili kuitenkin äänesti moista reaktiota vastaan, papittaren haukatessa ilmaa nauraakseen tuota humalaista kysymystä, hengittäen ulos joko naurun tai korkean hikotuksen tai hikotuksella keskeytyvän naurun.
"Se-HIC-ei th-toimini-Hick!-Niin Lily!-" Ophelia vastasi, ainakin yritti! Ties minkälaisen lihaskivun kaivertaessa nyt joko hikasta tai kaikesta edeltävästä samalla kun yritti harppoa reunan ylitse, suihkulähteen käydessä yksinäiseksi ja huomionkeskipisteenä oleminen juuri nyt, -varsinkin selväpäisen, holhoavan Roswellin ollessa paikalla- ujostutti.
"Mutt-Hrngh! Sh-Shinä v-voit! Vilustuah!" Mikäli hän olisi ollut selvä, olisi hän hävennyt silmät päästänsä miltä kuulosti, mutta sellainen tunne oli helppo sulkea pois juuri nyt.
Eihän se kylmä tuntunut, mutta olivatko he parhaita henkilöitä joilta kysyä? Kehonlämmön heitellessä ties missä.

"Ah--!" Kävi vielä parkaus perään, toisenkin jalan viimein päästessä reunan ylitse, vetisen tohvelin jäädessä kuitenkin jälkeen ja kellumaan veteen, jättäen papittaren kurottautumaan reunan ylitse sormien heiluen kohden kauemmaksi karkaavaa kenkää samalla kun rintakehää sykähdyttävä hikka sabotoitsi kaikkea keskittymistä.

//Tahdon piirtää nyt pierupaidat ja Garrettin mekossa. Onko kuvaa Garrettista mekossa? Olen hyvin yllättynyt jollei ole.//
Avatar

Kreivi

Viestit: 1589

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Ke Kesä 08, 2016 6:35

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

Roswell vain kallisti lievästi päätään prinsessan kovasti inttäessä, ettei ulkona muka kylmä ollut. Hän taisi kyllä itse olla aivan eriä mieltä, kun siitä vierestä katseli vähäpukeisten neitosten kahlaamista suihkulähteessä. Ajatuskin puistatti – etenkin nyt, kun takki löytyi käärittynä käsistä, eikä yltään. Ophelian myöntyminen ei auttanut yhtään, eikä näiden kahden mielipiteisiin nyt oikein uskottu. Etenkään, kun tyttöparka onnistui jo joutumaan kovin sinnikkään hikkakohtauksen uhriksi. Ehkäpä se epäuskoisuus alkoi jo paistaa läpikin vanhuksen kulman noustessa kyseenalaistavaan ja samalla myös niin kovin huolestuneeseen asentoon kellertävien silmien vaihtaessa katsettaan prinsessasta papittareen ja takaisin. Tarve saada kaksikko sisälle ja turvaan omiin lämpimiin sänkyihinsä nukkumaan vain kasvoi.

"Oletteko… Kunnossa?" Demoni kysyi varovaisesti katsellessaan papittaren nikottelua ja nojailua, eikä tyttönen todellakaan siltä näyttänyt, että kovin hyvin onnistui pysymään itse pystyssä. Kuinkahan paljon nämä neidit olivatkaan onnistuneet juomaan? Jos hikan ja naurun keskeltä tuli vastaus, sitä Roswell ei ainakaan kuullut – tai ainakaan saanut selvää, oli ehkä parempi tapa sanoa se. Katse oli keskittynyt Opheliaan, mutta Lilyn hihkaisu sai sen kääntymään takaisin prinsessaan, joka oli jo niin päättäväisenä kahlaamassa kohti sarvipäätä hakeakseen tuon mukaan leikkimään.

Kuinkahan moni olisi uskonut tämän tarinan näkemättä sitä. Prinsessa kun ei kovin arvostanut demonin läsnäoloa, mutta nyt…
"Ah, en usko–" Roswell yritti kieltäytyä, eikä uskonut, että sen enempää tässä juuri tarvittaisiinkaan. Mutta sitten yllättäen märät, kohmeiset ja niin kovin hennot sormet kiertyivät tuon käden ympärille, saaden miehen hiljentymään. Katse keskittyi takaisin prinsessan silmiin, joka ei tätä aiemmin ollut tainnut demonia koskettaakaan. Kättä ei vedetty rajusti takaisin ja kyllähän se Lilyn otetta myötäili, mutta muu keho piti pintansa ja pysyi sillä suihkulähteen kuivemmalle puolella.

Kaksikolla ainakin näytti olevan hauskaa, vaikka tunteet laidasta laitaan tuntuivatkin hyppivän. Vanha sarvipää ei voinut kuin tuntea olonsa lievästi kiusalliseksi, eikä oikein tiennyt, pitäisikö tässä nauraa vai tuntea jonkin sortin myötähäpeää. Hymy huulilla oli ainakin muuttunut kovin kysyväksi.
"Uskoisin veden olevan turvallista, kyllä," tuo kävi vastaamaan hämmentyneenä – vaikkei sitä taidettu häneltä odottaakaan – kovin outoon ajatukseen papittaren jotenkin vedessä lioten saaden veden muuttumaan pyhäksi. No, ehkäpä hän oli oudompiakin asioita kuullut, mutta…

Vihdoinkin joku muukin sanoi tilanteessa jotain järkevää, sarvipään katseen saaden kadonneen toivon pilkkeen takaisin.
"Olen aivan samaa mieltä arvon papittaren kanssa, prinsessa hyvä," tyytyväinen hymy palasi Roswellin huulille tuon kovasti nyökytellessä myöntyvänä, kun Opheliakin ymmärsi, että ehkäpä nyt ei kuitenkaan kannattanut suihkulähteessä uiskennella. Joku voisi sairastua, todellakin. Papitar yritti lähteestä ylös ja demoni kyllä toivoi, että prinsessa aikoisi seurata ystävänsä esimerkkiä. Kenkä kuitenkin jäi tytöltä jälkeensä veteen, eikä Roswell todellakaan jäänyt katsomaan vierestä, kuinka niin heikossa hapessa oleva neito yritti kurotella jalkineensa perään. Keräksi kääritty takki laskettiin suihkulähteen reunalle.

"Entä jos… Antaisitte minun," neuvonantaja ehdotti, eikä käynyt odottamaan lupaa auttaa. Kumartuen tuo kävikin sitten kurkottelemaan kelluvaa kenkää.((Garrett ei suostu leikkimään prinsessaa – etenkin, jos Marduk piereskelee, koska hän ei sellaista katsele! Tai haistele. Ehkä ajatus houkuttelee hieman, jos Garrettille kerrotaan, että on niin paljon hienompaa olla prinsessa, kuin kreivi. Ja ei Garrett ole tainnut vielä mekossa olla? Hirveää. Tämä täytyy korjata.))
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Kesä 13, 2016 11:33

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

Kuulemma Ophelia ei vettä pyhäksi muuttanut vain siellä lillumalla. Ehkä se kävi nyt järkeensä, kun jälkeenpäin mietti - olihan Papitar meressäkin käynyt uimassa, eikö koko meren sitten pitäisi olla pyhä jos Lilyn teoria olisi paikkaansa pitänyt! Sen sijaan, että siniverinen mitään fiksua olisi asiaan kyennyt kommentoimaan, keskittyi tulitukka vain katselemaan, kuinka Ophelia hikasta kävi kärsimään. Ja voi kuinka suloiselta papittaren hikka kuulostikaan! Ei Lily edes muistanut, oliko koskaan todistanut Ophelian hikottelevan. Joten totta kai hän pärskähti uudemman kerran kikattavaan nauruun, katsellen kuinka Ophelia lähemmäksi muita kahlasi. Se otekin demonista irtosi, siniverisen kääntyessä paremmin Ophelian puoleen. Hetken hihitellen ja paikoillaan huojuen Lily katseli papittaren perään, ennen kuin vilkaisi takaisin veljensä neuvonantajaan.

"Pfft, ennn minä näin vähästä vilustu", siniverinen vakuutteli kaksikolle, joka oli tuonut esiin sen faktan, että hän kyllä saattoi sairastua siinä missä Ophelia ei, "Ja jos vilustunkin, Hansilta löytyy kyllä keinot parantaa flunssa - kai, kai hän on sinullekin taikajuomiaan näyttänyt?", vanhempi neidoista jatkoi, osoittaen kysymyksensä sarvipäiselle. Kyllä hän tiesi, mitä kaikkia huhuja Roswellista ja Blackista liikkui hovissa. Eikä hän tiennyt mitkä niistä varsinaisesti totta olivat, eihän hän Blackilta mihinkään kysymyksiin vastausta saanut ja Roswellilta hän ei ollut edes harkinnut kysyvänsä.

Siniverinen kävi kuitenkin laskeutumaan alas altaanreunalta, takaisin kuivalle puolelle, mutristellen teatraalisen surullisesti huuliaan kun Roswell ei mukaan ollut lähtenyt. Mikä ilonpilaaja tuokin oli olevinaan. Eikös Demonien pitänyt olla hauskoja ja houkuttelevia?!
"Varo ettet sinne veteen sittenkinh putoa", Lily kävi hymisemään, katsellessaan kuinka Roswell tarjoutui auttamaan Opheliaa tohvelinsa onkimisessa, siinä samalla siniverisen kävellen demonin taakse ja kovin, kovin kevyesti käyden tuota alaselästä tuuppaamaan eteenpäin, kohden vettä.// Garrettilta ei kysytä, siitä tehdään prinsessa suosiolla tai väkisin. Mutta kyllä se sitten tykkää kun saa herkkuja ja koruja ja hienoja vaatteita, katsos. Ja herran pylly, Ivy piirrä Garrett mekossa NYT - sä kun oot hyvä piirtään miehiä mekossa. kuten mm belial ja alf maiden asussa. Also Ivyä syytän altaaseen tönäisystä //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1975

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Kesä 16, 2016 12:09

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

Kenkä olisi yhtä hyvin näyttää kieltä, vaikuttaen siltä, että se ennemmin kellui toiselle laidalle taikka upposi kuin palautuisi omistajalleen. Papitar ehti keksimään, että kauhaamalla vettä itseään päin, vesi saattaisi virrata häen omaisuutensa takaisin, mutta tuloksetta, tytön vaihtaessa asentoaan ettei vallan pyllistelisi kohden muuta hovinväkeä.
Roswell, kuten ei niin helpolla vilustuva Lilykin, totta kai huomasivat hänen ahdinkonsa ja sarvipää ottikin luonnollisesti, näin selväpäisenä läsnäolijana, herrasmiehen roolinsa käytäntöön ja tarjoutuikin auttamaan kengän onkimisessa jossa Ophelia tunsi normaalia enemmän vaikeuksia suorittaa.

Vastaukseksi demoni sai epätoivoisia nyökkäyksiä, kun ei suutaan viitsinyt avata hikan tukahduttamiseksi, päässä tuntuvan huojunnan samalla kertoessa ettei hänen kannattanut enää sen enempää kumarrella ellei halunnut naama edeltä molskahtaa takaisin veteen.
Samaa prinsessakin varoitteli neuvonantajalle, bruneten yrittäessä samalla keskittyä nolon hikan eroon pääsyyn, alkaen pidättelemään henkeä siinä samaisena hetkenä kun neidoista vanhempi lähtikin kasvattamaan myös itsekin vähän sarvia, käsien uhatessa tuupata kolmannenkin hengen "vilvoittelemaan".
Kuului epämääräistä yninää, niissä lyhyissä, ties missä kiitävissä hetkissä jossa prinsessa työnsi miespoloa ja papitar piteli nenästään kiinni, juopuneen tilan hidastaessa reaktiota ja ylipäätään ajatuksenjuoksua avatakseen suutaan kummankaan puolesta. Varoittamaan tai kieltämään, päätyen vain nopeasti toivomaan mielessään, että demoni osaisi nauraa mikäli kastuisi. Edes vähän..?

//o7 PIIRRÄN SEN MEKOSSA. Alf maid mekossa oli ihan paras. PULI PULI.//
EdellinenSeuraava

Paluu Makuuhuoneet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö