Vain tyttö miekan kanssa


Arot sijaitsevat valtakunnan länsiosassa, aueten heti Quinn metsän vieressä ja jatkuen pitkälle pohjoiseen Kleth vuorelle asti. Arot ovat kumpuilevaa ja välillä tasaantuvaa ruohomaata silmänkantamattomiin. Aroilta löytyy kuitenkin teitä, jokia ja jopa pieniä järviä, jotka rikkovat tämän ruohomeren yhtenäisyyttä silloin tällöin. Kaksi suurinta tietä kulkevat ihmisten kaupungista Nahor kylään ja toinen suurin tie taas ihmisten kaupungista arojen halki Kleth vuorelle. Kleth vuorelle kulkevaa tietä ei kuitenkaan käytetä kovin usein lohikäärmeiden pelossa.

Aroilla sijaitsee tätä nykyä myös Haltioiden kaupunki. Pohjoisemmasta löytyy myös kyliä, jotka uhkarohkeana pitävät majaansa aroilla.

Haltiat pitävät aroja erittäin tarkkaan silmällä kaupunkinsa tähden, joten on erittäin todennäköistä törmätä haltioiden sotilaspartioihin aroilla, varsinkin eteläosassa.

Valvoja: Crimson

Avatar

Porvari

Viestit: 407

Liittynyt: Su Huhti 28, 2013 6:05

Paikkakunta: Kukkaruukku

Viesti Pe Helmi 23, 2018 2:12

Vain tyttö miekan kanssa

Nakami tulihäntä

Päivä oli kääntymässä iltaan. Maa oli lumen peitossa, sitä oli taas päivänmittaan satanut lisää. Metsän suunnalta pieneen maalaiskylään, jos sitä nyt edes kyläksi pystyi kutsumaan, Nakammi saapui ratsastaen vaalealla hevosellaan. Hän oli vuorannut itsensä turkien ja taljojen alle suojaan kylmältä, ei vain itsensä takia vaan lähinnä pitääkseen pienen tummahiuksisen lapsen sylissään lämpimänä. Matkaviitan huppu sai suojata kasvoja niin pieneltä lumisateelta ja viimalta kuin myös piilottaa Nakamin sudenkorvat. Pieni tyttö hänen sylissään puolestaan halasi jotain turkiksen näköistä, pörheää ja lämmintä kuitenkin, nimittäin susitytön häntää. Alice oli nipinnapin enää hereillä, päivä oli ollut pitkä. Kaksikko oli kulkenut koko päivän ympäri metsiä yrittäen etsiä Nakamin muodonmuuttajalaumaa mutta turhaan. Noista ei ollut löytynyt jälkeäkään.

Uteliaasti punahiuksinen nuori nainen katseli ympärilleen lumen alle joutuneita peltoja ja asutuksen ensimmäisiä rakennuksia. Kylä ei ollut sen isompi kuin sekään jossa hän oli lapsuutensa viettänyt. Olisi ihme jos kylää löytyisi kartalta, melkein yhtä suuri ihme kuin majatalon löytäminen. Sääli sinäänsä sillä lämmin keitto ja suoja yöksi sopisi erittäin hyvin niin hänelle, hevoselleen kuin adoptiotyttärelleen sylissään. Tosin yleensä silloin satunnaisille matkalaisille löytyi silti katto pään päälle, vaikka kylässä oltaisiinkin varovaisia ulkopuolisten suhteen maanviljelijät yleensä osasivat arvostaa pientäkin lisätuloa jonka matkalainen toisi yöpymällä. Pitäisi vain kysyä joltakulta joka löytäisi, jos ulkona ei ketään ollut niin pakko kai se olisi ovia mennä koputtamaan. Ikävähän se olisi häiritä ihmisten rauhallista perhe-elämää mutta suurin osa oli yleensä ymmärtäväisiä. Toki auttaisi tietää asuttiko tätä kylää ihmiset vai haltiat, oliko sudenkorvat hyvä piilottaa vai pitää esillä.
"Iltoja" Nakami toivotti ensimmäiselle miehelle joka ulkona vastaan tuli. Toinen näytti olevan myymässä talonsa antimia, tiedä sitten kuinka hyvin kauppa kävi tähän vuodenaikaan. "Osaisitko sanoa mistä voisimme löytää suojan yöksi ja aterian ainakin täksi illaksi, mielellään jotain lämmintä." Hetken Nakami mietti ennen kuin lisäsi "Meillä on kyllä rahaa maksaa, ei paljoa mutta kuitenkin." Tiedä vaikka nopeasti olisivat kiertolaisilta vaikuttaneet, pieni lapsi ja yksinäinen nainen. Rehellinen, itsensä kunniallisesti elättävä matkalainen ei välttämättä loppujenlopuksi ollut ensimmäinen vaikutelma jonka kaksikosta pystyi saamaan vaikka kerjäläisillä harvemmin yhtä hyvää kokoelmaa eri eläinten turkiksia olikaan. Saati sitten hevosta matkustamiseen, miekkaa vyöllä tai yhtä laadukkaita vaatteitakaan. Vaatteiden laatu olisi oikeastaan viitannut lähemmäksi jotakuta kaupungissa asuvaa kohtuullisen hyvin toimeen tulevaa kohti kuin talonpoikaa saati metsänasukkia.

//Tänne näin pandanna, sain vihdoin ja viimein aikaiseksi, toivottavasti tässä on jotain aloituksen ainetta^^
Avatar

JÄÄSSÄ
JÄÄSSÄ

Viestit: 752

Liittynyt: La Heinä 14, 2012 4:28

Paikkakunta: Silver Millenium

Viesti Su Huhti 22, 2018 11:33

Re: Vain tyttö miekan kanssa

Aika tuli hiljalleen käydä pakkaamaan tavaroitaan takaisin Aarenin vetämiin kärryihin. Kaupanteko kylmässä ei millään mitalla ollut Cecilin lempipuuhaa, mutta joskus ne villat ja villavaatteetkin piti myydä, joten miksi ei talvella kun kysyntä oli kovin. Pienessä yhteisössä ei vain ollut liian suurta kysyntää joten… Tämäkin päivä oli kulunut suurimmaksi osaksi peukaloita pyöritellessä ja kuulumisia vaihdellessa paikallisten tuttujen kanssa.
Maajussi oli juuri lastannut ensimmäisen laatikon kärryihinsä, kun kuuli vieraan naisäänen iltoja toivottelevan. Hän kääntyi kohtaamaan tulijan, kuunteli tämän kysymyksen ja silmäsi nopeasti edessään olevaa pientä seuruetta. Nuori nainen ja pieni tyttö vaalean hevosen kanssa. “Iltoja vain”, Cecil vastasi. Muukalainen ei näyttänyt juurikaan hänen omaa esikoistaan vanhemmalta, ja lapsi hänen mukanaan tuntui pysyvän vain hädin tuskin hereillä. “No… Te voisitte kiertää ovia ja toivoa parasta, täällä päin ei ikävä kyllä kauheammin ole tarvetta majataloille tai vastaaville…” Perheenisä hiljeni hetkeksi, kuulosteli, antaisiko hänen omatuntonsa koskaan anteeksi, jos hän jättäisi kaksi lasta heitteille pakkaseen. Vastaus oli ei.

“Tai vaihtoehtoisesti voitte odottaa sen verran, että saan loput tavarani kuormattua - minulla on maatila ja vapaa huone vähän matkan päässä täältä. Emäntäkin kokkaa aina ylimääräistä.” Viljelijä naurahti lämpimästi ja nosti kätensä ratsailla istuvan naisen puoleen. “Nimi on Cecil… Eikä siitä rahasta tarvitse huolehtia.”

//”hahahahaha haluun alottaa uuden pelin ku inspaaa.” Kuukausi myöhemmin: “No perskuta.” TÄÄLLÄ OLEN VIIMEIN//
... Kaikkia kinosti.

Seuraa tarjolla
(melkein) 24/7

Azure ◇◆◇ Haulokki ◇◆◇ Aella ◇◆◇ Marielle ◇◆◇ Cecil
Avatar

Porvari

Viestit: 407

Liittynyt: Su Huhti 28, 2013 6:05

Paikkakunta: Kukkaruukku

Viesti Ma Huhti 23, 2018 2:37

Re: Vain tyttö miekan kanssa

Nakami ei voinut kuin nyökätä hiljaa toisen sanoille siitä ettei näin pienestä kylästä majataloa löytynyt. Asukkailta kysyminen olisi siis todellakin ainut vaihtoehto mutta muodonmuuttaja ei halunnut olla vaivaksi eikä ovilla kiertäminen ajatuksena ollut kovin kaukana kiertolaisuudesta. Sitä kai hän juuri tänäiltana oli muttei Nakami silti halunnut sitä myöntää. Onni oli kuitenkin myötä miehen tarjotessa majapaikkaa oman kattonsa alta.
"En usko että kukaan kieltäytyisi tuosta tarjouksesta" Nakami vastasi. Hänen äänestään saattoi hyvinkin kuulla selvän helpotuksen. Tilanne oli ollut paras mahdollinen yösijan löytymisen suhteen.
"Ja juuri kun oletin ettet olisi voinut pistää paremmaksi sinä lisäät tuon. Kiitos. Minun on Nakami ja pikkuinen on Alice, olemme kiitollisia huolenpidostasi." Punapää vastasi ja pyöräytti itsensä alas hevosen selästä. Nakami pystyi tuntemaan että mies ei ollut valehdellut maatilan kohdalla. Toisella oli työmiehen kädet, asia joka korostui varsinkin nyt kun Nakamin omat kädet eivät olleet läheskään samassa määrin maatilan töiden karkistamat.
"Ja ei odottaminen ongelma ole mutta jos sallinet niin autaisin mielelläni, parhaani mukaan." Nakami hieman hymyili. Alice varmasti kannatti yön lepoa mahdollisimman pian eikä susityttö uskonut Cecilinkään pistävän pahitteeksi jos pääsi hieman nopeammin nauttimaan emännän ruuanlaitosta. Joten punapää seurasi maanviljelijän esimerkkiä ellei toinen tätä estänyt. Laatikko siirtyi toisensa jälkeen ja Alice sai aina välillä kannustuksen sanasen hereillä pysymiseen.
"Toivottavasti siinä oli kaikki tuo nuokkuminen saa pelkäämään että kohta tipahtaa hevosen selästä" Nakami sanoi vilkaisten Aliceen kun viimeinen selvästi Cecilille kuuluva laatikko oli siirretty.

//Jep jep no oikeastaan kaksi kuukautta^^ Mutta onnea pääsykokeisiin ja ihan hyvä vaan että tietyt asiat menee ropen kirjoittamisen edelle^^
Avatar

JÄÄSSÄ
JÄÄSSÄ

Viestit: 752

Liittynyt: La Heinä 14, 2012 4:28

Paikkakunta: Silver Millenium

Viesti Ti Marras 27, 2018 7:35

Re: Vain tyttö miekan kanssa

Nainen kävi esittäytymään Nakamiksi, tytön seurassaan Aliceksi. Maajussi vastasi nyökkäyksellä, totesi olevan hauska tutustua. “Älä turhia kiittele”, hän sanoi, “eivät moraalini sallisi jättää kahta kulkijaa yksin yöksi pakkaseen.”
Nakami tarjoutui auttamaan tavaroiden lastaamisessa, eikä viljelijä tottapuhuen nähnyt syytä kieltäytyä. Nopeuttaisi vain matkaanpääsyä. “Kaikin mokomin vain, kunhan lootat kyytiin pääsevät niin kaikki on kunnossa.”

Eihän siinä kuin hetki kulunut, ja kaksin voimin he saivat lopulta tavarat kasaan, olivat täten valmiita lähtöön. “Olihan siinä”, Cecil vastasi nauraen naisen sanoihin ja vilkaisi hevosen selässä nuokkuvaa lapsukaista, “parempi siis saada hänetkin lämpimään ja nukkumaan.”
Ei ollut ensimmäinen, eikä varmasti viimeinenkään kerta, kun Cecil oli päivän päätteeksi palannut kotiin mukanaan jonkinnäköinen yöpyjä jos toinenkin. Joku saattaisi sanoa hänen olevan hyväsydäminen viaksikin asti, mutta todellisuudessa hän vain halusi olla avuksi niille harvoille, joille kykeni. Ja jos se tarkoitti illallista ja yöpaikkaa, niin olkoon.

“Täältä noin puolisen tuntia luoteeseen”, mies kertoi noustessaan kärryjen ohjaajanpenkille, ohjeisti lämminverisen hevosen liikenteeseen luottaen siihen, että Nakami ja Alice tulisivat mukana.

“Onko matkanne ollut pitkäkin? En toki halua astua yli rajojeni, sinun ei tarvitse kertoa minulle mitään, ellet itse halua”, maajussi kysyi heidän päästyään alkamaan lyhyen matkansa. Hän olisi kyllä täysin valmis matkaamaan hiljaisuudessakin, riippuen tietenkin matkaseuransa mieltymyksistä.

//ÄÄÄÄÄÄÄÄÄ OTA TÄSTÄ EES JOTAIN oon kakka kirjottaa dialogia anteeks//
... Kaikkia kinosti.

Seuraa tarjolla
(melkein) 24/7

Azure ◇◆◇ Haulokki ◇◆◇ Aella ◇◆◇ Marielle ◇◆◇ Cecil
Avatar

Porvari

Viestit: 407

Liittynyt: Su Huhti 28, 2013 6:05

Paikkakunta: Kukkaruukku

Viesti Ti Marras 27, 2018 6:19

Re: Vain tyttö miekan kanssa

"Tarkoittaa siis sitä että olet hyvä mies." Nakami vastasi toisen sanoihin. "Se ei tosin tee tyhjäksi kiitosta." Olisihan hän itse tehnyt täysin saman jos osat olisivat olleet toisinpäin mutta se jäi sanomatta. Teot puhuivat lopulta aina äänekkäämmin kuin sanat, pelkällä puheella anteliaisuudesta ei saisi kuin pahan maun toisten suuhun. Maanviljelijällä oli myös hyvin samanlainen käsitys mitä Alicen suhteen tuli, Nakami nyökkäsi hyväksyen tuon sanoihin. Iltapala ja lämmin peti varmasti kelpasivat pienelle.

Nyökkäys kävi myös toisen suunnan ilmaisuun Nakamin nousten itsekkin ratsaille tyttärensä taakse. "Paremmin tilaa pelloille ja eläimille?" Susityttö totesi oletuksensa. "Kotikylässäni suurin osa asunnoista oli lähekkäin ja pellot ympärillä..." Hän jatkoi. Toki oli sielläkin ollut yksittäisiä tiloja kauempana missä oli enemmän tilaa mutta lähtökohtaisesti läheisyys toi tiettyä turvaa niin haltioilta kuin myös suuremmilta pedoilta. Ainakin teoriassa, jos jokin oikeasti halusi pienen kylän tuhota tai ihmissusi olisi asialle sattunut ei rakennusten läheisyys olisi sitä pelastanut.

"Ei se mitään, kuten sanoin olet hyvä mies ja luottamuksen pihtaaminen avuliaalta ei ole tapani." Nuorukainen sanoi. Vastaus puolestaan ei varmaankaan olisi sellainen mitä Cecil oli odottanut kysyessään. Saisipa nähdä toisen ilmeen vaikkei turhaa huolta halunnutkaan herättää. "Lähdimme kun lehdet olivat vielä puissa. En sanoisi etteikö meillä ole päämäärää, emme vain tiedä missä se tarkalleen on. Etsimme nääs erästä henkilöä, hän ei yleensä vietä pitkiä aikoja ihmisten parissa, ei ainakaan tähän mennessä. Joten löytäminen on ollut vaikeaa." Tietenkin tuo herätti sen kysymyksen miten kaksikko sai leipänsä ja varmaan oli omiaan muutenkin herättämään huolta, juuri sitä jota ei ollut tarkoitus turhaan herättää. "Olen itse metsästäjä joten pitkään matkaaminen ei sinänsä ole minulle ongelma. Mutta onhan tämä kieltämättä lapselle rankkaa."

//Eipä tuo mitään, parempi kirjoittaa kuin stressata ja olla kirjoittamatta^^ Ja ainahan se dialogi on vaikeaa kun ei tiedä mitä toinen vastaa sinne väleihin^^

Paluu Laurina Arot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö