Make me bad


Jos ja kun saat luvan astua kuninkaan saliin, on näky komea. Suurten, jykevien ovien takaa avautuu mahtipontinen, koristeellinen sali. Keskellä salia kulkee punainen matto, joka johtaa suoraan valtaistuinkorokkeen eteen. Koroke itse on noin kymmenen rappusen kivinen kokonaisuus, jonka ylimmällä tasanteella on koristeellinen, vankka valtaistuin. Kuninkaan istuimen vierestä löytyy paikka tuon puolisolle oikealta puolelta ja vasemmalta puolelta vielä yksi kuninkaallinen paikka. Kaksi muuta istuinta ovat hienoja, koristeellisia, mutta eivät niin mahtipontisia mitä itse päävaltaistuin. Valtaistuin koroke on salin peräseinällä. Seinä on koristeltu seinäkankaalla, johon on kirjailtu suuri, ihmisten vaakuna, sekä Scarlingtonin suvun vaakuna.

Salista löytyy penkkirivejä itse punaisen maton molemmin puolin, mikäli salissa joskus suurempaa tapahtumaa järjestetään. Salin oikealla seinällä on suuria ikkunoita ja vasemmalla seinällä löytyy muutama ovi sivuhuoneisiin, jotka sisältävät pienen, yksityisen ruokailutilan, strategiahuoneen, jossa asiaan kuuluvat henkilöt voivat keskustella valtakunnan tilanteesta kera karttojen, sekä pieni oleskelutila.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14570

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Touko 16, 2009 10:42

Black

ah, Black oli osunut oikeaan. Tuon nimi ei oikeasti ollut Jack vaan kalmankoira, lyhyemmin kalma.
"astetta erikoisempi nimi" Black totesi sitten nousten seisomaan ja lähti kiertämään Jackia.. vai pitäisikö sanoa Kalmaa? Miten vain, olihan siihen Jack nimeen jo totuttukin.. lisäksi Kalma kuulosti melko kolkolta nimeltä. Tosin se sopi ehkä paremmin Kalman olemukseen.
"Mutta puolueettomaksi hyppääminen ei onnistu.. kerran meidän puolella, aina meidän puolella. Lisäksi siinä saisi kuvan että olisit ollut vain vakooja.. ainoa vaihtoehto on että katoat mystisesti etkä näytä naamaasi ihmistenkylässä enää koskaan tai sitten sinut tapetaan" Black selitti sitten Kalmalle, kumoten samalla tämän puolueettomaksi muuttumisteorian. Eihän se noin vain käynytkään.
"enkä näe mitään syytä miksi lähtisit.. älä luovuta helpolla vaan opi hallitsemaan sitä. Ja eihän peli vielä ole pelattuna, Tomtom ei vielä ole edes ilmestynyt paikalle. odotetaan nyt häntä.. Ja hän mitä todennäköisemmin ilmestyy minun talolleni, joten parempi tavata siellä" Black lisäsi pysähtyen Kalman eteen ja jäi tuijottamaan tätä silmiin.
"ethän sinä voi lähteä kun täällä on jo joku joka jäisi kaipaamaan sinua" Black sanoi hiljaisella äänellä.. Kalma sai tulkita tuon miten itse halusi, mutta Black nyt tarkoitti lähinnä Anemonea. Ja.. kai hän itsekkin jäisi tuon perään hetkeksi kaipaamaan, tämä kun tuntui olevan edes jotenkuten samalla aaltopituudella.. Friikit ymmärsivät yllättävän hyvin toisiaan.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4017

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti La Touko 16, 2009 11:34

Kalmankoira

"Vaikka nyt tiedätkin nimeni, niin pyytäisin sinua vaikenemaan siitä." Kalma pyysi vielä Blackiä kun nyt tiesi hänen nimensä ja ihan vain koko tämän kylän parhaaksi. Jos hänen pahimmat viholliset tänne löytäisivät tuhot voivat olla aikamoiset, koko kylä voisi tuhoutua muutamassa päivässä täysin. Olihan hän kerran taistellut niinkin rajusti, että yksi kylä todellakin oli tuhoutunut maan tasalle taistelun päätyttyä tasapeliin. Sitä taistelua hän ei kyllä haluaisi ottaa uudestaan... Meinasi henki siinä mennä.
Balck nousi ja lähti kiertämään Kalmaa kuin jotakin kuulusteltavaa vankia, jolta yritettiin vuodattaa se viimeinenkin tiedon jyvänen. Onneksi hän ei siinä asemassa ollut. No eipä Blackin sanat muutenkaan paljoa lohduttaneet tai auttaneet häntä mitenkään. Niinpä niin siinä kuultiin taas yksi totuus lisää, hän ei voinut enää hypätä pois veneestä ihan noin vain ja jos sen tekisi palkkana olisi kuolema. Voi näitä aikoja...
"Hyvä se on sanoa, mutta sen toteuttaminen onkin sitten huomattavasti hankalampaa." Kalma tuumasi Blackille, joka oli pysähtynyt hänen eteensä tapittaen tuota kasvoihin alhaalta käsin. Ei hänen kakkostaan noin vain kellistetty ja sitäpaitsi tämä oli sairaus josta oli sitten muovautunut jotakin kirouksen tapaista. Ja jos totta puhutaan Kalma oikeasti pelkäsi kakkostaan ja tuon voimia, Black ei ollut nähnyt vielä mitään tuon taidoista, kunhan leikki tuon kustannuksella ja hankki Kalman kautta tietoja tuosta. Sillä oli isompia suunnitelmia mielessään kuin kukaan edes uskaltaisi arvata. Eikä Kalmakaan niitä tiennyt. Mitä lie suunnitteli.

Niin jäätäsiinhän häntä kaipaamaan täällä jos hän lähtisi, mutta vain yksi... ei kukaan muu. "Jäisi Ane minua varmasti enemmän kaipaamaan jos saisi kuulla minun olevan kuollut, kuin karkurina pitkin saarta."
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu
Avatar

Monarkki

Viestit: 14570

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Touko 16, 2009 11:50

Black

"enhän minä sinun oikeaa nimeäsi kenellekkään huutele.. siitäkään mitään hyötyä ole" Black sanoi ja alkoi kaivelemaan taskuaan, ottaen purkin esiin ja veti pari pilleriä nassuunsa.. joskus hänestä tuntui että hän oli tullut riippuvaiseksi noista, mutta todellisuudessa se oli alitajuntainen reagtio toruja hänen oma kakkonen.. yleensä jos hän ei ottanut pillereitä, se johti siihen että hänestä tuli kärttyisämpi ja helpommin suuttuva, mikä taas tarkoitti sitä että päässä napsahtaisi helpommin.
"tottahan tuokin on... tosin jos Ane kuulisi että olit ottanut hatkat ja vaeltelisit pitkin saarta, hän saattaisi lähteä perään.. ja sitähän meistä ei halua kukaan" Black huomautti laittaessaan pilleri purkkia takaisin taskuunsa.. se tästä puuttuikin että Ane, pieni tyttö, lähtisi harhailemaan pitkin Cryptiä hullun perään.. tosin Black epäili että Ane ei selviäisi kylää pidemmälle yksistään.
Tosin olihan Ane jo metsään asti eksynyt.. eikä se reissu olisi päättynyt hyvin, ellei Kalma olisi sattunut paikalle, kuten jo tiedämmekin.
"mutta pian on aamu.. ja sinun pitäisi poistua täältä, kohta alkaa taas muiden kidutukset.. voin tulla saattmaan sinut majatalolle, vaikka toisaalta sinne jos menet niin hankit itsesi hengenvaaraan.. suurin piirtein koko kylä kantaa nyt kaunaa sinulle.." Black sanoi naurahtaen katkerasti, vaikka ei tässä mitään nauramisen arvoista ollut.. ihme kyllä Black nauroi aina väärille asioille, jos niillekkään.
"toisaalta voisit jäädä sairastuvalle.. vaikka se onkin lähellä sotilastupaa, mutta ei kukaan sinua sänkyyn tapa näin lähellä kuningasta... ja.. jos et sinne halua mennä niin voit tulla minun talolleni" Black lisäsi vilkaisten ovelle kuullessaan sen takaa askeleita..
tosin nuo askeleet menivät ohi.. mutta ei siinä kauaa menisi kun seuraava vanki tänne raahattaisiin kuulusteltavaksi.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4017

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti La Touko 16, 2009 12:29

Kalmankoira

Tottahan tuokin, jos hän lähtisi Ane saattaisi lähteä hänen peräänsä ja etsiä hänet vaikka henkeään uhaten. Eipä kukaan ole tehnyt sellaista hänen takiaan koskaan. Ane taisi ihan oikeasti pitää hänestä, vaikka hän oli tälläinen... hirviö ja murhaajan mainettava kantava friikki. Hän ei voinut käsittää miten joku voisi sellaisesta pitää edes ystävänään, tai tulla edes iloisesti puhumaan. No Ane oli lapsi eikä vielä ymmärtänyt. No pitihän hänkin Anesta siitä ei käynnyt kieltäminen, mutta hän vain pelkäsi Anen puolesta kun tuo hänen kanssan oli, hänen kakkosensa kun ei pitänyt kestään tai mistään se oli vain tappaja, mutta ei aivoton. Oikea korkkiruuvi.

Black avasi jälleen suunsa ja ilmoitti, että voisi oikein saattaa hänet majatalolle. Hän ei oikein enää halunnut sinne kovinkaan mielellään... Ja syykin tiedettiin ihan tarpeeksi hyvin. Hänen kai pitäisi etsiä jostakin muualta itselleen nukkumapaikka, jossa saisi levätä rauhassa ilman pelkoa että kuolisi sänkyyn puukko selässään. Tosin hänen pitäisi varmaan joskus pyytää Alfilta anteeksi aikaisempi käytöksensä tuota kohtaan, siis mikäli tuo sen sallisi edes. Ties vaikka juoksisi vain karkuun...
Sitten Black ehdottikin, että hän voisi mennä joko sairastuvalle tai jopa tulla velhon asunnolle. O-oikeasti!? Hän ei voinut uskoa korviaan tuon kuullessaan. Black se jaksoi aina yllättää.
"Taidan tulla luoksesi mielummin. Turvallisempaa ja ainakin olisi seuraa." Kalma sanoi ja lähti sitten nousemaan pikku hiljaa ylös maasta hieman huterille jaloillensa ja oli vähällä kaatua takaisinkin, mutta pystyssä nyt pysyi kuitenkin.
"Löytyisikö muuten lainaan hieman parempia vaatteita? Olo kuin kerjäläisellä." Kalma kysyi ja lähti hieman vaikean näköisesti kävelmeään kohti kidutus kammion ovea. Pelkkä käveleminenkin sattui, mutta tuskin se hirveän pitkään kestäisi.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu
Avatar

Monarkki

Viestit: 14570

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Touko 16, 2009 12:43

Black

Tottahan se oli.. Ane oli vasta lapsi, eikä tuntunut näkevän mitään pahaa kenessäkään. Suloista sinänsä, mutta tuo naiivi luottavaisuus saattaisi vielä joskus koitua tytön turmioksi. Toivottavasti ei.

Kalman ilmeestä pystyi lukemaan ettei tuo kovin innoissaan ollut menossa majatalolle.. syystäkin, tuon oli toisaalta parempi etsiä itselleen turvallisempi paikka asua. Tosin äkkiäkös kaunat Kalmaa kohtaan laantuisivat, kun antoi ajan kulua.. tosin siinä saattoi mennä parhammassa tapauksessa pari viikkoa tai sitten pari vuotta. Sitä ei koskaan tiennyt.
Black hymähti pienesti Kalman ilmoittaessa että tulisi mieluummin hänen asunnolleen. Mikäs siinä, kyllä se seura tässä tapauksessa keplaisi. Black katsoi sivusta kun Kalma nousi hitaasti ja vaivalloisesti ylös, lähtien sitten kävelemään hitaasti kohti ovea.
"saattaa löytyäkkin. Käyn katsomassa niitä sitten kun päästään talolle" Black sanoi. Hän ei uskonut että häneltä omaa takaa välttämättä löytyi täysin sopivia vaatteita lainata Kalmalle.. hän nyt sattui olemaan pidempi ja hieman hinteläisempi, mitä Kalma.
Sitten Black käveli Kalman taakse, laski kätensä tämän olkapäälle varovasti ja teleporttasi heidät hänen talolleen.
Nopeampi tapa.. Black ei uskonut että Kalma olisi rappuset kyennyt kävelemään tuossa kunnossa, joten parempi vain rasittaa omia voimiaan sen verran että teki pikku teleporttauksen.
"tahdotko käydä peseytymässä?" Black kysyi sytyttäessään kädenheilautuksella takkaan ja muutamaan kynttilään tulen.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4017

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti La Touko 16, 2009 3:14

Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu
Edellinen

Paluu Kuninkaan sali

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö