Viesti La Helmi 11, 2012 2:50

Roswell

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Syyttäkää Aksua kaikesta


Kutsumanimi: Roswell
Sukupuoli: Mies
Ikä: Ei tiedossa
Rotu: Incubus
Puolue: Ihmiset
Työ: Kuningas Henryn neuvontantaja

Ulkonäkökuva
Roswell ei aivan ole mistään pienimmästä päästä, pituus taitaa tuolla riittää siihen 190 senttiin, hartiat ovat varsin leveät ja tietenkin kädet ja jalatkin näyttävät varsin suurilta. Ei hän muutenkaan mikään laihoista laihin tikku ole, kehon näyttävän aivan normaalia, ehkä hieman rankempaa työtä tekevän miehen keholta. Lihasmassaa tuolla siis on aivan näkyvästi, vaikka niitä on kenenkään turha pelätä. Ne ovat vain siellä näyttämään hyvältä, eikä oikeaan käyttöön. Ihonväriltään mies on hieman ruskettunut, tosin vanhetessaan ihokin on alkanut hieman menettää sen entistä väriä ja kimmoisuutta. Ryppyjäkin on tullut ja kaikki vähän roikkuu, niin iho kuin lihakset.

Kasvot demonilla ovat miehekkäät ja muistuttavat varmasti katsojaa enemmän ihmisestä, kuin haltiasta. Roswellin kasvot eivät siis ole pitkät ja laihat, enemmänkin ne ovat kulmikkaat ja tuo omaa varsin jykevät leukaperät. Nenä ei ehkä ole aivan yhtä miehekäs, sen ollessa aika kapea ja kovera. Suu on leveä ja usein virneessä, mikä paljastaa ympäriltä lisää ryppyjä. Pitkä ja suora otsa on iän myötä saanut uurteita, hiusrajakin on aikojen saatossa siirtynyt hieman lähemmäs päälakea, mitä Roswellin tapa kammata hiukset taakse vain korostaa. Hiukset eivät ole mitenkään kauhean paksut tai pitkät, loppuvat taakse kammattuina niskaan. Joskus kutrit olivat pikimustat, mutta nyt niistä löytyy sieltä täältä harmaita hiuksia seasta, vaalentaen väriä.

Mitenkään kauhean demonimaiselta tuo ei vielä kuullosta, mutta kyllä niitäkin piirteitä löytyy. Tummien, kulmikkaiden kulmakarvojen alta löytyvät kapeat, pistävänkirkkaankeltaiset silmät, joiden mustuainen erottuu selvästi, antaen miehelle omanlaisensa katseen. Tummat ja pitkät ripset ympäröivät silmiä, rajaten ne ja antaen vielä enemmän kontrastia ja kissamaista näköä. Silti silmät ovat usein varsin lempeänoloiset, vaikka ne joskus saattavatkin tuntua siltä, että tuijottavat suoraan sisimpään. Korvatkaan eivät ole pyöreäkärkiset, käki on suippo, melkein kuin haltialla. Hiuspehkon seasta, hyvin läheltä niskaa kasvavat oikein komeat, paksut sarvet, jotka kaartuvat pään muotoja seuraillen eteen ja ylös, suurin piirtein silmien kohdalle, mistä ne kasvavat taas hieman eteenpäin ja terävät päät kääntyvät ylös. Sarvista löytyy kääntymiskohdista kulmikkuutta, vaikka muuten ne aika sileät ja uurteettomat ovatkin. Pinta on tosin tumma ja mattapintainen, eivätkä ne heijasta paljoa valoa.

Roswell ei ole mitenkään nirso vaatetuksen pariin, kaikki toisten antamat vaatteet käyvät hänelle aivan mainiosti, tietenkin olisi parempi, jos ne jotenkin saisivat hänestä arvokkaanoloisen. Omaa rotuaan tuo ei tosin yritä peittää millään tavalla.


Luonne
Roswellin käyttäytymisestä saa ristiriitaisia viestejä. Toki tuo käyttäytyy kuin herrasmies, on rauhallinen ja kohtelias kaikille rodusta tai arvosta huolimatta. Sanat eivät koskaan tarkoita pahaa, mutta hymy yllensäkin näyttää viekkaalta ja juonittelevalta, mikä sitten saa aikaan tunteen, että toinen suunnittelee jotain eikä kerro aivan koko tarinaa. Siihen ei yhtään auta miehen tapa käyttäytyä omituisen mysteerisesti, tahallansa kyseenalaistaen omat sanansa ja herättäen kysymyksiä. Demoniinhan ei kannata luottaa, eihän? Kaikki kehut ja miellyttävä käytös ovat tietenkin vain valetta ja yritys saada henkilö saada pitämään tuosta, ja jos jotenkin demoni onnistuu hurmaamaan, niin sehän on loitsu, niinhän?

Ei Roswell oikeastaan mikään paha, juonitteleva paskiainen ole. Kyllähän hän pitää monet asiat vain omassa päässään, eikä kerro niistä muille, mutta se viekas demoni on suurimmaksi osaksi vain esitystä. Ihmiset kokevat demonit sellaisiksi, joten miksipäs mies ei antaisi toisille, mitä haluavat? Onhan se huvittavaa. Tietenkin tuo suunnittelee paljon hiljaa mielessään – onhan hän ajattelija, ei taistelija – mutta suunnitelmat ovat yleensä mahdollisimman paljon kaikkien hyväksi, eikä vain Roswellin itsensä. Mitenkään kauhean itsekäs henkilö tuo ei loppujen lopuksi ole, joten jos hän saa jotain hyvää aikaiseksi mikä saa muut onnellisiksi, niin sehän vain lämmittää vanhaa sydäntä. Miehestä on hankalaa loukata tai vihata ketään, etenkään ilman syytä. Kaikki ovat syyttömiä, kunnes toisin todistetaan ja uusia mahdollisuuksia pitää antaa. Se on hölmöä ja joskus se on suuri heikkous – ja Roswell tietää sen. Kuitenkin hänestä olisi parempi, jos muut myös osaisivat katsoa asiaa hänen tavallansa, mutta tietenkin toivottavasti vähemmän naiivisti. Muiden ei tarvitse tehdä samoja virheitä, kuin hänen. Jos jonkun yksilön kanssa hälytyskellot alkavat soida, ilmoittaa tuo siitä tietenkin muille, vaikka itse ei omista varoituksista piittaisikaan.

Demoni on myös varsin lakeja noudattava yksilö, mitä sitä nyt voisi normaalisti sellaisen otuksen olettaa vähät välittävän niistä. Rötökset eivät kiinnosta tuota, ei tuo varasta tai muutenkaan juoni mitään laitonta, ellei sitten jossain tapauksissa lakien rikkominen saa enemmän hyvää, kuin niiden noudattaminen. Satuttaakaan Roswell ei muita tahdo, fyysisesti tai henkisesti. Valehdellakaan hän ei halua, ehkäpä ei edes pysty, jos pieniä valkoisia valheita ei huomioida. Mieluummin tuo kiertää totuuden ympäri ja jättää kertomatta, jos asiasta ei kenenkään kuuluisi tietää, kuin suoraan valehtelisi. Se kyllä saa miehestä aikaiseksi hyvin epäluotettavan kuvan, etenkin kun tuo ei koskaan vanno tai lupaa mitään, jos vain pystyy välttämään niitä sanoja. Kuitenkin asioista yleensä hiljennytään muiden takia, yritetään suojella tai olla satuttamatta kuuntelijaa tai jotain muuta, joka suojelun ansaitsee. Yleensäkin kaikki sen ansaitsevat, elleivät ole todistaneet itseään uhkaksi, mutta oikein kunnolla demoni puolustaa niitä, joista tuo pitää tai jotenkin muuten kokee tarpeekseen suojella. Sellaisissa tapauksissa hän on hyvin lojaali ja tekee kaikkensa pitääkseen toisen tyytyväisenä – ja ennen kaikkea hengissä.

Harvinaisen nöyräkin Roswell on demoniksi. Hän alistuu helposti ja on valmis tekemään nolojakin asioita hymy huulillaan. Onhan tuo nähnyt ja kokenut elämänsä aikana vaikka ja mitä, joten hänen mielestään hänellä on egoa tarpeeksi ottamaan kaikenlaiset nöyryytykset vastaan. Onhan se vain leikkiä, harvoin tuo oikeasti kenenkään tahtoon alistuu. Tietenkin vastapainoksi sellaiseen mies tykkää taas omasta puolestaan kiusata muita, on todella hauskaa näet saada henkilöiden olo tukalaksi käytöksellä tai sanoilla, mutta kyllä tuo antaa periksi aika nopeaa, jos tilanne menee uhkaavaksi. Tilanne voi tosin olla toisin, jos henkilö sattuukin olemaan vihamies, mutta ei hän sellaisia omista tai ole aikonut hankkia Ainakaan vielä.

Tuon itsevarmuus ei välttämättä aina ole parhaaksi. Roswell yrittää pysyä aina yhden askeleen edellä muita, tehden kaikenlaisia suunnitelmia ja miettien monta eri vaihtoehtoa, miten toinen mihinkin reagoi. Se, että hän ei pystyisi jotain ennalta arvaamaan, on aivan vieras käsite miehen päässä. Jos jokin aivan varma seuraus ei tapahdukaan, hämmentyy Roswell suunnattomasti, mikä ainakin järjestää tuon poissa kuvioista siksi aikaa, kun tuo yrittää taas kerätä ajatuksiaan.


Kyvyt
Toki Roswellia voi incubukseksi kutsua, käyttäytyyhän tuo samalla tavalla demonologiaan perehtyneiden henkilöiden mielestä. Ruokaa, juomaa tai unta tuo ei tarvitse niin kuin tavallinen kuolevainen, saaden kaiken tarvittavan energian yhdynnästä naisten kanssa – ja varmaan myös miesten, mutta sellaista herra ei kauheasti harrasta, joten varmaa tietoa ei ole. Demonina tuo vanhenee hyvin hitaasti, mutta vanhenee silti, ikä alkaa jo painaa tuota fyysisesti. Ehkä iällä on hyviäkin puolia, mitä nyt nuorena tuon piti "syödä" varsin usein, mutta vanhempana syömiskerrat ovat vähentyneet hyvin harvoiksi. Se voi ehkä kuulostaa oudolta, iän myötähän sitä hänelle tuli lisää voimaa ja lisävoimat yleensä tarvitsevat lisää energiaa, mutta niin ei ole käynyt. Taitaa se kyllä olla vain paremmin niin päin, nuori uroshan saa paljon helpommin tyttöjen päät kääntymään, vanhempana se alkaa olla hankalampaa, mutta kyllähän Roswellilla on tapansa. Ehkäpä joku kutsuisi tuon vieläkin aivan hyvää ulkonäköä ja hurmaavaa olemusta kyvyksi. Ehkä se on, ehkä ei.

Henkilölle, joka voi auroja tai voimaa aistia, on Roswellin läsnäolo varmasti hyvin tukalaa, ehkäpä oikein herkälle jopa mahdotonta. Tuosta huokuva energia levittyy joka paikkaan, saaden muut varmasti ihmettelemään ja olemaan varuillaan. Demoni tuntuu kauhean voimakkaalta, liian voimakkaalta. Sitä voidaankin ihmetellä, miksei tuo koskaan tee mitään. Pelkää tuhoavansa kaiken? Roswell ei itse asiassa pysty tekemään mitään Cryptissä. Demoni on kotoisin jostain aivan muualta, eikä tämän ulottuvuuden lait anna tuon voimien toimia, saati sitten näyttää tuon oikeaa ulkomuotoa. Cryptissä oleskellessaan mies on lukittu ihmismäisempään olomuotoonsa, siihen hänellä ei ole mitään mahdollisuutta puuttua, eikä se ole jotain, minkä hän voi vaihtaa tai minkä on edes itse valinnut. Ei, täällä hän vain näyttää tuolta, niin kuin hän näyttää muulta jossakin muualla.

Vaikka Roswellilla ei mitään loitsuja olekaan käytössään, on niitä muitakin kykyjä, jotka erottavat tuon tavallisesta kuolevaisesta. Hän ensinnäkin on hyvin vastustuskykyinen taikuutta vastaan, etenkin sellaisia, jotka vaikuttavat mieleen. Perus tulipallot ynnä muut yleensä tosin satuttavat vielä aika kovasti, mutta joitain taikoja vastaan tuo pystyy taistelemaan. Hän myös aistii taikuutta ja pystyy yleensäkin sanomaan, milloin joku vaikka esittää jotain toista taikuuden avulla. Kyseinen aisti auttaa myös etsimään maailmasta portaaleja, joiden kautta tuo pystyy palaamaan omaan maailmaansa ja tietenkin takaisin Cryptiin. Portaaleja ei paljaalla silmällä niin vain nähdäkään, ja vaikka demoni portin aukaisisikin, on se edelleen näkymätön ja harmiton kaikille. Sellaisesta ei vahingossa voi astua läpi, on pakko mennä sellaisen kanssa, joka sen näkee ja silloinkaan toista ei siihen voi pakottaa. Kerran kun Roswell on tosin portaalin lävitse mennyt, pystyy hän aina sen löytämään niin Cryptissä kuin Toisella puolellakin.

Miehen omassa ulottuvuudessa mikään ei taida olla tuolle mahdotonta. Tietenkin ongelmia tulee jo siitä, että lait siellä ovat aivan erilaiset, kuin Cryptissä. Lyhyesti sanottuna, paikka ja sen asukit eivät ole kauhean ystävällisiä kenenkään sellaiseen tottumattomien mielenterveydelle. Ja tottumattomia ovat yleensä kaikki, jotka eivät ole sieltä alkujaan kotoisin. Joka Roswellin kanssa menee sisään, ei sieltä luultavasti tule ulos hengissä. Ja jos tulee, ei ainakaan täysjärkisenä. Siksipä portaaleja on hankalaa käyttää mihinkään muuhun, kuin demonin omiin tarpeisiin, mutta onneksi tuolla niitä tarpeita löytyy. Oikeassa olomuodossaan tuo esimerkiksi paranee hyvin nopeaa, ei mitenkään aivan silmänräpäyksessä, mutta jo parissa päivässä tuo on taas oma, ihana itsensä kuolemanpartaalta. Ja se on itse asiassa ainoa tapa, miten tuo paranee. Ihmismäiseen muotoonhan tuo Cryptissä oli lukittu, mutta myös koko muoto on lukittu senhetkiseen tilaan tietyllä tavalla. Vanheta tuo voi, hyvin, hyvin hitaasti, mutta hiukset eivät kasva, vaikka ne leikattaisiin ja haavat eivät koskaan umpeudu kokonaan. Ainoastaan menemällä takaisin omaan maailmaansa pystyy Roswell paranemaan. Kosmeettiset virheet korjaantuvat hetkessä, raajojen kasvattamiseen meneekin sitten enemmän aikaa Teoriassa tuo ei voi kuolla saamiinsa haavoihin koskaan, pelkkänä päänäkin (tai pelkkänä palasena!) tuo voisi kasvattaa itsensä takaisin. Mutta miten pää avaa portaalin tai kävelee siitä sisään? Ei mitenkään, joten mies olisi tuomittu kuihtumaan hitaasti pois "ravinnonpuutteesta" – ainoa tapa muuten, millä tuo kuolee.

Oman ulottuvuutensa demonina on miehen pakko noudattaa Lakeja, näin isolla alkukirjaimella sanottuna. Lait sitovat tuon pitämään sanansa, mikä on se syy, miksei tuo turhia lupaile. Lupaukset on näet pakko pitää, tapahtui mitä hyvänsä, kunhan se ei aiheuta demonin itsensä kuolemaa. Hän ei myöskään saa tehdä liian suurta palvelusta toiselle henkilölle kyvyillänsä ilman samanarvoista maksua. Laki myös pakottaa demonin antautumaan kaikkien niiden orjiksi, jotka tuon oikean nimen tietävät, mikä on hyvä syy ottaa jokin muu kutsumanimi. Ja näin yleensäkin demoninverestään johtuen tuo ei voi mennä paikkoihin, jotka ovat tehty ihan tarkoituksella karkottamaan demoneita. Roswell on kyllä hyvin voimakastahtoinen, joten heikoista suojista tuo voi mennä läpi, vaikka ei se hyvältä tunnu. Yleensä tuo tosin kunnioittaa suojan laittanutta henkilöä sen verran, että jättää menemättä, jos häntä kerta estettäisiin. Vahvemmista suojista ei kyllä mennä millään läpi, se on kuin tiiliseinään pahki kävelemistä. Myös "pyhät" esineet saavat miehen kaikkoamaan, kosketus niihin polttaa ihoa, vaikka ei näkyvästi. Pyhä tietenkään ei tarkoita jok'ikistä ristiä tai muuta vastaavaa, ainoastaan niitä, jotka ovat jotenkin siunattuja ja tietenkin joskus pelkkä henkilön usko esineen pyhyyteen on tarpeeksi tekemään siitä totta.

Mitä tapahtuu, jos Lakeja rikkoo? Yksinkertaista. Niitä ei voi rikkoa.


Menneisyys
Joskus kauan aikaa sitten, Roswell oli. On hankala puhua syntymästä, kun mies ei itsekään ole aivan varma, mitä tapahtui. Ei tuolla koskaan ole ollut ketään ympärillä, joita joku vanhemmiksi voisi kutsua. Ei kai hän koskaan ole ollut aivan nuori ja joutunut opettelemaan kaikkea, ja vaikka olisikin ollut, ei demoni sellaista ainakaan muista. Eräänä päivänä hän vain oli, tiesi kuka hän oli, mikä oli, missä oli ja mitä oli tehtävä. Hyvä niin, kaiken tiedon mukaan Roswellin oma ulottuvuus on ääretön, kun taas siellä asustavat demonit ja muut vastaavat taas ovat harvassa ja ympäri paikkaa. Kuolemahan sitä tulisi tietämättömälle aika äkkiä, ei siellä mitään syötävää ole – ja incubuksen itsensä tapauksessa ruoka ei edes täyttäisi energiantarpeita. Ja kaikki ne ihastuttavat naiset olivat olemassa vain jossain muualla

Luontaiset kyvyt ja vaisto pysyä hengissä tietenkin kertoivat tuolle, mitä oli tehtävä ravinnon hankkimiseksi, portaalien avaaminen oli helppoa ja onnistui kuin vanhalta tekijältä. Tietenkään se, mitä portista astuttuaan tullaan näkemään, ei ollut tiedossa ensikertalaiselle, vaikkakin demoni tiesi jo vaikka ja mitä. Tieto kun liittyi vain omaan ulottuvuuteen, joten sitä oppimista tuli paljon sitten oman maailman ulkopuolelta. Tietenkin sitä tehtiin monia virheitä ja kärsittiin monista läheltä piti –tilanteista, mutta kyllä sitä pikku hiljaa opittiin tavoille ja säilyttiin hengissä. Tapoja oli tosin monia opittavia, toki yhteen maailmaan meni enemmänkin, kuin vain yksi portaali, mutta viereinen saattoi jo viedä jonnekin aivan muualle, mitään varmuutta ei määränpäästä ollut, ennen kuin otettiin härkää sarvista ja astuttiin sisään. Roswell on matkannut hyvinkin uskomattomissa paikoissa, mutta ei missään nimessä kaikkialla, mutta niitä tarinoita ei sitten koskaan tulla kuulemaankaan. Joistain asioista on vain parempi hiljentyä ja yhden maailman asiat on parempi jättää sinne, minne ne kuuluvatkin.

Ne ensimmäiset kerrat kaikkialla olivat samanlaisia, etenkin Roswellin ollessa nuorempi. Mies tuli paikkaan vain yhden asian perässä ja lähti sen saatuaan, ei sitä kauheasti mietitty maailmanmenoa, eihän se liittynyt häneen itseensä ollenkaan. Olihan demonilla vara valita, jos asiat menivät rumaksi, eikä tuo todellakaan tahtonut tehdä itsestään kuuluisaa missään. Monet maailmat hän on saanut nähdä sivilisaation alkumetreillä, mutta ehkäpä seuraavalla kerralla olikin jo hieman kehittyneempää, harvoin hän vahtasi yhtä paikkaa vainoharhaisesti, tahtoen nähdä kaiken mitä siellä tapahtui. Muutenkin, vaikka Roswell olisi tahtonut käydä uudestaan katsomassa tietyin väliajoin uteliaisuuttaan, aikaa oli varsin hankala hahmottaa tuon kotiulottuvuudessa. Ehkäpä siitä johtuu juuri epävarmuus tarkasta iästä tai edes minkään sortin hahmotelmasta iän suhteen, ei ole mitään, mihin verrata. Mutta tarinoista päätellen voidaan epäillä miehen olevan hyvin vanha, mutta ehkä siitäkin voidaan esittää vastalauseita, aikahan voi käyttäytyä erillä tavalla hänen ulottuvuudessaan.

Roswell ei todellakaan ole mitään ensimmäistä kertaa Cryptissä, onhan hän käynyt siellä montakin kertaa, ne ensimmäiset kerrat sijoittuvat kauas Cryptin historiaan. Silloin ei paljoa valinnanvaraa ollut naisissa, haltioita näytti olevan joka kolkassa iskettäväksi, joten parempihan sitä oli mennä helpon saaliin kimppuun. Tietenkin myöhemmin tuli myös noita ihmisnaisia lähettyville, joihin mies ihastui oikein kunnolla. Haltiat kun tuuppasivat olemaan pitkiä ja laihoja otuksia, ihmiset taas paljon muodokkaampia, mikä oli hänen mieleensä. Toki aikojen saatossa haltiat näyttivät katoavan ja ihmisten reaktiot häntä kohtaan muuttuivat paljon väkivaltaisemmiksi, ikävä kyllä, mutta kyllähän Roswell aina onnistui jonkun hurmaamaan yhdeksi yöksi puolellensa. Enempää tuo ei tarvinnut.

Vanhempana demoni tosin kiinnostui hieman enemmän maailmojen menosta, eikä Crypt ollut mikään poikkeus. Historiasta saatiin enemmän tietoa, kuten myös raivoavasta sodasta, johon Roswell päätti ensimmäistä kertaa sotkea itsensä mukaan. Olihan elämä käydä jo tylsäksi, joten miksi ei hoidettaisi asioita mahdollisimman kivuttomasti paremmaksi kaikille? Ehkäpä "paremmaksi kaikille" on oikeasti vain paremmaksi hänelle itselleen ihmisnaisten säilyessä hengissä ja toivottavasti saaden hänenlaisistaan hieman hyväksytympiä ihmisten läheisyydessä, kuka tietää. Rauha on rauha, niinhän? Aika hyvältä motiiviltahan se kuulostaa, miksi tuo on ihmisten puolelle liittynyt haltioiden sijaan, mutta miehen itsensä mielestä joltain puolelta on aloitettava, joten miksipä ei sieltä, minne on helpompi päästä. Haltioitahan ei kauheasti enää ihmisten seurasta löydy, ja vaikka nykyisten tapahtumien seurauksena ovat tehneet olemassaolonsa niin selväksi, että Roswellkin on taas heidän olinpaikastaan tullut tietoiseksi, eivät haltiat taida innostua varsin ihmisrakkaasta demonista riveissään...

Nythän hänen ei tarvitse muuta kuin löytää joku tarpeeksi vaikutusvaltainen henkilö, eikö?

-

Ottamalla härkää sarvista ja käymällä pienen vierailun tyrmässä sisällä lukittujen ovien takana kahleiden kera, onnistui Roswell vakuuttamaan itse kuninkaan hyväntahtoisuudestaan. Demoni vapautettiin ja tuo pääsi linnaan asumaan, aikoen auttaa kuningasta, jos vain pystyy. Aikojen saatossa apu muuttui jopa asemaksi kuninkaan neuvonantajana, joka ei kuulostanut korvaan kaikista parhaimmalta idealta siitä ensimmäisenä kuullessaan, mutta ilmeisesti hän teki oikean vaihtoehdon suostuessaan. Henry näyttää olevan siihen tyytyväinen, ja se on tärkeintä.


Muuta:
-Syntymäpäivä ei ole tiedossa
-Roswell ei tietenkään ole tuon oikea nimi, olisi tyhmää kertoa oikea, eikö?
-Veri on mustaa ja paksua, limamaista ja hyvin sotkevaa
-Tuolla ei myös tiedettävästi ole sisuskaluja
-Nauttii tietenkin kauniiden ihmisnaisten katselusta, mutta ei tahdo mikään perverssi kuitenkaan olla
-Osaa puhua haltiakieltä, ehkä hieman vanhentunutta versiota, mutta eivätköhän vastapuolet ymmärrä toisiaan
-Ei arvosta sitä, jos sarviin tartutaan tai niistä vedetään
-Hellä rakastaja, vaikka sitä rakkautta ei paljoa siinä taida oikeasti olla, mutta ainakin tuo tekee kaikkensa, että toinen nauttisi
-Ei myöskään tahdo mennä sänkyyn kenenkään kanssa, jos nuo eivät sitä itse tahdo
-Ei ole mitään sukua Cryptin otuksille, joten tietenkään ei voi niiden kanssa lisääntyä, demoneidenkaan
-Samaan tapaan ei jaa sairauksia Paitsi nuhan
-Eläimillä on tapana pelätä tuota
-Omaa aika korkean kipukynnyksen
-Muisti on hyvä, joskin joskus tuo voi esittää unohtaneensa huvin vuoksi tai sitten se voi liittyä taas yhteen niistä hänen monista suunnitelmistaan
-Kestävä sängyssä, senhän kaikki tahtoivat tietää. Tietenkin, silloinhan hän lataa akkujaan, joten virtaa riittää
-Tahtoo kuulla juoruja ja yrittää tonkia kaikenlaista esille, jos vain voi, vaikkakaan ei niistä kenellekään muulle kerrokaan, ellei tule jotenkin tärkeäksi
-Ei pidä väkivallasta
-Vaikka ei tarvitse ruokaa, tykkää kyllä syödä hyviä ruokia
-Vaikka naisilla voi olla helppoa kiertää tuo sormensa ympärille, ajattelee hän kuitenkin vielä päällään, ei haarojenvälillään


Vahvuudet ja heikkoudet:
+Älykäs
+Ei mikään aivan rumin kaveri
+Kohtelias
+Tarkka nenä taikuuden "haistamisen" suhteen
+Hankala tapettava
+Omassa ulottuvuudessaan todella voimakas
+/- Eläimet pelkäävät, joten niistä tuolle ei yleensä ole harmia. Tietenkin pelkäävät eläimet ovat arvaamattomia ja voivat vielä hyökätä kimppuun, ja on turha kuvitellekaan tuon kävelevän mistään läpi aiheuttamatta kauheaa ääntä, puhumattakaan hevosella ratsastamisesta
+/-Lojaali
-Menettää melkeinpä kaikki kykynsä Cryptissä
-Fyysisesti heikko
-Ei voi suojella itseään mitenkään hyökkäykseltä
-Vanhuus alkaa painaa, ei ole aivan yhtä vetreä, kuin ennen
-Turhan itsevarma
-Ei parane mitenkään Cryptissä
-"Lakeja" voi käyttää häntä vastaan, jos tietää niistä
-Epäluotettavan oloinen
-Antaa toisia mahdollisuuksia sellaisillekin, jotka eivät sitä ansaitsisi


Pelit:

Menossa -
Kiristyvää - Henry Scarlington, Lily Scarlington, Albinus Hillgore III, Bartholomeus Hillgore, Jeremiah
Ladies Night Out, "ya did wha?!" - Lily Scarlington, Ophelia
Angels and Demon - Rosalba Gilde

Pelatut -
MY god you're sexy - Henry Scarlington, Lily Scarlington
Pyhä mies ja paholainen - Adair Cole
Uteliaisuus on synti - H. Black
Unihiekka - Henry Scarlington
Infernus - Tsytan
Raivohärkä - Constantine Fritz, Henry Scarlington
Puujalkavitsi - Henry Scarlington, Ophelia, H. Black
Demoni hovissako? - Ophelia
Puujalkavitsi Mk. II - Henry Scarlington
Siipien kahinaa tuulessa - Shiloh Jadon
Tunteitako sittenkin - Ophelia, Constantine Fritz, H. Black, Henry Scarlington
Kulta, meidän pitäisi puhua - H. Black
Satojen silmien prinssi - Tsytan, Aran Cúthalion
Paluu kotiin - Henry Scarlington
Piru hartioilla - H. Black
Ylös, ulos ja lenkille - Henry Scarlington, H. Black
Sarvijaakko - Aleiga
Hiljainen hetki - Henry Scarlington
Tapaamme taas - H. Black
Vaarallisia leikkejä - Henry Scarlington, H. Black, Tsytan
Opettaa nuorelle vasalle temppuja - Aleiga
Puhuttelu - Henry Scarlington
I'm a gift - Rosalba Gilde


Tavatut henkilöt:
Henry Scarlington - Nuori kuningas, mutta sydän on oikeassa paikassa. Tunnollinen nuorukainen, ehkä liiankin. On hankala olla tuntematta mitään isällistä suojeluvaistoa toista kohtaan ja auttaa toista miten vain voi.
Lily Scarlington - Kuninkaan sisko, viehättävä nuori nainen. Hyväkäytöksinen, mutta jotain mielenkiintoista tulee löytymään pinnan alta. Ilmeisesti pelkää demonia, mikä on ymmärrettävää, mutta sääli.
Hans Black - Mielenkiintoinen ja luultavasti myös suhteellisen voimakas velhohenkilö. Ei näytä nauttivan kovasti seurasta, mutta velhoa kun on niin kiva hieman kiusata... Omaa myös kovin sadistisen ja mielipuolen persoonan.
Tsyderenimodarennashel, Tsytan - Nuori demoni, haltiakuninkaan palveluksessa. Tekojensa jälkeen on parempi pysytellä kaukana kylästä ja kuninkaasta. Sai jo kerran selkäänsä, mutta on vielä elossa. Ei kauaa, jos pentu ei ottanut opikseen. Symboli ja tosinimi tiedossa, tällä hetkellä pieni pirulainen elelee kiltisti vangittuna velhon kellarissa.
Constantine Fritz - Kenraali, jonka pitäisi ainakin periaatteessa olla samalla puolella. Usein tavatessa ollut hiljainen, mutta alkoholin vaikutuksen alaisena ainakin teki selväksi, ettei arvosta demonia lähellään. Kenraali saa kuitenkin todeta, että kovin helposti ei kuitenkaan anneta periksi...
Ophelia - Hovin papitar. Soma, nuori tyttö, mutta omaa kuitenkin korkean aseman, eikä ikää ole parempi katsoa pahalla. Oikein mukava ja ystävällinen tapaus, uskonnollisuudestaan huolimatta luottaa demoniin ja kutsuupa tuota jopa ystäväkseen.
Shiloh Jadon - Enkeli. Kovin vaarallinen tuttavuus demonille, mutta tätä herraa ei ilmeisesti vielä kiinnosta hänen murhaamisensa. Syntisille ei kuitenkaan tunnu antavan paljoa armoa, ja se huolestuttaa, vaikka pahalta mieheltä toinen ei todellakaan tunnu.
Aran Cúthalion - Haltioiden kuningas. Tavattu vain kerran, eikä silloinkaan pitkään. Kuuleman mukaan kiero tapaus. Väärällä puolella ja on satuttanut Henryä, joten mukavaksi tuota ei voi kutsua. Syy siihen, miksei Tsytan ole nyt kuollut, mutta sopimukseen suostuivat molemmat, eikä siitä olla vihaisia.
Aleiga - Ihmisneitonen, joka ei kyllä kovin läheltä voi olla kotoisin ulkonäkönsä ja puheensa perusteella - kuten myös tietämättömyytensä takia. Silti kovin reipas ja innostunut tyttönen, joskin kovin omapäinen. Tällä hetkellä neuvonantajan oppilas.
Rosalba Gilde - Kurtisaani, jonka eräs lordi oli neuvonantajalle järjestänyt lahjaksi eräänä iltana. Aikamoinen yllätys, mutta ilta menikin shakkia pelatessa, puhuessa ja hieroessa. Ei ole kokonaan ihminen, luultavasti omaa haltiaverta?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~