Yhteistyö on voimaa! //sov.


Quinn metsästä löytyy suurempaa ja pienempääkin rutakkoa, joista ihan jokaiseen ei ehkä kannata onkivapaansa heittää. Järviksi voi laskea vain harvan, sillä yksikään ei kovin isoksi ole ehättänyt kasvaa. Kuitenkin suurin järvistä tunnetaan nimellä Aodhá joka suurimman metsäaukean tavoin on haltioiden nimeämä. Aodhá sijaitsee syvällä Quinn metsässä ja on kooltaan niin suuri, että vastarannalle ei ihan ihmisen silmin tarkasti näe. Vesi on kirkasta ja puhdasta, viileää kovin usein. Järvi on niin syvä, ettei kukaan voi olla varma mitä sen pohjassa on.... Ellet sitten satu olemaan taruolento, joka siellä pohjassa asustaa. Aodhá on järvistä myös kalarikkain, siinä asustaa paljon niin tavallisia kuin taruolennoksi lueteltavia kaloja, joista osa on vain kulkumatkalla järven poikki Meinradia seuraillen. Muodoltaan järvi on soikeahko ja Meinrad, joka laskee järveen pohjoisesta ja etelästä jatkaa matkaansa metsän halki kohden Aear merta.
Talvisin järvi jäätyy kauttaaltaan niin paksusti, lukuun ottamatta niitä alueita, joilla Meinradin virta pitää jäät ohuina.

Valvoja: Crimson

Viesti Ma Touko 30, 2011 3:24

Bronn ilmoitti porukan olevan hetken päästä perillä. Matka oli tuntunut jotenkin nopealta.

Katherine paikansi miehen ansaan jääneen sudenpennun. Se oli ainakin Elwynin mielestä kovin söpö, vaikkei sitä muille sanonutkaan. Haltia oli iloinen, että Bronn oli sen päästänyt menemään takaisin muiden joukkoon.

//Lyhyttä tuli >.< mutta joo, voidaan miun idella mennä xD vastaile kun joudat :)//

Viesti Ma Touko 30, 2011 10:19

Bronn & Katherine

Bronn pysähtyy hetkeksi ja katsahtaa taivaalle. Mustia pilviä kerääntyy taivaalle ja Bronn hymähtää hieman.
"Alkaa ukkostaa... Pidetäänpä vauhtia yllä!" Tuon sanottuaan Bronn alkaa kävellä nopeaan tahtiin.

Katherine katsahtaa myös taivaalle ja virnistää hieman. Hän huomaa kun Bronn alkaakin mennä nopeammin heidän edellään, mutta ei pysy kunnolla perässä. Tytön pitää melkein juosta ettei jäisi jälkeen.

//Tätä pitäsi kai vaihtaa sinne metsänreunaan? Ja joo, eipä tästä mullakaa pitkä tullu :///

Viesti Su Kesä 12, 2011 5:43

Myös Elwyn vilkaisi taivaalle muiden jälkeen ja nopeutti tuokin askeliaan. Ukkonen saattoi olla todellinen vaara, eikä sitä niin vain saanut lepytettyä. Olisihan mökissä mukavampaa olla ukkosella, eikä kaatosateessa, joka todennäköisesti alkaisi pian myrskyn myötä.

Mökinnäköinen rakennus häämötti. Ukkonen jyrähti tällä kertaa kuuluvammin ja tuntui kiiruhtavan pilvien mukana. Alkoi myös sataa, muttei ainakaan vielä mitenkään rankasti.

//Selvä, voit seuraavan vastauksen sinne alottaa ku nää pääsee mökkiin, vastaan sit sinne :D//

Viesti Su Kesä 12, 2011 6:07

Dakuuuuum! Jes, palasit! :D Täällä jatkuu siis!
Edellinen

Paluu Järvet ja lammet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö