aahh.. metsäjärvi.

Quinn metsästä löytyy suurempaa ja pienempääkin rutakkoa, joista ihan jokaiseen ei ehkä kannata onkivapaansa heittää. Järviksi voi laskea vain harvan, sillä yksikään ei kovin isoksi ole ehättänyt kasvaa. Kuitenkin suurin järvistä tunnetaan nimellä Aodhá joka suurimman metsäaukean tavoin on haltioiden nimeämä. Aodhá sijaitsee syvällä Quinn metsässä ja on kooltaan niin suuri, että vastarannalle ei ihan ihmisen silmin tarkasti näe. Vesi on kirkasta ja puhdasta, viileää kovin usein. Järvi on niin syvä, ettei kukaan voi olla varma mitä sen pohjassa on.... Ellet sitten satu olemaan taruolento, joka siellä pohjassa asustaa. Aodhá on järvistä myös kalarikkain, siinä asustaa paljon niin tavallisia kuin taruolennoksi lueteltavia kaloja, joista osa on vain kulkumatkalla järven poikki Meinradia seuraillen. Muodoltaan järvi on soikeahko ja Meinrad, joka laskee järveen pohjoisesta ja etelästä jatkaa matkaansa metsän halki kohden Aear merta.
Talvisin järvi jäätyy kauttaaltaan niin paksusti, lukuun ottamatta niitä alueita, joilla Meinradin virta pitää jäät ohuina.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja NOVITAR » 08 Elo 2008, 14:34

TARAWIEN

Miehet istuivat piirissä ja juttelivat vilkkaasti. Vanhus nousi seisomaan ja alkoi kävellä rauhattomana edestakaisin. Alexanderilla kestää liian pitkään. Pysähtyi, vilkaisi puolihaltiaan ja osoitti neljää sotilasta. '' Painukaa Alexanderin perään. Ties mitä hänelle on tapahtunut. Loput jäävät seurakseni vahtivaan tätä saastaista olentoa. '' Mies vihjasi Taraan ja potkaisi hetken mielijohteesta tyttöä kylkeen, saaden tämän yskähtämään. Tara vaipui kaksinkerroin. Ei, ei enää, minä pyydän! Kyyneleet virtasivat pitkin tämän poskia. Samassa sotilas huomasi huilun tytön kädessä, ja nappasi sen käteensä. '' Heh, tästä voisi saadakin jotain '' Sotials tuumasi ja pyöritteli huilua kädessään. Vanhus vilkaisi huiluun ja järkyttyi lievästi. '' Sotilas, heitä se huilu menemään. '' Tämä sanoi ja sylkäisi olkansa yli pyörähtäen kerran ympäri.


// Hidasta pukkaa ku inspis ei pelaa :'SSS \\
NOVITAR
 

ViestiKirjoittaja kuutamo » 08 Elo 2008, 14:49

( K-15 ) Radagast.

''Heitä on lisää... selvästi tulossa etsimään tuota.''Rada miettii hetken vilkaisessaan ruumista. rada hyppäsi oksille odottamaan tuota nelivaljakkoa..Kun viimeinen noista sotilaista. nimeltään jussi jaakonpoika hölkkäsi tämän alta ensimmäinen sotilas huomasi ruumiin. ''Mikä tämän on voinut tehdä? emme taida olla täällä yksin! haltijoita!'' ensimmäinen sotilaista sanoo. Aurinko laskee hitaasti länteen kun rada iski siiven reunassa olleen kyntensä viimeisimmän sotilaan naamaan ja heittää sen muita päin. Nopeilla reflekseillään rada viiltelee ja tappaa nuo väärään paikkaan eksyneet. viimeisen vielä epätoivoisesti pakenevan rada kiitää kiinni.. tarttuu tämän päänahasta ja murskaa sen lähimpää puuta päin..
''enää siellä ei pitäisi olla paljoa... toivottavasti.'' Rada loogisesti päättelee ja juoksee kohti loppuja sotilaita jotka pitävät taraa vankina.
kuutamo
 

ViestiKirjoittaja NOVITAR » 08 Elo 2008, 17:30

TARAWIEN

Vanhus nostaa päätään. '' Kuulitteko tuon? '' Kohottaa kulmaansa ja viittaa sitten kahdelle muulle, että seuraisivat perässä. Vilkaisee nopeasti kuolleisiin sotilaisiin. Tuhahtaa ja alkaa liikuttamaan sormiaan nopeasti. Arthur, ota tyttö ja vie se leiriin. Sormet pysähtyvät hetkeksi. Me pidättelemme tuota kummajaista hetken. Mies virnistää ja vie käden miekalleen. Sotilas nyökkää vaitonaisena ja nostaa Taran olalleen edes varomatta tämän kylkeä sekä murtunutta kättä. Tara kohottaa hiukan päätään. Sattuu.. Haluan pois. Takaisin kotiin. Sotilas tiukentaa otetta tytöstä ja siirtyy kevyeen hölkkään. Tarawien katsoo suuntaan, josta nämä olivat lähteneet. Tarkkailee sitten puita. Tämä on ehkä viimeinen kerta, kun nään nämä puut. Kyynel vierähtää taas tämän poskelle. Tähänkö tämä kaikki sitten päättyykin? Roikkuu velttona miehen olalla, kun tämä yhtä äkkiä laskeekin tytön alas. Sotilas katsoo Taraa kulmat koholla ja silmät kiiluen. Virnistää sitten typerästi ja kyykistyy Taran eteen ottamaan sidettä pois tämän suulta. Tyttö riuhtaisee päätään kauemmaksi ja kerää ilmaa keuhkoihinsa huutaakseen. '' Älähän tyttö yritä. '' Sotilas murahtaa ja siirtää käden tämän leualle puristaen tiukasti. Mies naurahtaa ja tämän naama alkaa lähentyä Taran naamaa uhkaavasti.
NOVITAR
 

ViestiKirjoittaja kuutamo » 08 Elo 2008, 18:10

(K-15) Radagast

''ah... viimeinen.''Rada huomaa vartijan joka juoksee kohti leiriä. Tämän huomaamatta vanhus on kiertänyt tämän taakse ja valmistautuu hyppäämään tämän kimppuun.viimein kun tuon aikeet käyvät toteen radan vampyyrin refleksit käskevät häntä kääntymään. kääntämään vanhuksen miekan ja lävistämään hänet sillä. tuon kaiken jälkeen rada muuntautuu takaisin itsekseen.. tietenkin hän nappasi vanhuksen miekan irti tuon vatsasta ja lähti juoksemaan kohti pakenevaa vartijaa, jonka olkapäällä tara on.

''paskamainen ihminen..''Rada murahtaa mielessään ja juoksee vartiaa päin napaten taran syliinsä.sotilas hoippuu hiukan matkaa kohti radaa ''hahhah...nyt... et... pääse... pois...kirottu... haltia...''sotilas hymähtää mutta lopulta metrin päässä hän kaatuu miekka selässään, rada oli heittänyt miekan tuon selkään jo juostessaan nappaamaan taran.
kuutamo
 

ViestiKirjoittaja NOVITAR » 08 Elo 2008, 21:03

TARAWIEN

Tytön silmät suurenivat, kun soturi kaatui miltei tämän jalkojen juureen, mutta säikähti vielä enemmän, kun haltia piti tätä sylissään. Kukaan ei ole koskaan pitänyt minua sylissä näin. .. Murtunut käsi ja kipeä kylki pistivät Taran irvistämään tuskasta, eikä asiaa auttanut yhtään siteet, joilla tämän jalat ja kädet oli sidottu. Ikuisuudelta tuntuvan hiljaisuuden jälkeen Tara vilkaisi Radaan. '' Ki-kiitos kun autoit minut pulasta, Radagast Sir.'' Vaikka puhuminen tuotti tuskaa, tämä jatkoi silti. '' Et mi-mitenkään voisi '' Haukkoi henkeä, '' po-poistaa näitä siteitä, Sir. Ne Sa-sattuvat. Irvisti uudelleen ja oli menettää tajuntansa. En ole koskaan ennen tuntenut näin kovaa kipua. En sitten sen jälkeen, kun he kävivät kimppuuni viime syksynä. Mutta tämä kipu on pahempaa. Tytön silmät alkoivat painua kiinni. Väistämättömästi tämä nojasi päätään Radan rintaa vasten. '' Kiitos, vielä kerran. ... '' Tämä mutisi hiljaa, ja nukahti. Hellä tuulenvire hyväili tämän kasvoja, ja sai molempien hiukset lepattamaan tuulessa. Taran kärppä kiipesi läheiselle oksalle, ja katsoi huolissaan emäntäänsä, mutta ajatteli, että haltia nuorukainen pitäis ihänestä kyllä huolen. Ellei alkaisi olemaan liiankin tuttavallinen

// PÄSSI. Et oo mesessä >8((((((((((((((((( Sitte loikit Radan kanssa sinne järvelle missä alussa oltiiiiiiiiiiiiiiiin. : ooooooooooooooooooooo \\
NOVITAR
 

ViestiKirjoittaja kuutamo » 09 Elo 2008, 10:35

Radagast.

''ah... tietenkin voin.''Radagast hymyili ja irrottaa siteet hellävaraisesti taran nukkuessa.Rada Katselee hetken taran murtunutta kättä hieman murheellisena .''tuo pitää hoitaa vasta leirissä.''rada mutisee itsekseen ja katsahtaa kuolleeseen sotilaaseen. ''ne sotilaat eivät olleet minun perässäni... kenen sitten?'' Rada miettii hetken hermostuneesti mutta nostaa taran uudestaan syliinsä, varoen tietysti arkoja kohtia. ettei ttuo heräisi. Rada lähtee kävelemään kohti järveä. huomaten kärpän. ''Tule mukaan. leiristä pitäisi löytyä sinnullekkin jotain syötävää.'' Rada kysyy kärpältä hellävaraisesti ja kunnioittavasti. kääntyy kuitenkin ja jatkaa matkaansa järvelle.Radan jalka tarttuu pieneen juureen horjauttaen häntä hiukan saaden kasvot harvinaisen lähellä taraa.''...pitäisiköhän... äh...'' rada taistelee hetken itseään vastaan mutta jatkaa kuitenkin matkaansa ja astuu lopulta metsän varjoista järven rannalle.

Tuuli heiluttelee tämän kaapua ja leikittelee taran hiuksilla kuin leikkikaluillaan.Rada tallustaa matkatavaroittensa luo ja laskee taran hetkeksi maahan.Hän riisuu paitansa ja ottaa laukustaan toisen paitansa alustaksi taralle.. laukkunsa hän asettelee tyynyksi. Laskettuaan taran asetelmalle hän peittelee tuon kaapuunsa. Ennen kuin lähtee kalastamaan rada koskee sormellaan taran otsaa, lieventäen tämän kipuja.

''nuku hyvin tyttöseni.'' rada miettii hymyillen ja kävelee kalliolle kalastamaan.
kuutamo
 

ViestiKirjoittaja NOVITAR » 26 Loka 2008, 21:44

// Ja sitten skipataan se muutama tunti, jotta päästään siihen aikaan, kun aurinko laskee ja yö tekee tuloaan. ( Muahahuah >:333 ) \\

TARAWIEN

Muutaman tunnin nukuttuaan Tara aukaisi silmänsä ja värisi. Auringon luovutettua valtaistuimensa yön ajaksi kuulle , tähdet olivat vallanneet pimeän taivaan ja laskeneet ilman lämpötilaa muutamalla asteella. Tara huokaisi syvään ja mietti äsken näkemäänsä unta. Kärppä ynähti ja keskeytti Tarawienin ajatukset kapuamalla tämän olkapäälle, ja kietomalla häntänsä tuon kaulan ympäri. '' Rada..? '' Tämä kuiskasi hiljaa metsälle, joka kiidätti tuota sanaa kauas saamatta vastausta, jonka voisi lähettää tytölle takaisin. Hän on lähtenyt ja jättänyt minut yksin. tuumi puoliääneen , nousten hitaasti ja kankeahkosti ylös. Tarawien pyyhkäisi hiukset pois silmiltään ja lähti tarpomaan eteenpäin. Kulku oli hidasta ja varovaista. Tässä kunnossa Tarawien Vieraalla ei ollut mitään mahdollisuuksia luottaa silmiinsä, sillä tämä pystyi keskittymään vain kipuun ja jalkojen liikuttamiseen. Olikohan viisasta lähteä.. Askel askeleelta tämä eteni , mutta lösähti sitten polvilleen. Käänsi katseensa taivaaseen ja mutisi sanoja. Tämän pää kääntyi hitaasti äänen suuntaan. '' Rada? '' Kysyi hennolla äänellään, ja jäi odottamaan liikkumattomana.
NOVITAR
 

ViestiKirjoittaja kuutamo » 26 Loka 2008, 21:58

// hoyly shittaa //

RadaGast

''TarTartartar'' Pusikosta pomppinut korppi raakkuu nokkien maata.
''Nukuit kauan, mutta onhan se parempi herätä myöhään kun ei milloinkaan.'' Korppi-rada raakkuu pomppien Taran olkapäälle.Kun lähemmin tarkastelee, huomaa korpin siivissä sivalluksien ja moukaroinnin merkkejä.Korpin silmien sininen vivahde on vasemmassa hieman heikompi, ja äänikin rähjäisempi.''veisitkö minut jo... johonkin kylään?.. jos löytäisit. pyydän'' Korppi raakkuu vaivalloisesti ja hoippuu taran olkapäällä ja lopulta kaatuu taran ''siiselin'' viereen tajuttomana.



''perkele, vanha kehno, pitkä parta,ruttosormi... pyydän.. jätä minut tälläkin kertaa eloon.''

Radan pään sisällä kuuluva ääni.
''Niin jätänkin... koska minulla on sinulle tehtävä. tapa kuningas.''
kuutamo
 

ViestiKirjoittaja NOVITAR » 27 Loka 2008, 16:32

TARAWIEN

Katsahti korppiin. '' Herra Radagast saanut itsensä tuollaiseen kuntoon '' Naurahtaen. Kärppä tuhahti hieman närkästyneenä korpin saapumisesta, ja aikoi tönäistä tämän alas. '' Kärppä ystäväni, ole Rada-herralle ystävällinen. Hän on sentään meitä auttanut. '' Hymähti ja nousi seisomaan pälyillen ympärilleen. Toivottavasti ne miehet eivät ole päättäneet seurata meitä. En todellakaan haluaisi nähdä heitä nyt. Kulmat kurtistuivat hiukan tämän miettiessä päivän tapahtumia. Ensin hän tapasi mystisen , haltialta näyttävän miehen, tuntemattomat miehet kävivät kimppuun , ja he kommunikoivat keskenään kielellä, jota minä en ymmärtänyt. Ei, minä en saisi epäroidä. On etsittävä kylä, jos meinaamme pysyä yön yli hengissä. Katsahti sitten puihin ja hymyili. Puut pitävät meistä huolta matkamme ajan. Hitaasti mutta varmasti, Tarawien Taivas silmä aloitti pitkän matkansa kohti seuraavaa kylää, suuntanaan kuun valo ja suojanaan puut.
NOVITAR
 

Edellinen

Paluu Järvet ja lammet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron