K18 Something smells fishy //Mori


Keskellä aroja kohoaa kaunis, mahtipontinen kaupunki, jota asuttavat nyt haltiat. Kaupunki on kauniimpi, mitä piilossa pidetty. Monikerroksinen ja moderni kaupunki pitää sisällään niin perinteisen kauppatorin, kuin monia pienempiäkin toreja. Kaupungista löytyy myös raskaasti varustettu sotilastupa, jotta kaupungin turvallisuus voidaan taata. Keskellä kumpuilevaa aroa kohoava kaupunki on kuitenkin turvassa yllätyshyökkäyksiltä, sillä lähestyvät viholliset näkee jo kilometrien päähän. Kaupungista löytyy kaikki mitä voisi olettaakaan. Kauppoja, putiikkeja, lekureita, tyrmät, asuntoja, kartanoita. Majataloja ja tallit, joihin sopii myös erikoisempia vieraita. Ihmisiä ei tässä kaupungissa suvaita, elleivät nuo ole ehdottomasti pettureita omilleen tai orjia. Edes puolueettomat ihmiset eivät selviä kaupungissa ilman pidätystä, elleivät taida varjoissa pysymisen saloja. Kaupunkia ympäröi kuitenkin valtava muuri, jonka yli on mahdoton päästä kiipeämälläkään. Kylään pääsee sisään portista, jota vartioidaan vuorokauden ympäri.

Kaupunkiin on muuttanut enimmäkseen haltioiden korkea-arvoisempia ja rikkaampia kansalaisia. Köyhemmät kansalaiset, jotka eivät ole kyenneet uutta asuntoa ostamaan, ovat jääneet haltioiden piilopaikkaan asumaan, kaikessa rauhassa.

Valvoja: Crimson

Viesti Ke Kesä 26, 2019 10:34

Re: K18 Something smells fishy //Mori

Saiko Alvara herkuja ja rahaa kun paijaili? Oi kyllä, nainen naurahti pienesti. "Tietysti", hän vastasi ja olisi varman rehennellyt jonkin verran toiselle, jos ei kokisi sitä turhaksi asiaksi. Nessa ei välttämättä edes ymmärtäisi sitä, joten se hupi ei edes tuottaisi hupia. Toinen selitti asioita, joita Alvara kuunteli vain silmät tuijotellen. Lisäksi toinen ehkä Alvaralle ilmapiirin lasku oli, että toinen tiesi mitä oli seksi ja näytti selkeästi nauttivan siitä. Oi hän olisi halunnut tarjota toiselle uuden elämyksen, mutta toinen oli selkeästi kokenut asian kanssa, joten leikkiminen sen kanssa ei tuntunutkaan enää hauskalta merenneidosta. Toinen kuitenkin oli noussut istumaan ja hyväili häntä.
"Aaah, vain jos maksat", Alvara totesi ja vinkkasi leikkisästi silmäänsä. "Mutta sinä maksatkin jo punaisella kivelläsi, joten kai se sopii", hän totesi ja veti elegantisti vaatteensa yltään, paljastaen sen alta runsaat rinnat ja muodokkaan kehon. Lisäksi kehoa muutenkin verhosi tatuoinnit, joista merenneito oli hyvinkin ylpeä. Sitten Alvara koski toista ja vei tämän hellään hoitoon sekä taidokkaaseen yhdyntään.

***

Tunnin tai pari päästä Alvara oli valmis ja hän huuhteli kasvojaan vesivadissa vielä täysin alasti. Nauttiko hän prostituution tuomasta nautinnosta? Kyllä ja ei, se oli osa työtä ja merenneito teki mitä tahansa pelkän rahan takia. Hän käveli takaisin sängylle ja asetttui istumaan siihen. "Piditkö?" hän kysyi toiselta viekkaalla hymyllä.

//Ei siinä mennyt kuin melkein kaks viikkoa :'D Ja vastauskin on vähän lyhyehkö, pahoittelen!//

Porvari

Viestit: 881

Liittynyt: Pe Loka 02, 2015 4:35

Viesti Su Heinä 14, 2019 12:41

Re: K18 Something smells fishy //Mori

Nessa oli riemuissaan siitä, että pääsi harrastamaan seksiä. Se oli olennolle seuraavan tason silittelyä ja hän oli sulaa vahaa merenneidon käsissä. Hän oli melko kyltymätön, koska hänen kehonsa ei ollut enää haltialihan rajoissa, mutta muutaman tunnin kuluttua hän makoili raukeana sängyllä, silmät puoli ummessa ja seurasi kuinka toinen pesi kasvojaan. Nessa oli jopa aloillaan nautiskellen vain pehmeästä mielihyvän pilvestä. Kun Alvara palasi sängylle Nessa venytteli raukeasti kehoaan. "Nessa piti", olento kehräsi ja palautui sitten makaamaan hetkeksi. Hän käänsi katseensa ikkunaan, jossa näkyi illan tulevan. Hän piti auringosta paljon enemmän, koska se lämmitti, mutta yöllä oli paras aika saalistaa. Lisäksi hän oli sanonut tulevansa takaisin illalla. Ei hän ollut luvannut, että se olisi sama ilta, mutta hän voisi palata palatsiinkin.

Sängystä nouseminen oli yllättävän hankalaa, sillä muualla ei ollut niin pehmeää. Nessa mutristeli suutaan vaatteille ja huokaisi. "Typeriä", hän mutisi alkaessaan pukeutua. "Nessan pitää palata, mutta jos minulla on lisää nättejä kiviä, voimmeko tehdä tämän toistekin?" muodonmuuttaja tiedusteli kääntyen katsomaan Alvaraa pää kallellaan. Hänellä oli monia kiviä, mutta hän epäili, että hänen pitäisi kysyä hieman mikä olisi ammattimaiselle paijaajalle sopiva. Olento sitoi ylleen huivinsa ja varmisti, että kaikki oli tallella. "Ai niin... Nessa piti paijauksista niin paljon, että jos haluat koskaan antaa niitä lisää, kysy vartijoilta. Palvelijat tietävät myös, joskus jos emme leiki piiloleikkiä", olento hymyili leveästi Alvaralle niin sanoessaan ja käveli tuon luokse paijaten vielä naisen ihoa sormenpäillään hyrähtäen tyytyväisenä.

//köh… minähän olen tainnut enemmän tehdä näitä katoamisiani ja lyhyitä viestejä, että... Ehkä nyt tämän kerran saat anteeksi eikun…//
RosalbaNessaNiketaDiana

Viesti Ti Heinä 23, 2019 10:49

Re: K18 Something smells fishy //Mori

Toinen oli pitänyt sessiosta, jossa Alvara oli näyttänyt hyvin muutamia osaamisiaan, joita oli oppinut prostituution työstään. Toinen ei kuitenkaan ollut kovin iloinen nousemisesta. Tuo tuhahti vaatteille, mutta merenneito istui sängyn reunalla alastomana, ylpeänä. Hän tarkkaili toisen puuhia. Toinen selitti kuinka tämän tulisi palata takaisin ja jos tällä olisi lisää nättejä kiviä, voisiko kaksikko tavata toistekin. Itse kuninkaan linnasta tuotuja kallisarvoisia ja säihkyviä kiviä? Merenneito hymyili toiselle. "Tietysti, mutta saanko taskussasi olevan kiven vastineeksi tästä illasta?" Hän kysyi ja ojensi kätensä viehkeästi toista kohti. Häntä ei kyllä haitannut ollenkaan saada vakio asiakas, joka toisi vastineeksi yhden kiven tai pari aina käyntiensä kanssa.
Toinen ilmoitti myös siitä kuinka tämän voisi löytää mahdollisesti, jos hän halusi jakaa lisää hieman paijauksiaan. Alvara hymähti siihen huvittuneesti. "Selvä, otan tämän vinkin ylös ja muistan sen, jos tulen sille päälle, että haluan antaa niitä", hän totesi rauhallisesti. Toisen käsi kävi hänen ihollaan ja merenneito vastasi siihen kietoen toisen jalkansa tämän lantiolle ja katsoen kultaisilla silmillään toisen silmiin. Pienesti silmät kävivät toisen huulilla ja palasivat aina takaisin silmiin. Naisen huulille oli viekas hymy, kun hän nykäisi jalkaansa toisen lantiolla. "Seuraavaan kertaan?" Alvara kysyi ja pyöritteli pian pientä punaista kiveä käsissään.

Alvara nousi ylös pediltä ja noukki nopeasti mekkonsa lattialta ja veti sen päälleen, ennen kuin avasi huoneensa oven ja katsoi toiseen. "Suosittelen palaamaan ennen kuin itse kuningas on kimpussa", hän totesi hykerrellen huvittuneisuudesta.

//NOH! On vaan ollu vaihteeks sellanen kausi ettei vaan tuu ulos kunnolla mittää XDD//

Porvari

Viestit: 881

Liittynyt: Pe Loka 02, 2015 4:35

Viesti Ti Heinä 23, 2019 1:37

Re: K18 Something smells fishy //Mori

Kun Alvara tiedusteli kiveä, Nessa antoi sen epäilemättä ja hymyili katsoessaan sitä naisen käsissä. "Paljon kauniimpi sinulla", olento totesi ja sulki lempeästi naisen sormet kiven ympärille antaen niille vielä suukon. Neito lupasi muistaa, mistä Nessaa voisi tiedustella, jos tämä olisi sillä tuulella. Olento epäili, että niin tuskin tulisi nopeasti käymään. Eihän toinen välttämättä halunnut edes paijailla kuin rahasta. Olennon kasvoille levisi leveä hymy kun hänen lantiotaan nykäistiin. "Seuraavaan kertaan", Nessa lupasi ja olento kyllä palaisi. Hän ei ollut ennen maksanutkaan paijauksista, mutta jos se oli tälläistä… Hän ei yhtään ihmetellyt joidenkin miesten viehtymystä prostituoihin.

Nessa käveli ovelle ja katsoi hölmistyneenä Alvaraa kunnes tajusi toisen vitsailevan. "Vitsi... Hrhmp… Minä yleensä olen hänen kimpussaan. Hän antaa hyviä rapsutuksia", muodonmuuttaja sanoi ja astui ulos huoneesta. Hän vilkutti iloisesti ja lähti alakertaan. Hän ei epäröinnyt suunnista lähtiessään kohti palatsia hyristen tyytyväisenä. Hän oli oikein tyytyväinen löytämäänsä merenneitoon.
RosalbaNessaNiketaDiana
Edellinen

Paluu Kaupunki

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö